» »

Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated

Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated

««
5 / 23
»»

Lion29 ::

@echo: dober sestavek!

mene walt vedno bolj spominja na Tonija Soprana, Skylar pa na Carmelo.
Skylar se gre neko moralno policijo a nekako tudi ona podleze sarmu moci in denarja. V naslednji sezoni, predvidevam, da se bo borila sama s sabo in ne bo mogla verjet kako nizko se lahko spusti.... po mojem bo precej na relaciji Skylar-Hank/Marie..

In ja, sem tudi sam mnenja, da bo naslednjo sezono Face Off med Waltom in Hankom. Mislim, da bo Jesse gresni kozel oz. nek katalizator. Ko bo Hank ugotovil, da nima vec Gusa, ki je imel celo sezono "bull's eyes", bo Hank preusmeril nazaj pozornost na Jesseja, ki mu je edina se ostala sled.

Na koncu menim, da bo Jesse edini prezivel, sober in z druzino. Izkazal se bo, da se je od Walta in Gusa (z Mike-om) celiko naucil, dozorel in zacel resno razmisljat (kar po mojem vsi ves cas navijamo).... Ceprav mu je Walt nekako podzavestno vzornik, ga bo "vrgel pod bus". Ceprav vsi to pricakujemo, da se bo Waltu mascevalo to z Jane (Jessejevo bivso) in Brockom... a prav lahko se zgodi, da ta del zgodbe ne bo dobil epiloga... ravno zavoljo rusenja tabujev te serije....ampak... waltov egotrip je premocan in verjetno bo v kaksnem od prepirov s Pinkmanom to ponosno priznal...

V bistvu je res "fun" razmisljat o prihodnosti serije, kaj se bo zgodilo.... a se vecji "fun" je "se prepustiti toku" in na polno uzivati v genialnosti BB piscem.... komaj cakam, da vidim, kak se bo odvilo!




Nekateri primerjate BB z Dexom. Meni je sicer Dex vsec, kot neka kontroverzna serija, kjer gledalec simpatizira z MORILCEM (ze precej pred dexom sem sam zacel pisati tak roman)..in je glavni junak ne devious bad ass... a po mojem je serija full overrated! V bistvu je Dex neka drama v kateri naj bi se Dex spopadal sam s sabo in svojim Dark Passengerjem... torej veliko vlogo bi morali igrati LIKI a razen dexa, ki ne deluje prav nic vecplasten...in nevroticne Deb, so drugi liki totalno spregledani (serija se malenkost dotakne le Batiste, Laguerte in Wuinna - v prvi sezoni se Doaksa, malo se Rite in to je to)...

BB je MASTER PEICE napram Dexu...
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

flood ::

Asus A7N8X-X, Athlon xp 2700+, Radeon 9550 Gt, 1Gb ram, 120Gb Hitachi,...
laptop: i3-330m, ati 5650, 4gb ddr3, 500Gb,...

cattom ::

Pravkar pogledal zadnji del,serija je fenomenalna.Glede šmarnice in strupa,poglejte 12 epizodo, kjer Walt sedi ob bazenu in vrti pištolo na mizi.Dvakrat pokaže cev na njega,tretjič pa na tisti lonec z rožami.Sama serija je polna takih majhnih detaljev.

Tr0n ::

leiito ::

spiking av uič, še vedno ne najdem niti osnovnega recepta za kristalne metke, kaj šele Jessejevo recepturo.

Help anyone?

oemdzi ::

Odlicna serija, sem jo kampanjsko pogledal zdaj v parih tednih, moram pa priznat da tiste fore z pistolo, ki je pokazala na roze nisem opazil oziroma mi ni bilo jasno na kaj je pokazala. Me pa preseneca, da za zaplet med WW in Jessyejem niso izrabili tistega dogodka ko bi WW lahko resil Jessejevo punco pa jo je pustil, da se je zadusila med spanjem.

leiito ::

kampanjsko si gledal breaking bad? Za kaj takega je mazohizem premila beseda, understatement, to je kot, da bi dobil novega Ferrarija Enzo in ga vozil kampanjsko, danes ga bom samo vžgal in dal v prvo, ma še huje je to, kot da bi seksal z najbejbo vseh časov in ga dal tik pred orgazmom kampanjsko ven, šel čekirat FB ali kaj vem kaj.

