» »

Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated

Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated

««
13 / 23
»»

Lion29 ::

ne, zato ker je glavni protagonist serije... in kljub temu, da je devil himself, je likebale in simpatiziramo z njim...tako kot z dexom seveda
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Karaya 52 ::

Sem do konca upal, da lokacija ni pravilna in da bo Hank zaman kopal na napacnem mestu in odsel v policijski hall of shame. Ocitno pa bo orozje v prtljazniku uporabljeno za neonacije. Vemo, da prevzema navade umorjenega oz. jih prevzame, preden ga ubije. Ne verjamem pa, da bodo neonaciji fentali Pinkmana.

Nikec3 ::

Lion29 je izjavil:

ne, zato ker je glavni protagonist serije... in kljub temu, da je devil himself, je likebale in simpatiziramo z njim...tako kot z dexom seveda

Ne, ni. Dexter je še pogojno, WW pa nikoli.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

VaeVictis ::

Nikec3 je izjavil:

Lion29 je izjavil:

Ne, ni. Dexter je še pogojno, WW pa nikoli.

Folk simpatizira z WW, ker po eni strani WW prikazuje kaj bi ljudje naredili v njegovi situaciji.

Bil je dober, ponosen, pameten človek, ki ga je doletel rak.

Zavarovalnica mu zdravljenja ni krila in preostale so mu samo dve možnosti.

1. Da počasi na plečih družine umre.

2. Da nekaj naredi, kar morda ni najbolj pošteno.

Izbral je drugo točko.

Vse ostala dejanja samo izhajajo iz te točke...

Plus tudi sedaj, ko je WW hudoben, ga še vedno skrbi za Hank-a, svojo družino, skrbelo, ga pa je tudi za Jesse-ja.

Vsi ostali so pa samo kmetki na šahovnici!

ma jaz ko gleda BB sem cisto pozabu na njegovega raka... oz mi to niti mlo ne vzbudi simpatije...

jaz navijam za Walta preprosto zato, ker je (neroden) mastermind... njegovi pripetljaji in poteze so zakon... in zelim si jih gledat cimvec casa

zanimivo kako je Jesseja strah WW :D

Tr0n ::

Fans were hit by shit. :)

bzzero ::

Zakon del. Komaj čakam ponedeljek. Samo tisto streljanje!? Bejž no bejž, od tam bi še moja tašča kaj zadela :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bzzero ()

oo7 ::

bzzero je izjavil:

Zakon del. Komaj čakam ponedeljek. Samo tisto streljanje!? Bejž no bejž, od tam bi še moja tašča kaj zadela :D

To pa res. Hank in njegov partner bi morala past v 2 sekundah >:D

FlyingBee ::

škoda, da si tako sramoto naredijo, uni so bli oboroženi, da cel bataljon pokosijo, DEA agenta pa s dvema pištolcama počasi stopata proti avtu ... v bistvu je edino avto v napoto in verjetno nočejo zadeti WW, ampak saj ne stojijo vsi na istem mestu

prevec hw filmov gledate, kjer se vsi postreljajo s prvim susom in imate izkrivljen pogled na realnost... v resnici ni niti priblizno tako

Lion29 je izjavil:

prevec hw filmov gledate, kjer se vsi postreljajo s prvim susom in imate izkrivljen pogled na realnost... v resnici ni niti priblizno tako

To je res, ampak glede na to da so ju imeli "na nišanu", bi vsaj nekaj zadeli. Tudi Hank si je vzel kar nekaj časa za merit in ni streljal kar na slepo. On je pa natreniran agent in ni hudič da ne bi koga skinil iz take razdalje. Vsaj bolj narazen bi jih morali postavit, da bi tole delovalo realno.

