Forum » Problemi človeštva » Napad psov
Napad psov

Keyser Soze ::
... se vprašam zakaj ni nihče od novinarjev 'upal' ali smel izprašati prič, kaj se je dejansko zgodilo in mogoče še narisal rekonstrukt:), ...
Računica se ne izide. "Megleno" poročanje je bil pa pravi bingo za medije. Sploh skupaj z zoofilijo, ki tako zelo privlači slovenski narod.
P.S.: Mi je pa vseeno interesantna ena zadeva, ki mi je padla na pamet par dni nazaj. Enormno hiter odziv SLS oz. eks prometnega ministra in zahteva po odstopu kmetijskega ministra. Ko se še nikomur ni niti sanjalo kaj in kako so oni že imeli vse na mizi?
OM, F, G!

MadMicka ::
Jelinčič razlaga, da zaradi šivanja anusov naša zunanja politika popušča, ker jo izsiljujejo tujci? Mislim, to je tak proklet debilizem, da človek ne more verjeti. Bog se usmili naroda, ki ima take poslance in kjer znaten del ljudi naseda takšnim izjavam.

lexios ::
Ko se še nikomur ni niti sanjalo kaj in kako so oni že imeli vse na mizi?
Mislim, da razlog bolj tiči v zgornji izjavi "Nore Mice", ne dobesedno seveda! Ni se dogodilo prvič, da bi se RŽ ven metal in poskušal na ta način nabirat politične pike (SLS), očitno pa so določene zadeve že imeli na mizi, konec koncev ne gre za novosti in so se oglašali že l. 2006. Presenetil je mogoče še plemeniti, predvsem z lastno domnevno samocenzuro, no opravičil se je z dejstvom - službeno v tujini - domnevno bolj verjetna razlaga, ki je niti ni težko preveriti, v nasprotju s "planiranim dopustom" KK...
Na kaj ciljam? Preudarnost! Preudarnost in čakanje, da se v samem štartu sploh ugotovi za kaj se gre in do kje segajo zadeve. Domnevam, da niti samim glavnim akterjem te afere, "ki ni sicer sploh ni afera, le splet naključij", in ostalim velemojstrom kuhanja zarot, v samem štartu ni bilo prav dosti jasno! Zgodila se je "iznenada", nepričakovano (mogoče ta dogodek in vse v povezavi s tem ravno zato nekateri opisujejo zgolj kot splet naključij)! V takšnih primerih se splača preudarno umakniti, premisliti in delovati iz ozadja; počakati, da se najprej ugotovi, kaj je naplavilo na površje in šele nato se javno nastopa! Mlinčki sedaj seveda že vsaj kak teden meljejo na polno, stranke so izkoristile edino znano obrambo - napad in rezultat je tu: za afero Baričevič je po mnenju 30% vprašanih na ulicah kriv JJ! In megla še pada, konec koncev se drama odvija v Ljubljani!
Edit: typo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()

borchi ::
se strinjam. pravzaprav nikomur ni bilo jasno kakšne divje "povezave" uspejo bolani umi naklepat skupaj. zato se na začetku niso oglašali tisti, ki so drugače najbolj glasni.
zakaj se je pa takoj oglasil žerjav? ker je vedel, da največ povezav vodi ravno do sls-a (direktorica vursa, sekretarka na ministrstvu, familija baričevič - to so vse ljudje s knjižicami sls-a). napad je najboljša obramba...
zakaj se je pa takoj oglasil žerjav? ker je vedel, da največ povezav vodi ravno do sls-a (direktorica vursa, sekretarka na ministrstvu, familija baričevič - to so vse ljudje s knjižicami sls-a). napad je najboljša obramba...
l'jga
Zgodovina sprememb…
- spremenil: borchi ()

PaX_MaN ::
napad je najboljša obramba...
Ne pozabit Jarca, ki se je neposredno vmešal v postopek, ki je delal pod SLSovim Butom, ki ga je podprl tudi (glasna) SNS in ki ga je predlagal kar sam Janša, čeprav ni iz njihovih vrst, po izobrazbi pa precej sfaljen (diploma iz mednarodnih odnosov na Fakulteti za sociologijo, politične vede in novinarstvo UL).
(Če se že gremo zgodovino in selekcionizem.)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()

tsh2 ::
kolikor je meni znano je en slsov poslanec malo nazaj nasprotoval vrniti psov pod pogačnikom. zato so tako hitro reagirali za pogačnikov odstop. so bili že seznanjeni z zadevo peko njihovega poslanca, ki se je s tem ukvarjal.

