» »

Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated

Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated

««
10 / 23
»»

Lion29 ::

filler epizode so takrat, ko se dejansko nic ne dogaja... ampak so pac epizode, da napolnijo kvoto... nic relevantnega za rdeco nit celotne zgodbe
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

oo7 ::

Lion29 je izjavil:

filler epizode so takrat, ko se dejansko nic ne dogaja... ampak so pac epizode, da napolnijo kvoto... nic relevantnega za rdeco nit celotne zgodbe

Hvala zdaj vem kaj pomeni.

hojnikb ::

zakaj sploh primerjate dexterja pa breaking bad ?
tudi moja hruška je bolša od tvoje jabolke...
#brezpodpisa

Aston_11 ::

Verjetno zato, ker je Dexter proti drugim epizodam kar klassa zase.

Izi ::

hojnikb je izjavil:

zakaj sploh primerjate dexterja pa breaking bad ?
tudi moja hruška je bolša od tvoje jabolke...

No, no. Seriji sta zelo sorodni in imata veliko skupnega. Isti žanr. Glavni lik je v obeh zakrknjen kriminalec in brezobzirni morilec. Pa premisa obeh serij je tudi enaka in prikazuje kako se glavni lik kljub drugačnosti poskuša vklopiti v normalno družbo, kar mu jasno na dolgi rok ne bo uspelo in spremljamo neizbežni downfall.

still. Dex pa BB sta ko tvoja otroka. Nemorš met enga rajš kot drugega :)) hahahahaha
#brezpodpisa

piromanček ::

ampak en je vedno boljši v tem primeru bb
bb je kot perfekten sinček, ki ga vsak očka želi imeti

Free Bird ::

Tudi sam mislim, da BB nima konkurence, daleč najboljša serija, ki sem jo gledal v svojem življenju. Sploh se ne morem sprijazniti, da je ostalo samo še 7 epizod. Sploh ne vem, kaj si bom kasneje začel z življenjem. :D

Glasba iz prve epizode :)

IL_DIAVOLO ::

Beat that...

:D
#brezpodpisa

darkolord ::

Dexter je tudi odlična serija, problem pa je IMO, da je morda že predolgo na sporedu in je izgubila že skoraj ves svoj "edge" - od začetnega Dexterja in vsega thrilla, ki sodi zraven, je ostala bolj kot ne neka pomehkužena varjanta.

Housa so recimo tudi molzli, dokler se je le dalo - na koncu je bila samo še zelo bleda slika Gregata (brez humorja, zatreskanosti, zasvojenosti, zanimivih primerov, ...). Moja misel ob koncu serije je bila "finally".

Breaking Bad pa pohvalno nameravajo zaključiti, ko je še na vrhuncu.

BB je bila ves cas na vrhuncu, in sem preprican, da bi jo lahko furali uspesno (na vrhuncu) se vsaj 2 sezoni

Lonsarg ::

Če bi furali BB še 2 sezoni bi pač morali začeti ponavljati, ni več unikatnih zadevšn, z katerimi se lahko sooča Heisenberg. Za razliko od Deterja niso vmes kake filerje metali in so bili praktično z vsakim delu v srcu dogajanja. Tak da takole, kot bodo končali BB 5. sezono, svaka jim čast, da jih ni kapitalizem pogoltnil pa bi vlekli še eno ali pa dve sezoni. Saj ne da bi bili slabi, sam ne bi bili na nivoju teh 5ih.

:))
#brezpodpisa

darkolord je izjavil:

Dexter je tudi odlična serija, problem pa je IMO, da je morda že predolgo na sporedu in je izgubila že skoraj ves svoj "edge" - od začetnega Dexterja in vsega thrilla, ki sodi zraven, je ostala bolj kot ne neka pomehkužena varjanta.

Housa so recimo tudi molzli, dokler se je le dalo - na koncu je bila samo še zelo bleda slika Gregata (brez humorja, zatreskanosti, zasvojenosti, zanimivih primerov, ...). Moja misel ob koncu serije je bila "finally".

