Forum » Zvok in slika » Panasonic plazma ne preklopi na hdmi napravo
Panasonic plazma ne preklopi na hdmi napravo
modriadsl ::
No kot sem napisal v naslovu teme mi ob vklopu (siol sprejemnika xboxa) ne preklopi avtomatsko na napravo ki sem jo prižgal, zdaj me pa zanima a imam mogoče kaj z nastavitvami narobe ali je to normalno. Na stari televizji sem imel povezavo z scart kablom pa ko sem prižgal xboxsa avtomatsko preklopila na ex1 kanal.
Scorpia ::
Žal ni samo pri tebi, to je tudi pri philipsu in pri ostalih firmah. Scart pa še vedno deluje in avtomatsko naredi preklop tudi pri novih televizijah :)
Žal se moremo sprijazniti da digitalni niso pobrali dobrote od analogne in tuner ne zazna signala. Mogoče bojo v prihodnje izdelovali, da bo tv ves čas preverjal prisotnost digitalnega signala.
Žal se moremo sprijazniti da digitalni niso pobrali dobrote od analogne in tuner ne zazna signala. Mogoče bojo v prihodnje izdelovali, da bo tv ves čas preverjal prisotnost digitalnega signala.
////
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 444268 (83796) | zavajon |
» | Zvok iz novejšega TV-ja na starejši Home Theater SystemOddelek: Zvok in slika | 2311 (1791) | gumby |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20137 (9650) | kozorog |
» | Set - box in programirano snemanjeOddelek: Kaj kupiti | 1214 (1004) | k4vz0024 |
» | AV sprejemnik Yamaha HTR-6130Oddelek: Zvok in slika | 1122 (1047) | slatncan |