PAX_MAN, če se že gremo zgodovino in selekcionizem se lahko gremo tudi statistiko; med javnimi nastopi, izjavami in soočenji je največ "pravnikov", ki verjamejo v naključja in trdijo, da so problem zgolj nevarne pasme in etične vrednote medijev, ravno iz vrst LDS in levičarsko usmerjenih... Kar se diplom in izobrazbe tiče pa zaostajaš po informiranosti ali pa se namerno delaš norca iz ST-ovcev; koliko ministrov je sploh kdaj sedelo na stolčku po zaslugi njihove strokovne izobrazbe in sposobnosti?
Mogoče se pa strinjamo (?), da trenutna situacija res najbolj koristi desnici oz. politiki kot taki sami. S politično vojno in obračunavanjem po starem principu LEVO-DESNO pa vemo kdo je začel in zakaj, ne?
Politiki in ovce.
PS: Samo še čakam na poročilo preiskave, da zvem, da je pse načrtno omamil Meglič sam! Možakar ima motiv, dejmo priznat...
Mogoče se pa strinjamo (?), da trenutna situacija res najbolj koristi desnici oz. politiki kot taki sami. S politično vojno in obračunavanjem po starem principu LEVO-DESNO pa vemo kdo je začel in zakaj, ne?
Politiki in ovce.

PS: Samo še čakam na poročilo preiskave, da zvem, da je pse načrtno omamil Meglič sam! Možakar ima motiv, dejmo priznat...
Zgodovina sprememb…

kolikor je meni znano je en slsov poslanec malo nazaj nasprotoval vrniti psov pod pogačnikom.
Eno 'poslansko vprašanje' mu je poslal, in to je bilo to.
med javnimi nastopi, izjavami in soočenji je največ "pravnikov", ki verjamejo v naključja in trdijo, da so problem zgolj nevarne pasme in etične vrednote medijev, ravno iz vrst LDS in levičarsko usmerjenih...
Vir?
koliko ministrov je sploh kdaj sedelo na stolčku po zaslugi njihove strokovne izobrazbe in sposobnosti?
Ne vem. Koliko?
Kar se diplom in izobrazbe tiče pa zaostajaš po informiranosti ali pa se namerno delaš norca iz ST-ovcev;
Kaj, a nima diplome iz Mednarodnih odnosov?
Mogoče se pa strinjamo (?), da trenutna situacija res najbolj koristi desnici oz. politiki kot taki sami.
Koristi samo in le medijem.
Pa ... ja. Laže že.

kolikor je meni znano je en slsov poslanec malo nazaj nasprotoval vrniti psov pod pogačnikom.
Eno 'poslansko vprašanje' mu je poslal, in to je bilo to.
a ni to dovolj, da so bili v sls seznanjeni s stvarjo, za razlko od drugih strank? pa kako veš, da je to bilo vse? ta poslanec je rekel tudi, da se je s pogačnikom tudi pogovarjal o tem na neki prireditvi. tako da zgleda da ni postavil enega poslanskega vprašanja in je bilo konec ampak se je s tem ukvarjal malo dlje.

Pa ... ja. Laže že.
Laže kdo? Mogoče oba?

...Vir?, ...Ne vem. Koliko?, ...Kaj, a nima diplome iz Mednarodnih odnosov?
Naj začnem jecljat? ...and play stupid?

borchi ::
ta poslanec je rekel tudi, da se je s pogačnikom tudi pogovarjal o tem na neki prireditvi. tako da zgleda da ni postavil enega poslanskega vprašanja in je bilo konec ampak se je s tem ukvarjal malo dlje.
sej pogačnik je potem "peljal" to vprašanje na vrhovno sodišče, ki pa je odločilo kot je odločilo.
sej ni rečeno, da so vsi v sls naskakovali (pardon, intimno ljubili) te pse. sam težko bodo pri tem 'whodunnit' prišli ven 'čisti kot solza'...
(so pa probali, ni to noben smrtni greh)
l'jga

tako da zgleda da ni postavil enega poslanskega vprašanja in je bilo konec ampak se je s tem ukvarjal malo dlje.
Aja, saj res. Vplival je na pravobranilstvo, da je le-to šlo v postopek, čeprav sploh ni imelo pooblastila vlade - in je zato tudi spušilo.
CEL SLS SE MORA UMAKNIT IZ POLITIKE, TAKOJ ZDAJ!
(Kurc, ne da se jih intre ... interpl ... interpelirat).
Naj začnem jecljat? ...and play stupid?
Podaj vir na prvo vrpašanje. Odgovori na svoje (drugo) retorično vprašanje. Pokaži na zmoto v moji trditvi o izobrazbi Jarca.
Laže kdo? Mogoče oba?
Meglič.
Zgodovina sprememb…

CEL SLS SE MORA UMAKNIT IZ POLITIKE, TAKOJ ZDAJ!
si pa nenavadno jezen.
sicer pa sem za, pa naj grejo tisti glasovi sds, da bo zasigurno zmagala na naslednjih volitvah.
v čem meglič laže, in kako ti to veš?
ps. malo offtopic ampak ravno gledam oddajo izvor komunizma. poučno za vas levake. boste videli da je fašizem samo ena oblika socializma: http://topdocumentaryfilms.com/heaven-e...

