» »

Boks

Boks

««
22 / 66
»»

mojsterleo ::

ja videl, ocitno je zadeva vredna se manj kot medcelinski pas. mislim saj je logicno, pa vseeno.
na prvi uc se zdi kot neka jaka titula...

Vitez ::

Zato pa je meni Amerika boksarsko všeč, ker ne dajo pol kurtza na neke manjvredne pasove, ali imaš pas svetovnega prvaka, ali pa je isto, kot d animaš nič, plus tega znajo cenit močne non-title fighte, kot je bil recimo Pacquiao-de la Hoya, Mayweather-Marquez..

Evropa pa vsak, še tako nepomemben dvoboj, opasa, da zgleda bolje.

Vitez ::

Mimogrede, zavec je po novi WBO lestvici 4. izzivalec, Uushona je pa izpadel iz liste 15.

1. izzivalec je Mike Jones, ki bo itak boksal za IBF pas, drugi je Alexander, tretjega ni, četrti je naš, peti pa Brook.

mojsterleo ::

zanimivo, ceprav ne vidim poante plezanja po WBO velterski lestvici. vsaj dokler bo pacquiao prvak.
sicer ne vem zakaj slednji tako trmasto vztraja pri tem naslovu, ki bi mu ga mogli zaradi borbe z margaritom odvzeti. vsak je rad malo opasan, ker je bolje za promocijo.

Tilen ::

Kako je jutri s prenosom K-1? Kje bo mogoče spremljati dvoboj?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Okapi ::

Tole je pa bila bolj komedija oziroma teater kot zaresen fajt. V slogu wrestlerjev.>:D

O.

bajsibajsi ::

Je kje na netu posnetek tega fajta?

Gladi ::

Je na youtubu, borba je pa trajala cca 1:40 sekund.

Okapi ::

WarpedGone ::

Jezus marija... če bi bil js Rok Štrucl, nebi šel več iz hiše brez vrečke na glavi.
Da je pa Sapp tako nizko, da se mora/lahko le prodaja za KOje v prvi rundi v globalnih vukoHebinah ... meh.

Komentarji na YT so povsem na mestu. Če bi se mi že tko poslabšal, da bi šel tole gledat v živo, bi zahteval povračilo karte. Niso napisal da je primerno za publiko do 7let....
Zbogom in hvala za vse ribe

Okapi ::

Da je pa Sapp tako nizko, da se mora/lahko le prodaja za KOje
Easy money, jebiga.>:D Bi pa bilo zanimivo vedeti, koliko je pokasiral.

O.

bajsibajsi ::

Ce gledas samo Sappovo "borbo" in odmislis Strudla, opazis da se dejansko sploh ni tepel. Sapp je res ze v zatonu, ampak sem preprican, da bi lahko pokazal precej vec. No ja... par 10k evrov, ni slabo da se pripeljes v Slovenijo, uzivas par dni, jes dobro hrano... in se nato pustis nekemu noname borcu v manj kot dveh minutah za solidno placilo. Sapp sicer nikoli ni bil ne vem kaj, ampak ce pogledamo njegove stare borbe je imel nekaj solidnih fajtov.

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Na stara leta se nekako nima smisla zares tepsti - škoduje zdravju in nobene prave koristi ni.>:D Za pro wrestlerja je verjetno preštorast in si je pač našel takšno nišo - nadebudnih krajevnih pretepačev in dvoran, v katerih je mogoče prodati jurja ali dva kart na račun stare slave in imenitnih plakatov, je po svetu še veliko.;)

O.

WarpedGone ::

Easy money, jebiga. Bi pa bilo zanimivo vedeti, koliko je pokasiral.

Pokasiral je max nekaj 10k EUR. Česa več dvorana Tivoli ni sposobna "sfinancirat" : število vztopnic x cena - minus najem dvorane, osebja, ...
Problem tega easymoney je, da si plačan za ceno imena. Ko se enkrat poceni prodaš, te dražje nihče več ne bo hotu plačat. Pa si tam kjer ni več muh. Očitno Sappa nihče več noče 'ornk' plačat, da se prodaja za take namještene zadeve. Pa še da zgubi, se pravi je čisti dead meat, brez upanja na kakšen 'dvig' kariere. Enostavno pobira, kar je še sposoben dobit na svoji balistični krivulji navzdol.

