Forum » Problemi človeštva » Napad psov
Napad psov

sidd ::
Bilokje na internetu?
klik
add1:
meni to vedno bolj in vedno bolj smrdi. Upam samo, da se bo stvar razrešila do konca, in ne, kot je že skoraj pravilo v Sloveniji, lepo pospravi pod preprogo, noben nič kriv. Ali pa se bo vse zvalilo na kak osebek, ki večini politike in smetane najmajn diši.
Tole bi lahko panetnirali pod slovenizem :(
klik
add1:
meni to vedno bolj in vedno bolj smrdi. Upam samo, da se bo stvar razrešila do konca, in ne, kot je že skoraj pravilo v Sloveniji, lepo pospravi pod preprogo, noben nič kriv. Ali pa se bo vse zvalilo na kak osebek, ki večini politike in smetane najmajn diši.
Tole bi lahko panetnirali pod slovenizem :(
no idea for signature
signed
I
signed
I
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sidd ()

Kako pa je? Sej ni javna ustanova ampak privat. Ali so spet kje dvojna pravila in tako dalje?
Šifra dejavnosti *: 55.100 - Dejavnost hotelov in podobnih nastanitvenih obratov
Tako je prijavlen tale Barsos...
Aha. Kje bi se dalo dobiti kaj več gradiva na to? Lepo prosim!
Šifra dejavnosti *: 55.100 - Dejavnost hotelov in podobnih nastanitvenih obratov
no idea for signature
signed
I
signed
I
Zgodovina sprememb…

Limit-sky ::
Kako pa je? Sej ni javna ustanova ampak privat. Ali so spet kje dvojna pravila in tako dalje?
http://www.durs.gov.si/si/davki_predpis...

Limit-sky: Hvala za link!
Torej so smetana in elita tja hodili na masaže, psihoterapije, ...
Mah, škoda časa da bi se ubadal s to gnilobo. Čas bo za pir in slalom!
Torej so smetana in elita tja hodili na masaže, psihoterapije, ...
Mah, škoda časa da bi se ubadal s to gnilobo. Čas bo za pir in slalom!

no idea for signature
signed
I
signed
I

durrenmatt ::
Kresalova je pokopana. Skupaj z Baričevičem in njegovimi sex-toy kužki. Četudi bi bilo vse res, kar pravi. Vendar ni.
Na tem svetu ji ostane samo še šoping v Milanu in počitnice v Namibiji. Premierka pa več ne bo nikoli. V politiki bo kvečjemu druga liga, če bo vztrajala naprej. Tako kot Golobič. Oba bosta s svojima miniaturnima strančicama životarila na robu volilnega praga in političnega dogajanja.
Na tem svetu ji ostane samo še šoping v Milanu in počitnice v Namibiji. Premierka pa več ne bo nikoli. V politiki bo kvečjemu druga liga, če bo vztrajala naprej. Tako kot Golobič. Oba bosta s svojima miniaturnima strančicama životarila na robu volilnega praga in političnega dogajanja.

MadMicka ::
http://www.durs.gov.si/si/seznami_davcn...
Na uradnem seznamu 7151889 5591716000 55.100 BARSOS-MC, ZDRAVSTVENE STORITVE D.O.O. GREGORČIČEVA ULICA 011, 1000 LJUBLJANA je podjetje navedeno med DDV zavezanci.
drrenmatt, jaz upam, da bo Kresalova ostala v politiki, na vsak način pa še neprimerno bolj upam, da se Janez Janša nikoli več ne vrne na oblast. Ta človek ne razume, kaj je to pravna država, kaj je to demokracija, on razume samo jezik moči. Hoče moč, hoče oblast. Presnet komunist. Ne pozabiti. Ni nobenega dvoma. Janša je bil komunist in je po duši in načinu razmišljanja ostal komunist.
Na uradnem seznamu 7151889 5591716000 55.100 BARSOS-MC, ZDRAVSTVENE STORITVE D.O.O. GREGORČIČEVA ULICA 011, 1000 LJUBLJANA je podjetje navedeno med DDV zavezanci.
drrenmatt, jaz upam, da bo Kresalova ostala v politiki, na vsak način pa še neprimerno bolj upam, da se Janez Janša nikoli več ne vrne na oblast. Ta človek ne razume, kaj je to pravna država, kaj je to demokracija, on razume samo jezik moči. Hoče moč, hoče oblast. Presnet komunist. Ne pozabiti. Ni nobenega dvoma. Janša je bil komunist in je po duši in načinu razmišljanja ostal komunist.

tsh2 ::
no vidite mica bo volil kresalko, in njemu podobni. zato pa je tako kot je v sloveniji. posnema kresalko kot papiga. vsakič omenja janšo kako je zloben, ploza o pravni državi bla bla bla... janša je grešni kozel za naše levake isto kot so bili židje za naciste, po njihovo je on izvor vsega zla v družbi.