Zgodovina sprememb…

Lion29 je izjavil:

zelo počasi premikajoče tarče (precej velike oz. na kratki razdalji) ter orožje z visokim bullet rate, na drugi strani pa natranirana strelca, ki sta imela stacionarne tarče in nista delala salte med streljanjem

so bli kar precej narazen, poglej par prizorov ko jihprikazejo z visine... nekateri zorni koti so prikazali kot da je precej blize... kot drugo... streljanje s pistolo, ko v tebe streljajo mitre z velikim kalibrom... si lahko natreniran kolkr hoces

lahko bi zadeli, lahko ne... meni bi bilo bolj smesno, da bi hank kaj zadel kot uni... srcno upam, da hank ne bo vzel kao Walta za talca in se tako resil... :(

Lion29 je izjavil:

... srcno upam, da hank ne bo vzel kao Walta za talca in se tako resil... :(

jep, se zdi nekak logično, čeprav... upanje daje poslovilni klic Marie.

Niso bili več kot 20 metrov narazen.
Ko sta se nacija pogledala,ko je tisti prvi ustrelil mislim, da je imel AA-12 polno automatcko šibrovko bi lahko vsaj ena šibra zadela enega od DEA agenta v realnosti pokosila oba ;)

AA-12 Fully Automatic Shotgun!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

oo7 je izjavil:

Niso bili več kot 20 metrov narazen.
Ko sta se nacija pogledala,ko je tisti prvi ustrelil mislim, da je imel AA-12 polno automatcko šibrovko bi lahko vsaj ena šibra zadela enega od DEA agenta v realnosti pokosila oba ;)

AA-12 Fully Automatic Shotgun!

DAFUQ!? :O Hehe to pa je en bad ass gun!

Gomie tik pred koncem naredi en čuden ksiht, tako da njega so po mojem zadeli.

BladE_ ::

AA12 sem opazil prvo sekundo in sem si mislil "mrtva sta" potem pa nič od tega :)
Akcija - Reakcija

ja, kaj pa mislite, da so z m16 in aa12 prišli na tako kratko razdaljo in da sta Hank in Gomi imela kakšno šanso?

v tem primeru spustit 9mm in jokat za milost

Zgodovina sprememb…

ja bolj mi je blo to, da projektili niso prebili avta... :|

dobro, za zgodbo se mora tudi kaj nelogičnega zgoditi, simptomi so vidni v vseh filmih/serijah ... se spomnim prizora iz Total recall s Švarcijem, ko pride ven iz kopalnice, žena pa ga 3 metre stran s pištolo cilja ... metki zadanejo vse razen njega med vrati ne, kot da je še kakšena druga možnost kot skozi vrata

tisti klic Mariji pa lahko pomeni marsikaj, lahko tudi pač samo to, da ne pokliče najprej DEA, ampak ženo, kar ga bo drago stalo ... verjetno bo WW vzel za talca, ečprav je malo možnosti

Free Bird ::

Uf, dober del je bil tale ja :) Mislim, da bodo ubili Hanka in Gomy-ja, Walt in Jesse bosta pa odšla z Jackom.

in spet padla pod komando hujšega

Nikec3 ::

tisti klic Mariji pa lahko pomeni marsikaj, lahko tudi pač samo to, da ne pokliče najprej DEA, ampak ženo, kar ga bo drago stalo ... verjetno bo WW vzel za talca, ečprav je malo možnosti

Klic je bil tako očiten, da bolj ne more biti. Hank ne bo nikoli več videl Marie.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

NightHawk ::

Meni samo ni bilo jasno, zakaj so naciji zahtevali, da pokažeta značke?

In zakaj onedva nista pokazala značk? Ker glede na to, da je bilo 5 proti 2 in avtomatsko orožje proti šibrovki in pištoli nista imela kaj za zgubit, če bi pokazala znački. Če bi jih to odpodilo preč prav....streljajo se pa lahko prav tako :)

Nacijev je 6. Z vsakega avta so prišli ven trije>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Smurf ::

NightHawk je izjavil:

Meni samo ni bilo jasno, zakaj so naciji zahtevali, da pokažeta značke?

