» »

Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated

Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated

««
12 / 23
»»

vorantz ::

FlyingBee je izjavil:

Jesse je neodloÄen in jokav, oÄitno Äustven Älovek, ki se nikakor ne bo mogel sprijazniti s tem kar je ... to da ni dokonÄal svojega dela in zaĹžgal hiĹĄe pa je bilo popolnoma priÄakovano za takega "quiterja"

seveda je v ozadju Hank, ki je nedolĹžen in (si) Ĺželi reĹĄiti Ĺživljenje-a ... poÄasi je konec serije in zakljuÄek sigurno ne bo zadovoljiv

a je to sarkazem al si prespal celo epizodo?

bzzero ::

Lion29 je izjavil:

druga reakcija je bila misel, da Jesse lezi kje v neavesti zaradi bencinskih hlapov (Jesse being Jesse)

Hehe, tudi jaz sem to predvideval. Bi bilo pa carsko imo :))

*!spoiler!* Da je vmes še Hank, mi pa tud na misel ni prišlo... dobr so spelal. *!spoiler!*

FlyingBee ::

niti Hank niti Walt nista dorasla poslu, Jesse pa kar prosi za "pomilostitev" v gansta style

to, da so pokazali Walta v zapuščeni hiši in v umazanih oblekah ter s neurejenim videzom, mi ni všeč

konec bo gnil

darkolord ::

to, da so pokazali Walta v zapuščeni hiši in v umazanih oblekah ter s neurejenim videzom, mi ni všeč
Verjetno obstaja že dober razlog za to.

mihor ::

FlyingBee je izjavil:

konec bo gnil

O'Rly? *!spoiler!* Kaj pa mitraljez iz prtljažnika, si pozabil nanj? :) *!spoiler!*

kdor misli, da bo po koncu zadovoljen z razpletom, še ni gledal serij do konca

Lion29 ::

@Stojantlo, dej bejzi trolat drugam...

ta serija si niti z enim samim dejanjem ne zasluzi, da bi jo kjerkoli trolal... se najmanj pa predvideval kavlrni konec.... glede na vse do sedaj., lahko edino za to serijo recem, da sem preprican, da bo konec epski.... glede na razocaranje drugih serij, me je notri, down there, rahlo strah... ampak neupraviceno...

lej, ce povem po pravici gledam OGROMNO serij, ne vem, ce mi kjer lahko parira v tem pogledu (tle na forumu) mogoce edino Izi... pa ne da bi se s tem hvalil, lol....

ampak cisto sigurno, brez kancka dvoma, lahko recem, da si ta serija zasluzi vse nagrade, ki so mozne. sicer tako kot vsako serijo, bi lahko tudi BB bashali... pljuvali ceznjo, iskali luknje in napake... sem tudi preprican, da jih je kar nekaj... ampak neprimerno manj kot drugje...

najvecja fora mi je bila, ko je walt sel v smetnjak po kanto nazaj in zalil malo po sedezih...zraven pa se je slisalo tiktakanje smerokazov v jessejevem avtu.... tolko so pozorni na detajle...

v glavvnem brezveze, da pojem neke slavospeve tukaj, ta serija se hvali sama od sebe.
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

čakaj malo, serija je super, ampak nekatere stvari pa so stalnica pri vseh, tudi pri vrhunskih, tako da tisto "down there" ti pravilno govori

vsekakor bi lahko še kaj boljše naredil, nekateri kadri so bili zelo dolgočasni in niso pomenili za nadaljevanje nič, so pa pozorni na detajle in mi je bilo užitel gledat vse dele

Zgodovina sprememb…

Nikec3 ::

SPOILER ALERT!!!

@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

LOOOOOL, now I know what he ment - where he's really home - north pole? :D

techfreak :) ::

@Lion29: vsekakor se strinjam s tabo. Ne vem s katero serijo bi lahko primerjal Breaking Bad. Od teh ki jih trenutno spremljam bi lahko še edino Dexterja označil kot dobro serijo, ampak niti približno ne seže Breaking Bad.

(drugače pa sem prepričan da ti lahko konkuriram glede ogledanih serij/epizod)

techfreak: si lahko ziher, da ne ;)

Maš kakšen seznam da lahko primerjava?:D

$%&/() ::

The Sopranos pa The Wire lahko konkurirata BB, IMO.

IL_DIAVOLO ::

$%&/() je izjavil:

The Sopranos pa The Wire lahko konkurirata BB, IMO.

