Forum » Zvok in slika » Pomoč za dvd snemalnik
Pomoč za dvd snemalnik
sokel ::
Lp vsem!
Upam, da sem dal na pravo mesto to vprašanje. Imam dvd snemalnik z diskom philips. Ker mi je šel laser in še motorček ne dela za pogon cedeja. Ker se mi ne splača novo kupovat. imam tezavo. Ne vem , kako naj spravim tv posnetke na cedeje iz diska.
Če mi lahko pmagate z kakim dobrim nasvetom. Pa če je mogoče kaka pretvorba prek pc in kopija na drug disk in nato posnet?. Imam namen kupiti nov snemalnik z diskom, sam če bi šlo potem ta disk priklopit na nov snemalnik in nato na cedeje posnet? Ta disk je IDE,ne vem pa ka majo novejši snemalniki.
Najlepša hvala vsem.
Upam, da sem dal na pravo mesto to vprašanje. Imam dvd snemalnik z diskom philips. Ker mi je šel laser in še motorček ne dela za pogon cedeja. Ker se mi ne splača novo kupovat. imam tezavo. Ne vem , kako naj spravim tv posnetke na cedeje iz diska.
Če mi lahko pmagate z kakim dobrim nasvetom. Pa če je mogoče kaka pretvorba prek pc in kopija na drug disk in nato posnet?. Imam namen kupiti nov snemalnik z diskom, sam če bi šlo potem ta disk priklopit na nov snemalnik in nato na cedeje posnet? Ta disk je IDE,ne vem pa ka majo novejši snemalniki.
Najlepša hvala vsem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63487 (15977) | Buffy |
» | LG RH277H vprašanjeOddelek: Zvok in slika | 3205 (1532) | DJ Beat |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23028 (10243) | Yossarian |
» | TV tuner - sočasno gledanje enega in snemanje drugega kanalaOddelek: Kaj kupiti | 4669 (3590) | sokel |
» | Lg hdd/dvd recorder rh 7900Oddelek: Zvok in slika | 1807 (1722) | plamen |