» »

Boks

Boks

««
23 / 66
»»

Vitez ::

Mayweather je res tehnično tako superioren, da vprašanje, ča ga bo sploh kdaj kdo premagal. sama višina ni tak problem, nenazadnje je Cotto pošteno pretepel še precej večjega Margarita. Samo Margarito ni niti senca Mayweatherja.

Skupna točka Cotta in Mayweatherja so zmage proti Judahu in Mosleyu. Zanimivo, Mayweather je imel proti Judahu več težav, res pa je, da je bil Judah takrat v življenjski formi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

Vitez ::

Cotto bo sicer pospravil v žep ne glede na zmago ali poraz vsaj 8 milijonov zelencev, ocenjuje pa se, da še več, tam do 10 milijonov.

Koliko bo dobil Floyd ni znano, najbrž pa več.

Največji boksarski zaslužkar vseh časov je bržkone sicer de la Hoya.

mojsterleo ::

Vitez je izjavil:

Mayweather je res tehnično tako superioren, da vprašanje, ča ga bo sploh kdaj kdo premagal. sama višina ni tak problem, nenazadnje je Cotto pošteno pretepel še precej večjega Margarita. Samo Margarito ni niti senca Mayweatherja.
Hjah Margarita je pošteno pretepel tudi Palček Pacquiao. Drugače pa je fora v tem, da se Floyd tudi zna boriti "Visoko", podobno kot recimo Vladimir Kličko. Kar veže Judaha in Cotta je pa recimo to, da oba veliko uporabljata udarce v telo, čeprav je bil Judah takrat v bistveno boljši formi kot je sedaj Cotto, borba pa je tudi v višji kategoriji.

To, kar bo prejel Cotto, je drugače garancija, prijavljena pri NSAC - atletski komisiji Nevade. Garancija je sicer denar, ki se izplača borcu na dan borbe. S tem se zagotovi, da je borec za borbo dejansko plačan, in je nekakšna varovalka. Drugače pa ima večina zvezdnikov še razne promocijske pogodbe, in seveda dobijo kar zajeten procent od PPVjev.

Vitez ::

Floyd je sicer največ težav imel proti že omenjenemu Judahu, de la Hoyi in pa v prvi borbi proti Castillu pred 10 leti, ki si jo lahko pogledate tudi na youtube. Castillo mu jih je takrat dobro nadeval. Castillo je sicer tudi edini, ki mu je uspelo dobiti rematch proti Floydu.

Vitez ::

mojsterleo je izjavil:


Oldsley Mosley. :D



No, starček Mosley se je pred 2 letoma več kot solidno upiral Mayweatherju, v drugi rundi je celo poskrbel, da so se Floydu za trenutek zatresla kolena.


Mosley je star maček, ki ima za sabo številne bitke z največjimi imeni boksa, večinoma tudi zmage..Canelo je mald maček, ki vleiko obeta, ima super statistiko, ni pa še stal v ringu z asom, kot je Mosley. Pustimo s epresenetiti.

mojsterleo ::

Vitez je izjavil:

mojsterleo je izjavil:


Oldsley Mosley. :D


No, starček Mosley se je pred 2 letoma več kot solidno upiral Mayweatherju, v drugi rundi je celo poskrbel, da so se Floydu za trenutek zatresla kolena.

118-110 in 119-109... zelo solidno se je upiral ja. Res je Mosley Floyda dobil s par 1-2 kombinacijami, vendar se je Floyd prece jhitro prilagodil, potem pa avto pilot do konca. Enako bo s Cottom. Pričakujem da bo konkurenčen prve 2-3 runde.

mojsterleo ::

hmm kaj pa je tole na zavcevem tviterju?

DejanZavec Paulie,respect for the fight! Do you have enough courage to take
ME for your next opponent??

Icematxyz ::

Zanimivo. :)

Vitez ::

Zavec, če je on to napisal, samo vedno bolj dokazuje, da o profi boksu dejansko malo ve. Podobna njegova izjava je bila, da je Bertovo dejanje, da gre raje boksat z Ortizom, kot da bi branil IBF pas, strahopetno. ROFL.

Zavec nima teoretičnih šans za fajt proti Malignaggiju, ker po WBA ni rangiran, ke rnikoli ni bil WBA prvak in ker ni taka zvezda, da bi WBA naredil izjemo, tudi če s ePaulie slučajno odloči zanj. Konec.

