» »

Plur1bus

Plur1bus

Gregor459 ::

Tema za TV serijo Plur1bus

Pluribus (stylized as PLUR1BUS) is an American post-apocalyptic science fiction psychological thriller television series created by Vince Gilligan for Apple TV. The series stars Rhea Seehorn in the lead role, who previously worked with Gilligan on the AMC series Better Call Saul.

Lion29 ::

Hvala, da si odprl posebej temo.

Jaz, sem imel velika pricakovanja. Hype je bil velik - ampak kljub temu je serija, vsaj zacetni 2 epizdi, zelo prepricala.
Odlicna ira, dobra muzika, kamera, pace - vse v Vince Gilligan fashionu. Resnicno upam, da ne bo slo nazdol od tu, kot je to navada v serijah... sploh v serijah z sci-fi elementi (recimo najbolj bodeci primeri so serije stephena kinga oz. seije po njegovih nkjiznih predlogah)..

Vsec mi je, da se ne grejo neko idiotsko igro - kaj se je zgodilo - in molzejo ta misterij do onemoglosti - ampak so precej direktni in veliko bolj realisticni - upam pa, da to ne bo botrovalo k temu, da se appeal serije hitro izgubi.

za moje pojme najbljsi pilot v zadnjih nekaj letih
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

tilen03 ::

c3p0 je izjavil:

tilen03 je izjavil:

Plur1bus - upam, da ne bo sel po poti The Good Place

Glede na avtorja bo po mojem kar visok nivo cel čas.
Saj tudi za The Good Place so bila zaradi avtorja velika pričakovanja, ampak je šla serija(po mojem mnenju) v napačno smer. Tudi AppleTV mi daje negativen prizvok, saj imajo njihove serije določen priokus, ki mi ne ustreza -> opazen tudi pri Severance.

Kot je že Lion29 omenil, sci-fi serije večkrat razočarajo, ker odprejo preveč lukenj. Ta serija je odprla ogromno lukenj in res ne morem napovedati kako se bo nadaljevala -> kar je hkrati point in mogoče dobra stvar, ampak sem vseeno nervozen in nezaupljiv. Razočarala me je serija The Last Man On Earth, ki je nekoliko podobna tej premisi kar se tiče humorističnega potenciala -> če se bo serija preusmerila v bolj lahko, humoristično plat ji grozi podobna usoda. Če se bo razvijala v sci-fi/filozofskih temah, bi lahko končala kot Devs ali The Good Place(v nekaterih pogledih gre za preveč resno serijo). Premalo clean plot je za resno zadevo in preveč kompleksen za humoristično ali dramo imo. Ostajam skeptičen.
99.991% of over-25 population has tried ChatGPT.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.

IL_DIAVOLO ::

Ne preveč filozofirat, tole je najboljše kar se je zgodilo po BB-ju.

Premisa je zakon, glavna igralka odlicna, zgodba tudi super speljana. Malo me je sicer ze skrbel pogovor s tipom prek tv-ja(wtf), ampak Gilligan se zaveda da mu fani BB-ja ne bi oprostili ce bi taka weird zadeva šla skozi ne da bi se protagonistka vprasala what the fuck is happening :))

Ta scena mi daje optimizem, da bo to zadeva na zelo visokem nivoju. Vsec mi je tudi da ima verjetno številka 12 globji pomen aka 12 monkeys.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

ni mi jasno kako lahko srot kot "the good place" primerjas s tem??? cisto popolnoma drugacna premisa, serija, target audience, budget, zanr, etc.
nekako kot bi primerjal malcolm in the middle ali modern family z breaking bad..

prvic ko sem prebral sem mislil, da je mogoce kaka druga cerija ki jo omenjas... ma pol sem sel preverit za ziher... ker mi ne klika

stratosD ::

Pace je vsaj zame prepočasen - menim podobno kot cons1gliere na Redditu heh
https://www.reddit.com/r/television/com...
2x zaspal med pilotom, obstal na polovici 2.epizode..pogledam danes do konca Ep2
Tak silly feeling med gledanjem - a je to to?:)

In potem tam spodaj en napise it is no breaking bad or better call saul :)) Kdo je tu nor.

BCS je sele pocasna za popizdit. Pluribus je v pilotu dala od sebe vec, kot BCS kot v celi sezoni skupaj.

In ne pluribus ni pocasna, niti priblizno. Ce ze kaj, potem je slow burn, kar bsc-ju ni uspevalo.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:

In potem tam spodaj en napise it is no breaking bad or better call saul :)) Kdo je tu nor.

