» »

htc tatoo težave!!!

htc tatoo težave!!!

osovnikar23 ::

Zdravo.
Pred nekaj dnevi sem si nabavil htc tattoo in kaj hitro naletel na dve težavi. 1 nisem se mogel povezati na bleutooth in 2 ko si nastavim budilko ni glasnosti, jaz pa ne najdem nastavitve za to težavo.
Prosim če mi kdo lahko pomaga.

__Devil__ ::

za glasnost budilke mora biti posebej v nastavitvah možnost za nastavljanje.

sgdjkdlsugi4 ::

Glasnost nastavljas s stranskim gumbom, ko si v nastavitvah za alarme. BT ne dela na 1.6, 2.0 update bo na voljo enkrat letos.

osovnikar23 ::

Hvala za odgovor, sem že uredil. Za BT sem na nekem forumu prebral da že obstaja 2.0 update samo da ga še nihče ni sprobal. Še eno vprašanje. Ali moram kadar se hočem locirat preko google maps imeti dostop do interneta in ali moram vključiti GPS? Je to brezplačno za paket orto v nulo?
lep pozdrav

bluefish ::

Če nimaš vklopljenega GPS, potem poskuša določiti lokacijo s pomočjo oddajnikov. Seveda je to bolj ko ne preibližna - dovolj natančna v večjih mestih, zanič v rovtah.
In da, mapo sproti prenaša z neta in je v vsakem primeru potrebna povezava.

osovnikar23 ::

Hvala za to informacijo. Tale tattoo je super stvarca, vendar bi se pridružil drugim da je baterijs slaba in BT ne dela.

Ma3rdZo ::

Lep pozdrav
Sem naročnik pri Simobilu (orto u nulo) in imam zato vsak mesec na voljo 100Mb prenosa. Od kolega sem slišal da je ta telefon že v štartu nastavljen da ti avtomatično z interneta pobira informacije o vremenu, facebook,... Vendar pa me zanima za koliko časa bi teh 100Mb zadosotovalo, da bi telefon avtomatično pobiral dol informacije. Sam se ne spoznam toliko na te zadeve in bi prosil nekoga, da mi odgovori in po možnosti na hitro razloži zadeve glede tega prenosa (koliko od teh 100mb mi gre recimo za googlanje ali fb in podobno?)
Hvala

LapD ::

Sej lahko blokiraš povezavo (je veliko zastonj aplikacij za to na marketu) in se pač povežeš samo ko rabiš oziroma ko nimaš na voljo wi-fi povezave.
web&motion designer

sgdjkdlsugi4 ::

100 MB brez da bi uporabljal YouTube ne bos nabral v 1 mescu. Sploh pa ce bos mel podatkovno povezavo pognano, ti bo pobralo baterijo prej kot v 1 dnevu.

PromeuZ ::

@LapD: imaš kako preferirano aplikacijo za blokiranje povezave?
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->

LapD ::

apndroid
web&motion designer

jabe ::

Ne rabiš nobene aplikacije. V nastavitvah lahko vse to naštimaš, poleg tega ima HTC widgete (pod settings) za večino teh on/off funkcij (wifi, gprs, gps, BT, avionski način). To je vsaj meni v bistvu še najbolj enostavno. Daš te widgete na home screen in vsak trenutek veš ali je zadeva vklopljena ali ne, poleg tega si en klik daleč, če hočeš vklopiti/izklopiti.

horse ::

PromeuZ je izjavil:

@LapD: imaš kako preferirano aplikacijo za blokiranje povezave?


Lahko pa tudi dalj časa držiš "rdečo slušalko" in potem izbereš zpodnjo možnost, kjer piše: "mobile network; connect to Internet is ON". Ko boš izbral to, se boš odklopil z interneta. Imam naloženega 3G Watchdog-a, ki meri prenos podatkov preko GSM-a oz. EDGE-a, UMTS-a, HSDPA-ja in nimam nobenega prenosa, dokler imam zgoraj omenjeno "na OFF".


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Wildfire (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
703121537 (58135) majstr77
»

Android telefon (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
12320448 (12959) Mrakw
»

Android fon me je suvereno obral za 75€ (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
10727758 (22559) Marat
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
24234726 (15881) errhec
»

Huge dillema...simobil paketi

Oddelek: Mobilne tehnologije
264708 (3825) mojsterleo

Več podobnih tem