Pričakujem, da bo Malignaggi za prvi fajt izbral koga iz roba 15-erice, to je njegova pravica kot prvaka..potem pa bo verjetno WBA čez čas sforsiral kak močan fajt.

Zavec pa naj se spomni, da si je on izbiral Delgade in Martineze, ko je bil prvak in je lahko izbiral.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

mojsterleo ::

PaulMalignaggi Everyone can pause on calling me out, I'm enjoying my victory.
I'm in vegas for the Cotto Vs
mayweather fight. Come kick it with
me #tk about 2 hours ago
.
PaulMalignaggi It hasn't even been a week since my fight. I have everyone
calling me out, I know im at the top of
the food chain. #tk about 2 hours ago
.
PaulMalignaggi I'm considering all challenges but for right now I'm
enjoying my victory @DejanZavec about 2 hours ago

mojsterleo ::

pogledal sem si prenos uradnega tehtanja. napeto vzdusje med cottom in mayweatherjem.
teza: may 151lb (68.4kg), cotto 154lb (69.85kg); omejitev 154
canelo 154, mosley 154.5; omejitev tudi 154
mosley je presegel dovoljeno tezo. verjetno bodo tehtanje ponovili cez nekaj ur, ampak take stvari niso najboljsi znak za borca. mayweather je pricakovano prisel precej pod omejitvijo polsrednje.

TekO ::

Dvoboj May : Cotto bo torej ob cca 3,4ih ponoči? Ima kdo kakšen link za prenos borbe?
Ideas are bulletproof.

mojsterleo ::

nisem gledal prenosa ker me je zmanjkalo. kolikor sem pa na hitro prebral, so bile res dobre borbe.
rezultati:
floyd ud12 cotto
canelo ud12 mosley
vargas ud10 forbes

Vitez ::

Canela in Mosleya sem prespal, moram borbo pogledat na youtube, ko bo.

Cotto ni imel proti Floydu ma nobene možnosti. Mogoče je dobil 2 rundi, največ 3, vse ostalo je bilo Floydovo. Cotto je imel praznik, če je sploh zadel nasprotnika s čistim udarcem, nazaj pa je kasiral direkte, aperkate, vse živo. Podoba Cottove glave je po dvoboju povedala vse, Floyd pa je samo krvavel iz nosu, to ni nič.

Zanimivo je predvsem, ko vidiš počasen posnetek, Cotto sproži 5-6 udarcev, pa si misliš, zdaj pa ga je zadel, pol pa vidiš, da je vse šlo v rokavice, ramena, ali pa mimo.Enkrat je spravil Mayweatherja v štrike, samo Floyd ima enostavno tako tehniko, da se je tudi tega brez hudih težav rešil.

Po moje bi Floyd s pacquiaom opravil še lažje, to je pač moje mnenje. Floyd se res ogromno kurchi, ampak trenutno je pač najboljši boksar na svetu.

Icematxyz ::

Borbe so bile vse kvalitetne in resnično je bilo kaj videti, če se osredotočim na zadnji dve:

Canelo vs Mosley

Mosley se je boril dostojno, ampak Canelo je realno dobesedno brutalno obdelal Mosleya. Treba je tudi vedeti, da je Mosley z glavo že v tretji rundi Canelu "prerezal veko", ampak to Canela ni oviralo. Se pravi kljub temu, da je boksal bistveno bolj zadržano je obraz Mosleya po borbi bil dovolj zgovoren.

Mayweather vs Cotto

Cotto se je boril dostojno, ampak Mayweather bi verjetno premagal tudi dva borca tipa Cotto v ringu naenkrat. Obramba je "vesoljska" in tudi napad je "vesoljski". Bistveno boljša in manj sporna borba, kot tista s Ortizom, ki ni bila vredna počenega groša.

Drugače pa celoten boksarski večer je bil resnično vrhunski!

Zgodovina sprememb…

Vitez ::

Tudi Quinatana, bivši velterski WBA prvak, je v predborbi zmagal in to s KO..

Floyd je naznanil, da se bo eltos boril še enkrat, bomo videli, koga bo doletela sreča, mogoče Canelo?

Icematxyz ::

Latimore vs Quintana

Da Quintana je suvereno opravil s Latimorjem.

Floyd je naznanil, da se bo eltos boril še enkrat, bomo videli, koga bo doletela sreča, mogoče Canelo?


