Forum » Mobilne tehnologije » BlackBerry - prenos podatkov in vse ostalo
BlackBerry - prenos podatkov in vse ostalo
ZaLoMaT ::
Pozdravljeni,
imam vprašanje glede prenosa podatkov na BlackBerry-ju. Prišel je čas, da ga nadomesti novejša verzija iz iste družine(sem se odločil, da z BB-ja ne grem več). Vendar imam na telefonu res ogromno aplikacij(zaznamkov, kupljenih aplikacij, opomnikov, sporočil, skratka vse kar potrebujem) in sedaj me zanima kako lahko te podatke "shranim" oz. nekako pripravim na to, da ko bom imel novejši telefon prenesel vse na njega?
Tega telefona ne bom več imel, ko bom dobil novega, torej morem nekako shraniti podatke?
Prosim za pomoč, hvala!
imam vprašanje glede prenosa podatkov na BlackBerry-ju. Prišel je čas, da ga nadomesti novejša verzija iz iste družine(sem se odločil, da z BB-ja ne grem več). Vendar imam na telefonu res ogromno aplikacij(zaznamkov, kupljenih aplikacij, opomnikov, sporočil, skratka vse kar potrebujem) in sedaj me zanima kako lahko te podatke "shranim" oz. nekako pripravim na to, da ko bom imel novejši telefon prenesel vse na njega?
Tega telefona ne bom več imel, ko bom dobil novega, torej morem nekako shraniti podatke?
Prosim za pomoč, hvala!
ABX ::
Poskusi BlackBerry desktop manager. Mogoče backup je dovolj dober.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
ZaLoMaT ::
Sem naredil backup, vendar kako naj vem, če bo to zadostovalo?
V primeru če prodam telefon preden kupim novega (Bold 9700) trenutno Curve in izvem backup ne deluje sem ga res nasankal,...
Morda veste, če bi pomagala uporaba Switch BlackBerry devices?
Vendar potrebujem PIN od novega GSM-aparata, ki pa ga seveda nimam =/
V primeru če prodam telefon preden kupim novega (Bold 9700) trenutno Curve in izvem backup ne deluje sem ga res nasankal,...
Morda veste, če bi pomagala uporaba Switch BlackBerry devices?
Vendar potrebujem PIN od novega GSM-aparata, ki pa ga seveda nimam =/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BlackBerry potrdil androidni telefon še letosOddelek: Novice / RIM BlackBerry | 7671 (5733) | Stari maček |
» | BlackBerry 10 izšel, nova telefona, RIM ni več RIM (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / RIM BlackBerry | 19583 (15092) | bluefish |
» | RIM polaga vse upe v nov mobilni OS - BBXOddelek: Novice / RIM BlackBerry | 7063 (5923) | Bananovec |
» | RIM odpušča zaradi slabih rezultatovOddelek: Novice / Ostale najave | 6172 (5411) | deadbeef |
» | Nokia 6630 VS Nokia E50Oddelek: Mobilne tehnologije | 1624 (1395) | NiMH |