Forum » Omrežja in internet » Digitalni video snemalnik Handan CV - 6000 DVR
Digitalni video snemalnik Handan CV - 6000 DVR
PimiPela ::
Pozdravljeni !
Od Telemacha sem dobil pri digitalnem trojčku digitalni video snemalnik Handan CV - 6000 DVR, na katerga sem posnel kar nekaj filmov in oddaj. . Ker bi si rad eno izmed oddaJ POSNEL NA DVD, sem si instaliral Handan USB downloader, s katerim mi je uspelo prenesti oddajo na PC. Ker je oddaja v obliki HAV, mi je PC ne odpre, zato sem jo s programom AVS Video Converter spremenil v AVI in v DVD, VENDAR SEM V OBEH PRIMERIH DOBIL IZREDNO SLAB POSNETEK, ki se ne da gledat. Ali mogoče kdo ve, v čem je napaka in ali je komu podobna stvar že uspela ?
Hvala za odgovor.
Od Telemacha sem dobil pri digitalnem trojčku digitalni video snemalnik Handan CV - 6000 DVR, na katerga sem posnel kar nekaj filmov in oddaj. . Ker bi si rad eno izmed oddaJ POSNEL NA DVD, sem si instaliral Handan USB downloader, s katerim mi je uspelo prenesti oddajo na PC. Ker je oddaja v obliki HAV, mi je PC ne odpre, zato sem jo s programom AVS Video Converter spremenil v AVI in v DVD, VENDAR SEM V OBEH PRIMERIH DOBIL IZREDNO SLAB POSNETEK, ki se ne da gledat. Ali mogoče kdo ve, v čem je napaka in ali je komu podobna stvar že uspela ?
Hvala za odgovor.
frenkb ::
Zdravo, jaz sem za to uporabljal Any video converter, pa mi je lepo delovalo.
Moraš pa pravilno nastavit v kakšen format,resolucio, kodek....bo to vse skupaj pretvoril.Res pa je, da sem delal *.avi in ne dvd format.
Moraš pa pravilno nastavit v kakšen format,resolucio, kodek....bo to vse skupaj pretvoril.Res pa je, da sem delal *.avi in ne dvd format.
V-i-p ::
PimiPela: program Kmplayerodpre zadevo in predvaja brez pretvarjanja.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
skrla ::
Hav file pretvori z converterjem "handanconv1.2beta" v ts, nato pa z "videoredo tv suite" v mpg. Posnetek je 95% gledljiv.
KleBac ::
Oj!
A se da dobiti ta dva progrmama -
- Handan USB downloader
- handanconv1.2beta
in USB Driver
Moram rešiti za kolega ceo kolekcijo - konec februarja mu to dokončno "zaplenijo"
A se da dobiti ta dva progrmama -
- Handan USB downloader
- handanconv1.2beta
in USB Driver
Moram rešiti za kolega ceo kolekcijo - konec februarja mu to dokončno "zaplenijo"
In my life....I should do what I could !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 444746 (84274) | zavajon |
» | Video conventerOddelek: Pomoč in nasveti | 1935 (1373) | oo7 |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12629 (10484) | Jst |
» | rezanje videa mpgOddelek: Zvok in slika | 3542 (3074) | jan01 |
» | *.ogm FormatOddelek: Zvok in slika | 2323 (1888) | trpo |