Sicer po dvoboju, kjer se pogosto tudi nekoliko ohlapno naklada je rekel da je v igri le še Pacquiao, če bo le pristal na "doping test" pred dvobojem.

Vitez ::

No, Floyd je znan po tem, da govori svašta, zadnjič je pa izjavil, da bo boksal do 37-tega leta...In da bi rad imel še vsaj 5 fajtov in da škoda, da se ne more borit pogosteje kot na pol leta, ker je na PPV programu..

Vitez ::

Zdaj berem, Floyd pravi..mogoče še Pacquiao..mogoče pa tudi nihče več..

Modela razumem, po eni strani bi boksal, po drugi strani, s kom naj boksa, če praktično vsakogar, ki pripeljejo, tepe ko piksno. Pripeljejo pa samo najboljše.

Edina stvar, ki jo Floydu zamerim, je, da je bil od fajta s Hattonom konec 2007 do septembra 2009 upokojen. V tem obdobju je bila velterska najbolj zanimiva. Lahko bi se takrat recimo boril s Cottom v velterski, verjetno bi bil bolj izenačen dvoboj, kot ta, ali pa z Williamsom, s katerim bi imel zaradi višine verjetno kr nekaj težav.

Ok, sej je kalkuliral v karieri..Mosleya je zbral, ko je že tik pred penzijo. De la Hoyo isto. je pa stresel Judaha v njegovi najboljši formi..Hattona...Gattija..

Koga bi še sploh lahko zdaj dobil..razen pacmana..

1.Canela bo verjetno de la Hoya malo šparal za borbe tega ranga, fant še ni na tem nivoju..
2. K9 Bundrage bi bil opcija...star bik..močan..atraktiven fajter..samo ni zvezda
3. Mogoče Khan..če premaga Petersona..
4. Lara..Williams...precej dobra..samo premalo medijsko zanimiva..
5. Sergio Martinez..najbrž premočan..

To je počasi vse.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

mojsterleo ::

mayweather se letos po moje ne bo vec boril, to pa zato ker gre 1. junija v zapor za 3 mesece. to pomeni, da bo zunaj 1. septembra. lahko da bo nekaj tednov prej, ampak s tem je treba racunati. sploh v boksu kjer se borbe delajo za pol leta vnaprej.
verjetno bo naslednja njegova borba kar cez 1 leto proti canelu.
sicer so tu tudi khan, berto in martinez, ampak nobeden ni ravno zelo atraktiven za borca, ki pricakuje za svoj nastop nekaj deset milijonov $.
namerno sem izpustil pacquiaota... videti je, da se ta borba ne bo zgodila. razlog niti ni vec doping test, ampak jasno - denar. oba sluzita mastne pare za borbo z lazjimi nasprotniki, zato neke hude motivacije za medsebojni obracun ni.

Vitez ::

Zelo zanimivo, Canelo ima že rezerviran termin v septembru in to nikjer drugje, kot v elitni MGM dvorani, Las Vegas, kjer je ravnokar premagal Mosleya, Floyd pa Cotta.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

mojsterleo ::

nobeno presenecenje. vikenda cinco de mayo 5.5. in mehiske neodvisnosti 16.9. sta najvecja boksarska termina v ameriki. takrat postavis na card kakega znanega mehiskega boksarja, in je uspeh zagotovljen. predvidevam da bo nasprotnik james kirkland, ki je dokaj znan v ameriki, ampak precej premagljiv.
zanimivo: prvak polvelterske lamont peterson je padel na doping testu za rematch 19. maja z amirjem khanom. kaj se bo zgodilo sedaj, ne ve nihce.

Vitez ::

Ohoho..14.7. v Londonu Chisora-Haye, pod okriljem luksemburške boksarske zveze!

mojsterleo ::

Vitez je izjavil:

Ohoho..14.7. v Londonu Chisora-Haye, pod okriljem luksemburške boksarske zveze!
uf kar malo presenetljiva novica. o tem se je res dolgo susljalo, ampak britanska boks zveza je borbi ostro nasprotovala.

resnici na ljubo pa bo verjetno se najbolj zanimiv del pri vsem skupaj obilica trashtalkanja. v kaki formi je haye, nima noben pojma ta trenutek.