Si mislil rečet, da lahko BB konkurira The wire in sopranos...ampak, ja, ljudje se motimo.

obe troje so o organiziranem kriminalu, ampak precej različne

nurse013 ::

Mislim da Sons of Anarchy lahko konkurira BB
:)
you gotta be kidding me...

Limona ::

po moje bbju nič ne konkurira, moja druga naj serija je sicer game of thrones, ampak bb ga še zmeri zmaga

tako kot je limona rekla... cammon... ma kako lahko the Wire primerjate z BB?
the Wire je kul, zanimiv.. ampak produkcija je zelo povprecna ... edino kar so epskega sproduciral so: Omar in njegovo zvizganje... Sheeeeeeeet .... in.... What did I do now? zgodba je zanimiva, OGROMNO raziskovalnega dela o zivljenju tam... res so se potrudili... ampak cammon...

Sopranovi so malo drugacni, se zdaj mi v glavi zveni Tonijevo nakladanje pri psihiatrinji :D, njegov sleng... RIP. Meni sta tako the Wire kot Sopranovi dobri seriji, precej razlicni med seboj...a se vedno produkcijko, kar se tice igre, kar se tice, glasbe, kar se tice nepredvidljivosti, in medias res dogajanja, fillerjev, etc...zelo za BB.

Bi se tudi sam strinjal, da je GOT se edina serija nekje v rangu, ampak tut GOT ne more konkurirat briljantnosti BBja.. poleg tega ima GOT ze svojo zgodbo v knjigi, tak da sama serija ne more iskati zaslug v tem.

======================

kar se tice BB, ne pozabit przora iz zacetka te sezone (ne 2. polovice sezone) ampakzacetka sezone...

VaeVictis ::

The Wire je odlična serija tako kot je odlična serija Breaking Bad.

The Wire je narejena vrhunsko in prepleta politiko, šolstvo, novinarje, policijo, kriminal in pokaže vpliv drog na celotno mestno življenje, ter pokaže celoten nesmisel boja proti drogi!

Pri Breaking Bad je v ospredju samo par karakterjev, je pa v Breaking Bad celotna zgodba bolj nepredvidljiva.

The Wire ima recimo tudi odličen konec, ki je zadovoljiv veliko ljudi!

Zgodovina sprememb…

Tac20 ::

VaeVictis je izjavil:

The Wire je narejena vrhunsko in prepleta politiko, šolstvo, novinarje, policijo, kriminal in pokaže vpliv drog na celotno mestno življenje, ter pokaže celoten nesmisel boja proti drogi!

Pri Breaking Bad je v ospredju samo par karakterjev, je pa v Breaking Bad celotna zgodba bolj nepredvidljiva.

The Wire je odlična serije, ki bi jo sam osebno, kljub temu da sm velik fan - postavil pred Breaking Bad.

torej, predvidevam da bo walter naredil z puško pokol "nedolžnih" potem pa bo naredil samoomor z ricinom, z tem bo pomoje zaje*al hanka, ker bo umrel pred ga bi lahko on zaprel, ali pa bo celo hank kriv da ga je on ubil :P

predvidevam, da se bo na koncu Walter pokesal in vsem uredil zivljenje, da bodo vsi zadovoljni

Outcast ::

Tac20 je izjavil:

VaeVictis je izjavil:

The Wire je odlična serije, ki bi jo sam osebno, kljub temu da sm velik fan - postavil pred Breaking Bad.

Ja se strinjam; The Wire je tudi meni 'boljša', ravno zaradi vseh mogočih vpletenih strani in vplivov. Breaking bad ji pa tesno sledi, poleg še kake dobre serije seveda...

Lion29 je izjavil:

predvidevam, da se bo na koncu Walter pokesal in vsem uredil zivljenje, da bodo vsi zadovoljni

NO WAY -__-

konec bo čisti šok za nas vse imo... tisti M60 bo pa po mojem za Toddovega strica in njegove nazi kompanjone. Oni so se odločili prevzeti Heisenbergov biznis in Walt jih bo po mojem pospravil na unikaten epic način. Do sedaj je bil vsak njegov plan bulletproof in tudi tokrat bo vse lepo premislil. Komaj čakam, da vidim, kako bo pospravil Lydio. Že Mike je vedel, da je ženska major pain in the ass in da bi bilo potrebno najprej njo odstranit. Jesse po mojem ne bo naumil česa konkretnega, saj vemo kakšen je... ko je treba kaj naredit, se ga zakadi in se smili samemu sebi, ali pa gre z glavo skozi zid in si jo razbije.

Mi je pa super, da se je Skyler odločila pomagat Waltu. Še na začetku sezone sem si želel, da bi zapustila serijo. Zdaj so jo "popravili" in meni taka zelo odgovarja.