In zakaj onedva nista pokazala značk? Ker glede na to, da je bilo 5 proti 2 in avtomatsko orožje proti šibrovki in pištoli nista imela kaj za zgubit, če bi pokazala znački. Če bi jih to odpodilo preč prav....streljajo se pa lahko prav tako :)

Ker je vsem jasno, da jih v resnici ne zanimajo znacke?

xxxul ::

ker niso vedl a sta res DEA? sej Walt jim ni povedu, kokr oni vejo lohk da je konkurenca

Pomoje, da vedo kdo je Hank, pa tudi ce ne, ni relevantno.

Walter je za njih vreden nekaj 100mil vreden, torej:

a) Je konkurenca. Imajo motiv, da jih postrelajo.
b) Sta policaja, se zmeraj imajo motiv, da jih prostrelijo, ker rabijo Walta, poleg tega pa imajo se dodatni motiv. A mislis, da imajo vso to orozje pridobljeno na legalni nacin, pa da jih policija ne bo nic povprasala, kaj pocnejo na tem koncu in jih enostavno pustila odkorakati :)?

Iz tega srecanja je ze od zacetka jasno, da bo odsla ven samo ena stran ;), je boj za prezivetje, na obeh straneh.

techfreak :) ::

Samo a niso postudirali da bi lahko v tem gun fightu ranili Walta? Meni se zdi kar problematicno kar tako streljati vse povsod, ce vedo da ga dejansko rabijo za kuhanje metha.

ZaphodBB ::

Če bi bli sposobni tolk deleč mislit, ne bi bili meth cooking naziji. Ampak bi bili podjetniki/odvetniki/whatever.

NightHawk ::

Angry, non-rat, got it!

LoL

vorantz ::

Sej če pogledaš luknje na avtu se vidi, da ciljajo ta levo polovico kjer ni walta

Pomoje imajo prioriteta, da se znebijo policajev, ziv Walt je bonus (sicer velik, a bonus). Ce ne drugega, imajo Jesseja v drugem avtu ;).

Ganon ::

Hank in Jesse mi gresta tako zelo na jetra, da bom popizdil, če v naslednji epizodi vidim, da ni nihče umrl. Vince, ne naredi nam tega. Klic ženi je bil dober namig, upam da se Hank poslovi od življenja.

Še tri epizode, to bo noro.

Karaya 52 ::

Itak. Klic in polovica mozganov v kanti za smeti. Hank gre v Belize.

A ne bi bil hud konec:

Walt se kriče zbudi v postelji ob Skyler, ves prešvican, gleda zbegano okrog sebe... potem pogleda prestrašeno Skyler ob sebi in reče: I just had the strangest dream... I was a meth cook here in New Mexico.

8-)

Zgodovina sprememb…

ne, bil bi bedn... mislim, da se je ze nekaj serij tko koncalo....

po pravici povedano se sam ne vem, kaj bi bil zame najboljsi konec... v koncni fazi mi je cisto vseeno, d aje le dobro izpeljano

zaradi mene lahko jesse pokne Walta
zaradi mene lahko Walt konca v zaporu (no ok, ta varianta mi nebi bila vsec, ker ne zelim, da morala vedno klisejsko zmaga)
lahko hank poci Walta
Lahko walt naredi samomor in se pokesa in vsem omogoci lagodnejse zivljenje
Lahko Saul zajebe vse
Lahko skyler podtakne strup Waltu
Lahko se Marie mascuje in cisto nepricakovano pokne walta (kar se bo po mojem tut zgodilo)... in to pred ocmi walta jr.

ja in Skyler gre živet k Marie, Junior gre študirat, tetici pa mirno vzgajata punčko

Hank in Walt pa padeta v romantično razmerje, ko skupaj delata za R.I.P.D.