Je pa tole, češ da pritožba ne zadrži izvršitve pri usmrtitvi psov res hecna zadeva. Če bi jaz odločal, bi zagotovo počakal, dokler odločba ne bi bila vsaj dokončna, če že ne pravnomočna. Ta čas pa bi seveda psi bili v zavodu na stroške lastnika.

v čem meglič laže, in kako ti to veš?
Vem tako, kot se očitno ve, kako laže Senica o obisku pri Barsosu, laže Kresalova o vplivanju na postopek policistov, laže Bukovčeva o vplivanju na postopek/komisijo na MKGP, laže Zalar o svojem bratu, laže Pogačnik o vplivanju na postopek/prikrojevanju zakonodaje/gretju na roko, itd, in tako dalje in tako naprej.
si pa nenavadno jezen.
Nič bolj kot ostalih žnj tu in drugod, ki jim je odneslo pisker.
Zgodovina sprememb…

Meglič.
Vir? (...iz katerega direktno sledi obtožnica ali lahko na podlagi dejstev vsaj po kmečki pameti sklepaš...?)
Podaj vir na prvo vprašanje. Odgovori na svoje (drugo) retorično vprašanje.
PAX_MAN, če se že gremo zgodovino in selekcionizem se lahko gremo tudi statistiko; med javnimi nastopi, izjavami in soočenji je...
Odg. na retorična vprašanja (in celo nadaljevanje prvega) najdi sam, tam, kjer si poguglal izobrazbo Jarca! Kot praviš - retorična vprašanja.
Če ti postane dolgčas pa tukaj beri "nadaljevanje zgodbe"...
laže Senica o obisku pri Barsosu, laže Kresalova o vplivanju na postopek policistov, laže Bukovčeva o vplivanju na postopek/komisijo na MKGP, laže Zalar o svojem bratu, laže Pogačnik o vplivanju na postopek/prikrojevanju zakonodaje/gretju na roko, itd, in tako dalje in tako naprej.
Pozabil si da po tej logiki torej laže tudi DB...
Zgodovina sprememb…

Vir? (...iz katerega direktno sledi obtožnica ali lahko na podlagi dejstev vsaj po kmečki pameti sklepaš...?)
Saj sem dal povezavo, v kateri Meglič očitno Laže™, Dea Baričevič pa govori Resnico™.
Odg. na retorična vprašanja (in celo nadaljevanje prvega) najdi sam, tam, kjer si poguglal izobrazbo Jarca! Kot praviš - retorična vprašanja.
Ti si trdil, ti podaj vire. V tem primeru - številko. ('Koliko' pa te fore.)
Če ti postane dolgčas pa tukaj beri "nadaljevanje zgodbe"...
Um, kaj ima proces proti _Guglu_ v _drugi državi_ s ... _čimerkoli_ v tej zgodbi?
Aja, pa na tole tudi še vedno nisi dal vira:
med javnimi nastopi, izjavami in soočenji je največ "pravnikov", ki verjamejo v naključja in trdijo, da so problem zgolj nevarne pasme in etične vrednote medijev, ravno iz vrst LDS in levičarsko usmerjenih...
Zgodovina sprememb…

Saj sem dal povezavo, v kateri Meglič očitno Laže™, Dea Baričevič pa govori Resnico™.
Kje? V kateri izjavi točno? Lahko tudi narišeš.

Baričevičeva: "Meglič se je postavil za hrbet svakinji Zori Roter in fotografiral. To je razburilo pse in so napadli."
Meglič: "Ni res, hodil sem po pločniku in nisem fotografiral. Trije psi so bili v avtu, prvi pa me je napadel četrti pes, ki ga je Roterjeva takrat pripeljala z dvorišča. Drugi psi so mu sledili. Z ničimer jih nisem izzval."
Baričevičeva: "Meglič je zavrnil obisk Roterjeve in Baričeviča v bolnišnici."
Meglič: "Ni res. Nikogar nisem zavrnil. Če je kdo prišel prve dni, so ga v bolnišnici zavrnili, ker sem imel deset dni prepoved obiskov. Niti starši niso smeli k meni."
Baričevičeva: "Megliču je bila v sklopu sodnega procesa ponujena odškodnina, a jo je zavrnil, češ da je prenizka."
Meglič: "Šele lani jeseni, po treh letih in pol pravdanja, je odvetnik ponudil nekaj malega."
Ti si trdil, ti podaj vire. V tem primeru - številko.
Zakaj? Nisva ugotovila, da gre za retorična vprašanja? Razumeš pomen "retorično vprašanje"?
Um, kaj ima proces proti _Guglu_ v _drugi državi_ s ... _čimerkoli_ v tej zgodbi?
Nič. Branje v primeru, če ti postane dolgčas, sj sm napisu; mogoče pa še najdeš vzporednice, špekulacije in "bolje, da se hitr spokam s foruma in brišem izjave"...

