Forum » Sedem umetnosti » Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated
Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated
Free Bird ::
Mislim, da bo na koncu umrl Jesse, zaradi svoje lahkomiselnosti.
Pri Waltu pa tako ali tako ni kaj za dodat, dobro si je, da je vsega kriv Hank to zamislil. Me je kar šokiralo.
Pri Waltu pa tako ali tako ni kaj za dodat, dobro si je, da je vsega kriv Hank to zamislil. Me je kar šokiralo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Free Bird ()
Lion29 ::
ma jaz ne vem no....
pa kako lahko kdo sploh od dalec primerja Dexa s to mojstrovino ???
pa t ne mores verjet....
SPOILERJI DANASNJE EPIZODE
ze tista vecerja je bila prava mojstrovina... pismo, da se spet vsi sestanejo... napetost na vrhuncu... in pol uleti natakar fak....
Nikoli si nebi predstavljal, da bo Walt obrnil vseskupaj v Hankovo skodo...
pismo vse se obraca, da sploh ne ves, kje se te glava drzi... Skyler je na Waltovi strani.. to je zelo presenetljivo
Jesse... ah ta Jesse... to, da so ga obdrzali v seriji je bila najboljsa poteza... tip je totalno wild card... vesel sem, da ni res uno tipicno abit... vesel sem tudi da ne gre iz svojega characterja in karnaenkrat postane preudaren in pameten.. kot bi to bilo v vsaki drugi seriji...
Tista cigareta ga je mucila res dolgo..
Pismo no.. ko nikoli ne ves, kaj bo tip naredu...
vedno manj me je strah, da bodo zajebali konec in vedno bolj neucakano cakam...
gilligan for president
pa kako lahko kdo sploh od dalec primerja Dexa s to mojstrovino ???
pa t ne mores verjet....
SPOILERJI DANASNJE EPIZODE
ze tista vecerja je bila prava mojstrovina... pismo, da se spet vsi sestanejo... napetost na vrhuncu... in pol uleti natakar fak....
Nikoli si nebi predstavljal, da bo Walt obrnil vseskupaj v Hankovo skodo...
pismo vse se obraca, da sploh ne ves, kje se te glava drzi... Skyler je na Waltovi strani.. to je zelo presenetljivo
Jesse... ah ta Jesse... to, da so ga obdrzali v seriji je bila najboljsa poteza... tip je totalno wild card... vesel sem, da ni res uno tipicno abit... vesel sem tudi da ne gre iz svojega characterja in karnaenkrat postane preudaren in pameten.. kot bi to bilo v vsaki drugi seriji...
Tista cigareta ga je mucila res dolgo..
Pismo no.. ko nikoli ne ves, kaj bo tip naredu...
vedno manj me je strah, da bodo zajebali konec in vedno bolj neucakano cakam...
gilligan for president
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
vorantz ::
Definitivno nora epizoda!
Mislim, da je prišlo do točke ko bo moral Jesse umret...walt ni šans, da ga še spravi nazaj na svojo stran in jesse ga definitivno ne bo pustil na miru.
Mislim, da je prišlo do točke ko bo moral Jesse umret...walt ni šans, da ga še spravi nazaj na svojo stran in jesse ga definitivno ne bo pustil na miru.
Za Walta bi bila rešitev tudi, da se znebi Hanka in Marie, vendar je to že tako podla poteza, da si je skoraj ne morem predstavljati.
NightHawk ::
No, zdej je jasno kako je prišlo do raztura njegove hiše in tistega napisa ana zidu. Tega junkija bi se moral znebiti že veliko prej pa se je navezal nanj.
Nikec3 ::
Fantastično. Mislim da vem kam gredo (vem da je to pri BB zelo optimistična napoved ). Veliko časa so porabili zato, da bi se nam Jesse zasmilil. To lahko najbolje unovčijo, če ga na koncu Walt ubije. Trenutno si jaz zelo, zelo, zelo želim, da Jesee dobi Walta, ter ga muči na vse znane in neznane načine. Najbolje da mu ubije sina. Ampak dvomim da bo konec tak kot si ga želimo.
