Forum » Zvok in slika » pc-hdmi-tv
pc-hdmi-tv
sklepinho ::
Zdravo!
En problem mam. Ko sm povezu pc z lcd preko hdmi-ja se mi na lcd prikaže samo ozadje mojega računalnike, nikjer pa ni ikon pa meni od windowsov. Morda kdo ve v čem je problem? pa še zanima me kako je z zvokom, kaj morm narest?
Hvala
En problem mam. Ko sm povezu pc z lcd preko hdmi-ja se mi na lcd prikaže samo ozadje mojega računalnike, nikjer pa ni ikon pa meni od windowsov. Morda kdo ve v čem je problem? pa še zanima me kako je z zvokom, kaj morm narest?
Hvala
particle ::
Na tvju imaš extended desktop. V nastavitvah imaš opcijo da ti klonira primaren display na TV.
borealisx ::
pej na nastavitve tk kje resolucijo stimas in mas kljukico da ti na obeh isto prikaze. kero graficno pa mas? za zvok rabis posebi driver namestit
sklepinho ::
moja grafična je geforce 9800. A misls da je to to? kakšen driver pa bi mogu namestit?
hvala
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 584065 (23394) | Dominator |
» | hdmiOddelek: Strojna oprema | 2047 (1239) | damirba |
» | ASROCK -ION 330 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 18565 (9740) | OK.d |
» | Kakovost DVI HDMI kablov in vpliv na sliko (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23661 (14965) | al3n |
» | Vivo na Radeon 9000Oddelek: Zvok in slika | 1561 (1347) | polde66 |