Icematxyz ::

mojsterleo ::

Lol katere slike iz včerajšnje Haye-Chisora tiskovke v Londonu. Obe ekipi sta bili ločeni z mrežo in okrog polno varnostnikov. To bo sigurno pravi fajt dveh gangsta tipov is soseske! Pričakujem da bodo walk-in spremljali varnostniki s pištolami, vse naokoli bo polno drug dealerjev.:))
Sicer pa smešno, kako Kličkota obsojata ta fajt, sigurno ga bosta pa oba zelo budno spremljala.:D

 Haye-Chosora face off, London, 8.5.2012

Haye-Chosora face off, London, 8.5.2012


 Haye-Chisora tiskovna konferenca, London, 8.5.2012

Haye-Chisora tiskovna konferenca, London, 8.5.2012


 David Haye, London, 8.5.2012

David Haye, London, 8.5.2012


 Dereck Chisora, London, 8.5.2012

Dereck Chisora, London, 8.5.2012

Tilen ::

Se bojim, da bo Chisora tole zmagal. Haye bo pomoje podlegel provokacijam in naredil napako. Chisora se je proti Kličku precej dobro držal.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

borinho ::

Ja Chisora se je dobro držal, vendar pozabljate da je bil Vitali po tretji rundi naprej enoroki borec, ker si je poškodoval ramo.
Vprašanje kako bi se držal če se Vitali ne bi poškodoval.
if you miss your ex reload and try again

dolenc ::

Kr ograja.. to pa je marketing :D

Icematxyz ::

Morajo izkoristiti publiciteto da in pa glede na mnenje Chisore o bratih Klitschko vidim sam še dodaten motiv tukaj.

mojsterleo ::

v bistvu mi ni jasno, v cem je sploh problem med tema dvema boksarjema. pred tistim pretepom v munchnu se sploh nista kaj dosti omenjala kot potencialna nasprotnika.

Okapi ::

Treba je pač delati show, to prinaša cekine.

O.

mojsterleo ::

Okapi je izjavil:

Treba je pač delati show, to prinaša cekine.

O.

itak. controversy sells.
mislim pa, da je chisora haya precej osramotil z dobro predstavo proti vitaliju klicku.

Vitez ::

Hja, "problem" med njima je v tem, da Chisora resno ogroža Hayev sloves najboljšega angleškega težkaša trenutno. To ni mala stvar.

mojsterleo ::

Chisora - Haye bo bitka za teritorij dveh tipov iz soseske. :)

Iz borbe v polvelterski med Amirjem Khanom in Lamontom Petersonom kot kaže ne bo nič. Borba bi se morala odviti 19.5. v Las Vegasu, ampak ker je Peterson padel na doping testu, mu NSAC - atletska komisija Nevade - ne bo podelila licence za borbo. Card je tako odpovedan v celoti, saj v tako kratkem času ni mogoče dobiti nobenega kolikor toliko spodobnega nasprotnika.
Khan se bo tako najverjetneje ponovno boril 30. junija proti zaenkrat neznanemu nasprotniku.

Možno je, da bo kdo od teh, ni pa nujno:
http://www.goldenboypromotions.com/figh...

Na youtube se je pojavil soliden posnetek Floyd-Cotto. Če kdo še ni pogledal, je zdaj pravi trenutek, preden zadevo zbrišejo.

Vitez ::

Si bil pozoren, Solis je nosil Cottov pas v ring..Mayweatherja pa je spremljal 50cent, kot ponavadi.

Na youtube imaš veliko starih Mayweatherjevih borb, ene v celoti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

Vitez ::

Brookov naslednji fajt bo julija Carson Jones.

Po moje je pametno, da Zavčev manager ni sforsiral fajta, če je imel šanso. dejan je moral takoj po fajtu z uushono na operacijo, resneje lahko začne trenirat verjetno nekje v začetku junija. Mesec treninga je premalo za tako težek fajt.

mojsterleo ::

50 cent je bil pred rapersko kariero tudi sam boksar. mozno da se s floydom poznata iz amaterjev... vsekakor pa zraven floyda ni cisto zaradi lepega.
brookov nasprotnik me niti ne preseneca. rabili so americana in zdaj ga imajo. takega 34-8-2. upam da bo naslednjic na seznamu tisti drugi jones...
upam da se bo uspelo zavcu hitro pozdraviti, da mu ne bodo odvzeli naslova.

Vitez ::

Zmagovalec Carson Jones-Brook naj bi postal prvi izzivalec za zmagovalca Mike Jones- Bailey, torej novega IBF prvaka..