Ce gledas samo Sappovo "borbo" in odmislis Strudla, opazis da se dejansko sploh ni tepel.

Hja, sej sapp 'nikol' ni kej druzga počel v ringu kot včeraj - vedno se je na max zagnal in opletal kot ventilator. Če je ratalo je ratalo, sicer se je pa utrudu in slej ko prej skozi vetrnice skasiral KO.
Hec je bil, da včeraj kazga vsaj meni vidnega KO-vrednega udarca ni skasiral. Padu je 10 sekund po zadnjem prejetem udarcu, vmes je pa še sam neki mahal.

Slab borec, še slabši igralec.
Zbogom in hvala za vse ribe

Okapi ::

Iz Wikipedije:
Rok Štrucl KO (Invisible punch) Sapp has fell without a punch:))

Lani se je v kickboksu štirikrat tepel in štirikrat izgubil, od tega 3x v prvi rundi.
Od decembra 2011 se je 4x tepel v mixed martial arts, 4x izgubil v prvi rundi.

V zadnjem času se "tepe" nekako enkrat na mesec, po minuto ali dve. Če vsakokrat pokasira 10 jurjev čistega, je to kar dober posel. Resne športne ambicije je pa verjetno pokopal že pred 4-5 leti.

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

mojsterleo ::

jutri bo hopkins-dawson v poltezki,
v nedeljo pa malignaggi-sencenko v velterski. predvsem rezultat slednjega bo zelo zanimiv tudi za nas. oba sta potencialna nasprotnika dejana zavca enkrat v prihodnosti. pricakujem, da bo sencenko premagal malignaggija po tockah in ubranil naslov. to bi bil kar ugoden izid, ker ce zmaga malignaggi bo naslov odnesel v ameriko in ga tam drago prodal.

Vitez ::

Zavec ni rangiran po WBA, tako da ne verjamem, da je potencialni nasprotnik zmagovalca. Mogoče je potencialni nasprotnik Paulija, če le-ta izgubi, Paulie je namreč rangiran tudi po WBO.

Če Ukrajinec zmaga, si bo kr precej dvignil ugled iskal močno borbo v ZDA. Verjetno kakšen Collazzo ali kakšen podoben lačen pes, ki je bil nekoč prvak pod to verzijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

ripmork ::

mojsterleo ::

Vitez je izjavil:

Zavec ni rangiran po WBA, tako da ne verjamem, da je potencialni nasprotnik zmagovalca. Mogoče je potencialni nasprotnik Paulija, če le-ta izgubi, Paulie je namreč rangiran tudi po WBO.

Če Ukrajinec zmaga, si bo kr precej dvignil ugled iskal močno borbo v ZDA. Verjetno kakšen Collazzo ali kakšen podoben lačen pes, ki je bil nekoč prvak pod to verzijo.

malignaggi se bo verjetno naslednjic boril v brooklynu, ny. z ali brez naslova. in sigurno brez zavca, hehe.
zakaj bi sencenko iskal borbe v zda, ko pa so za velik denar v ukrajino pripelal malignaggija? ocitno ima njegov promotor UBP (union boxing promotions) dovolj mocne sponzorje in niso zainteresirani da bi sencenka predstavili ameriskemu trgu. podobno se dogaja tudi rusu dimitriju pirogu.
americanom sicer ni jasno od kje vzhodnoevropejcem denar, ampak ocitno ga imajo. saj z mehicani ni kaj dosti drugace.

Zgodovina sprememb…

Vitez ::

Ukrajinska mafija ima ogromno denarja, to ni dilema. Poglej Dinamo in Šahtjor. Je pa tudi zgovorna podoba praznega stadiona na Senčenko-Alvedano. Ukrajinci niso nori in vedo, kako malo reputacije ima dejansko globalno Senčenko.

Če hoče Senčenko samo denar, ima najbrž prav, da boksa doma. Če hoče reputacijo, pa bo treba stopit v ameriški ring. Mogoče je najboljšo šanso pr svojih letih že zamudil, na mizi je imel ponudbo borbe s Canelom v LA.