Kje? V kateri izjavi točno? Lahko tudi narišeš.
Takoj zatem, ko narišeš(te), kje, kako in v čem se lažejo:
1.) Pogačnik
2.) Kresalova
3.) Zalar
4.) Špeličeva
5.) Bukovčeva
6.) Senica
Zakaj? Nisva ugotovila, da gre za retorična vprašanja? Razumeš pomen "retorično vprašanje"?
Nisva. Torej, podaj vire.
Nič. Branje v primeru, če ti postane dolgčas, sj sm napisu; mogoče pa še najdeš vzporednice, špekulacije in "bolje, da se hitr spokam s foruma in brišem izjave"...
Če imaš toliko prostega časa, da ti je dolgčas in hočeš izbrisat svoje umotvore, kar.

Nisva.
Očitno sva, tvoja izjava, ne moja:
Odgovori na svoje (drugo) retorično vprašanje.
Takoj zatem, ko narišeš(te), kje, kako in v čem se lažejo:...
Kje trdim, da lažejo? Meni je KK razložila, da ne gre za afero, le ogromen sklop naključnih povezav, ali naj rečem raje navezav?
Sicer pa, tvoja izjava:
laže Senica o obisku pri Barsosu, laže Kresalova o vplivanju na postopek policistov, laže Bukovčeva o vplivanju na postopek/komisijo na MKGP, laže Zalar o svojem bratu, laže Pogačnik o vplivanju na postopek/prikrojevanju zakonodaje/gretju na roko, itd, in tako dalje in tako naprej.
Pozabil si da po tej logiki torej laže tudi DB...
Mogoče vztrajaš na trditvi izključno, ker ti je v prid?
Če imaš toliko prostega časa, da ti je dolgčas in hočeš izbrisat svoje umotvore, kar.
Mogoče nisi razumel bistva, kakorkoli že, nimam toliko prostega časa, da bi se ukvarjal s tabo!

Mogoče nisi razumel bistva, kakorkoli že, nimam toliko prostega časa, da bi se ukvarjal s tabo!
Iz zadnjih par tvojih objav očitno ni tako.
Mogoče vztrajaš na trditvi izključno, ker ti je v prid?
Mogoče vztrajate/jo na trditvah, da je šlo za korupcijo/vplivanje/podkupovanje/laži/sodomijo/etc izključno, ker vam je v prid?
Kdo bi vedel!
Kje trdim, da lažejo? Meni je KK razložila, da ne gre za afero, le ogromen sklop naključnih povezav, ali naj rečem raje navezav?
Implicitno tu, tu in tu.
Zgodovina sprememb…

Implicitno tu, tu in tu.
Kje eksplicitno trdim, da dotični osebki lažejo vsi po vrsti? Implicitno tam, tam in tam le trdim, da nisem naiven in uradne izjave tretiram kot vse ostale, skeptično! Škoda, ker je slika prišla v javnost prehitro, sam bi še kak teden ali dva počakal z objavo, mogoče bi se komu zataknil cmok v grlu!

Mogoče vztrajate/jo na trditvah, da je šlo za korupcijo/vplivanje/podkupovanje/laži/sodomijo/etc izključno, ker vam je v prid?
Kdo bi vedel!
Retorično vprašanje? Na ta način nikamor ne pridema, to veš ne. Ko že omenjaš korupcijo/vplivanje/laži/sodomijo, etc.; mogoče je komu v prid tudi blokada analize obdukcije (?)... Pa sj, ne igra vloge, poanta se skriva drugje!

Double_J ::
O psih ne vem, da bi se izrekal. O teh laže Senica, po poklicni dolžnosti.
Dve šivanki...

durrenmatt ::
Golobiča je sesula afera ultra, Kresalovo je ŽE sesula afera baričevič. Pahor sivim botrom levice iz ozadja ne diši (več). Levica je torej v razsulu. Na naslednjih volitvah bo spet izgubila oblast, pa čeprav je do njih še nekaj časa. Mogoče bodo tudi predčasne volitve. Odvisno od cirkusa, ki ga bo sprožil Janša prihodnji mesec.
Upam, da bo na naslednjih volitvah spet na sceni NSi. Saj Bajukovega frisa več ne bom rabu gledat, zelo rad pa bi Kucler-Dolinarjevo vidu na sceni. Čisto drugi kaliber od Kresalove. V pozitivnem smislu.
Upam, da bo na naslednjih volitvah spet na sceni NSi. Saj Bajukovega frisa več ne bom rabu gledat, zelo rad pa bi Kucler-Dolinarjevo vidu na sceni. Čisto drugi kaliber od Kresalove. V pozitivnem smislu.

durrenmatt, mi lahko poveš, kaj točno je Kreslova naredila oz. ni naredila v t.i. aferi Baričevič?