Torej lahko pričakujemo fajt Mike Jones-Brook, zagotovo v ZDA.

borinho ::

Evo kdo je bil še z njim oz mu je nesel pasove
.... mater pr teh letih še zmer ne znam fokte napopat....
evo link
http://thejustinbiebershrine.com/2012/0...
if you miss your ex reload and try again

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: borinho ()

Icematxyz ::

Da, preveč pasov ima in je bilo treba najti še dodatnega nosača.

mojsterleo ::

Vitez je izjavil:

Zmagovalec Carson Jones-Brook naj bi postal prvi izzivalec za zmagovalca Mike Jones- Bailey, torej novega IBF prvaka..

Torej lahko pričakujemo fajt Mike Jones-Brook, zagotovo v ZDA.

Letos ne verjamem, da se bosta M.Jones in Brook srečala v ringu, tudi če zmagata svoje naslednje borbe. Za prostovoljno Jonesovo obrambo bodo zagotovo uporabili kar katerega od svojih borcev. Celo bi si upal trditi, da bi se prej znala zgoditi kakšna borba tipa M.Jones-Tim Bradley kot pa ta z Brookom. Top Rank dela veliko stvari malo po svoje. Abecedne organizacije so pa itak vržene na denar, in najdejo nek izgovor, da se neka čudna borba na koncu zgodi. V najslabšem primeru pa pač dobijo pas nazaj po pošti.

Zgodovina sprememb…

Vitez ::

Hm, ja, recimo fajt Mike Jones-Clottey bi bil celo popolnoma legitimen, ker je Clottey bil IBF prvak.

mojsterleo ::

nedeljska trashtalk ponudba:

Haye Explains Restaurant Confrontation With Chisora

By Nick Parkinson, courtesy of The Daily Star

DAVID HAYE has got even more beef with Dereck Chisora after his rival ruined his steak dinner during a bizarre meeting at a posh restaurant. The Hayemaker will now controversially swap blows with Chisora again at Upton Park on July 14 after the pair brawled at a press conference in Munich three months ago, as first revealed by the Daily Star Sunday last weekend. Chisora, 28, had his boxing licence withdrawn by the British Boxing Board of Control over the Munich punch-up. Haye, 31, is also without a licence after not renewing it following his retirement last October.

Despite Board opposition, with neither holding a fight licence and a backlash last week from critics who insist the pair should still be banned, the grudge heavyweight fight is on under the jurisdiction of the Luxembourg Boxing Federation. Since their bare-knuckle scrap, during which Haye hit Chisora holding a bottle, the former WBA world champion claims Chisora had been hunting him down looking for another confronation. The warring heavyweights finally came face-to-face at the swanky Novikov restaurant in London recently during which Chisora urged Haye to agree to their controversial clash.

After signing a contract to fight Chisora on Tuesday, Haye has now vowed to have his bitter rival for breakfast after he interrupted his meal. He said: “Everywhere I have gone to, restaurants, bars or clubs, they always say ‘Dereck Chisora was in here looking for you’. “I knew I was going to bump into him sooner rather than later, although I know he gets knocked back from most of the clubs anyway.
“He gets bounced off every nightclub in central London.
“So finally I went out to a restaurant in Berkeley Square and he must have been tipped off because he came running in there. I was trying to enjoy a nice meal. “He sits down opposite me at my table and says ‘I want to fight you, I want to do this and do that’. “I was like, ‘Well, we’re talking to Frank Warren anyway. I was with one friend. I thought it’s going to kick off. I expected to start having a fight but it didn’t. "I was calm, but that was because I knew I could take him down. I’ve done it already once before.

“No doubt about it, I’m going to have him for breakfast, lunch, dinner – and dessert as well.” Haye has enjoyed mercilessly taunting previous opponents such as Nicolai Valuev, Audley Harrison and Wladimir Klitschko.
But Haye took his trash talk to a new level by calling Chisora a moron, loser and lunatic. He said: “He’s a moron, he’s got delusions of grandeur. “He believes losing three title fights on the spin gives him something – he’s a loser on every level. He’s consistently a loser.
“I don’t know what’s wrong with the guy, he talks the most random crap. “First he was saying I’d got no style, then he was asking where I got my suit from and what I was doing on Sunday? What comes into this guy’s mind? He’s got a screw loose.