BB (če te je doletel ta privilegij, da ga lahko) se gleda v kosu, vse naenkrat. Pripravi se hrana, pijača, naštima kateter, prijavi bolniška, izklopi telefon, na tajnico sporočilo da te 3 dni ne bo, izklopi se zvonec in uživa.

Okapi ::

Evo, zdaj bo še tu duhovičil;((

O.

leiito ::

Okapi je izjavil:

Evo, zdaj bo še tu duhovičil;((

O.


Naj ti, dragi Okapi, razkrijem skrivnost. Saj si sam ne, samo rad govoriš v prvi osebi množine, the committee of one sindrom, poleg Dunning-Kruger efekta, počasi boš že za ućbenike.

Različnim ljudem so zabavne različne reči. Ti si recimo tip, ki ima rad situacijski humor, ljudje se spotikajo, vreče moke jim padajo na glavo, tvoj najljubši film je Lopov otroškega obraza ali kakorkoli so že prevedli, ko Damon Wayans igra pritlikavca, ki igra dojenčka, v bistvu pa je kriminalec (v filmu, igra torej tudi kriminalca).

Drugim je všeč drugačen humor, nekaterim črn, drugim Woody Allen, tretjim tipa Judd Apatow itd. Za tiste z najbolj izbranim okusom, kot so npr. ljubitelji BB, in gre za okus, ki se razvija skozi leta gledanja kakovostnih filmov in serij, kot npr. meni, so tvoje nebuloze odveč. Hvala za pozornost, ampak nein danke. Pojdi na burek, morda spoznaš sorodno dušo.

Okapi ::

samo rad govoriš v prvi osebi množine,
Kje, na primer?

Različnim ljudem so zabavne različne reči.
Prav res, dvomim pa, da je kje daleč naokoli kdo, ki mu je všeč tvoje kvaziduhovito offtopic nabijanje v tri dni.

O.

leiito ::

Ne sprašuj po drugih, zazri se vase, tam boš našel vse odgovore.
Ming Li Chun

oemdzi ::

@leiito: Midva se tle neki ne razumeva! Kampanjsko je zame gledanje serije v komadih po 5 epizod ali vec. Zdj ce to zate se ne pomeni kampanjsko, si ti mal mazohisticen, da ti je uspelo v 3 dneh pogledat 4 sezone :D

Drugace kot kampanjsko mi ne pase gledat, sploh pa res dobrih serij ni sans da bi gledal samo po 1 ali 2 epizodi. Me skos zanima kaj se bo zgodilo v naslednji epizodi (pades not) :D Po epizodah gledam ponavadi serije tipa: that 70s show in podobno...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oemdzi ()

leiito ::

my bad, sori. Jaz sem odkril Lost nekje proti koncu 4. sezone, odgledal v šusu vse. Kasneje je show sicer postal eno največjih razočaranj, ampak prve 4 sezone so bile hudo adiktivne.

Podobno The Wire, ki sem skoraj celo sfalil, ne vem sploh kako, ampak potem užival v 5 sezonah po 15 epizod, orgazmično. BB mi je naj naj vseh časov, ampak The Wire a close second, če ne celo pred, toda Žica ima enormno prednost, da dela v vsaki sezoni v drugačnem okolju in z ducati fenomenalnih karakterjev, medtem ko BB, mislm, par tipčkov, 2 bejbe, 1 Aztec (mega izbran avto za Walta), 1 star Volvo, ena avtopralnica in en Hermanos Pollos pa pride ven umetnina.

Btw, kar pa (še) ni bilo povsem do konca pojasnjeno je zgodba Waltovega odhoda iz firme njegovega bivše frenda in bejbe, tam je jasna indikacija, da se Walt počuti oškodovanega, ampak je preponosen, da bi sploh hotel denar.

oemdzi ::

The Wire sem ravno pred BB pogledal in je res super serija, samo mores na zacetku malce potrpet, da se zadeve razvijejo oziroma zapletejo in nastane res zanimiva zadeva. Pa McNulty z svojimi forami tudi raztura, najbolj vsecna scena mi je bila ko se pijan zaleti v most, pa gre se 3x ponavljat ce mu uspe zvozit ovink:D

leiito ::

zdaj se ne spomnim v kateri sezoni je to, ampak če ne prej, ko se pojavi Omar, you hooked.