TESKAn ::
durrenmatt, mi lahko poveš, kaj točno je Kreslova naredila oz. ni naredila v t.i. aferi Baričevič?
Pozna napačne ljudi. Sej veš, v Sloveniji je to že dovolj, da si baraba.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Thomas ::
Katarina Kresal je na RTVSLO pri Odmevih rekla, da "se ne spomni, če jo je policija klicala v zvezi z družinsko tragedijo, kakšen dan nazaj".
Jaz se spomnim, da so me kakšen dan nazaj klicali, če sem še v štacuni in da naj ne pozabim kisa prinest.
Make me skeptičnega.
Jaz se spomnim, da so me kakšen dan nazaj klicali, če sem še v štacuni in da naj ne pozabim kisa prinest.
Make me skeptičnega.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Katarina Kresal je na RTVSLO pri Odmevih rekla, da "se ne spomni, če jo je policija klicala v zvezi z družinsko tragedijo, kakšen dan nazaj".
Make me skeptičnega.
Skeptičen si zato, ker si pozabil, kaj je rekla.

Da ti osvežim spomin:
PESEK: Dovolite eno podvprašanje, ki pa ni povezano z interpelacijo. Dva dni nazaj se je v Brežicah zgodila prav tako ena tragedija v eni družini. Hči je takrat 16-letna deset dni pred to tragedijo sama opozorila policijo na to, kaj se lahko zgodi. Policija pač tam ni ukrepala, hči je sicer umaknila. So vas tudi o tem primeru tako hitro obvestili?
KRESAL: O smrtnih žrtvah sem vedno obveščena. Zdaj pa iz glave ure ne vem točno.

drejc ::
Najprej sta bila na smučanju, potem je Senica cudežno se teleportiral k crkjenmu one-ju in pokomandiral, potem v barsos...oh wait...a sta bila slučajno ravno spakirana in sta se vmes ustavila še tu pa tam.
Če bi se to zgodilo pod Janšo bi se takoj naslednji dan zgodila cesta z sindikati, študenti, lezbijkami, pedri, tiviji in zoofili vred, minister bi pa takoalitako letel.
Če bi se to zgodilo pod Janšo bi se takoj naslednji dan zgodila cesta z sindikati, študenti, lezbijkami, pedri, tiviji in zoofili vred, minister bi pa takoalitako letel.
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse
- Archimedes of Syracuse
Zgodovina sprememb…
- spremenil: drejc ()

Odvetnik dela svoje delo. Če sem prav prebral nekje (lahko se motim), je Senica "rešil" poslanca Jelinčiča pred obtožbo poskusa umora. Se pravi drejc, tsh2 in podobni, če Senica ne bi imel veze, bi resnica prišla na dan in bi Jelinčič namesto v parlamentu danes sedel za rešetkami zaradi poskusa umora?
Moje mnenje recimo je, da če bi imeli več takih ministrov oz. ministric, kot je Kresalova, pa več takih, kot je npr. informacijska pooblaščenka Nataša Pirc Musar, bi tale država še en tak lep korak naprej v pravo smer naredila.
Moje mnenje recimo je, da če bi imeli več takih ministrov oz. ministric, kot je Kresalova, pa več takih, kot je npr. informacijska pooblaščenka Nataša Pirc Musar, bi tale država še en tak lep korak naprej v pravo smer naredila.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMicka ()

Najprej sta bila na smučanju, potem je Senica cudežno se teleportiral k crkjenmu one-ju in pokomandiral, potem v barsos...oh wait...a sta bila slučajno ravno spakirana in sta se vmes ustavila še tu pa tam.
Đizsfak, a res nihče čisto nič ne bere??!!
Na smučanju sta bila takrat, ko so Baričeviča pokopa(va)li.
Teden po njegovi smrti, to je.

O smrtnih žrtvah sem vedno obveščena. Zdaj pa iz glave ure ne vem točno.
To je potem ok. Ampak za uro je le ni direktno vprašala.
Is that so? It is not.

Is that so? It is not.
Show me the money, err, error, then:
S Senico tudi nista bila na pogrebu, ker sta že predhodno načrtovala smučanje, sta pa družini poslala sožalni venec.
Zgodovina sprememb…

Ja .. ni bilo to en teden po dogodku. Par dni.
Seveda sta vnaprej načrtovala. A kdo ve kje sta smučala?
Seveda sta vnaprej načrtovala. A kdo ve kje sta smučala?