Breaking Bad pa pohvalno nameravajo zaključiti, ko je še na vrhuncu.

Točno to!

Dexa bi mogli končat po tem, ko so mu ubili rito...torej na vrhuncu serije.

So res redke serije, ki končajo serijo na vrhuncu.

Muzika iz ene najboljših epizod :)

Karaya 52 ::

Dexa bi mogli končat po tem, ko so mu ubili rito...torej na vrhuncu serije.

Problem Dexa je ravno v tem, da so nadaljevali z novimi sezonami, potem ko so Dexa ze razvili, samo druge zrtve so mu postavili na killer table. Na tej tocki so se morali spravit razvijat ostale like, ki so bedni in dvodimenzionalni. Tale z amoralno wannabe moralno psihoterapevtko je ze res komicna. Wtf...

Nasprotno, pa je zgodba BB vseskozi prepricliva in nikoli repetitivna. Zakon je tudi lokacija dogajanja, ki daje seriji "western" zmaht.

Zgodovina sprememb…

leiito ::

Kakšen Dexter neki? Ne moreš tega jadikovanja primerjati z večplastnostjo BB. Naj ga že sestra ustreli, da se ta patetika neha. Če ga že ni, ker po pogledani epizodi in pol letošnje sezona, se na ostalih nabira prah.

Nazaj k BB. Kot je bilo nekako tudi pričakovati, je osrednja os Walt - Hank. Glede na bruhanje se zdi, da Walt glede bolezni ne laže, kar sugerira smrtni izid. Tudi sicer se zdi, da se bo ubijanje krivih in kolateralnih nadaljevalo, za začetek morda kar z Jessejem, kar bi bilo sicer humano dejanje, to put him out of his misery.

Nikec3 ::

leiito je izjavil:

Kakšen Dexter neki? Ne moreš tega jadikovanja primerjati z večplastnostjo BB. Naj ga že sestra ustreli, da se ta patetika neha. Če ga že ni, ker po pogledani epizodi in pol letošnje sezona, se na ostalih nabira prah.

Nazaj k BB. Kot je bilo nekako tudi pričakovati, je osrednja os Walt - Hank. Glede na bruhanje se zdi, da Walt glede bolezni ne laže, kar sugerira smrtni izid. Tudi sicer se zdi, da se bo ubijanje krivih in kolateralnih nadaljevalo, za začetek morda kar z Jessejem, kar bi bilo sicer humano dejanje, to put him out of his misery.

Za mene obstajajo pri BB trije dobri konci.

1. Žalosten konec v katerem umre Jesse
2. Srečen konec v katerem umre Walt. Po možnosti ga ustreli Jesse.
3. Srečno/žalostni konec, da umre večina karakterjev. Walt Junior, Jesee, Walt, Hank...

Če vsi preživijo, pa ne bom gledal do konca življenja nobene serije več!
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

leiito ima po mojem point, ko omenja, da bi bilo najbolje, da walt pokonca jesseja... glede na to, da Jesse ni bil nikoli misljen kot dolgotrajen lik v seriji mislim, da se bo zgodilo ravno to.... ceprav vsi potihem navijamo, da bi se Jesse enkrat res razpistoljil, se postavil zase, pokazal da ni junky loser... ampak upam, da se to ne bo zgodilo, ker bi bilo kontra realnosti.. in bi bil razocaran.... dobro, da ga niso takrat usrali, ko je postal desna roka Majku....

Torej pricakujem smrt Jesseja se pred koncem... torej vsaj eno epizodo prej... To bi bil Walterjev ultimativni break (bad - to the dark side)...

Nikakor ne zelim, da bi gledali pomehkuzenega Walterja, ki se zaradi bolezni poslavlja od druzine in prijateljev...

Nekako zdaj pricakujemo, da bo Hank tisti glavni Walterjev, pravzaprav Heisenbergov nasprotnik in "rabelj"... ampak upam, da ne bo tako...