Mene je The wire tako imponirala, da sem si šel kupit obe knjigi Davida Simona, avtorja serije

Karaya 52 ::

Vince Gilligan pravi da hoce Walterja razviti do konca v "super evil" osebo. Meni bi bolj ustrezala "izhodna strategija" ampak zgleda, da tega kar se je utrgalo v Waltovi glavi ni vec mogoce kontrolirano sesuti. Aaron Paul pravi da bodo propadli vsi protagonisti, ceprav se za svoj lik kdaj ga bo Vince ubil. S sesutjem Pollos sistema je nastal nek vakum, dvomim da je Walter sposoben zasesti njegovo mesto, prej bo mehiski kartel izkoristil priloznost, Walter bo pa ponovno samo "the cook".

Se mi je pa zdelo zanimivo, potem ko sem zadnji del se enkrat pogledal, da si Walter oddagne in izjavi "i won" sele potem ko vidi da je uspel nategniti Jessija. Verjetno nanj se racuna.

Anyway, za Gus fane.

tiranozaver ::

A kdo ve, kdaj prihaja nova 3. sezona na POP TV? Upam da kmalu.

Lion29 ::

zakaj bi sploh to po TVju gledal?
Tolko reklam, slabi podnapisi... cakat teden dni za novi del, slaba kvaliteta...

oh well... vsakemu svoje
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

tiranozaver ::

Slabi podnapisi, daj ne se hecat, verjetno si pomešal s tistimi na podnapisi.net.

Ne, na Popu za to serijo ne čakaš teden dni, ker so deli od ponedeljka do četrtka.

Lion29 ::

ne, nisem zamesal.... ne trpim podnapisov, ne na popu in ne na podnapisi net (ki so itak se slabsi)

kolkokrat so prevodi totalno zgreseni...groza... vcasih kako dejanje dobi popolnoma drugacno razseznost!

se pravi imas 3 dele na teden??
prakticno je v enem mesecu konec sezone...veliko bolj sprejemljivo... ampak se vedno ne razumem, kako se lahko odpoves 720p, gledanju kadar zelis, brez reklam, etc...?
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Ramon dekers ::

tiranozaver je izjavil:

Slabi podnapisi, daj ne se hecat, verjetno si pomešal s tistimi na podnapisi.net.

Ne, na Popu za to serijo ne čakaš teden dni, ker so deli od ponedeljka do četrtka.



ja samo hudič je ker pridejo do 8 epizode 1 serije, potem pa vržejo nazaj na 1 serijo lol. To so delali pri burn notice.

leiito ::

tiranozaver je izjavil:

A kdo ve, kdaj prihaja nova 3. sezona na POP TV? Upam da kmalu.


Kakšna 3. sezona BB na POPu? POP kupuje telenovele, obskurne reality showe in mainstream serije. Breaking bad je za njihove gldalce premalo črnobel.

Morda si pomešal z BB big brotherjem, govorimo o Breaking Bad, verjetno drugi naj seriji vseh časov, za Kablom.

Btw, ima kdo idejo kako prevesti Breaking bad? Poznavajoč POP bodo udarili s kakimi zlomi ali kaj tipa "Ko se ti zalomi". Ni pa prevod naslova lahek, no doubt

Lion29 ::

leiito je izjavil:

tiranozaver je izjavil:

A kdo ve, kdaj prihaja nova 3. sezona na POP TV? Upam da kmalu.


Kakšna 3. sezona BB na POPu? POP kupuje telenovele, obskurne reality showe in mainstream serije. Breaking bad je za njihove gldalce premalo črnobel.

Morda si pomešal z BB big brotherjem, govorimo o Breaking Bad, verjetno drugi naj seriji vseh časov, za Kablom.

Btw, ima kdo idejo kako prevesti Breaking bad? Poznavajoč POP bodo udarili s kakimi zlomi ali kaj tipa "Ko se ti zalomi". Ni pa prevod naslova lahek, no doubt


Kriva pota
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

leiito ::

ga lom't? POP je predvajal "Kriva pota". My bad then. Prevod pa niti ni slab,sicer malo arhaično oz. stil črne kronike.