A se tebi Thomas ne zdi, da vsak človek sam odloča, na čigav pogreb bo šel in na čigav ne? Če sta ocenila, da iz političnih razlogov ni ravno pametno iti na pogreb, pač nista šla, kot izgovor pa sta si izmislila smučanje. Pa kaj potem?

kaj točno je Kreslova naredila oz. ni naredila v t.i. aferi Baričevič?
Nič (sprva, cca. 2 tedna od oka), sj to je v glavnem v 70% problem celotne skeptičnosti okrog KK.

Se pa v tej zgodbi (še posebno, če nimaš spomina kot zlata ribica in pomniš še malce dlje kot 1 mesec) kaže zanimiva navezava poznanstev - že iz samega dejstva ker sta z MS zelo dobro poznala SB, bi se lahko oglasila že takoj naslednji dan, ali pa vsaj čez 3 dni, kot je to navadno počela; in če mene vprašaš, korektnost dela policije v tej zgodbi ni še bila povsem razjasnjena, kot marsikaj drugega!
Če človek v tem primeru ni vsaj delno skeptičen ima očitno povezave na pravih mestih (in mu je celotno ozadje te zgodbe daleko bolj jasno in znano kot povprečni slovenski ovci), ali pa je ignorant! Obstaja še tretja opcija, ki pa je trivialna...
Imaš kje dokaze, da nista po hitrem postopku popokala na smučanje, hitro za tem, ko sta bila obveščena...
Če sta ocenila, da iz političnih razlogov ni ravno pametno iti na pogreb, pač nista šla...
Človeka poznaš 10-30 let, si njegov dober znanec, ko so časi dobri vse OK, ko gre čoveku slabo ali umre pa rabiš izgovor oz. "iz političnih razlogov"...? Kolikor se mi dozdeva v primeru, ko je v igri kapital politični razlogi niso nikakršna ovira!?!
kot izgovor pa sta si izmislila smučanje. Pa kaj potem?
Zakaj bi normalen človk v podobni situaciji sploh rabu izgovor? Nism šou že na marsikak pogreb, pa kaj! Rabim za to izgovor?
Če bi se to zgodilo pod Janšo bi se takoj naslednji dan zgodila c
JJ bi pomojem tudi takoj naslednji dan zanikal vpletenost politike v celotno zgodbo, neglede na situacijo in resnico v ozadju. Tko se to pač počne v politiki, ovac enostavno ne pustiš 2 tedna brez pastirja in uživaš na smučanju v situaciji, ko se lahko obrnejo proti tebi! Doesn`t that make u skeptic?

Verjemite kar hočete! Raznorazne kapitalske navezave v politiki nimajo kaj iskati, politiki bi morali delati v dobro ljudstva, za javni interes, ne pa za zasebni interes!
MadMicka, kaj pa je KK storila tako dobrega, razen tega da je nabrala par političnih točk (izbrisani) in osvojila krono ljudskih src?
Tudi, če se vam vse prikaže kot legalno, po zakonih, dvomim da je vse tudi v skladu s kodeksom o zasebnem/javnem interesu in delu poslancev, še iz Drnovškovih časov...
Zgodovina sprememb…

Imaš kje dokaze, da nista po hitrem postopku popokala na smučanje, hitro za tem, ko sta bila obveščena...
Imaš kje dokaze, da sta po hitrem postopku popokala na smučanje, hitro za tem, ko sta bila obveščena?

PAX_MAN, nimam - ravno zato sem skeptičen, če še nisi dojel...
Bi pa me najbrž prepričala (v eno ali drugo smer), če bi se KK oglasila hitreje in bi zadeve tekle gladko, brez očitnih kiksov (že prediskutirano) ali pa se še naprej branila z molkom, med sojenjem ne spreminjaš obrambe (sj gre za ista stara dejstva, ki so ji bila znana že po parih dneh)!
Bi pa me najbrž prepričala (v eno ali drugo smer), če bi se KK oglasila hitreje in bi zadeve tekle gladko, brez očitnih kiksov (že prediskutirano) ali pa se še naprej branila z molkom, med sojenjem ne spreminjaš obrambe (sj gre za ista stara dejstva, ki so ji bila znana že po parih dneh)!
Zgodovina sprememb…