http://www.durs.gov.si/si/seznami_davcn...
Tudi na davcna.com piše da ni davčni zavezanec....Čemu verjet? Vse ostalo govori proti Barsos....Še celo plemeniti se je obregnil ob to. In glede na to na kakšen način so vsi zdravniki tam opravljali delo, to še vseeno smrdi na daleč.
add1:
Klik
Hint:na dnu strani.
no idea for signature
signed
I
signed
I
Zgodovina sprememb…

djordjevic ::
To, da se Plemeniti obregne ob kaj, ni ravno merodajno. :P
No grave is deep enough to keep us in chains.

Thomas ::
Lej sidd, jaz bi ti rad razložil, pa ne znam. Micka se trudi, pa je ne jemlješ resno.
Če ti še Paxman ne uspe pojasniti ... in meni zraven ... je pa tole v resnici čudno.
Če ti še Paxman ne uspe pojasniti ... in meni zraven ... je pa tole v resnici čudno.

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Plemeniti je dober toliko, da dela zdraho v parlamentu, nič več.
thomas, brez skrbi, politika me sploh ne zanima, sploh se ne brigam za njo, tud psičkov nisem kaj spremljal....Trenutno pač v slalomu slabo kaže, pa dežuje veni, pa mi je prokleto dolgčas
Ne skrbet, hvala! 
Sem pač malo raziskal to zadevo...še na lastni strani imajo napisano da niso davčni zavezanec. (koliko je to sploh važno v celoti v tem primeru/aferi, pa vsak ve da ne kaj dosti glede na ostale okoliščine...).
Se mi je pa vseeno zdelo dovolj zanimivo, da še povprašam tule za kakšno dodatno mnenje.
thomas, brez skrbi, politika me sploh ne zanima, sploh se ne brigam za njo, tud psičkov nisem kaj spremljal....Trenutno pač v slalomu slabo kaže, pa dežuje veni, pa mi je prokleto dolgčas

Sem pač malo raziskal to zadevo...še na lastni strani imajo napisano da niso davčni zavezanec. (koliko je to sploh važno v celoti v tem primeru/aferi, pa vsak ve da ne kaj dosti glede na ostale okoliščine...).
Se mi je pa vseeno zdelo dovolj zanimivo, da še povprašam tule za kakšno dodatno mnenje.
no idea for signature
signed
I
signed
I

USS Liberty ::
durrenmatt je izjavil:
Kresalova je pokopana. Skupaj z Baričevičem in njegovimi sex-toy kužki. Četudi bi bilo vse res, kar pravi. Vendar ni.
Kresalova in Golobič sta najbrž res politična mrtveca, ampak kaj nam to pomaga, saj nam bosta vladala še dve leti in pol in se nam cinično smejala v glavo, mi jima pa ne moremo prav nič, medtem ko onadva s svojimi pajdaši še naprej sistmatično plenita in uničujeta to državo... Za sabo bosta pustila požgano zemljo....
Sicer pa vse govori tista fotografija s poroke, ki je v zadnjem članku Požareporta... Ta naša leva elita na tej bogataški poroki res izgleda kot sicilijanska mafija, s to razliko, da mafija na Siciliji vsaj psov ne posiljuje, naša leva mafija pa poleg tega, da krade, še pse seksualno zlorablja...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Okapi ::
naša leva mafija pa poleg tega, da krade, še pse seksualno zlorablja...Vseeno bolje kot desno-klerikalna, ki spolno zlorablja otroke.
O.

lexios ::
K. je to, ko se narod začne delit. Kdj bo že končno počl, da se pobijemo med sabo in vsaj zanamci odnesejo kakšno "korist" ali vsaj navk iz te zgodbe?

K. je to, ko se narod začne delit. Kdj bo že končno počl, da se pobijemo med sabo in vsaj zanamci odnesejo kakšno "korist" ali vsaj navk iz te zgodbe?
Heh, tole bolj slabo oz. sploh ne deluje. Že preizkušeno nažalost...
no idea for signature
signed
I
signed
I

Šlo je za retorično vprašanje.
Na žalost se strinjam.
Ko pa sm že omenil, se še kdo spomni predvolilnega programa levega trojčka; ni bilo nekaj govora o enotnosti, prenehanju delitev na naše in vaše?

Ko pa sm že omenil, se še kdo spomni predvolilnega programa levega trojčka; ni bilo nekaj govora o enotnosti, prenehanju delitev na naše in vaše?

