» »

symbian povezi na internet

symbian povezi na internet

dmwajtjt ::

zakaj se ne da vedno kadar rabia se pa
povezati pa
kliknes na brskalnik izberea dostopno to
ko in je to to... Po navadi ko najbolj rabim na hitro ali pogledati mail. Ali it na Chat ali google map . Mi vedno SITNARI.DA se ne more povezati in izberi dostopno to
ko... Kje je napaka? Nikamor se mi ni povezal niti brez ~ic no. Niti na simobil?
e kdo ve kako izboljaav kvaliteto le tega naj prosim pomaga. Hvala lepa...

matobeli ::

say what?

huek111 ::

Ti pa sigurno ne govoriš slovensko in si uporabil google prevajalnik!
Najbolje, da vprašaš na kakšnem angleškem forumu,kjer se boste razumeli. :)):)):))

HAHAHA kaj mi je to poslalo tako? groza, preko mobitela sem posiljal..

se opravicujem bom uredil:

Težava je sledeča. Telefonom nokia n95 8gb je sicer super telefon... Ne vem pa kako se lahko rešim sledeče nadloge. Kadar najbolj potrebujem recimo povezavo na internet.recimo dobiš sms, pridi hitro na facebook chat, ali moram hitro na splet neki pogledat, ali google map... takrat se mi najbolj zakomplicira z povezovanjem in dostopno tocko..

Namrec kliknem povezi, pa me nazaj spet vprasa katero dostopno tocko zelis. pa spet kliknem in tako vec kot pol ure pol obupam. ali je tezava v signalu, nastavitvi, programu? al kako?

se se kdo srečuje s tem?
hvala za pomoc

pojdi nekam v nastavitve kjer imaš vse internetne povezave, pobriši vse razen tiste za katero veš da deluje, jo nekako prepričaj da se obnaša kot privzeta.

pojdi pod upravitelja aplikacij in izberi to aplikacijo prek katere dostopaš, ji povej katero dostopno točko naj uporablja in ji vedno dovoli dostop.

Je pa včasih tudi zdravo da telefon popolnoma formatiraš.

aja, Simobil ali Mobitel?

možno je tudi da imaš odprta dva prgrama na enkrat in obadva bi hotela uporabljati dostop do interneta, ampak preko različnih dostopnih točk, zato se lahko tepeta med seboj, ali pa pri drugemu ne pusti dostopati, ker je njegova povezava še vedno aktivna.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matobeli ()

srus ::

Imaš naložen zadnji Nokiin firmware? Ko sem si jaz naložil novejšo verzijo mi je mrežno povezovanje začelo delati bistveno boljše - točno tiste stvari, ki jih omenjaš ti.

Za ažuriranje firmwera uporabi Nokiino aplikacijo Software updater, pa bo stanje verjetno boljše.

ja imam simobil...

1
nimam najnovejsi firmware.... saj mi pravi simobil vodafon, da je sicer najnovejsi za ta aparat...

in nisem se nikjer zasledil odlična navodila, kako naložiti najnovejsi firmware z spremembo IMEIA..

2
ja bom zbriisal vse dostopne tocke, ampak jih je fuuul in moram eno po eno???

3 ja res je da uporabljam veckrat 2 programa, recimo AIM in splet... samo ne razumem kje je ovira?

ovira je lahko če vsak program hoče svojo dostopno točko uporabljati, to lahko dela probleme, se dve točki med seboj tepeta, uporabljali bi pa obedve isto napravo.
Najbolje bi bilo da bi popolnoma vse pobrisal, potem pa si samo enkrat namestil vse potrebne; MMS, GPRS/UMTS.
Potem pa ročno vsakemu programu posebej naroči naj uporablja točno določeno točko.

Aja, pa malo preglej nastavitve dostopa, včasih imajo kje nastavljeno da se povezava prekine, npr. vsakih 30min, kar lahko zmoti IM kliente, ker se potem neznajo nazaj povezati...

nov firmware si naloži preko Nokia PC suita (nekje izberi posodobitve telefona ali nekaj podobnega), mislim da bi to moralo delovati, razen če je vodafone malo bolj zlobiral.
-spremenil IMEA pa neboš kar tako. nekako tako kot če bi sebi hotel zamenjati EMŠO...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matobeli ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 478 79 80 81 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
4043367024 (6786) hoodaudrey
»

Simobil live (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

38060400 (23299) ttommy
»

Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )

8011122 (5305) MrAs
»

Nokia E52 in wireless