Hank bo po mojem pretiraval in zavozil vse skupaj... ali pa bo Marie preveč pametna in bo uničila Hankovo preiskavo. Najverjetneje bo ostalo pri tem, da ne bo sproduciral nikakršnih dokazov, ki bi kontrirali Waltovemu priznanju na DVDju. Ne vem ali sem spregledal/zamudil - kdaj je Hank v zgodbo vpletel še Gomija? Je bilo to le nakazano, ko Gomez popizdi, da mu Hank nič ne pove?

Zame vsekakor odlično nadaljevanje sezone. Tudi mene je malo skrbel konec ampak me je Gilligan prepričal, da ne bomo ostali nepotešeni. Je pa tudi meni fascinanten nivo detajlov, na katere pazijo. To me vedno preseneti, znova in znova. Definitivno ena redkih serij, ki jih bom spravil za stara leta :))

Lion29 je izjavil:

To bi bil najslabši možni konec.

ker ga noben ne pricakuje :D

sej vem, da bi ti rad, da bi se Walt cvrl v peklu :D

oo7 ::

Lion29 je izjavil:

ker ga noben ne pricakuje :D

sej vem, da bi ti rad, da bi se Walt cvrl v peklu :D

Saj žleht je zadost, da si zasluži cvrtje v peklu.

ZaphodBB ::

Jaz stavim, da bo nekdo umoril Walta in prevzel posel. Live by the sword, die by the sword. Nenazadnje bi bil to lahko tudi Hank. Roko na srce, zlate medalje za hrabrost mu ne bo nihče dal. Trenutno je po tuji krivdi v rahlo brezizhodni situaciji.

Karaya 52 ::

The Wire in Sopranovi se ne moreta primerjati z BB. Prvi imata veliko glavnih zgodb in se vec stranskih filler zgodb, ki malokoga zanimajo. Kot da bi bral nek Tolstojev speh. BB je strogo omejen na Walta in vsak karakter je mojstrsko vključen v dogajanje, tudi sezone so med seboj povezane v enem loku. Je bolj Dostojevski Zlocin in kazen material z manj brezveznih apendiksov, nicesar ne mores dodati ali odvzeti. Mogoce se lahko primerja z The Boss, ki je zal ukinjen. Je pac prehitro stopil na sceno, ko publika se ni bila pripravljena na to zvrst serije.

IMO bo to novi format serij, ki bo film povozil. Da eno samo zgodbo razpotegnes cez vse epizode in jih ne dodajas kot pri Dexterju. Po BB ostane samo se puscava. Napovedaval pa vec ne bom, ker sem se vedno mimo vsekal. Se ena kvaliteta serije.

Zgodovina sprememb…

ZaphodBB ::

Karaya 52 je izjavil:

The Wire in Sopranovi se ne moreta primerjati z BB. Prvi imata veliko glavnih zgodb in se vec stranskih filler zgodb, ki malokoga zanimajo. Kot da bi bral nek Tolstojev speh. BB je strogo omejen na Walta in vsak karakter je mojstrsko vključen v dogajanje, tudi sezone so med seboj povezane v enem loku. Je bolj Dostojevski Zlocin in kazen material z manj brezveznih apendiksov, nicesar ne mores dodati ali odvzeti. Mogoce se lahko primerja z The Boss, ki je zal ukinjen. Je pac prehitro stopil na sceno, ko publika se ni bila pripravljena na to zvrst serije.

IMO bo to novi format serij, ki bo film povozil. Da eno samo zgodbo razpotegnes cez vse epizode in jih ne dodajas kot pri Dexterju. Po BB ostane samo se puscava.

No ja. Ni ravno nov format. Epski dramski lok je imel recimo tudi Babylon 5. Take serije bomo videli samo izpod rok režiserjev/producentov, ki imajo jajca.

Karaya 52 je izjavil:

Mogoce se lahko primerja z The Boss, ki je zal ukinjen.

:'(
Pokvaru si mi dan...

BTW
The shield je še ena dobra alternativa...igralsko gledano ni lih top ampak zgodba je bla konstantno zanimiva (še posebi konec zmaga)

Tudi meni je bil The Shield vsec, konec ga pa res zmaga. Sicer sem na zacetku dvomim, ker nisem ravno fan policijskih serij, ampak me je prva epizoda prepricala v to da sem gledal se naprej. Se vseeno pa ne bi rekel da je resna alternativa BB.

Osebno ne vem kaksen scenarij konca BB bi pricakoval, v mislih imam par razlicnih, vendar imam obcutek da bodo predstavili nekaj na kar se sploh nisem pomislil.