Ob teh psih je slabo do polovici levičarjev. Zadeva se jim gabi. Tukaj ni ravno "običajne delitve". To je že treba priznati.
Sicer pa mislim, da bi Slovenci morali prevzeti za svojo, neko poljski ali avstrijski zastavi podobno. Iz belih in rdečih pasov in tudi zgraditi nacijo iz te delitve ven. Priznati resničnost delitev od "Valjhuna in Črtomira" naprej in potegniti črto pod to tisočletno fazo.
Sicer pa mislim, da bi Slovenci morali prevzeti za svojo, neko poljski ali avstrijski zastavi podobno. Iz belih in rdečih pasov in tudi zgraditi nacijo iz te delitve ven. Priznati resničnost delitev od "Valjhuna in Črtomira" naprej in potegniti črto pod to tisočletno fazo.

LordTado ::
Mislim da je kresalka pričakovala 100% zaščito od senice sedaj pa se je to malce izjalovilo in bi mogla tudi ona kako besedo rečt, išče pa same diplomatske odgovore in se oprat na drugi strani politike...
http://www.pozareport.si/?Id=mediji&Vie...
tolko o BEŽNEM poznanstvu z pogačarjem itd...
Mialim da tako gnilo elito lahko samo genocid reši...
http://www.pozareport.si/?Id=mediji&Vie...
tolko o BEŽNEM poznanstvu z pogačarjem itd...
Mialim da tako gnilo elito lahko samo genocid reši...

tolko o BEŽNEM poznanstvu z pogačarjemTo, da so skupaj kupili poročno darilo, v resnici ne pomeni dosti. Lahko, da so prijatelji, lahko pa tudi ne. Ker kot vidim, vam namreč tudi to ni preveč jasno, kako se v premožnejših krogih kupujejo poročna darila.
O.

To, da so skupaj kupili poročno darilo, v resnici ne pomeni dosti. Lahko, da so prijatelji, lahko pa tudi ne.
True, tudi slike niso toliko zgovorne... Smo pač na skoraj istem kot prej.

Vedno bomo na istem kot prej. No vsaj nekateri si bodo prizadevali da nam to dopovedo. Dokler jih ne zmanjka, ko bodo le omagali pod težo raznih fotografij in dokumentov.
Ampak tapravi ne bodo omagali nikoli. Vedno bodo imeli samo dobro besedo za Katarino K.
Ampak tapravi ne bodo omagali nikoli. Vedno bodo imeli samo dobro besedo za Katarino K.

Ampak tapravi ne bodo omagali nikoli. Vedno bodo imeli samo dobro besedo za Katarino K.Prav enako velja za JJ. V čem je razlika?
O.

Tudi če bi obstajali posnetki kako so posiljevali pse bi verjetno sedaj zatrjevali, da so bili v to prisiljeni od druge politične opcije :) ali da na posnetku ni on ampam se je en oblekel v njega in posilil njegove pse...
Meglič bo na koncu verjetno obtožen ,da je on psihično zlorabil pse in bo moral plačat odškodnino svojcem, ker so psi pač bili psihično pretreseni...
Lepo se vidi kako bi ta elita oprala sebe preko vsega, tudi trupel...
Lahk se zgodi da si najdejo žrtveno jagnje in ga obtožijo posilstva psov,ker obdukcije psov itak ne bodo nič pokazale ker so tiste ta prave preiskave izključene. Seveda pod nobenimi pritiski politike:))))))))))))))))
Tile komunisti res hočejo črno spremenit v belo...
Meglič bo na koncu verjetno obtožen ,da je on psihično zlorabil pse in bo moral plačat odškodnino svojcem, ker so psi pač bili psihično pretreseni...
Lepo se vidi kako bi ta elita oprala sebe preko vsega, tudi trupel...
Lahk se zgodi da si najdejo žrtveno jagnje in ga obtožijo posilstva psov,ker obdukcije psov itak ne bodo nič pokazale ker so tiste ta prave preiskave izključene. Seveda pod nobenimi pritiski politike:))))))))))))))))
Tile komunisti res hočejo črno spremenit v belo...

quake86 ::
Slišal sem, da je Kresalova lezbijka. Če se ne motim, je njena partnerka žena od posloveža Škrabca. Zato tako rada hodi v masažne salone. Kar se tiče Senice pa gre samo za t.i. dogovorno zvezo, torej za kamuflažo.

Prav enako velja za JJ. V čem je razlika?
Jah ni nobene njegove slike s Patrio. Slika Kresal - Senica - Pogačar sedaj obstaja. Čeprav je Katarina povedala, kako nimajo nič skupaj. Pravljici, da so takorekoč ponevedoma skupaj kupili oreng motor, jaz ne nasedem.

