» »

Plur1bus

Plur1bus

1
2
»

Ganon ::

Okapi je izjavil:

V tretjem delu se ni zgodilo popolnoma NIČ ;(

V bistvu se veliko dogaja okrog sveta in likov, samo ne po tvojem okusu. Eni takšne epizode naravnost obožujemo. Gilligan, sedi, pet.

Lion29 ::

so?

je ze kdo pogledal?

"Pinche tu madrey, kebron" :D:D:D

skratka... serija je OK, mi je vsec, ker vodi misterij napredj. Se pa - vsaj meni - zdi, da je vedno manj privlacna, in vedno vec gluposti. Ta scena z "truth-serum" mi je bla totalno debilna. ne vem no...

pa kako kljub temu, da imajo znanje in celega sveta, vseh psihiatrov in ogromno use-case-ov, niso sposobni predvidet in razumet njenega obnasanja - bedasto, ce vprasate mene

isto je kao da imajo folk ki se zdravi od heroina--- ce je vse tako randy dandy v njihovih mozganih... nobena odvisnost nebi smela biti psihicni problem ... za fizicni pa jih pac malo zdrogirtajo z drugimi drogami, da grejo preko krize... mah...

skratka appeal pada, tega sem se bal... upajmo, da pa bodo vseeno drzali nek nivo
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

tilen03 ::

Boljše od 3. epizode, gledamo naprej...
99.991% of over-25 population has tried ChatGPT.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.

Nikonja ::

Prve dve sta bile odlični, tretja tko tko, ta zadnja pa iskreno kr neki... pol časa sem brskal po fonu... tolk vprašanj pa čisto nobenega odgovora in imam občutek da jih tudi za večino vprašanj ne bomo niti dobili...

Okapi ::

Nisem bil pozoren - a internet jim je crknil? AI pod nazorom kolektiva?

Lion29 ::

Okapi je izjavil:

Nisem bil pozoren - a internet jim je crknil? AI pod nazorom kolektiva?

sem studiral, kaj vse bi lahko zaprli, ce imajo instant prenos misli, oz. delujejo kot eno... internet pa vse komunikacije odpadejo... tko tel, radio, tv in internet, knjige, casopisi, revije - vse to nima vec smisla...

glede na to, pa da njej hocejo ustreci, bi mogli pustit internet... kako bo drugace na tiktoku? :)

me pa zanima, glede na to, da tudi oni so vse pametnejsi in delajo poskuse, da izvejo, zakaj so ti primeri ostali... sklepam, da bodo esdonencialno rasli v moci in kapacitetah... edino smiselno... sam to pol totalno unici serijo...ali?

eh, ce napenjam mozgancke me bolijo, tako da raje prepustim mozganckanje drugim :D
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tv serije (strani: 1 2 3 4324 325 326 327 )

Oddelek: Sedem umetnosti
163463568499 (4414) PunkDude
»

Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

1107216439 (11662) Kurzweil
»

Serija: Better Call Saul - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37682867 (12629) Kurzweil
»

El Camino: A Breaking Bad Movie (strani: 1 2 )

6511930 (8455) IL_DIAVOLO

Better call Saul!

123703 (2412) Limona

Več podobnih tem