Še vedno pa ostaja vprašanje čemu čakati, da taka mojstrovina pride na POP. Uro, max 2 zatem, ko je epizoda predvajana v ZDA, je že na voljo.

Lion29 ::

mogoce zaradi tega, ker ne razumejo vsi anglesko... samo sklepam... ker drugega razloga ne najdem
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Nikec3 ::

Lion29 je izjavil:

mogoce zaradi tega, ker ne razumejo vsi anglesko... samo sklepam... ker drugega razloga ne najdem

Mogoče je pa edini legalen način?
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

leiito ::

Ne vem kako je z legalnostjo izposoje, jaz namreč ne torentiram, ampak si sposodim od ruskih prijateljev fajl in ga potem recikliram.

Vem pa, da je Apple nedavno Sloveniji priznal državnost in si lahko tam 100% legalno sposodiš epizodo.

Angleščina problem? Težko verjamem, še Zoki jo obvlada. Pasivno sicer, za kar ne vem točno ali pomeni, da samo posluša, govori pa ne, ampak saj serije tudi poslušaš in v Sloveniji skoraj nisem srečal človeka, ki ne bi rekel, da zna angleško. Vsaj pasivno, karkoli že to pomeni.

tiranozaver ::

Jupi, včeraj je prišla 3. sezona na Kanal A in je vsak delovnik okoli 21.50. Krasno.

Lion29 ::

tiranozaver je izjavil:

Jupi, včeraj je prišla 3. sezona na Kanal A in je vsak delovnik okoli 21.50. Krasno.



wooo hooo

zakaj je ze to krasno?
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

tiranozaver ::

Ker je nova sezona ene najboljših serij vseh časov na sporedu v odličnem terminu (prvi sta bili okoli polnoči)?

Lion29 ::

resnicno ne razumem folka, ki gleda TV serije po TVju :D

majkemi
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

oo7 ::

Lion29 je izjavil:

resnicno ne razumem folka, ki gleda TV serije po TVju :D

majkemi


To je pa res teško za razumet. Usedes se ali uležes prizges tv in gledas .:))
Tako kot pred 10 letim isto je . Probaj kdaj mogoče ti bo pa ušeč .

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oo7 ()

Lion29 ::

oo7 je izjavil:

Lion29 je izjavil:

resnicno ne razumem folka, ki gleda TV serije po TVju :D

majkemi


To je pa res teško za razumet. Usedes se ali uležes prizges tv in gledas .:))
Tako kot pred 10 letim isto je . Probaj kdaj mogoče ti bo pa ušeč .


da pogledam 1 del naenkrat
z njihovimi prevodi
z reklamami vsakih 10min
ob uri ko se njim sprdne
v katastrofalni kvaliteti?
brez moznosti pavzirat po mojih zeljah?

ok, mogoce mas prav... mogoce pa mi bo vsec....NOT
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Okapi ::

Vau, Lion, kakšen frajer si. A se te lahko dotaknem?

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

Lion29 ::

Okapi je izjavil:

Vau, Lion, kakšen frajer si. A se te lahko dotaknem?

O.


ta fak? v cem je point tvojega posta?

sicer pa tezko ...si ze ti moj heroj.., ne morem jaz bit se tvoj :D
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

oo7 ::

Lion29 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Lion29 je izjavil:

resnicno ne razumem folka, ki gleda TV serije po TVju :D

majkemi


To je pa res teško za razumet. Usedes se ali uležes prizges tv in gledas .:))
Tako kot pred 10 letim isto je . Probaj kdaj mogoče ti bo pa ušeč .


da pogledam 1 del naenkrat
z njihovimi prevodi
z reklamami vsakih 10min
ob uri ko se njim sprdne
v katastrofalni kvaliteti?
brez moznosti pavzirat po mojih zeljah?

ok, mogoce mas prav... mogoce pa mi bo vsec....NOT


Najbrž nimajo vsi toliko časa , da bi pogledal 5 delov na enkrat . Eni imajo se navadne televizorje nimajo take makine kot imas ti . In slika na televiziji je čisto uredu . Gres gleda Hbo ali Hbo comedy tam ni reklam . Za kaj rabis skos pavzirat pa nevem edin ce imas počen mehur in moras vsake 3 minute odtoct .