Med epizodo sem ugotovil, da je Walt neprimerno večji psihopat kot Dexter. (ker se že ravno njega omenja). Res neverjetno je, kako brez čustev je postal Walt. Po mojem ga niti smrt sina ne bi zlomila.
Med epizodo sem ugotovil, da je Walt neprimerno večji psihopat kot Dexter. (ker se že ravno njega omenja). Res neverjetno je, kako brez čustev je postal Walt. Po mojem ga niti smrt sina ne bi zlomila.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"
hojnikb ::
sick scene v današnji epizodi, čeprav pogrešam akcijo, ki je bla prisotna v prejšnih sezonah (sploh tista fora z prečrpavanjem iz vlaka -- sick as fuck)
#brezpodpisa
Najbolje da mu ubije sina. Ampak dvomim da bo konec tak kot si ga želimo.Si mislil reči, kot si ga želiš ti? Jaz navijam za Walta in mislim, da bo na koncu moral umreti Jesse, pač preveč rine v težave in ne razmišlja kakšne posledice imajo lahko njegova dejanja. Edina stvar, ki bi Walta zlomila je kakšna tragedija v njegovi družini.
Limona ::
hja, moja teorija je to da bo Walter res požrel hanka z tisto izpovedjo in potem walt zaigral svojo smrt.
to predvidevam iz tega, da ko ga v začetku sezone ko pokažejo prihodnost sreča soseda in je čisto iz sebe.
pa pomoje se komu walter zamiri zaradi tistega "heisenberg" napisa v njegovi hiši
to predvidevam iz tega, da ko ga v začetku sezone ko pokažejo prihodnost sreča soseda in je čisto iz sebe.
pa pomoje se komu walter zamiri zaradi tistega "heisenberg" napisa v njegovi hiši
echo ::
Ja ampak Jesse nima s seboj spreja za barvanje, tisto je moral nekdo drug napisati... Ali pa je kasneje napisal.
Poleg tega hiša ni bila požgana (vsaj ne bistveno), ko se je v prvi epizodi Walt vrnil vanjo.
Po mojem ga Junior prestreže in izve, kdo sploh je njegov oče in kaj je naredil.
Poleg tega hiša ni bila požgana (vsaj ne bistveno), ko se je v prvi epizodi Walt vrnil vanjo.
Po mojem ga Junior prestreže in izve, kdo sploh je njegov oče in kaj je naredil.
ja res je, hisa ni bila pozgana, samo vandalizirana....
soseda pa ni iz sebe, ker naj bi videla mrtveca, ampak ker naj bi videla heisenberga... kar daje vedet, da je bilo povsod po medijih, da je walt narko kriminalec
soseda pa ni iz sebe, ker naj bi videla mrtveca, ampak ker naj bi videla heisenberga... kar daje vedet, da je bilo povsod po medijih, da je walt narko kriminalec
Qcube ::
Po tem kako je bil umazan in neobrit v prvem delu sklepam, da bi ga lahko tudi nekdo ugrabil in nekam zaprl in se nekako reši po dolgem času.
Mogoče pa malo kamuflaže? Se pa spomnim, da je bil tudi nekje daleč od doma v tistem delu, ko smo videli 52 na krožniku. Zato dvomim v ugrabitev.
ja res je, hisa ni bila pozgana, samo vandalizirana....
nisem rekla da je bila hiša požgana -.-
kok veš da se ga ustraši ker je kriminalec?
acquiesce ::
Fajn del...Bo še zanimivo. Sicer mi ni jasen oz. sem pozabil za kaj se je šlo pri tisti cigareti oz. da bi Walt zastrupil fantka? Hmm, se ne spomnim...v katerem delu je to? Pač vem za fantka pri železnici, ko so ga ustrelil, ta primer pa trenutno nimam v glavi.
lol, pa kaj gledate?
