» »

težava z FB stranjo

težava z FB stranjo

spetnevem ::

Pozdravljeni.Na vas se obračam za pomoč oziroma pojasnilo,kaj naj storim,da bo stran na FB spet taka,kot je bila še danes zjutraj.Problem je v velikosti črk -Kar naenkrat se je vse pomanjšalo na minimum in je pravzaprav nečitljivo.Moram povedati,da o računalniku ne vem skoraj nič,ampak do danes je vse delovalo tako kot mora.Vse druge strani so v redu.samo ta FB me je spravil v hudo slabo voljo.Upam,da sem vsaj približno razložila problem,če priznam,drugače ne znam.Če se najde kdo,ki mi lahko pomaga,bom hvaležna.Pa,če ne prosim preveč.naj bo navodilo primerno mojim 60.letom,tako "po domače za trotle"
Hvala,vas pozdravla Spetnevem

Rotaidal ::

Tipka ctrl + sredinsko tipko na miški zavrti.

KoMar- ::

Pojdi na Facebook in drži tipko Control in zavrti miškin kolešček navzgor, da se pisava poveča na željeno širino.

Fino bi bilo tudi, če pri opisu težave naslednjič poveš, s katerim brskalnikom (programom) brskaš po spletu.

Tashaa ::

Živjo

Upam, da boste lahko pomagali tudi meni! Imam težave s facebookom.

Ena od mojih prijateljic namreč ne vidi niti ene moje objave. (zamenjava statusa, post iz igre, v glavnem nič)
Pri ostalih prijateljih tega problema ni. Poskusila sem že vse, pregledala sem, da ne bi bila blokirana, svoje nastavite sem v glavnem pregledala po dolgem in počez in vse deluje ok. Ali kdo mogoče ve, kje bi bil lahko problem?
Je problem pri njej?

Hvala za pomoč in lp
Nataša

M1_Abrams ::

Za določeno objavo, katere ne vidi tvoja prijateljica poglej nastavitve. Če ni nobenih omejitev pri tebi potem je omejitev na njeni strani.
PHP & MySQL

Tashaa ::

Najlepša hvala za odgovor, ampak smo že rešili. Nastavitve sem vse pogledala za vsako objavo posebej že prej, ona pa tudi, tako da ni bil to problem.
Izgleda da je blo treba posodobit vse objave:)
V glavnem, problem rešen. Hvala vseeno!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Pomoc punca 21 let izrabljena na facebooku nadvet

Oddelek: Loža
4810548 (7366) kuglvinkl
»

Nastavitev routerja Linksys wrt54gl

Oddelek: Omrežja in internet
910898 (9016) Vsenafarbos
»

[DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
35871980 (19799) koks2005
»

Zamenjal ohišje zdej pa ne dela?

Oddelek: Pomoč in nasveti
261849 (1493) mkonci
»

[divXvid] Rimax predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
24124706 (13122) piki64

Več podobnih tem