Slišal sem, da je Kresalova lezbijka. Če se ne motim, je njena partnerka žena od posloveža Škrabca. Zato tako rada hodi v masažne salone. Kar se tiče Senice pa gre samo za t.i. dogovorno zvezo, torej za kamuflažo.
kje si to slišal? Sicer bi si znal predstavljat, da ima tudi Škrabec s svojo ženo samo dogovorno zvezo :)

Pšenični ::
Spolno usmerjenost Kresalove in njenega partnerja rajši ne bi definiral. V teh dneh po Ljubljani o tem krožijo čudne zgodbice, navezujejo se na kader neke avstrijske firme.....Tko da poznavalec zadeve bo že vedel za kaj se gre....
Zgleda da je postal internet prekletstvo sedanje vladajoče garniture. Mislim teli: Golobič, Kresalova, Pahor, Pogačnik so zato definitivno politično pokopani. Tko mal patetično bi rekel prosto pa Pahorju, da jim gori rdeča luč.
Zgleda da je postal internet prekletstvo sedanje vladajoče garniture. Mislim teli: Golobič, Kresalova, Pahor, Pogačnik so zato definitivno politično pokopani. Tko mal patetično bi rekel prosto pa Pahorju, da jim gori rdeča luč.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()

Telbanc, ne bo dolgo, če lahk fašisti Googla jeb... na sodišču, bojo pa ja tud naši komunisti se česa spomnli...
PS: začeli so že razmišljat v tej smeri (LoTo cenzura).
PS: začeli so že razmišljat v tej smeri (LoTo cenzura).

Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()

Če dobijo nasledne volitve spet z lepimi nasmeški in nastopi pa res treba nardit psihični test za vsakega volilca, če je pri pravi...

"Če dobijo nasledne volitve spet z lepimi nasmeški in nastopi pa res treba nardit psihični test za vsakega volilca, če je pri pravi..."
Volitev tisti ki sem jih prej naštel ne bodo dobili. Ampak to ni problem. Problem je nihova alternativa. Vprašanje je kdo jih bo zamenjal. Mislim pa da so v Sloveniji politiki, ki bi to sprejeli, ki so tega sposobni. Tako da ne drži izjava, ki sem jo prebral danes, da je Pahor nezamenljiv. Še kako je zamenljiv, in to kljub temu, da so ga na to funkcijo pripravljali takorekoč celo življenje. sedaj je pač težko priznati, da ni upravičil pričakovanj. Na nek način, mislim da je komentiranje tele politične elite na nek način izguba dradocenega časa. Ker tud tega niso vredni.
Pač rabimo politika, stranko, ki bo prisluhnila volivcem. Samo to in nič drugega.
Volitev tisti ki sem jih prej naštel ne bodo dobili. Ampak to ni problem. Problem je nihova alternativa. Vprašanje je kdo jih bo zamenjal. Mislim pa da so v Sloveniji politiki, ki bi to sprejeli, ki so tega sposobni. Tako da ne drži izjava, ki sem jo prebral danes, da je Pahor nezamenljiv. Še kako je zamenljiv, in to kljub temu, da so ga na to funkcijo pripravljali takorekoč celo življenje. sedaj je pač težko priznati, da ni upravičil pričakovanj. Na nek način, mislim da je komentiranje tele politične elite na nek način izguba dradocenega časa. Ker tud tega niso vredni.
Pač rabimo politika, stranko, ki bo prisluhnila volivcem. Samo to in nič drugega.

"Če dobijo nasledne volitve spet z lepimi nasmeški in nastopi pa res treba nardit psihični test za vsakega volilca, če je pri pravi..."
Moja predvidevanja so taka; Če ne bo prišlo do česa nepredvidenega, bo na občinskih volitvah zmagala desna opcija. Mislim tudi, da to ni ravno najbolje za Slovenijo. Je pa res, da Slovenija sedaj potrebuje avtoriteto, saj se bo kriza še stopnjevala. Tako je v bistvu edina opcija da se volilci odločijo za tiste, ki se niso umazali z aferami ali z nesposobnim vodenjem. Mislim na občinskih volitvah. Večina mora biti taka da bo povzročila razpad sedanje koalicije, saj bodo sedanji akterji dobili sporočilo da bodo v nasprotnem izginili z poličnega prizorišča. V primeru, da se to ne bo zgodilo ali pa da se bo se nam ne obeta nič dobrega. Ostajamo namreč brez realnega sektorja, ki smo ga gradili vse od druge vojne naprej. Posledice bodo na vseh področjih.
Moja predvidevanja so taka; Če ne bo prišlo do česa nepredvidenega, bo na občinskih volitvah zmagala desna opcija. Mislim tudi, da to ni ravno najbolje za Slovenijo. Je pa res, da Slovenija sedaj potrebuje avtoriteto, saj se bo kriza še stopnjevala. Tako je v bistvu edina opcija da se volilci odločijo za tiste, ki se niso umazali z aferami ali z nesposobnim vodenjem. Mislim na občinskih volitvah. Večina mora biti taka da bo povzročila razpad sedanje koalicije, saj bodo sedanji akterji dobili sporočilo da bodo v nasprotnem izginili z poličnega prizorišča. V primeru, da se to ne bo zgodilo ali pa da se bo se nam ne obeta nič dobrega. Ostajamo namreč brez realnega sektorja, ki smo ga gradili vse od druge vojne naprej. Posledice bodo na vseh področjih.

