Forum » Loža » Piran baywatch
Piran baywatch
Zavo ::
Zakaj se sploh ukvarjate s temi zafrustriranimi kmeti?
Schengen bo padel kot železna zavesa na njih!
Schengen bo padel kot železna zavesa na njih!
Tomi ::
Neumna igra. Škoda, da ni še negativnih pik za hrvaške ladje, potem bi bilo bolj zanimovo..
metrodusa.blogspot.com
Lucio ::
Gremo jih zasut z majli (link na dnu strani. Seveda v prid Slovenije.
Jaz sem jim svojega že poslal
Jaz sem jim svojega že poslal
janezkranjski ::
Posiljam vam odgovor na hrvaski "projekt" Piran Baywatch. Izvirnik je moc najti na www.geocities.com/veca333/piran.html, "verzija 3.0" pa se nahaja na www.geocities.com/hrkogohome/piran.html. Ce se ze gremo ladjice potapljat', bodimo vsaj fer: naj se izzivlja se slovenska raja, saj je itak vse skupaj le "zdrava zajebancija".
lep pozdrav iz Kranja
lep pozdrav iz Kranja
tejo ::
Good game, samo škoda k ni cel komad, k je sam en odlomek, pa manjka hrvaška policija... Še mal popravkov pa bo.
Drugače pa na kratko:
Drugače pa na kratko:
McKinda ::
Hvala Bogu!!
TO mi deli kdorkoli je to nardu...tole prov pridem špilat vsak dan 30 min pred CS-jem za ogrevanje
Prov z užitkom!!
TO mi deli kdorkoli je to nardu...tole prov pridem špilat vsak dan 30 min pred CS-jem za ogrevanje
Prov z užitkom!!
Ali G IN DA HAUS!!
tejo ::
Bwahaha, še ena nova igra na to temo je izšla, v kateri se ne potaplja sam hrvaške ribiče, ampak tud policijo, pol na drugi stopnji tud hrvate k po našti strani hodjo, naprej pa še nisem prišel, no pa igra vsebuje tud od jorasa hišo, seveda je gor izobešena slovenska zastava in jasno je napisano "tudi tu je slovenija".
Klik.
Klik.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tejo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Referendum o arbitraži (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Problemi človeštva | 214517 (177434) | Ziga Dolhar |
» | Jelinčič na HTV (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 9408 (6132) | MadMicka |
» | Janeza aretirala hrvaška policija (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 42636 (37100) | Bellzmet |
» | Hrvaška (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7170 (5707) | ||_^_|| |