Lion29 je izjavil:

Lahko se Marie mascuje in cisto nepricakovano pokne walta (kar se bo po mojem tut zgodilo)... in to pred ocmi walta jr.

rofl to bi bil šele beden konec. Spomni se na začetek sezone, Waltov 52 - družine ni več, Walt je jezen in osamljen jezdec z M60. Marie je imela že na začetku serije težave z živci, zato ne verjamem, da lahko ona fenta Heisenberga. No way!

pa kaj nisi se spoznal, da so to vse kljucni clue-ji, samo zato, da se potem zgodi nepricakovano?

walt bo fejkal smrt... potem ko se bo razvedlo, da je on heisenberg...
sploh pa ker bo zajebal "arijce" in ga bodo lovili.... zato orozje v prtljazniku..

nisem zalsdil, da bi bil walt jezen, bolj osamljen... zgleda da je ozdravljen in je kemoterapija delovala (glede na to, da ima lase) ravno zato, ker to zgleda... bo presenecenje... da je walt, ker se skriva opustil kemoterapijo, lasje so zrasli nazaj (tudi zaradi krinke) on pa je se huje zbolel....

bo sel k Marie, da se ji opravici, da je Hank RIPan... ona ne bo jebala 5% in ga bo pocla... ampak to bo walt predvidel v naprej... vse preracunano :D

............

itak bo pa na koncu nekaj cisto drugega, kar si nebi niti pod milim bogom predstavljal :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lion29 ()

Lion29 je izjavil:

itak bo pa na koncu nekaj cisto drugega, kar si nebi niti pod milim bogom predstavljal :D

Saj to 8-) Zdaj lahko šekuliramo kolikor hočemo, v bistvu se nam pa niti sanja ne kaj bo v naslednjem delu, kaj šele na koncu :))

Jaz osebno navijam za Walta. Lahko je tudi rak del njegovega masterplana - dovolj denarja ima, da bi si sam plačeval (lažno) kemoterapijo. Da bi pa hodil na kakšne preglede, nam pa niso pokazali >:D Le ena od možnosti kako bi lahko izginil.

Po mojem je preveč pameten, da bi se šel opravičevat Marie za Hanka. Marie je ravno prav blesava, da bi raje pospravila Skyler in otroke. :|

Tista 52 na talarju meni zgleda kot lep in sentimentalen spomin na Skyler in Juniorja. :'(

Zgodovina sprememb…

innerspace ::

WW bo fejkal smrt in odletel v neko neznano drzavo, sLOVEnijo;)

Blue meth on the streetz of LJ. Prepare yourself!
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4

Zgodovina sprememb…

Sicer pa Marie ve toliko kot ve Hank. Če Hank umre, gre Marie na DEA in pove vse ter jim preda nazaj Hankove škatle. Marie bo visoko na listi za trip to Belize če Hanka ubijejo oz. če ona to izve. Najbrž se Walt ne bi šel opravičevat. Ali pač?

bzzero: kot kaze walt nic ne fejka raka, ce "skozi" kaslja... razen ce ve, da ga kamere snemajo, pa kaslja da fejka tut pred nami ;)

Lahko ima posledice še od prvega raka. :P Ima slabšo kapaciteto pljuč in ker ni v dobri kondiciji ga vsak mal večji napor zjebe. Nič v tej seriji ni to kar zgleda. Saj si sam to ugotovil lol

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

AMC pripravlja novo serijo Better Call Saul, ki naj bi se dogajala pred dogodki iz Breaking Bad: http://www.theverge.com/2013/9/11/47203...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

sem kandidat za vse kar je v zvezi s to zgodbo ... škoda da ni več spin-off dobrih serij, recimo Dexterja

Better call Saul to bo znalo biti tudi dobro:)

nujno morajo sandbox igro v stilu gta na tej seriji naredit

ce ne bo gilligana bo znalo biti beda
««
13 / 23
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dexter (strani: 1 2 3 425 26 27 28 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1355256614 (2797) Invictus
»

Fargo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

30770301 (3050) oo7
»

Serija: Better Call Saul - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37675853 (5615) Kurzweil
»

El Camino: A Breaking Bad Movie (strani: 1 2 )

6510401 (6926) IL_DIAVOLO
»

Lost - nadaljevanka! (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

91283794 (22029) weasel

Več podobnih tem