Forum » Loža » Monza 2002
Monza 2002
m_z ::
še ma pa bo...
čeprav ne bom nikol(!) sit uspehov Ferrari-ja & Schumacherja, ker je to pač idealen par, tut v prihodnje, bo malce adrenalina na štartu prav pršlo, če le ne bo Montoya zaspal...
moram pa priznat da so motivirani kot ose...sej, celo leto gledat rdeč auspuh, ki se le oddaljuje ni lahko, zato je revenge toliko bolj slajši na domačih tleh...Montezzemolo(!?) - bo že.
Čeprav ne verjamem v nč druzga kot dvojno zmago, je lepo vidt da še drugi neki gibajo...sm, Ralf, warm-up ni dirka...
mislim da bo slovo od Evrope sladko...za FERRARI.
FORZA FERRARI!!
čeprav ne bom nikol(!) sit uspehov Ferrari-ja & Schumacherja, ker je to pač idealen par, tut v prihodnje, bo malce adrenalina na štartu prav pršlo, če le ne bo Montoya zaspal...
moram pa priznat da so motivirani kot ose...sej, celo leto gledat rdeč auspuh, ki se le oddaljuje ni lahko, zato je revenge toliko bolj slajši na domačih tleh...Montezzemolo(!?) - bo že.
Čeprav ne verjamem v nč druzga kot dvojno zmago, je lepo vidt da še drugi neki gibajo...sm, Ralf, warm-up ni dirka...
mislim da bo slovo od Evrope sladko...za FERRARI.
FORZA FERRARI!!
- zaklenil: Tomi ()
Tomi ::
Ena Ferrari in F1 tema je že v Loži in ima malo več odgovorov, tako da menim, da je bolj pametno, če se tole prediskutira tam.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2020 (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Na cesti | 207306 (127698) | ripmork |
» | Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 4 … 30 31 32 33 )Oddelek: Na cesti | 185931 (120491) | |
» | WEC 2017 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 4571 (2923) | J.McLane |
» | vn Brazilije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4794 (4232) | Freak |
» | Jutri se zacne formulasticni vikend !! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8126 (7148) | rookie |