ivanuscha ::
Prav enako velja za JJ. V čem je razlika?
Prav nič ni enako. Za JJ ne obstaja še niti eden dokaz ali dokument, da je kriv kakšne afere. Samo prodajanje megle. Tako da ne se čudit, če toži vse po vrsti, ki po njegovem govorijo laži. Ko pa pride v javnost nedvoumen dokument, celo slika o povezavi KK z nekom, o katerem je govorila da nima nič z njim, potem pa se ji vsi tipa ala noramica postavite v bran. Res neverjetno licemerstvo.

durrenmatt je izjavil:
Telbanc, ne bo dolgo, če lahk fašisti Googla jeb... na sodišču, bojo pa ja tud naši komunisti se česa spomnli...
koji fašisti? A si mislil kitajske komuniste?
Ne, ni mislil kitajskih komunistov, ampak čisto prave fašiste, zahodno od nas

Kdo bi si mislil mesec dni nazaj da bo psiček&tičekTM povzročil toliko težav!
no idea for signature
signed
I
signed
I

zee ::
Prav nič ni enako. Za JJ ne obstaja še niti eden dokaz ali dokument, da je kriv kakšne afere.
Ti povsem resno in pri polni zavesti?
Alica - JJ v cudezni dezeli.(Mladina, 27.02.2010)
Boga ni!? Ločimo torej duhove!(Sobotna priloga, 27.02.2010)
Malo preberi pa sprosti plasnice. JJ ni noben heroj, kaj sele resitelj Slovenije.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Prav nič ni enako. Za JJ ne obstaja še niti eden dokaz ali dokument, da je kriv kakšne afere.
Malo preberi pa sprosti plasnice. JJ ni noben heroj, kaj sele resitelj Slovenije.
Iz notranjih krogoz z MNZ se šušlja da je JJ malo saj veste kaj

no idea for signature
signed
I
signed
I

@zee
če ti rabiš nekega tretjerazrednega polizobraženega kvazi novinarja Repovža, da razmišlja namesto tebe, še ne pomeni, da tudi drugi tukaj rabijo Repovža, da razmišlja namesto njih...
če ti rabiš nekega tretjerazrednega polizobraženega kvazi novinarja Repovža, da razmišlja namesto tebe, še ne pomeni, da tudi drugi tukaj rabijo Repovža, da razmišlja namesto njih...

zee ::
Ce ti rabis plasnice, zato da sploh razmisljas, se ne pomeni, da:
a) jih rabijo tudi drugi
b) da je N.N. (vstavi poljubno ime) zvelicavni resitelj slovenskega rodu, ki je povsem brez madeza na vesti (kot mislijo mnogi tudi tukaj)
Vidis luknjo v logiki? Ali so spet za vse krivi grdi grdi _NN_ (vstavi poljubno interesno skupino, stranko, whatever)?
a) jih rabijo tudi drugi
b) da je N.N. (vstavi poljubno ime) zvelicavni resitelj slovenskega rodu, ki je povsem brez madeza na vesti (kot mislijo mnogi tudi tukaj)
Vidis luknjo v logiki? Ali so spet za vse krivi grdi grdi _NN_ (vstavi poljubno interesno skupino, stranko, whatever)?
zee

Ni problem v Janševih izjavah, temveč v njihovih komentarjih. Janšo slovenska levica demonizira enako kot so nacisti Jude in vse drugače misleče.

In kaj počne slovenska desnica s slovensko levico? Počne prav enako.
In kakšno je dejansko stanje?
Nobenih trdnih dokazov ni, da je Baričevič počel kaj nespodobnega s psmi. In celo če je, ni niti najmanjšega dokaza, da je bil v to vpleten še kdo drug.
Na drugi strani imaš pravnomočno obsojena pedofilska duhovnika, in desnico, zlizano s katoliško cerkvijo. Imaš desnega poslanca, ki je goljufal na izpitih. Imaš prijatelje desnice, ki so mešetarili s Patrio ...
O.
Nobenih trdnih dokazov ni, da je Baričevič počel kaj nespodobnega s psmi. In celo če je, ni niti najmanjšega dokaza, da je bil v to vpleten še kdo drug.
Na drugi strani imaš pravnomočno obsojena pedofilska duhovnika, in desnico, zlizano s katoliško cerkvijo. Imaš desnega poslanca, ki je goljufal na izpitih. Imaš prijatelje desnice, ki so mešetarili s Patrio ...
O.

