» »

DVD

DVD

andrejc ::

Kupil sem Afreey Dvd rompogon (12x 40x). Pozabil sem pa vprašat, če je regijsko odkodiran. Pa je . Zdej pa ne vem, kako bi to odkodiral. Gledal sem ze na nekaj naslovih, pa je pogon prevec nov, tko, da se ni crack-a? A mi lahko kdo svetuje. Ce bi imel mal vec tolarjev bi kupil philipsa, tko pa...
andrejc

matevzm ::

Da se ne bos sekiral, noben DVD ni regisjko odkenjen. Ni vec dovoljeno. Najblizje temu je Asus, ki mu samo snames jumper.
verjetno si ze nasel firmware.com.bi, ce ni tam, je tezka. tam tudi obicajno pise, ce je to mogoce samo OEM kaksnega drugega pogona, za katerega je crack. Jaz sem tako nekoc pretvoril prijatelju AOpena v Pioneerja.

miranpozar ::

rompogon? Hehe :D

Zdaj pa vidiš, zakaj se splača dat par jurjev več za kakšno solidno firmo... imaš vsaj podporo in cel kup fint in trikov na internetu. V primeru poceni kitajske robe pa samo težave!

Kot je rekel matevzm ima dosti enot v bistvu notranjost drugega izdelovalca, samo drugo ime na ohišju. Temu se reče OEM. Najbolj butast način, da ugotoviš, čigav pogon bi lahko bil v resnici vgrajen, je da pogledaš zunanjost! Ja... če boš prelistal kataloge, boš verjetno opazil pri kakšnemu priznanemu proizvajalcu isti izgled enote, kot ga imaš ti in potem probaš uporabit od tega firmware ali kakšen drugi trik. PAZI! To je nevarno početje in lahko uničiš enoto in tudi garancija ne bo veljala!

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

Matek ::

Ej mirko, ne delat budale iz sebe, Andy je mislu napisat DVD rom pogon, pa je spustu presledek, pa je nastalo rompogon


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Philips 1640P in BenQ 1620 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Strojna oprema
34527836 (12787) e-marko
»

Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
6828479 (18796) Mitko_R
»

Težave z snemanjem dvdjev

Oddelek: Pomoč in nasveti
241680 (1513) dzinks63
»

Plextor 708A (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
634643 (4134) boštjan
»

Pioneer DVD in regijska zaščita

Oddelek: Strojna oprema
342114 (1658) luni

Več podobnih tem