Forum » Pomoč in nasveti » Explorerjeva vrstica ?
Explorerjeva vrstica ?
kratos ::
Lep pozdrav
Spet se mi je naredil en problem, namreč izginila je explerjeva vrstica ob straneh map, nimam pojma kako vendar jo je samo zmanjkalo. Sem že gledal kje se jo vključi nazaj vendar je v pogled->eksplorerjeva vrstica ni, same druge so (raziskovanje, mape, priljubljene, iskanje in zgodovina) nikjer pa ni tiste ki sem jo imel prej (ki je kazala datum sprememb, zaseden pomnilnik,...)
Imam operacijski sistem windows xp.
Hvala za pomoč.
Tukaj je pa še slika če kdo ne razume kaj mislim:
In tole bi moglo bit:
Spet se mi je naredil en problem, namreč izginila je explerjeva vrstica ob straneh map, nimam pojma kako vendar jo je samo zmanjkalo. Sem že gledal kje se jo vključi nazaj vendar je v pogled->eksplorerjeva vrstica ni, same druge so (raziskovanje, mape, priljubljene, iskanje in zgodovina) nikjer pa ni tiste ki sem jo imel prej (ki je kazala datum sprememb, zaseden pomnilnik,...)
Imam operacijski sistem windows xp.
Hvala za pomoč.
Tukaj je pa še slika če kdo ne razume kaj mislim:
In tole bi moglo bit:
- spremenil: kratos ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 109843 (14447) | Morison |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220912 (49231) | nergac |
» | Zelo počasna odzivnost - Windows7Oddelek: Pomoč in nasveti | 3447 (2938) | gokky |
» | Izšla Opera 10.60 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22078 (18769) | Jst |
» | USB detekcija - problem z Western Digital My Book Premium EditionOddelek: Strojna oprema | 1933 (1701) | slitkx |