lexios, pa ti razumeš, da če bi začel s takimi, češ, pa se poznajo, pa je čudno, itd., da bi lahko tudi pri nakupu kruha in mleka v Mercatorju napletel kako zgodbo? Tak način je enak tistemu pri prerokovanju. Ne moreš falit. Vse lahko povežeš z vsem.
A ti to razumeš? Če le nimaš tako močne logike, kot ima zlata ribica spomin, bi moral vedeti, da pri teh tvojih zgodbah v osnovi nekaj ne štima.
Glede pogreba: Zakaj pa bi šel človek za pogrebom nekoga, ki je zelo verjetno nekaj počel s psmi? Pa čeprav ga je poznal leta in leta, kot še vsaj 10 k ljudi v Sloveniji? In kaj češ sedaj svojcem pokojnega in javnosti reči? Ne grem na pogreb, ker zgleda, da človek milo rečeno očitno ni bil moralen? Ali pa raje rečeš, ne grem na pogreb, ker sem zadržan?
Kaj šele bi lexios ugotovil, če bi Senica šel na pogreb? Da je sedaj pa 100% res, ker je bil na pogrebu? Razumeš, da na tak način nikamor ne prideš?
A ti to razumeš? Če le nimaš tako močne logike, kot ima zlata ribica spomin, bi moral vedeti, da pri teh tvojih zgodbah v osnovi nekaj ne štima.
Glede pogreba: Zakaj pa bi šel človek za pogrebom nekoga, ki je zelo verjetno nekaj počel s psmi? Pa čeprav ga je poznal leta in leta, kot še vsaj 10 k ljudi v Sloveniji? In kaj češ sedaj svojcem pokojnega in javnosti reči? Ne grem na pogreb, ker zgleda, da človek milo rečeno očitno ni bil moralen? Ali pa raje rečeš, ne grem na pogreb, ker sem zadržan?
Kaj šele bi lexios ugotovil, če bi Senica šel na pogreb? Da je sedaj pa 100% res, ker je bil na pogrebu? Razumeš, da na tak način nikamor ne prideš?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMicka ()

...če bi začel s takimi, češ, pa se poznajo,
Dokler se samo poznajo je vse vredu! Se strinjaš?
MadMicka, se seveda strinjava; sj v tvojem razmišljanju se kaže trenutno edini način političnega obračunavanja! Desni bodo apriori trdili, da so levi vsi povezani and guilty. Levi bodo trdili, da so jim desni vse skupaj podtaknili in so apriori oni guilty. Česa ti ne razumeš?
Ne moreš falit. Vse lahko povežeš z vsem.
Tudi res, dokler si outsider in povezuješ kar vsepovprek, tko kot to počnemo ti, jst, Thomas ali PAX_MAN ali pa FDV-jevci na POPTV, ki so vsepovprek limali slike/navezave na neko kazi shemo (najprej kot "obtožbo", čez par ur pa še dodali par slik/navezav v "obrambo")... Ravno zato imamo priskovalne in druge organe, ki naj bi delovali izključno po zakonih, indicih in dejstvih ter pravo; oboje ima žal omejen domet ali pa so nesposobni (?), mogoče zato PAX_MAN tule ne citira več zakonov? Realnost je seveda nekaj tretjega! Preveri...
Razumeš, da na tak način nikamor ne prideš?
Razumem, zato pa ostajamo v pat položaju in bomo tu tudi ostali. Nekomu je to že dolgo jasno, drugim pač ne. Ni s to sliko nekaj narobe?
Glede pogreba: Zakaj pa bi šel človek za pogrebom nekoga, ki je zelo verjetno nekaj počel s psmi? Pa čeprav ga je poznal leta in leta, kot še vsaj 10 k ljudi v Sloveniji?
Zgornja trditev ne upraviči spodnje... Sicer pa, kaj niste nekateri "veljavnosti" zgornje trditve še do pred kratkim popolnoma zanikali? Smo prišli tako daleč, da sedaj namigujete tudi prvotni skeptiki - zakaj? Sj nimamo uradne izjave!?!
Zgodovina sprememb…

