Forum » Loža » ESSEDI Slovencem nabija dodatnih 6%!!!
ESSEDI Slovencem nabija dodatnih 6%!!!
Pisk ::
To je protizakonito! "V goriško trgovino z računalniki GoBit (Essedi Shop) je na kupčevo zahtevo prišla finančna policija in spisala predlog k sodniku. Finančniki pozivajo vse, ki so bili ogoljufani, da pokličejo 117 oziroma goriški oddelek Guardie di finanza tel. 0481533226."
Baje Essedi ni edini, ki tako nateguje stranke. V kolikor vas bo doletelo kaj podobnega jih nemudoma prijavite. Zakon je nedvomno na naši strani!
Baje Essedi ni edini, ki tako nateguje stranke. V kolikor vas bo doletelo kaj podobnega jih nemudoma prijavite. Zakon je nedvomno na naši strani!
Ti bom jaz enkrat zapiskal!!!!!!!!!
Asgard ::
Essedi sucks !!! Najbolje je kupvat v Slo. pa tud če je malo dražje, vsaj podpiramo Slovensko gospodarstvo, tud če je ta čisto v p.....
para-site ::
Od kdaj pa to zaračunavajo?
Ker meni niso nikoli, vedno je bila cena, ki je na internetu + 20% davka, ki sem ga potem dobil nazaj. Mi ni niti jasno, kako bi lahko to zgledalo, kaj ti kar doda 6%, če hočeš met fakturo, al kaj?
Ker meni niso nikoli, vedno je bila cena, ki je na internetu + 20% davka, ki sem ga potem dobil nazaj. Mi ni niti jasno, kako bi lahko to zgledalo, kaj ti kar doda 6%, če hočeš met fakturo, al kaj?
bodom ::
matr da bom tud jst zacel dvomit v ta essedi...
sej je ze cajt, ker sta mi ze dva diska, ki sm jih tm kupu crknla oz. mam na njih bad sektorje...
pa en frend je dva mesca nazaj kupu grafikuljo (no ja kao), pa pride domov, odpre skatlo in le-ta prazna...LOL se dobro da so mu pol verjeli in mu jo dali..sej na tak nacin bi pol lohk dve dobil, sam mal znajdt bi se mogu. (moderatorji, ne se ustrast...ne podpiram goljufije )
pa en frend tle je tud pred kratkim kupu proc Athlon XP 1600+ tm, pa pride domov in je bil skurjen.
...ma vglavnem krneki....
zgleda, da bom tud jst pocas zacel kupovat robo pr nas...ceprou precej drazje, ma je vsaj gvisno...no ja, upam da je
LP
sej je ze cajt, ker sta mi ze dva diska, ki sm jih tm kupu crknla oz. mam na njih bad sektorje...
pa en frend je dva mesca nazaj kupu grafikuljo (no ja kao), pa pride domov, odpre skatlo in le-ta prazna...LOL se dobro da so mu pol verjeli in mu jo dali..sej na tak nacin bi pol lohk dve dobil, sam mal znajdt bi se mogu. (moderatorji, ne se ustrast...ne podpiram goljufije )
pa en frend tle je tud pred kratkim kupu proc Athlon XP 1600+ tm, pa pride domov in je bil skurjen.
...ma vglavnem krneki....
zgleda, da bom tud jst pocas zacel kupovat robo pr nas...ceprou precej drazje, ma je vsaj gvisno...no ja, upam da je
LP
bodom ::
hehe
ej ma je bla dobra fora danes zjutri ko sm jih klicu v gorico..."pronto..ja ja...si si...bla bla...".
tip je klatu mal po taljansko, cesko, slovensko, anglesko...jst sm sam padal dol od smeha ko sm ga poslusu...tip pa meni..."pockajte, jeli ste tu?
LOL
LP
ej ma je bla dobra fora danes zjutri ko sm jih klicu v gorico..."pronto..ja ja...si si...bla bla...".
tip je klatu mal po taljansko, cesko, slovensko, anglesko...jst sm sam padal dol od smeha ko sm ga poslusu...tip pa meni..."pockajte, jeli ste tu?
LOL
LP
Pisk ::
para-site: ne vem kdaj so začeli s tem, ko sem bil tam pred kakšnim mesecem tega še ni bilo. Tej procenti naj bi bili administrativni stroški (?). Kaj se vse ne spomnejo ej...
Sam Slovenci imamo pa srečo, najprej Haider, potem Hrvati zdaj še Italijani, še Madžari naj se kaj spomnejo pa se bom počutil kot na otoku
Sam Slovenci imamo pa srečo, najprej Haider, potem Hrvati zdaj še Italijani, še Madžari naj se kaj spomnejo pa se bom počutil kot na otoku
Ti bom jaz enkrat zapiskal!!!!!!!!!
para-site ::
Ne sej je zlo enostavno, recimo:
"Kaj mi hočeš računat? Ok, grem pa v Vobis, sej ni problema."
Bom jutri prašal, kaj je s tem, ko grem dol za reklamacijo diska. Op, da mi ne bojo še za reklamacijo računali administrativnih stroškov, ker sem Slovenec.
"Kaj mi hočeš računat? Ok, grem pa v Vobis, sej ni problema."
Bom jutri prašal, kaj je s tem, ko grem dol za reklamacijo diska. Op, da mi ne bojo še za reklamacijo računali administrativnih stroškov, ker sem Slovenec.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: para-site ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | POZOR! Zakaj odsvetujem nakup v Essedi - Italija!Oddelek: Kaj kupiti | 6384 (3353) | schurda |
» | verjetno problem z HDD-jem (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3878 (3381) | TheJack |
» | Naš novi server ali Essedi so carji! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 5131 (5131) | tha_man |
» | Kje kupiti radeona 8,5kOddelek: Kaj kupiti | 2063 (1483) | HeMan |
» | Nakup v zamejstvu (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5508 (4659) | eiht |