» »

Unicevalec cd-jev

Unicevalec cd-jev

Tero ::

Mogoce ta tema ne spada ravno pol Lozo ampak nisem vedel kam bi jo drugam dal.
Torej stvar je taka:
Ima kdo kako idejo kako bi naredo neko napravo ko ti unici cd? Na to sem se spomno ravno zaj ko sem mel na enem cd-ju neke podatke ko niso za vsakega in sem ga z roko zlomil pol se mi je koscek zakno v kozo. au!
No na dan z idejami!

icek ::

Polij ga z bencinom pa zazgi. :)

perci ::

Prižgeš plinski gorilnik in držiš CD nad njim. Preverjeno deluje :D. Verjetno ni odveč poudariti, da ga ne smeš držati z roko, ampak s kleščami ali čim podobnim.

Tero ::

No jaz sem imel kaj boljsega v mislih. Da bi res nekaj skup sestavo!

blabla ::

Kladivo™

Nico ::

Rokavice.
Everybody banana on your head!

Dr_M ::

struznica zelo dobro opravi delo :>

sketch ::

Hm... sem bral, da se da obnovit podatke tudi s prevrtanih, popraskanih, prelomljenih, razrezanih CDjev... tako da prelomiti CD ni zadosti. Najbolje je povedal Tomi (termika(tm)), ampak da bi pa prav mašino naredil... verjetno kakšna taka varianta kot za papir bi bla OK (mislim ona, ki ne dela trakce ampak rombke).

lp
s.
Adapt and overcome.

A.J. ::

Dober met v steno. Pomaga če na steni visi slika neke osovražene osebe.

blue96 ::

rokavice in kozarec. 35 delčkov ne bo nihče našel ali sestavljal :))
.

Yohan del Sud ::

Sosedov kontejner? Javni smetnjak? Anonimen sprejod po tivoliju s prvim košem za smeti?

Tomi ::

Sicer me je sketch "porinil" v to kot termika, samo sem še vedno samo farmacevt. Kar pa ne pomeni, da ne vem, kako se uniči CD, tako praktično kot teoretično.
Praktično sem jih že nekaj kaj lepo skuril z lahko gorljivo snovjo, ki uniči predvsem zgornjo plast, kar zadostuje.
Drugače je pa najbolje, da poiščeš primerno topilo za plast, kjer je bil zapis, in po tem ne bo nihče več naredil uporabnega izpiska, ker ga ne bo več, samo lepi madeži.
Sicer tole ni ekološko, samo imaš kakšno staro mamo, ki ima štedilnik na trda goriva. Daj ga notri.
Pa še ena zadeva pomaga, in sicer to, da stopiš plastični matriks. Poskusi z acetonom.
metrodusa.blogspot.com

ABX ::

Ga poješ.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Tomi ::

ABX: zelo smešno. Malo se zresni, zadnje čase samo še nekaj težiš..
metrodusa.blogspot.com

ABX ::

Če bi bil edini ...
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Tjulenj ::

daš cd zunej na tla, pripelješ z biciklom pa ko imaš zadnjo gumo točno na cdju, stisneš bremzo. ko se naučiš zadet cd, postane zadeva super uživantska (kdor si ne predstavlja nej proba), cd je pa spraskan do neraspoznavnosti (pa da zihr kdo ne bo podatkov dobu, je treba spraskat predvsem zgornjo stran, tist spodej je sam ena debela zaščitna prozorna snov, podatki so pa zloooo bliz zgornji strani, tam kjer je cd lepo pobarvan in skoraj nezaščiten).
btw, za ogrevanje so dobre tudi vinilke, lažji zadet :D

iration ::

ah kje! najprej ga stopiš na ognju, pustiš da se strdi, potolčeš s macolco in ponoči zakoplješ pod drevesom
100%
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

Povok ::

Ce se se dobro spomnim, smo se v osnovni soli pri likovnem pouku igrali z linolejem in rezali z nekaksnimi nozki v podlogo.

Lahko bi naredil neke vrste "Lupilec zgoscenk™", ki bi imel vrteco podlogo, ki bi jo kajpakda vrtel rocno in tako kontroliral hitrost brisanja podatkov:D, in pa nozek, ki bi ga po principu gramofonske plosce spustil na CD in zacel rezati -> seveda bi lahko zamenjal tudi sirino noza ali pa bi naenkrat "brisal" z vecimi nozi, ki bi jih hkratno spustil na plosco.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Povok ()

Highlag ::

Torej:
CD vstaviš v mikrovalovko za 5s na visoko moč

Potem ga vzameš ven postaviš na izhod Tesla transformatorja in dobiš tole:

Za vse radovedne:
Klikni tu!

SkIDiver ::

Mal ga v kako blago kislino pomočiš, da ga malo zjedka pa je.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Vsakodnevno nošenje noža (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16154292 (49452) dzinks63
»

Zakaj letalo leti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
31573222 (68644) seminal
»

kako najhitreje ubiti psa.. (strani: 1 2 3 4 )

16736761 (31245) Vajenc
»

Problem s sršeni (strani: 1 2 )

6617204 (15935) Thomas

Več podobnih tem