Lion29 ::

v to da nimajo casa za pogledat 5 delov naenkrat razumem...
verjetno nimajo tut vedno casa, vsaki dan ob isti uri?
makina je avto
razumem tiste, ki nimajo racunalniskega monitorja in dobre net povezave
nikjer nisem napisal, da rabim skozi pavzirat... ampaks amo takrat ko se mi zljubi, ko pac kaj rabim, ko dobim tel. klic, etc, etc
govora je bilo o kanalu a in ne HBO

no je pa res, da je za nekoga slika na TV cisto v redu... malo sem projeciral sebe, kot "serijskega" frika... ki rad uziva v dobri sliki in seveda tudi glasbi

ne predstavljam si namrec, da bi gledal recimo Game of thrones na navadni tv (integriranimi zvocniki) in neko bogo resolucijo...

ampak to so samo priboljski... da pa zadevo pogledam neodvisno kadarkoli zelim mi je pa pac zelo pomembno
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Okapi ::

ta fak? v cem je point tvojega posta?
Natanko v istem kot tvoj.8-)

O.

Lion29 ::

sure
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

miraldinjos ::

A kdo ve a je to zdj čist konc serije ta 4. sezona al bojo tud za 5. sezono kej si spomlni? Zdej se je walter rešu smrtne obsodbe pa nevem kaj loh še posnamejo..

Lion29 ::

itak da bo, zdaj se 5 (in zadnja) sezona
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

miraldinjos ::

A se mogoče že kej ve kdaj bo?

Bor H ::

Nočem težit ampak greš na wikipedio, pogledaš breaking bad in ti piše že v uvodu: On August 14, 2011, AMC announced that Breaking Bad had been renewed for a fifth and final season consisting of 16 episodes.

In pol daš list of episodes in dobiš: Production of the fifth season is set to begin in early 2012; episode premiere dates have not yet been determined by the network.[

flood ::

maj-junij nova sezona
Asus A7N8X-X, Athlon xp 2700+, Radeon 9550 Gt, 1Gb ram, 120Gb Hitachi,...
laptop: i3-330m, ati 5650, 4gb ddr3, 500Gb,...

Mesar ::

Lahko bi malo prej dali to.
Your turn to burn!

tadej1992 ::

Breaking bad pride baje sredi leta,bo pa 16 delov in ja zadnja sezona bo.

Lion29 ::

Bryan Cranston
A few weeks before cameras roll on season 5. I cant wait. I love doing this show and will miss it when its time to say goodbye. Airs in July.


na FB profilu
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

LuGi ::

Breaking Bad! Breaking Bad! Breaking Bad! I literally wrote three introductions for this story before settling on that, because it's the only one that truly captures how I feel about AMC's excellent series. All year long we've been waiting for AMC to announce an official premiere date for Breaking Bad's fifth season, and today we finally got it.
Season 5 will debut on July 15 at 10pm. That's less than two months away, guys! The network also confirmed the show's worst-kept secret: Season 5 will be eight episodes long. Breaking Bad has 16 episodes to call it a series, and they'll be split into two eight-episode seasons. The final eight episodes will air in the summer of 2013.


Can't wait!;((

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: LuGi ()

Lion29 ::

KOMAJ CAKAAAAAAAAAAAAAAAM!
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

leiito ::

Turi jaz, ampak sezona 8 epizod je premajhna doza, že prej sem BB gledal v slow motionu, da je dlje trajalo.
««
5 / 23
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Serija: Better Call Saul - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Sedem umetnosti
37671668 (1430) Kurzweil
»

Fargo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Sedem umetnosti
30666175 (1795) IL_DIAVOLO
»

Dexter (strani: 1 2 3 424 25 26 27 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1337245813 (21034) driver_x
»

El Camino: A Breaking Bad Movie (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
659472 (5997) IL_DIAVOLO
»

Lost - nadaljevanka! (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Sedem umetnosti
91280521 (18756) weasel

Več podobnih tem