Forum » Igre » Mafia
Mafia
Kaboom ::
ok, polno problemov z mafio
ne dopade se mi zvok ker je povsod enak, skozi hiše slišiš promet na cesto enako kot če si na sredini ceste... kakorkoli delam sound settings se mi ne dopade...
zvok nekaterih stvari (folk ki se dere na mene na cesti, troblja, govor policista,...) se sliši petkrat hitreje in kot da bi vsi helij dihali... groza... kaj naj naredim ?
pa igra recimo po dveh misijah freezne (včasih se sliši izklop diska, pol pa freezne ali pa črn zaslon pa freezne)
takrat ko se one male pikice nalagajo. pol pa morem ponavadi kako misijo ponavljat ker ni posnelo...
v igri deluje screensaver ?!?! po eni dolgi filmski sekvenci se je spravlo še nalagat (spet one pikice) pa je vse skupaj očitno trajalo več kot tri minute pa se je vklopo screensaver in je vrglo v windowse, zabavno spet mogo ponavljat misijo...
imam Windowse 2000, 256MB rama, Kyro 2 4500 64MB, 800 Duron - nič navito... h€lp
ne dopade se mi zvok ker je povsod enak, skozi hiše slišiš promet na cesto enako kot če si na sredini ceste... kakorkoli delam sound settings se mi ne dopade...
zvok nekaterih stvari (folk ki se dere na mene na cesti, troblja, govor policista,...) se sliši petkrat hitreje in kot da bi vsi helij dihali... groza... kaj naj naredim ?
pa igra recimo po dveh misijah freezne (včasih se sliši izklop diska, pol pa freezne ali pa črn zaslon pa freezne)
takrat ko se one male pikice nalagajo. pol pa morem ponavadi kako misijo ponavljat ker ni posnelo...
v igri deluje screensaver ?!?! po eni dolgi filmski sekvenci se je spravlo še nalagat (spet one pikice) pa je vse skupaj očitno trajalo več kot tri minute pa se je vklopo screensaver in je vrglo v windowse, zabavno spet mogo ponavljat misijo...
imam Windowse 2000, 256MB rama, Kyro 2 4500 64MB, 800 Duron - nič navito... h€lp
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
bastadu ::
Kar se tiče zvoka, je problem najverjetneje pri tebi, ali pa nimaš kaj prav nastarvljeno, ker jaz teh problemov nimam... Meni špil še niti enkrat ni freeznu, screensaverja pa ne uporabljam tako da nevem...
mangaldar ::
probleme z zvokom sem meu tudi jest, mam pa zvočno na plati
de jih rešiš pdejdi na start - run - dxdiag - sound, pa slider Hardware sound acceleration level pomakni do konca levo
de jih rešiš pdejdi na start - run - dxdiag - sound, pa slider Hardware sound acceleration level pomakni do konca levo
Kaboom ::
hvala mangaldar, problem rešen...
v win2000 bi verjetno igra še vedno štekala, zato jo pa igram v win98... ni druge rešitve. na mojem računalniku se do zdaj vedno pojavljajo take eksotične napake da jih nikoli nič ne reši...
zdaj sem v tisti misiji ko se moreš pretepat s kijem oz. crowbarrom... pozneje pa še s pištolo... ni kaj, ekipa ki je naredla igro ma precej velka jajca da si upa celo misijo posvetit načinu igre ki so ga (do zdaj) najbolj za***ali... s kijem udarim svojega kolega ko stoji za mano ali pa če tolčema enega v sendviču med nama... dobra fora, pol pa ga spretepem jaz bolj kot vsi drugi... če ga pa pustim samega pa mu Kurja Pamet ne dovoli da bo se branil in pade kot muha ko ga vsi pretepajo... pa vseeno igram dalje, upam na čimveč dvobojev s pihalniki...
v win2000 bi verjetno igra še vedno štekala, zato jo pa igram v win98... ni druge rešitve. na mojem računalniku se do zdaj vedno pojavljajo take eksotične napake da jih nikoli nič ne reši...
zdaj sem v tisti misiji ko se moreš pretepat s kijem oz. crowbarrom... pozneje pa še s pištolo... ni kaj, ekipa ki je naredla igro ma precej velka jajca da si upa celo misijo posvetit načinu igre ki so ga (do zdaj) najbolj za***ali... s kijem udarim svojega kolega ko stoji za mano ali pa če tolčema enega v sendviču med nama... dobra fora, pol pa ga spretepem jaz bolj kot vsi drugi... če ga pa pustim samega pa mu Kurja Pamet ne dovoli da bo se branil in pade kot muha ko ga vsi pretepajo... pa vseeno igram dalje, upam na čimveč dvobojev s pihalniki...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
CWIZO ::
Nič ne rečem, špil je hud, sam je pa tut puno bugov ki jih očitno ni noben opazil :
objekti se vdirajo eden v drugega
policaji skoz neki skačejo iz avteka vn pa notr k te lovijo (če se ti ustaviš za kratek čas)
pol k kšne tepeš so enkrat jako pametni enkrat so pačist zgubleni.
pol policaji te ustavijo zarai prehitre vožnje, če pelje mimo tebe (ne v isto smer kot ti) in te ustavi da si šel prehitro ???? Mislim to v času k še radarja nevem če so izuml !!!!