BCS je sele pocasna za popizdit. Pluribus je v pilotu dala od sebe vec, kot BCS kot v celi sezoni skupaj.

In ne pluribus ni pocasna, niti priblizno. Ce ze kaj, potem je slow burn, kar bsc-ju ni uspevalo.

se popolnoma strnijam...

BB je zakon... BCS je zeh... Plur1bus je veliko hitrejsa kot ostali 2, omenjeno before

brett ::

Bom prilepil svoj komentar iz teme TV serije ...

Pogledal Plur1bus 1. in 2. del. Nalašč nisem gledal prikolic, osnovni opis mi ni nič povedal... zanašal sem se na Gilligana in seveda Rheo Seehorn.
In po ogledu... Dobra zadeva. Izviren koncept, ki ti da ogromno iztočnic. Zaenkrat menim, da želi G., da mislimo, da želi izpasti zabavno, mejiti na parodijo, ampak v resnici se skriva za vsem tem srhljivka, groteska uma, živcev in nenazadnje naše Jaza (nekateri bi rekli duše). Jaz sem na strani protagonistke, ne glede kaj nasprotna stran ponuja!

Ocena zaenkrat 9,5/10!
Komaj čakam nadaljevanja:))

Ganon ::

Fenomenalno. V poplavi instant vsebin, je Plur1bus prava osvežitev. Že v prvi minuti začutiš Gilliganov poseben šarm, ki ga ohranja do zadnje sekunde. Režija, tempo, igralci, misterioznost, vse je na visokem nivoju. Ne verjamem, da se bo krivulja obrnila navzdol.

stratosD je izjavil:

Pace je vsaj zame prepočasen - menim podobno kot cons1gliere na Redditu heh
https://www.reddit.com/r/television/com...
2x zaspal med pilotom, obstal na polovici 2.epizode..pogledam danes do konca Ep2
Tak silly feeling med gledanjem - a je to to?:)

Consig1iere potrebuje lahkotne, nezahtevne vsebine na prvo žogo, ki mu vse pomolijo pod nos. Bog ne daj, da se lotiš BCS, ker boš izdihnil med ogledom prve epizode. Gilligan lahko ustvari epizodo, v kateri se ne zgodi "nič" in bo tisočkrat boljša od vsakega brezmožganskega, bliskajočega spektakla. Slava mu. Na srečo najdemo bisere v kupu plevela.

_Sajmon_ ::

Sem obupal na sredini druge serije, že pred koncem pa sem začel prevrtavati naprej. Pač ta stil ni zame. Podobni občutki kot pri gledanju Severance. Neizpolnjujoče, dolgočasno. Smo pač različni...

Prvo kot prvo, se rece epizoda, ne serija. Drugo kot drugo, tudi jaz nisem fan scifi-ja, ampak tole je res tako dobro :)
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

_Sajmon_ ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Prvo kot prvo, se rece epizoda, ne serija. Drugo kot drugo, tudi jaz nisem fan scifi-ja, ampak tole je res tako dobro :)

Napaka, se opravičujem. Me veseli zate. Različni okusi, nič narobe.

Musashi ::

Folku je tudi Severance blazno všeč, meni je pa dolgočasno in kretenska zgodba...

Severance je depra, se strinjam.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

LeQuack ::

_Sajmon_ je izjavil:

Sem obupal na sredini druge serije, že pred koncem pa sem začel prevrtavati naprej. Pač ta stil ni zame. Podobni občutki kot pri gledanju Severance. Neizpolnjujoče, dolgočasno. Smo pač različni...

Potem moraš našteti še serije, katere pa tebi so kul. Ne moreš samo reči nekaj je slabo brez konteksta.
Quack !

buttcrack ::

Meni se je prvi del malo vlekel do polovice, ampak sem vztrajal, ker sem se to naučil od BB in Severance, ki sem ju pogledal šele v drugo... nekako mi res ni šlo v uč, potem pa noro. Tudi Wire je bil na začetku bolj tako tako, ko pa padeš not, ne moreš ven.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1107215587 (10810) Kurzweil
»

Serija: Better Call Saul - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37682205 (11967) Kurzweil
»

El Camino: A Breaking Bad Movie (strani: 1 2 )

6511797 (8322) IL_DIAVOLO

Better call Saul!

123677 (2386) Limona

Več podobnih tem