Forum » Zvok in slika » 5.1 zvok v winampu ne dela
5.1 zvok v winampu ne dela
masterpsi ::
V winampu mi igrata samo prve 2 zvočnika. V wizardu dela vseh 5, če odprem kak DVD/Bluray film, dela vseh 5 (dela v VLCju). Hardware accelleration je obkljukan, instaliral sem najnovejši winamp danes (5.57), instaliral ac3 filtre, ampak še vedno ne dela. Zanimivo, da v windows media playerju dela.
help
help
blaz87 ::
Pa ti imaš glasbo posneto v 5.1?
Se pravi se sliši bobnarja na bas, kitarista na lev zvočnik, onega ta tretjega na tretjega? :)
Malo heca. Moralo bi biti v nastavitvah pod output(sound seveda) enable hardware acceleration ali nekaj takega. Bilo je včasih.(polje za kljukico)
Lp!
Se pravi se sliši bobnarja na bas, kitarista na lev zvočnik, onega ta tretjega na tretjega? :)
Malo heca. Moralo bi biti v nastavitvah pod output(sound seveda) enable hardware acceleration ali nekaj takega. Bilo je včasih.(polje za kljukico)
Lp!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: blaz87 ()
masterpsi ::
za trenutek sm že pomislu da je tle problem :)
amm, ja, Hardware acceleration je obkljukan ja (sem že napisal). Sem tudi odkljukal, pa spet obkljukal, pa resetiral itd. ne pomaga.
amm, ja, Hardware acceleration je obkljukan ja (sem že napisal). Sem tudi odkljukal, pa spet obkljukal, pa resetiral itd. ne pomaga.
blaz87 ::
Ponavadi jaz instaliram samo k-lite codec pack pa je to to. In vse dela bp.
Ali so se pa sigurno kakse nastavitve.
Ali so se pa sigurno kakse nastavitve.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava s firefoxom in flashomOddelek: Programska oprema | 2030 (1622) | Icematxyz |
» | Težave s konfiguracijo sistema 5.1Oddelek: Zvok in slika | 1793 (1645) | settler |
» | Winamp in 5.1 zvok:(Oddelek: Zvok in slika | 1816 (1620) | Duke Nukem |
» | Problem s 5.1 zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 1138 (1006) | neoto |
» | Novi nForce driverji 4.24Oddelek: Programska oprema | 2095 (1194) | ERGY |