Pa v eni misiji k sem dva nebodijihtreba zasledoval z avtom in sem ju mogel ubit so me pri tem zasledovali še cajci pol sem pa unedva ubil pa je bil filemčkov so pa cajci kr izpuhtel.
pa še ene par jih je....
objekti se vdirajo eden v drugega
policaji skoz neki skačejo iz avteka vn pa notr k te lovijo (če se ti ustaviš za kratek čas)
pol k kšne tepeš so enkrat jako pametni enkrat so pačist zgubleni.
pol policaji te ustavijo zarai prehitre vožnje, če pelje mimo tebe (ne v isto smer kot ti) in te ustavi da si šel prehitro ???? Mislim to v času k še radarja nevem če so izuml !!!!
Pa v eni misiji k sem dva nebodijihtreba zasledoval z avtom in sem ju mogel ubit so me pri tem zasledovali še cajci pol sem pa unedva ubil pa je bil filemčkov so pa cajci kr izpuhtel.
pa še ene par jih je....
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
l-note ::
Ja al pa una: A ste že u Sloveniji kdaj vidl, tok policajev po ulicah al pa da bi se jih tok po cesti pelal. Vsako minuto te ustavjo če se prehitr peleš (u igrci mislm).
No sej to ubistvu niso glih bugi, ampak nerealnost igrce.
Ampak ena stvar pa tuki je k je v drugih igrcah ni, in to so dežniki, k jih ljudje nosjo, ko dežuje.
No sej to ubistvu niso glih bugi, ampak nerealnost igrce.
Ampak ena stvar pa tuki je k je v drugih igrcah ni, in to so dežniki, k jih ljudje nosjo, ko dežuje.
Pa to mi gre še na živce da policaj nč nima v roki k ti listek piše.
Je pa res fajn to z dežniki pa to da se folk ustav pa parkira avto ne pa kokr v GTA k se kr vozjo neki za brezveze...
Aja pa včasih kr videš k kšn ljudek sredi ceste stoji čisto primiru...
Tole z grafiko bi res loh mal popravil, ker je prov glupo k grafika drugač full detaltirana pol so pa take napače da odpre vrata na avtu mu pa roka kr čez pogleda.
Al pa še ena fora, sem prevrnila vto in se je streha udrla, pa je modelu glava kr čez streho gledala
Je pa res fajn to z dežniki pa to da se folk ustav pa parkira avto ne pa kokr v GTA k se kr vozjo neki za brezveze...
Aja pa včasih kr videš k kšn ljudek sredi ceste stoji čisto primiru...
Tole z grafiko bi res loh mal popravil, ker je prov glupo k grafika drugač full detaltirana pol so pa take napače da odpre vrata na avtu mu pa roka kr čez pogleda.
Al pa še ena fora, sem prevrnila vto in se je streha udrla, pa je modelu glava kr čez streho gledala
hancic.info
sk8er ::
ka se ti ofne pod freeride extreme?
nism je še obrnu pa me mal firbec matra
a se ti ofne ko obrneš al že prej??
nism je še obrnu pa me mal firbec matra
a se ti ofne ko obrneš al že prej??
Mor? ubrnt (jest ?e nisem) razen ?e je k?na koda...
hancic.info
_HAL_ ::
Ja treba je ubrnt igro, pa dobis freeride,....tam ti da eno bajto pa full avtomobilov mas na dvoriscu :)
Zipper ::
Jaz mam pa eno prosnjo. A je kdo tok prjazn, da mi poslje savegame od misije ko moras v hotelu bombo nastavt, ce se komu da, pa da ma dobro povezavo pa kar vse! Namrec, prsu sm glih do tukej, ko mi je sel disk IBM po gobe!!! Popravt ga pa ni vec mozno, vsaj tko pravjo v servisu. Edina opcija je ena firma v Zagrebu, ki se s takimi tezavami profesionalno ukvarja, sam je pa zelo draga.