jesse je prakticno zivel z eno bejbo, ki jo je spoznal na AA, ta je imela sina Brocka... ki je skoraj umrl zaradi ricina
jesse je prakticno zivel z eno bejbo, ki jo je spoznal na AA, ta je imela sina Brocka... ki je skoraj umrl zaradi ricina
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lion29 ()
avani ::
hm, po mojem se je walt vrnil nazaj zaradi tistih skinnheadov, ki zdaj furajo meth lab. verjetno so kaj takega naredili (razkrili identiteto, koga ugrabili, ipd.), da se je moral walt vrniti v mesto. težko verjamem, da bi taveliko puško vlačil za fentat jesseja ali hanka.
je pa kul :)
je pa kul :)
GMT7 ::
Tac20 ::
KAj je bil fora s temi cigareti včeraj? Čeprav sem gledal vse serije mi ni čisto jasno, Saul je vzel cigarete Jesse-ju in storil ?kaj?= da ga je tako razpizdilo, ali so ga hoteli ubiti s tistim ricinusom?
VaeVictis ::
Brock je bil zastrupljen z Lilly of the Valley in to so Jesse-ju tudi v bolnici povedali.
Se je pa na začetku predvidevalo, da je bil zastrupljen z ricinom.
Walter in Jesse sta hotela s cigareto z ricinom ubiti Gustavo Fring-a.
Jesse-ju je potem Huel ukradel cigareto z ricinom, vendar Jesse tega ni vedel in sta potem z Walte-jem preiskala celo stanovanje.
Potem se je pa Brock zastrupil in je Jesse mislil, da ga je ta cigareta z Ricinom, ter je popizdil in pretepel Walter-ja.
Potem je nekako Walter prepričal Jesse-ja, da je Fring zvedel za cigareto, mu jo nekako ukradel in uporabil, da je zastrupil Brock-a.
Na podlagi tega sta potem ubila Fring-a.
Na koncu se je pa izkazalo, da se je Brock zastupil z Lilly of the Valley (rožo potem pokaže na Walter-jevi terasi).
Jesse je pa popizdil, ker je bil še enkrat več zmanipuliran.
Igra Aaron Paul-u je bila v tej epizodi na vrhuncu.
Jesse-ju je potem Huel ukradel cigareto z ricinom, vendar Jesse tega ni vedel in sta potem z Walte-jem preiskala celo stanovanje.
Potem se je pa Brock zastrupil in je Jesse mislil, da ga je ta cigareta z Ricinom, ter je popizdil in pretepel Walter-ja.
Potem je nekako Walter prepričal Jesse-ja, da je Fring zvedel za cigareto, mu jo nekako ukradel in uporabil, da je zastrupil Brock-a.
Na koncu se je pa izkazalo, da se je Brock zastupil z Lilly of the Valley (rožo potem pokaže na Walter-jevi terasi).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: VaeVictis ()
Fizikalko ::
Se pravi se mu posveti zato, ker je Huel na isti način tudi travo spizdil ali kaj? Kaj je trigger, da se takoj spomni in sešteje 2 + 2? Meni je malo poceni, da mu je kar naenkrat vse jasno, po toliko časa...
Brock je bil zastrupljen z Lilly of the Valley in to so Jesse-ju tudi v bolnici povedali.
Hvala!
KAj je bil fora s temi cigareti včeraj? Čeprav sem gledal vse serije mi ni čisto jasno, Saul je vzel cigarete Jesse-ju in storil ?kaj?= da ga je tako razpizdilo, ali so ga hoteli ubiti s tistim ricinusom?
Kaj če bi vsaj probal na hitro prebrat kakšnega izmed zadnjih postov?
Če nimaš kej pametnega povedat BODI TIHO.
Se pravi se mu posveti zato, ker je Huel na isti način tudi travo spizdil ali kaj? Kaj je trigger, da se takoj spomni in sešteje 2 + 2? Meni je malo poceni, da mu je kar naenkrat vse jasno, po toliko časa...
Meni tudi zato mi pa ni bilo jasno, kako mu je kr tak flashback naredilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tac20 ()
bzzero ::
Huh... hudo! Res je bila intense tale zadnja epizoda. Mi je pa Jesse že kar malo siten s tem svojim jokanjem.