8-O
Fak no...RIP? Čeprav se mi zdi, da se bosta nekako rešla

hojnikb ::

this is gonna be fun ;)
#brezpodpisa

vorantz je izjavil:

8-O
Fak no...RIP? Čeprav se mi zdi, da se bosta nekako rešla

huh huh... komaj čakam, da pridem domov in si pogledam ;(( Mater se vlečejo ponedeljki v službi :))

Jaz mam na srečo 3 tedenski študijski dopust :D
je blo fajn zjutraj vstat pa čimprej pogledat

pomoje bo zdej walter zginu :D

jessi hank gomy bojo pa kripnal

hank in gomy zelo verjetno (glede na un emotional klic marie - se mi je zdel ko nek klic za se poslovit)
jesse in walt pa zihr ne...
jesse bo šel bolj slovesno po moje

NightHawk ::

Ja DEA agenta bosta padla. Hank naj bi poklical okrepitve/prekopalce zemlje al kogarkoli že ampak je poklical ženo, zato sedaj nihče ne ve kje sta. To je to :)

srcno upam, da poknejo tudi jesseja.... sicer sem se upal, da bo jesse poknu hanka za hrbtom, med tem ko je uklenjal walta :D

skratka, ne zeliom, da se to neizogibno vlece v nedogled.. naj ga poknejo neslovesno in idemo dalje :D>:D

NightHawk ::

nedogled? Sej so samo še trije deli :)

echo ::

Čustva so ga zjebala, isto Huel-a.
Kr dobr je bil tale preobrat. Slika in takoj klic, ni mel Walt niti cajt pogledat.

Še sedemkrat bo treba it spat ...

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: bluefish ()

avani ::

sam streljat so se pa učili pri stormtrooperjih...

meni je pa zlo carsko in realno....

ce bi walt imel cas premislit, bi verjetno lahko posumil, da je nategnjen.... tako pa je bolj zivljensko odreagiral... predvsem pa se je zastrihal, ko je prek tulifona priznal, da je poknu ves ta folk... hank se bi mogu zadovoljit s tem...

jesse je pa sceno zaigral skoraj fenomenalno... ko se hank bliza waltu, da ga uklene.... je tip cel napet, malcek se nasmiha, ampak ne ocitno... cisto adrenalin na vrhuncu... res noro dobro odigrano.... ce pomislim, kak paglavec je bil ko je kot 19 letnik nastopil v showu the price is right.. naspidiran do amena :D

res respekt!

A dej kako naj zdaj čakam, do ponedeljka po takem delu>:D
Sicer sem proti Waltu ampak mi je zelo všeč, da je prišla njegova osebna vojska>:D in upam, da Pinkman pade, ker se je tako smejal.
Pomoje bodo ubil unega Mexikanca partnerja od Hanka,Hanka pa bo Walt spustil>:D

mihor ::

Lion29 je izjavil:

meni je pa zlo carsko in realno....

Se čisto strinjam, ja, zato pa je tako dobra serija, ker odlično prikaže človeško naravo. :) Čeprav je Heisenberg čisti manipulator in odličen strateg, je še vedno samo človek, na kar so ga zdaj ujeli, verjetno samo začasno.

Bo zanimivo videt, če ne bodo morda arijci zdaj, ko ju imajo v šahu, "zasužnjili" Walta in Pinkmana, da zopet skuhata taprav plavi meth. Pa nočem sploh pomislit kaj bo, ko (če?) odkrijejo fotko soda z denarjem. :D

Bilo je odlično, čeprav za spremembo precej predvidljivo. Hank bo umrl, definitivno, ker takega telefonskega klica scenaristi ne vržejo random not. Je pa bil odziv Walta, ko je videl sliko, povsem realen in značilen za njegov karakter. Pa pogovor po telefonu z Jesseyem. Priceless :))

Me pa še vedno fascinira zakaj hudiča tako veliko ljudi navija za Walta?

Nikec3 je izjavil:

Me pa še vedno fascinira zakaj hudiča tako veliko ljudi navija za Walta?

Zato,ker je bolan in umira :))
««
12 / 23
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dexter (strani: 1 2 3 425 26 27 28 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1355256623 (2806) Invictus
»

Fargo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

30770304 (3053) oo7
»

Serija: Better Call Saul - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37675870 (5632) Kurzweil
»

El Camino: A Breaking Bad Movie (strani: 1 2 )

6510401 (6926) IL_DIAVOLO
»

Lost - nadaljevanka! (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

91283804 (22039) weasel

Več podobnih tem