Upam, da bo Walt Jr. bil neki pomemben clen Waltovega bridkega konca ... nekako naravno se mi zdi, da bodo zgodbo tako zakljucli, z Waltovim koncem...ceprav so ga v uvodu prikazali kot zivega (in ocitno ozdravljenega saj je kljub kemoterapiji zdaj imel vse lase...[sklepam, da ne gre za tupé]) in na begu.

Se bolj evil, Walt Jesseja pripravi do samomora. Ce je Walt na begu in ce se je rak vrnil, potem se verjetno ni zdravil in bo to njegov konec. Upam, da se ne konca z velikim pokom ampak tiho, da Walt umre v puscavi za nekim grmom. Mogoce pustijo "odprt konec". Dvomim pa, da se je Walt vrnil zavoljo mascevanja. Mimogrede, se ve, koliko je zdaj star oz. koliko casa mine do "slanine 52"?

Jaz pa imam občutek, da bo Walt zaigral svojo smrt, to bi se lepo ujemalo s tistim srečanjem Walta in Carol na začetku nove epizode.

Fee Bird: ja to je mzno, sam nima nobene veze s koncem ;)

Saj to ni bila hipoteza o koncu serije. Pač možno, da se bo zgodilo.

Limona ::

5 minut pa nova epizoda:))

Nikec3 ::

To je to. Kocine so mi šle po konci, ko sta imeli Skyler in Marie dialog.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

FlyingBee ::

dečki, ravno začel gledati prvo sezono ... končno sem najdel spet eno serijo, ki me bo prikovala na kavč vsaj za 3 epizode skupaj pogledat

Dexter je liga zase ... dokler ne pogledam vseh BB, mi je Dex še vedno najboljša

pri vseh serijah pa je problem po 5 sezoni (tako no, nekako od daleč gledano na vse skupaj), samo še manjka, da vesoljce vpeljejo v zgodbo

recimo serija Angel se je končala v 5. sezoni pa sem si takrat zelo želel še naprej gledati, ampak bi se verjetno izpela tako kot vse ostale

drzno je, da končajo BB v peti sezoni, vendar je tako najbolje

vedno pa upam na spin-off od teh dobrih serij, ne vem zakaj tega ni več

Mogoče kdo ve kater avto vozi WW v 5 sezoni?

bluefish ::

Če se ne motim, Chrysler 300C SRT8.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Tr0n ::

Nikec3 je izjavil:

To je to. Kocine so mi šle po konci, ko sta imeli Skyler in Marie dialog.

Hehe ja. Nimas kaj, konec bo epic.

kaki dialog? sej je samo marija govorila
boljša je bila scena z hankom

bluefish je izjavil:

Ja mislim, da bo kar taprav.
Hvala

piromanček je izjavil:

kaki dialog? sej je samo marija govorila
boljša je bila scena z hankom

To so BB fani...to že samo vidijo napis serije Breaking Bad, pa so že vzhičeni.

v cem je fora il Diavolo, da tle trolas? ce ti ni vsec, pac ne spreljaj te teme.. v cem je fora, da nas tle zdaj podjebavas? se pocutis boljse ker nisi BB fan al kaj?

SPOILER DANASNJE EPIZODE

Tut meni je bila Skylar-Hank boljsa scena kot Skylar-Marie ... edino primerljivo je bilo, ko je Skylar kricala, ce je under arrest... in ko ji je Marie prisolila klofutaco!

Me je zanimalo, kaj je z Jessejem :D ... prevec convenient bi bilo, da je dozivel zivcni zlom in ne bo govoril.... komaj cakam, kaj se bo zgodilo na zaslisanju s Hankom...

sicer pa se je tudi meni porodila misel, da je Walt vse skupaj nastudiral... vkljucno s fejkanjem svojega raka ... glede na to, da je dober kemik.... sicer malce dvomim v to, ampak vseeno...

po mojem se bosta ustvarila zdaj 2 tabora... 1, ki bo zelel da Walt z-owna vse, drugi pa ki bi zelel, da Walt "doesn't get away with it" ...