Okapi, nisem ljubitelj JJ, pa vseeno - malo si zašel:
Kakšno vezo imata obsojena pedofilska duhovnika, pravzaprav kakšno vezo ima pedofilija s politiko ali desnico?
Imamo kak dokaz, da je "desni poslanec" dejansko goljufal na izpitih in če, kakšno zvezo ima njegovo dejanje s samim velikim vodjo? Če se ne motim je zadeva še kar v preiskavi... Sicer pa opice v parlamentu imamo povsod, remember?
Imamo kak dokaz, ki konkretno povezuje prijatelje desnice in patrijo z desnico ali celo samim velikim vodjo? Preiskava preprodaje orožja je bila baje "shut down", pred končnimi ugotovitvami, s strani LDS-a (očitno v ozadju ni bil samo JJ?), s Patrijo pa nekdo ponovno meša štrene...
Imajo ti dokazi bolj trdno podlago, kot trenutni dokazi garažne afere, kjer "ni povsem nobenih trdnih dokazov, da je Baričevič počel kaj nespodobnega s psmi"?
Odgovor na tole vprašanje premisli in zapiši še enkrat...
Kakšno vezo imata obsojena pedofilska duhovnika, pravzaprav kakšno vezo ima pedofilija s politiko ali desnico?
Imamo kak dokaz, da je "desni poslanec" dejansko goljufal na izpitih in če, kakšno zvezo ima njegovo dejanje s samim velikim vodjo? Če se ne motim je zadeva še kar v preiskavi... Sicer pa opice v parlamentu imamo povsod, remember?
Imamo kak dokaz, ki konkretno povezuje prijatelje desnice in patrijo z desnico ali celo samim velikim vodjo? Preiskava preprodaje orožja je bila baje "shut down", pred končnimi ugotovitvami, s strani LDS-a (očitno v ozadju ni bil samo JJ?), s Patrijo pa nekdo ponovno meša štrene...
Imajo ti dokazi bolj trdno podlago, kot trenutni dokazi garažne afere, kjer "ni povsem nobenih trdnih dokazov, da je Baričevič počel kaj nespodobnega s psmi"?
Odgovor na tole vprašanje premisli in zapiši še enkrat...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()

>>>>>>>Nobenih trdnih dokazov ni, da je Baričevič počel kaj nespodobnega s psmi. In celo če je, ni niti najmanjšega dokaza, da je bil v to vpleten še kdo drug.
Seveda, to so sami pošteni, spodobni ljudje, s Senico in Slovenko leta na čelu... Oni so napredni pošteni liberalni ljudje in naša edina prava pot v svetlo prihodnost... Te afere v katere je pa vpletena LDS "elita" so pa itak samo zlobna podtikanja peščice janšističnih belogardističnih cerkvenih medijskih plačancev, ki blatijo Slovenko leta in najbolj poštenega odvetnika v Sloveniji... Pa tam neki od Janše podkupljeni Slak se vsak dan v svoji oddaji izmišljuje neke neresnične zgodbice, kako Slovenka leta in Miro gradita vilo v nasprotju z zakonom...
Seveda, to so sami pošteni, spodobni ljudje, s Senico in Slovenko leta na čelu... Oni so napredni pošteni liberalni ljudje in naša edina prava pot v svetlo prihodnost... Te afere v katere je pa vpletena LDS "elita" so pa itak samo zlobna podtikanja peščice janšističnih belogardističnih cerkvenih medijskih plačancev, ki blatijo Slovenko leta in najbolj poštenega odvetnika v Sloveniji... Pa tam neki od Janše podkupljeni Slak se vsak dan v svoji oddaji izmišljuje neke neresnične zgodbice, kako Slovenka leta in Miro gradita vilo v nasprotju z zakonom...

