Forum » Zvok in slika » PC -> TV zvok po HDMI kablu
PC -> TV zvok po HDMI kablu

masterpsi ::
Nekaj sem slišal v tej smeri, pa me zanima več informacij. Torej: Zanima me, ali je možno spraviti zvok med PCjem in TVjem po HDMI kablu. Nekaj sem slišal o tem, da obstajajo grafične kartice s vgrajeno zvočno kartico (beseda kartica tu nima pomena v bistvu). Sam imam Geforce 8600GT, katera ima HDMI izhod, ampak nisem nikjer dobil info, da bi bilo možno spraviti zvok na TV po tem kablu. Torej rabim še vedno jack--> cinch ločeno povezavo za zvok.
LP
LP

TOP ::
Seveda se da imaš pretvornik DVI-HDMI na drugi strani,mam doma ene3 take pretvornike.Dela sedaj kakšna je pa dejanska razlika pa ne vem.

masterpsi ::
Na grafiči imam DVI in HDMI izhod. Na DVI izhodu ne dela zvok - preverjeno, na HDMIju bom probal pa v kratem. Glede pretvornika pa - to se mi ne zdi rešitev. Če grafična kartica ne oddaja zvoka, tudi pretvornik ne pomaga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 608652 (47981) | Dominator |
» | PC povezava na TVOddelek: Zvok in slika | 5292 (4960) | roadruner |
» | Zvok preko HDMI? Misija nemogoče!Oddelek: Zvok in slika | 2157 (1673) | damirez |
» | grafične kartice in HDMI izhodOddelek: Zvok in slika | 7523 (3534) | damirba |
» | Kako dobiti zvok iz prenosnika na receiverOddelek: Zvok in slika | 5514 (4782) | Primoz7 |