Meni je dejansko vseeno, "as long as" izpeljejo konec vrhunsko...in nepricakovano.... glede na to, kolko teorij nastaja, bo to zlo tezko izvedljivo... pustimo se presenetit

echo ::

Baje da so ravno razdelili sezono na dva dela, ker niso mogli drugače speljati zgodbe do konca. Jaz pričakujem še veliko mravljincev ;)

mah edino kar za zdaj "vem" je to, da se walt za nekaj cajta skrije nekam 1-2 meseca, mogoče gre nazaj kuhat
ker v prvi epizodi ima daljše lase trenutno pa je obrit na nulo
btw kam je zginil walt jr.?

Mah, tole je cisto prehitro minlo. Ob taksnih serijah so filmu steta leta.

SPOILER

Zabavno je bilo gledati Hanka, kako bedasto sili v Skylar, ki postaja vedno bolj trdoziva. Ocitno pa se okoli "meth kartela" pripravlja se en zaplet, ki bo imo razresil Walt-Hank konflikt. Hank, tup kot je, bo imo tragicno zakljucil.

$%&/() ::

SkylEr.

SPOILERS

tole morte pogledat če ste na tekočem z serijo

leiito ::

bluefish je izjavil:

Jp, Chrysler 300 srt8, ampak se mi zdi, da ima drugačno masko kot sicer, original je nekako bolj Bentleyevsko velika, njegova pa klasik ameriški muscle car stil.

Na začetku je seveda vozil Pontiac Azteka, ki so ga producenti pobarvali v mat zbledelo barvo, da kao simbolizira bladness of his existence.

Btw, o barvah v BB:

Characters and their values are represented by the colors they wear. Skyler is usually dressed in blue and Jesse in yellow and red (when he is in recovery, he wears gray). Walter wears green because he is stuck between his family and the drug trade. When the Whites' daughter is born, pink is introduced to the spectrum. Similar color patterns show up during the series. The DEA agents, Hank and Gomez, wear orange, representing police. Marie is usually in purple and many of the other doctors on the show are seen in it as well. And Jane, the recovering heroin addict, wears black.
Share this

GabrieLeo ::

A to je tisto, ko je njegov sin dal na internet? Potem je pa Walt sam nakazal al kako je že bilo sem malo pozabil:))

ja, za pranje denarja je izkoristil

garamond ::

GabrieLeo je izjavil:

pomagajmo walterju http://www.savewalterwhite.com/ :))
In seveda še http://www.bettercallsaul.com/

Spletne strani so pa narejene profesionalno na amaterski način ... en dizajner se je moral zelo zabavat.

black ice ::

HUGE SPOILER ALERT:

Walt je priznal...

Walter je lisica

Bor H ::

Kaj je blo tisto z Jessjem na konc? O kakih cigaretih je govoru?

jessiju huel travo dipne iz žepa, takrat si jessi poštudira da je huel ukradel ricin iz njegove škatle cigaret, ko je walter zastrupil fantka za tisto rožo

jaz sem sicer na koncu 3. sezone ... kako je v bistvu človek revež, če se nekdo odloči, da je konec ... doma je pestoval hčerko, čez pol ure bi že končal v "jarku"

Bor H ::

Limona je izjavil:

jessiju huel travo dipne iz žepa, takrat si jessi poštudira da je huel ukradel ricin iz njegove škatle cigaret, ko je walter zastrupil fantka za tisto rožo

ah, ok, tolk nazaj se je vlekl, wow :) hvala
««
10 / 23
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dexter (strani: 1 2 3 425 26 27 28 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1355256627 (2810) Invictus
»

Fargo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

30770305 (3054) oo7
»

Serija: Better Call Saul - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37675872 (5634) Kurzweil
»

El Camino: A Breaking Bad Movie (strani: 1 2 )

6510402 (6927) IL_DIAVOLO
»

Lost - nadaljevanka! (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

91283817 (22052) weasel

Več podobnih tem