“Whenever he’s in close proximity to another man he either says something stupid, kisses them, slaps them, spits on them, bites them. What kind of madness is that?

“People ask why there was a fence between us at the press conference? It’s because the guy’s a lunatic.”

Chisora opted to ridicule Haye’s dress sense and stamina. “He had one of his Spice Boys with him at the restaurant,” he said. “I told him in 20 minutes he should leave because I had my boys coming and my boys don’t like him. My boys came, we went downstairs, and he left.

“His style is whack. You can tell it’s David Haye, he’s wearing a bandana, his cane rows, tight T-shirt, white jeans – this guy hasn’t got style. “I can knock the sucker out. He’ll be breathing out of his a*** by round four.”

Icematxyz ::

Dejan je zdrav (poškodovan komolec) in začenja s pripravami na naslednji dvoboj.

Zgodovina sprememb…

Vitez ::

Tudi tokrat z Berto-ortiz 2 ne bo nič. Berto je namreč padel na testu za prepovedane substance.

Najprej Peterson, zdaj še Berto.

Icematxyz ::

Berto je namreč padel na testu za prepovedane substance.


To pa me zelo čudi.

mojsterleo ::

Vitez je izjavil:

Tudi tokrat z Berto-ortiz 2 ne bo nič. Berto je namreč padel na testu za prepovedane substance.

Najprej Peterson, zdaj še Berto.

Res neverjetno je tole, kar se dogaja. Najprej je Peterson priznal (po tem, ko so ga dobili), da je imel podkožne vsadke s testosteronom (menda iz zdravstvenih razlogov), sedaj so pa še pri Bertu odkrili prepovedano substanco Nandrolome.
Nandrolone @ Wikipedia
Seveda tudi Berto trdi, da je šlo za pomoto in da naj bi prepovedane substance zaužil po naključju in ne namerno, toda pravila so jasna. Če se substanca pojavi nad dovoljeno količino, je športnik padel na doping testu. Izjema je zgolj v primeru, ko se substanco prijavi testnemu organu z ustreznimi zdravstvenimi argumenti.

Takšni primeri se pojavljajo npr. v smučarskem teku, kjer je naša Petra Majdič kar naprej jamrala, da konkurentke legalno jemljejo sicer prepovedana zdravila za astmo, ki v hladnih razmerah omogočajo lažje dihanje ker širijo dihalne poti.

Vitez ::

Naj zdaj SES stopi v kontakt z Golden Boy promotions. Ortiz verjetno kmalu hoče dober fajt, nasprotnikov pa ni trenutno veliko, ker je večina najboljših pred kratkim imela barobo, ali pa jo že ima v planu v prihodnjih dneh.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

mojsterleo ::

Vitez je izjavil:

Naj zdaj SES stopi v kontakt z Golden Boy promotions. Ortiz verjetno kmalu hoče dober fajt, nasprotnikov pa ni trenutno veliko, ker je večina najboljših pred kratkim imela barobo, ali pa jo že ima v planu v prihodnjih dneh.
Verjetno bodo pri Golden Boy Poiskali kakšnega nasprotnika kar izmed svojih borcev. Lahko bi bil to Devon Alexander, ali pa recimo Cotto, Canelo ki sta sicer kategorijo više, vendar je tudi Ortiz precej velik velteraš.
Ameriško-evropsko sodelovanje je pa še vedno precej zanič, kar se večjih fajtov tiče. Sploh glede Zavca bo zelo težka, ker mu manager že v angliji ne more fajta z Brookom zrihtat.
Mogoče bi se Zavec lahko pomeril v prihodnje s Senčenkom v Ukrajini. Finančno bi se mu verjetno precej splačalo, čeprav si kaj dosti točk ne bi pridobil pri ljubiteljih boksa v tujini. Nekdo ki ga Malignaggi TKO-ja v 9 rundah, je lahko upravičeno tarča posmeha.
««
23 / 66
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

UFC - tema (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Šport
956131850 (288) Kayzon
»

Mayweather vs. Paul

Oddelek: Loža
162135 (1285) Ganon
»

Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šport
17033507 (27155) Jst
»

Boksarski dvoboj leta z zamudo zaradi težav s spletnim prenosom

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
359424 (6320) Vazelin
»

Cro-cop jih je dubu po pic.. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15618766 (10829) jakaspaka

Več podobnih tem