Kakšno vezo imata obsojena pedofilska duhovnika, pravzaprav kakšno vezo ima pedofilija s politiko ali desnico?Natanko tako, kot morebitna zoofilija s politiko ali levico. Začeli bi lahko risati mreže prijateljskih, poslovnih in političnih navez od duhovnika prek škofov in kardinala do JJ.
Imamo kak dokaz, da je "desni poslanec" dejansko goljufal na izpitihGrafologi so AFAIK svoje povedali.
in če, kakšno zvezo ima njegovo dejanje s samim velikim vodjo?Recimo to, da ga je zagovarjal, če kakšnih sorodstveno-prijateljsko-poslovnih navez niti ne iščemo. Skratka, enako, kot očitajo Pahorju v nekaterih levih aferah.
Skratka, hočem povedati, da je na desnici prav toliko (oziroma če bi dali na tehtnico skupaj z vsemi dokazi in težo dejanj še več) sranja, kot na levici, samo da tega nekateri nočete videti.
Trdite, da nekateri na vsak način zagovarjajo levico ali Pahorja, pri tem pa ne vidite, da natanko to počnete tudi vi.
Trdite, da levica demonizira desnico, ali da pretirava z obtožbami, pri tem pa ne vidite, da natanko to počnete tudi vi.
In če vprašam, kje je razlika, boste v en glas začeli tuliti, da je razlika v tem, da je Pahor skupaj z vso komunajzarsko levico kriv, JJ pa skupaj s vso klero-desnico nedolžen.
Pri vsem skupaj pa je najbolj žalostno to, da tega ne vidite. Plašnice so očitno prevelike.
O.

"In če vprašam, kje je razlika, boste v en glas začeli tuliti, da je razlika v tem, da je Pahor skupaj z vso komunajzarsko levico kriv, JJ pa skupaj s vso klero-desnico nedolžen."
Pahor je kriv, da se je dogaja to kar se. Zadnje tri tedne. Ni potegnil nobene pametne. Da nas ma za ovce, kaže že semafor sprememb, s katerim bi nas rad farbal. Torej, javnost v treh tednih še to ni izvedla, kaj so počeli z tistimii psi in kdo. Mislim uradno. Neuradno pa več ali manj vse vemo. In ni za napisat vse na forum. Če pogledamo na desno, je bil odziv na afero mlačen in bogaboječ. To pomeni, da so meli tud oni železo (ali če hočete dildota) v ognju. Na nek način že. Pa tista afera z poslancem, ki je izgubil ključ od kaslca in ne more plačat računov. Mislim na tistega z FOV ja. Takle nima (roko na srce ) kaj počet v parlamentu. Janša ga pa brani. In še predsednik neke komisije je, za kozlat. Ja take mamo, same lumpe na oblasti.
Pahor je kriv, da se je dogaja to kar se. Zadnje tri tedne. Ni potegnil nobene pametne. Da nas ma za ovce, kaže že semafor sprememb, s katerim bi nas rad farbal. Torej, javnost v treh tednih še to ni izvedla, kaj so počeli z tistimii psi in kdo. Mislim uradno. Neuradno pa več ali manj vse vemo. In ni za napisat vse na forum. Če pogledamo na desno, je bil odziv na afero mlačen in bogaboječ. To pomeni, da so meli tud oni železo (ali če hočete dildota) v ognju. Na nek način že. Pa tista afera z poslancem, ki je izgubil ključ od kaslca in ne more plačat računov. Mislim na tistega z FOV ja. Takle nima (roko na srce ) kaj počet v parlamentu. Janša ga pa brani. In še predsednik neke komisije je, za kozlat. Ja take mamo, same lumpe na oblasti.

Karaya 52 ::
Okapi> Skratka, hočem povedati, da je na desnici prav toliko (oziroma če bi dali na tehtnico skupaj z vsemi dokazi in težo dejanj še več) sranja, kot na levici, samo da tega nekateri nočete videti.
Se pravi da ne hodiš na volitve? "Življenje je absurdno, edini smisel je vztrajanje v tem", pravi vladni piar, za stenami pa hedonistično praznjenje državne blagajne. Nekako ne verjamem tvojim besedam da je vse isto, za nekoga ki mu dol visi, kažeš presentljivo dozo zainteresiranosti in naklonjenosti. Ne gre skupaj, izvajaš poceni trik enačenja dveh političnih polov pri čemer je beloved one na oblasti, hated pa v opoziciji.
Nisem si mislil da bodo novinarsko čast reševali rumeni mediji. Požareport, do katerega sem imel kup predsodkov, bi moral dobiti kakšno nagrado, priznanje. Gotovo ima predsednik kakšno prosto značko.
Levica ponovno razpada, opozicija k temu sploh ni pripomogla. Zanimivo in patetično. Verjamem da druge izbire niso imeli, Senici se mora naložba povrniti, tako ali drugače.
Se pravi da ne hodiš na volitve? "Življenje je absurdno, edini smisel je vztrajanje v tem", pravi vladni piar, za stenami pa hedonistično praznjenje državne blagajne. Nekako ne verjamem tvojim besedam da je vse isto, za nekoga ki mu dol visi, kažeš presentljivo dozo zainteresiranosti in naklonjenosti. Ne gre skupaj, izvajaš poceni trik enačenja dveh političnih polov pri čemer je beloved one na oblasti, hated pa v opoziciji.
Nisem si mislil da bodo novinarsko čast reševali rumeni mediji. Požareport, do katerega sem imel kup predsodkov, bi moral dobiti kakšno nagrado, priznanje. Gotovo ima predsednik kakšno prosto značko.
Levica ponovno razpada, opozicija k temu sploh ni pripomogla. Zanimivo in patetično. Verjamem da druge izbire niso imeli, Senici se mora naložba povrniti, tako ali drugače.