Aja, sori nisem ti odg. še na to vprašanje:
Popolnoma nič, kot njegov znanec/prijatelj/odvetnik ima to pravico, na podlagi tega ni možno popolnoma nikakršno obtoževanje, pa najsi je bil pokojni morilec,pedofil,levičar,desničar ali samo človek... Kaj pa naj si po tvoji logiki mislimo o njegovih sorodnikih, ki so se udeležili pogreba - da so sokrivi?
Pojdimo še korak dlje in poglejmo morebitno dvoličnost moralnih/etičnih norm, čeprav to tu ni pod vprašanjem, morebiti pa nakazuje zgrešeno logiko:
Sepravi po zgornjem prepričanju sklepam, da ni v tej zgodbi popolnoma nič narobe kar se poznanstev in navezav tiče. Privzemimo, da je to res in gre za sklop naklučij, ki trenutno zaradi nemoralnosti medijev škodijo ugledu moralno etične elite!
Hipotetično, Sinica je ugleden odvetnik in znanec, če ne celo prijatelj pokojnika zadnjih 10-30 let? O mrtvih vse dobro, pa vseeno: Moralno, etični vidik, kot posledica vseh namigovanj in indicev o ..., v primeru dileme o udeležbi na pogrebu prevlada in pade odločitev o neudeležbi, z izgovorom - zadnji hip v naprej planiran dopust!? Tvoje citirano namigovanje v zgornjem umotvoru, kjer očitno MS doživi katarzo, kar meni osebno ne deluje skladno z razmišljanjem, v njegovem intervijuju, kjer trdi, da:
...moj citat, 12.2.:
Vir: finance, pa še kje (brskaj):
http://www.finance.si/271349/Intervju-M...
Odvetnik lahko iz moralnih, etičnih ali drugačnih vzdržkov zavrne klienta! Torej, na pogreb ne, ker pokojni domnevno ni bil v skladu z etično-moralnimi normami, na sodišče, kjer bi se izpodbijalo domnevo o "pasji ljubezni" pa brez problema, za to pa smo odvetniki?
...takšnih in podobnih lukenj in "tez, ki nimajo nobene podlage" je v vaših izjavah (in logiki) še pa še! Še celo korak naprej gremo - "Če je bil gol, je šlo za umor"!
Kaj šele bi lexios ugotovil, če bi Senica šel na pogreb? Da je sedaj pa 100% res, ker je bil na pogrebu?
Popolnoma nič, kot njegov znanec/prijatelj/odvetnik ima to pravico, na podlagi tega ni možno popolnoma nikakršno obtoževanje, pa najsi je bil pokojni morilec,pedofil,levičar,desničar ali samo človek... Kaj pa naj si po tvoji logiki mislimo o njegovih sorodnikih, ki so se udeležili pogreba - da so sokrivi?
Pojdimo še korak dlje in poglejmo morebitno dvoličnost moralnih/etičnih norm, čeprav to tu ni pod vprašanjem, morebiti pa nakazuje zgrešeno logiko:
Sepravi po zgornjem prepričanju sklepam, da ni v tej zgodbi popolnoma nič narobe kar se poznanstev in navezav tiče. Privzemimo, da je to res in gre za sklop naklučij, ki trenutno zaradi nemoralnosti medijev škodijo ugledu moralno etične elite!
Hipotetično, Sinica je ugleden odvetnik in znanec, če ne celo prijatelj pokojnika zadnjih 10-30 let? O mrtvih vse dobro, pa vseeno: Moralno, etični vidik, kot posledica vseh namigovanj in indicev o ..., v primeru dileme o udeležbi na pogrebu prevlada in pade odločitev o neudeležbi, z izgovorom - zadnji hip v naprej planiran dopust!? Tvoje citirano namigovanje v zgornjem umotvoru, kjer očitno MS doživi katarzo, kar meni osebno ne deluje skladno z razmišljanjem, v njegovem intervijuju, kjer trdi, da:
...moj citat, 12.2.:
ne verjame, da je S.B. zlorabljal kužke, to bi mu bilo potrebno še dokazati in v tem primeru bi ga danes kot njegov odvetnik branil!
Vir: finance, pa še kje (brskaj):
http://www.finance.si/271349/Intervju-M...
Odvetnik lahko iz moralnih, etičnih ali drugačnih vzdržkov zavrne klienta! Torej, na pogreb ne, ker pokojni domnevno ni bil v skladu z etično-moralnimi normami, na sodišče, kjer bi se izpodbijalo domnevo o "pasji ljubezni" pa brez problema, za to pa smo odvetniki?
...takšnih in podobnih lukenj in "tez, ki nimajo nobene podlage" je v vaših izjavah (in logiki) še pa še! Še celo korak naprej gremo - "Če je bil gol, je šlo za umor"!
Zgodovina sprememb…

USS Liberty ::
http://www.pozareport.si/?Id=mediji&Vie...
zanimivo branje.... spet blestita slovenka leta in njen Miro....
zanimivo branje.... spet blestita slovenka leta in njen Miro....
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

sidd ::
Upam, da če ne bo država sama spravila v red to, da gre narod na ulice. Če ne zlepa pa zgdra al kako?
Pa eno vprašanje, nisem ga še zasledil tule:
Kako je lahko za klinika Barsos, zdravstvene storitve D.O.O., mogoče tole:
Registriran za DDV *: Ne
Torej če si pri koritu, pa bogat, pa vpliven, delaš kaj hočeš, če si povprečni državljan, si neumen, obdavčen, pa izkoriščen, al kako?
Pa eno vprašanje, nisem ga še zasledil tule:
Kako je lahko za klinika Barsos, zdravstvene storitve D.O.O., mogoče tole:
Registriran za DDV *: Ne
Torej če si pri koritu, pa bogat, pa vpliven, delaš kaj hočeš, če si povprečni državljan, si neumen, obdavčen, pa izkoriščen, al kako?
no idea for signature
signed
I
signed
I
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Srečko, a sem lahko tvoj prijatelj? (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Problemi človeštva | 91168 (72411) | LordTado |
⊘ | stanje psov oddelkov policijeOddelek: Loža | 3492 (2835) | Gandalfar |
» | Miro Senica (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26590 (23350) | IvoC |
⊘ | cenzuraOddelek: Loža | 2803 (2726) | hamax |
⊘ | Napad psov N0`2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 53873 (45321) | hamax |