Possible spoiler alert! Potihem sem tudi jaz pričakoval, da ga bo v puščavi poslal v Belize
Possible spoiler alert! Potihem sem tudi jaz pričakoval, da ga bo v puščavi poslal v Belize
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bzzero ()
leiito ::
Fantastično. Mislim da vem kam gredo (vem da je to pri BB zelo optimistična napoved ). Veliko časa so porabili zato, da bi se nam Jesse zasmilil. To lahko najbolje unovčijo, če ga na koncu Walt ubije. Trenutno si jaz zelo, zelo, zelo želim, da Jesee dobi Walta, ter ga muči na vse znane in neznane načine. Najbolje da mu ubije sina. Ampak dvomim da bo konec tak kot si ga želimo.
In ti govoriš o psihopatih.
Tr0n ::
lol, pa kaj gledate?
pa ni skorej umrel zaradi ricina, zastrupljen je biu z rožo ki se imenuje "lilly of the valey" ricin je med tistim časom huel jessiju uzel da je zgledal kod da je z ricinom zastrupljen -.-
In ti govoriš o psihopatih.
Bilo bi najbolje za razvoj drame, zanima me tudi kakšen bi bil odziv Walta.
Viktor33 ::
Kot zanimivost lilly of the valey Lily of the Valley @ Wikipedia drugače Šmarnica po naše :)
FlyingBee ::
ok, veliko stvari je v filmih/serijah pretirano izraženo, da je bolj zanimivo itd.
ampak zadnja epizoda 4. sezone (tukaj sem zaenkrat), v kateri Gus pokončno odkoraka ven iz sobe po silni ekploziji, ki podre vrata kot tornado ter si med tem še popravlja kravato, da o manjkajoči polovici obraza ne govorim, pa je višek vsakega debilizma
drugače dobra serija in se že veselim celotne 5. sezone
ampak zadnja epizoda 4. sezone (tukaj sem zaenkrat), v kateri Gus pokončno odkoraka ven iz sobe po silni ekploziji, ki podre vrata kot tornado ter si med tem še popravlja kravato, da o manjkajoči polovici obraza ne govorim, pa je višek vsakega debilizma
drugače dobra serija in se že veselim celotne 5. sezone
leiito ::
Višek debilizma? Gus je analno retentiven, da nosi kravato tudi med spanjem je eden od simptomov in valjda da bo čekiral vozel po taki eksploziji, kdo na njegovem mestu ga ne bi? Mogoče je rahel suspension of disbelief, ampak saj je šou, ne dokumentarec, saj tudi ni verjetno, da bi meth izvażali na Češko, kjer je Pervitin kot pri nas cviček.
100x manjša sila v čelo s topim predmetom, pa še vedno ne bi mogel tako skulirano vse opravit 5 sekund po udarcu
sicer pa je ta droga ena najhujših
https://www.google.si/search?q=Methamph...
sicer pa je ta droga ena najhujših
https://www.google.si/search?q=Methamph...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FlyingBee ()
Jesse why you do this :(
Sicer pa "I'll get you where you really live"...Kaj je s tem mislu?
Sicer pa "I'll get you where you really live"...Kaj je s tem mislu?
Kot je Jesse rekel. Vse kar misliš, da bo Walt naredil, naredi ravno nasprotno. Je pa zanimivo, kako je bil v tej epizodi ravno Walt tisti, ki je držal moralnost na neki zmerni ravni.
martincek1 ::
OMG, gledam 3. sezono, ravnokar pogledal 10. epizodo, tisto z muho v laboratoriju. Na začetku res legendarne scene in dialogi, ampak drug del je pa porazen. Drugi igralci niso meli časa al kaj?
Karaya 52 ::
SPOILER
Je mozno, da ima Jesse v tistem trenutku na trgu "eureka trenutek"? Dramaticen a malo cuden prizor,
ki so ga spremljali zvonovi v ozadju? Dafaq... ni mi vsec podton. Upam da Walt ne gre full retard in misli na Hank-Jesse navezo.
