Forum » Zvok in slika » program za obdelavo zvoka
program za obdelavo zvoka
Alfonzo ::
Pozdravljeni!
Imam sledeči problem: posnel sem en video, v katerem me sedaj moti en nadležen zvok. Zdaj me pa zanima če bi se to dalo s kakšnim programom to odstranit ( nadležen zvok )?
Imam sledeči problem: posnel sem en video, v katerem me sedaj moti en nadležen zvok. Zdaj me pa zanima če bi se to dalo s kakšnim programom to odstranit ( nadležen zvok )?
neres ::
Odvisno od zvoka. Je to konstanten zvok, ala šum ali samo na določenem mestu?
Sicer pa, če so v igri tudi plačljivi programi, priporočam Sony Vegas Pro 9 in Algorithmix NoiseFree. (Slednje je audio plugin za odstranjevat šum.)
Lahko pa tudi samo audio stezo uvoziš v kak editor ala Wavelab in tam odstraniš šum s tistim pluginom, ne rabiš nujno Vegasa.
Če pa hočeš zastonj/poceni pa je opcija kak Wavosaur + kak VST plugin ali pa Audacity...
Sicer pa, če so v igri tudi plačljivi programi, priporočam Sony Vegas Pro 9 in Algorithmix NoiseFree. (Slednje je audio plugin za odstranjevat šum.)
Lahko pa tudi samo audio stezo uvoziš v kak editor ala Wavelab in tam odstraniš šum s tistim pluginom, ne rabiš nujno Vegasa.
Če pa hočeš zastonj/poceni pa je opcija kak Wavosaur + kak VST plugin ali pa Audacity...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | najtišja miška?Oddelek: Kaj kupiti | 2484 (1980) | Looooooka |
» | Program za videoOddelek: Programska oprema | 1723 (1606) | jonynho |
» | Komarjevo zvonjenje (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7623 (5179) | OwcA |
» | DTS audio iz pcja - ni zvoka/samo šum/le 2 kanalaOddelek: Zvok in slika | 2325 (1998) | mamamia |
» | Kateri tih aktivni napajalnik kupit? (rabil bi nasvet mojstrov)Oddelek: Kaj kupiti | 1105 (914) | Shark-357 |