http://www.finance.si/forumi/?articleid... - enfrice
Tukaj je članek, napisla ga je nekdo na forumu finac. Zadnji stavek, dva , s katerim se tudi jaz strinjam.
"Od sedanej politike tako v bistvu ni pričakovati drugega kot upočasnjevanja procesa nujnega odhoda s politične scene. Dlje kot bodo levakarji vztrajali, kasneje se bodo na oblast vrnili."
Dodal bi še da se strinjam tudi z tem "Nisem si mislil da bodo novinarsko čast reševali rumeni mediji. Požareport, do katerega sem imel kup predsodkov, bi moral dobiti kakšno nagrado, priznanje. Gotovo ima predsednik kakšno prosto značko."
Dodal bi še, da je bila to naloga opozicije, ki jo niso opravili. Zakaj ne?
Tukaj je članek, napisla ga je nekdo na forumu finac. Zadnji stavek, dva , s katerim se tudi jaz strinjam.
"Od sedanej politike tako v bistvu ni pričakovati drugega kot upočasnjevanja procesa nujnega odhoda s politične scene. Dlje kot bodo levakarji vztrajali, kasneje se bodo na oblast vrnili."
Dodal bi še da se strinjam tudi z tem "Nisem si mislil da bodo novinarsko čast reševali rumeni mediji. Požareport, do katerega sem imel kup predsodkov, bi moral dobiti kakšno nagrado, priznanje. Gotovo ima predsednik kakšno prosto značko."
Dodal bi še, da je bila to naloga opozicije, ki jo niso opravili. Zakaj ne?

za nekoga ki mu dol visi, kažeš presentljivo dozo zainteresiranosti in naklonjenostiČe ne hodim na volitve, še ne pomeni, da mi dol visi, kaj se dogaja - ker to vpliva na mojo denarnico.
In do trenutno vlade ne čutim nobene posebne naklonjenosti (povečanje minimalne plače je recimo huda napaka, ne samo zato, ker bo mene konkretno udarila po žepu), vendar za razliko od mnogih (levičarjev in desničarjev) stvari presojam nepristransko.
Če Golobič novinarju ne razkrije solastništva firme, je to sicer nehigienično, ni pa prepovedano ali kaznivo. In je mogoče njegovo dejanje celo razumeti, ko se spomniš, kako je razkritje čisto zakonite plače škodovalo Arharju na predsedniških volitvah. Če poslanec na opravljanje izpita pošlje nekoga drugega, je to kaznivo dejanje in ni prav nobenega opravičila.
Če je duhovnik pravnomočno obsojen za spolno zlorabo otrok, ima to v mojih očeh večjo težo (pa čeprav izjavam tistih otrok ne verjamem 100%), kot zgolj nepotrjen sum, da je zdravnik spolno zlorabljal svoje pse. Pri čemer ne enega ne drugega dejanja ne projeciram na vse, ki so storilce poznali.
In tako bi lahko naštel in primerjal še praktično vse domnevne ali resnične afere in v večini primerov bi se tehtnica zaradi dokazov in/ali teže dejanja nagibala v škodo desnice. Ampak nisem jaz kriv, da je na desni več tega, prav tako pa to v ničemer ne zmanjšuje krivde trenutne vlade za medlo reševanje gospodarske krive.
Ampak tudi v tem primeru bi lahko začeli na tehtnico dajati ukrepe prejšnje in zdajšnje oblasti - ne spomnim se, da bi nam kakšen ukrep desne vlade sedaj kaj koristil ali da imamo zaradi njega zdaj manjše težave. Ko je bil pred leti čas zrel za enotno davčno stopnjo, znižanje davka na igralništvo ali kakšno drugo bolj korenito spremembo, od katere bi imeli sedaj kakšno korist, so se preprosto ustrašili. Ves čas so samo nekaj sanjali o nekih projektih, naredili pa niso nič. In ne, za to ni bil kriva udbomafija, ampak kar JJ s svojimi pribočniki.
O.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Srečko, a sem lahko tvoj prijatelj? (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Problemi človeštva | 91129 (72372) | LordTado |
⊘ | stanje psov oddelkov policijeOddelek: Loža | 3488 (2831) | Gandalfar |
» | Miro Senica (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26579 (23339) | IvoC |
⊘ | cenzuraOddelek: Loža | 2802 (2725) | hamax |
⊘ | Napad psov N0`2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 53858 (45306) | hamax |