Je mozno, da ima Jesse v tistem trenutku na trgu "eureka trenutek"? Dramaticen a malo cuden prizor,
ki so ga spremljali zvonovi v ozadju? Dafaq... ni mi vsec podton. Upam da Walt ne gre full retard in misli na Hank-Jesse navezo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Karaya 52 ()
a je lahko ta serija se boljsa? spet so me totalno vrgli s tira pricakovanega... carsko... hvala kurcu, da ni nobene knjige o BB, da mi folk ne spojla veselja
kot je nekdo v drugih serijah omenil, skoda, da ne mores pozabit nakkao serijo in jo lahko spet od zacetka gledas...
waltova scena z revolverckom po bajti ko isce jesseja
walt razlaga kako gre na crpalko in tanka, kot je ze 1000x prej
ocitno ni samo "breaking bad" samo o WALTu, ampak tudi o drugih..
- HANK (prej kot moralen policaj - pripravljen zrtvovati jesseja za mascevanje)
- SKYLER (prej kot moralna, pridigarska celo mamica - do nekoga, ki opravicuje umor in ga celo predlaga)
- MARIE (tudi pocasi)
- JESSE (ne vem, ce se ni tudi njemu dokoncno snelo in bo sel zob za zob)
zdaj pa mi povejte po pravici:
Kaj ste mislili se je zgodilo z Jessejem, da ni zapalu bajte?
Moja prva reakcija je bila, ko sem videl, da hisa ni v plamenih, da jesse caka Walta na zofi, predvsem za razlago
druga reakcija je bila misel, da Jesse lezi kje v neavesti zaradi bencinskih hlapov (Jesse being Jesse)
Potem sem razmisljal, ko je Walt stopil na prepojeno preprogo, da ga Jesse hoce zapalit
potem pa ko ga ni nasel, pa nisem sploh vedel vec, kaj naj si mislim ... avto zunaj, jesseja nikjer... wtf
kot je nekdo v drugih serijah omenil, skoda, da ne mores pozabit nakkao serijo in jo lahko spet od zacetka gledas...
waltova scena z revolverckom po bajti ko isce jesseja
walt razlaga kako gre na crpalko in tanka, kot je ze 1000x prej
ocitno ni samo "breaking bad" samo o WALTu, ampak tudi o drugih..
- HANK (prej kot moralen policaj - pripravljen zrtvovati jesseja za mascevanje)
- SKYLER (prej kot moralna, pridigarska celo mamica - do nekoga, ki opravicuje umor in ga celo predlaga)
- MARIE (tudi pocasi)
- JESSE (ne vem, ce se ni tudi njemu dokoncno snelo in bo sel zob za zob)
zdaj pa mi povejte po pravici:
Kaj ste mislili se je zgodilo z Jessejem, da ni zapalu bajte?
Moja prva reakcija je bila, ko sem videl, da hisa ni v plamenih, da jesse caka Walta na zofi, predvsem za razlago
druga reakcija je bila misel, da Jesse lezi kje v neavesti zaradi bencinskih hlapov (Jesse being Jesse)
Potem sem razmisljal, ko je Walt stopil na prepojeno preprogo, da ga Jesse hoce zapalit
potem pa ko ga ni nasel, pa nisem sploh vedel vec, kaj naj si mislim ... avto zunaj, jesseja nikjer... wtf
Jesse je neodločen in jokav, očitno čustven človek, ki se nikakor ne bo mogel sprijazniti s tem kar je ... to da ni dokončal svojega dela in zažgal hiše pa je bilo popolnoma pričakovano za takega "quiterja"
seveda je v ozadju Hank, ki je nedolžen in (si) želi rešiti življenje-a ... počasi je konec serije in zaključek sigurno ne bo zadovoljiv
seveda je v ozadju Hank, ki je nedolžen in (si) želi rešiti življenje-a ... počasi je konec serije in zaključek sigurno ne bo zadovoljiv
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FlyingBee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dexter (strani: 1 2 3 4 … 25 26 27 28 )Oddelek: Sedem umetnosti | 256628 (2811) | Invictus |
» | Fargo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Sedem umetnosti | 70305 (3054) | oo7 |
» | Serija: Better Call Saul - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Sedem umetnosti | 75872 (5634) | Kurzweil |
» | El Camino: A Breaking Bad Movie (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 10402 (6927) | IL_DIAVOLO |
» | Lost - nadaljevanka! (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Sedem umetnosti | 83817 (22052) | weasel |