Moj mail: live@email.si
Tenks 100x, LP
Moj mail: live@email.si
Tenks 100x, LP
---------------------------------------
Type Win to enter Windows ME
Type Win to enter Windows ME
jRk0 ::
Freeride extreme...
mas bajto, pa dvorisce brez avtov na zacetku:)
pol pa je 19 ljudekov po mestu, ki ti mahajo pa za njih delas tezke naloge...ampak res so tezke :)
mas bajto, pa dvorisce brez avtov na zacetku:)
pol pa je 19 ljudekov po mestu, ki ti mahajo pa za njih delas tezke naloge...ampak res so tezke :)
You fuck up once, you loose two teeth.
Polde ::
a mi lahko kdo prosim pošle save game na mail, ker se mi ne da še enkrat igrat cel game. Ostal sem pa tem k cigarete spizdiš eno sobo naprej .
hvala
hvala
Ni da ni!!!
pozzo ::
Morm povedat, da je to po Deus Ex, Jedi Knight II, tretji špil, ki bi mu skorda lahkl prilepu 100tko na čelo. Raztura! Sicer je res par manjših bugov, ampak na splošno je kinematika fenomenalna, igralnost svetovna, da ne govorimo o zgodbi in grafiki, u glavnem, jst sm čist noter padu. Seveda nektere moti linearnost, a za nas, ki nam občutek "režiserja-igralca" povsem ustraza, je to pač čist postranska stvar. Ko je blo konc sm se skor razjoku in nestrpno pričakujem Mafio 2???
V-i-p ::
Ali sem jaz tako treščen ali pa ne vem no :/ A mi kdo ve povedat kaj storiti v tej misiji: prvo moram zasledovati entovornjak, potem se tam, kjer se ustavi, malo straljamo in potem tepem voznika tako dolgo da mi izpljune dokumente ki mu jih moram vzeti. Potem moj sodelavec gre po svoje ;) jaz pa moram iti z tistim tovornjačkom nazaj v tisto "firmo" in nekaj ukrasti. Pridem tja, vratar me vpraša po papirjih in to je to... potem mi ne rata nix :( če grem preveč stran od njega "je moja identiteta" razkrita in igre je konec, drugega pa ne morem storiti. Ve kdo? Pa danke...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Ribicija ::
Prvo počakaš da oni tip dostavo robo na tovornjaku. In ko se vrača ga prestrežeš in vzames dokumente. Vrača se zmeraj po frugem delu tiste stranske ceste.
Potem prideš nazaj v pristanišče pokažeš dokumente in se zapelješ samo na ravnost kjer je tista velika hala. Na koncu hale je en tipo, in pri njem so škatle, ki jih moraš ukrasti.
Za rešitev tega imaš dva načina.
1. Škatle nosiš kolko se le da hitro in pobegneš ko imaš vse naložene.S tem da če pride oni prej nazaj si pečen, ker te spoznajo.
2. Ko gre tip na WC greš za njim in za eno uto z batom ubiješ. Potem s pištolo ubiješ še tipa, ki je za halo. Temu vzame Thomposnko in pobiješ vse okli tvojega tovornjaka. Potem pa spet lepo miroljubno zložiš zaboje in se čimprej in čimhitreje odpelješ.
Potem prideš nazaj v pristanišče pokažeš dokumente in se zapelješ samo na ravnost kjer je tista velika hala. Na koncu hale je en tipo, in pri njem so škatle, ki jih moraš ukrasti.
Za rešitev tega imaš dva načina.
1. Škatle nosiš kolko se le da hitro in pobegneš ko imaš vse naložene.S tem da če pride oni prej nazaj si pečen, ker te spoznajo.
2. Ko gre tip na WC greš za njim in za eno uto z batom ubiješ. Potem s pištolo ubiješ še tipa, ki je za halo. Temu vzame Thomposnko in pobiješ vse okli tvojega tovornjaka. Potem pa spet lepo miroljubno zložiš zaboje in se čimprej in čimhitreje odpelješ.
.smidge. ::
Ma jas sem se izgubu v uni misiji ko moras unim ko so napadli Sarah razbivat butice skupaj s Paulijem
Tukaj je en dobr walkthrough ce koga zanima: http://cheatchannel.4players.de:1033/fi...
Tukaj je en dobr walkthrough ce koga zanima: http://cheatchannel.4players.de:1033/fi...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: .smidge. ()
freejack ::
A kdo ve kk se kode naštima? SHIFT + ~ mi ne prime, pa če pritiskam še 100x. Kake ideje? (pa me mi govorit, naj brez kod špilam, ker špilam brez kod, ampak sn pršel do Sama z 15 življenja, pa se mi ne da še cele galerije 1x špilat)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 19453 (4439) | Nyana |
» | Mafia II (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 89308 (22064) | Izi |
» | gta vice city (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 50911 (15514) | Heavy |
» | Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 137703 (33944) | Sandi1987 |
» | MAFIA-steka?!Oddelek: Igre | 1617 (1080) | Polde |