Večje zvezde od Malignaggija pa v Ukrajino ne bo dobil, to lahko pozabi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

mojsterleo ::

ironicno je, da sencenko vecino treninga opravi v ameriki v wild card gym, pri freddiju roachu, v ukrajino pa pride samo stopit v ring. si ne predstavljam da bi podobno kdaj storil pacquiao hehe.
sicer pa je tudi v mehiki boks delno pod nadzorom mafije in sumljivih bogatasev, kot je carlos slim. z njim je menda povezana kariera nekaterih znanih mehiskih boksarjev, kot npr. canelo.

Vitez ::

Ne vem če ni to ta, o katerem sem lani bral nekje, da ponuja pošasten denar Pacquia-u za borbo s Canelom v Mehiki.

To je problem teh držav, lahko imaš ti ogromno denarja, še vedno se najboljši boksarji na svetu ne bodo hoteli boriti nikjer drugje, kot v ZDA in eventuelno Evropi.

Vitez ::

Dawson sorazmerno lahko čez Hopkinsa..

Zdaj hoče Warda, najboljšega fajterja v kategoriji nižje. za tak podvig bo treba shujšat par kil, ker dvomim, da bo Ward šel v višjo kategorijo.

Upam, da do fajta Dawson-Ward pride, boks rabi take stvari.

Vitez ::

Ravno gledam v živo Senchenko-Malignaggi, na nogometnem stadionu Šahtjora, gledalcev zgleda še kar solidno, dober spektakel , himne, paulie prišel v ring z velikim spremstvom kot prava zvezda, napovedovalec je oni najbolj znani ameriški..in začenja se..

Vitez ::

Ha ha, po 3 rundah..Senchenko je kar nekaj, zelo pasiven, Paulie vsestransko boljši..če bo v tem stilu dalje, gladka zmaga Američana..ali pa rop leta..

Vitez ::

Phahahaa..Malignaggi razbil Ukrajinca ko kanto..oko mu je zdelal s čistimi udarci, razmesaril..TKO..

Ukrajinec v bistvu samo stal, enkrat dobro zadel američana..Paulie pa s ssvojimi šibkimi udarci mesaril njegovo glavo..

Eto kolk je vreden Senčenko..petorazredni Američan ga je razbil ko kanto...

Ukrajinec lahko konča kariero, Paulie pa gre domov s pasom..zasluženo...popolnoma..

mojsterleo ::

o cisto sem danes pozabil na tale fajt. pa pridem domov in precekiram novice in preberem tole. malignaggi premagal sencenka s TKO??? pa kaj je to neka nevidna sila v njegovih rokah ali kaj? tip slovi kot boksar brez pravega udarca, in mu je uspelo sencenka nokavtirat.. meni je to prava senzacija!se en borec freddija roacha ki je dozivel bolec poraz.
sencenko je bil pa res totalen papirnati prvak, ce ga eden takle tretjerazredni american takole brutalizira.

Vitez ::

Pravim ti, da ga je mesaril ko paglavca, gledal prenos v živo preko streama..

Senchenko je samo stal, Paulie se je gibal vrhunsko..

mojsterleo ::

bom si pogledal ta fajt definitivno, itak bo verjetno kmalu na youtube.
dan rafael, znani espn sportni novinar je ze tvitnil, da bi se lahko malignaggi 18.avgusta v brooklynu pomeril z svezepecenim velterasem devonom alexandrom, ki je nedolgo tega suvereno obracunal z argentinskim terminatorjem maidano.
ps: ni me presenetilo da je sencenko delal to kar pravis. roachevi borci nimajo ponavadi plana B ko jim kaj ne gre od rok.

Zgodovina sprememb…

Vitez ::

Pa seveda da se bo Paulie boril z Američanom, s kom pa naj se , po tem mesarjenju Evropejca..

Slabo za evopski boks, ampak Senčenko je bil, kot kaže, res nula.

mojsterleo ::

jao jao tole res ne zgleda dobro za evropski boks hehe. malo sem razocaran nad senchenkom, pa se stavo sem zgubil na boxingscene. res sem mislil da bo sencenko zmagal tole.
po netu ze krozi njegova strokovno obdelana faca...

Vitez ::

Angleži so že ponudili Malignaggiju Brooka, Američanov to sploh ne zanima..

5.5., oz. po našem času v nedeljo proti jutru, bo brutalno..

Prvo Canelo Alvarez- Mosley

Vzhajajoča zvezda proti zahajajoči. Zmagovalec tega dvoboja bo lahko zelo ponosen.Zaradi mladosti dajem precej prednosti Canelu.

Nato pa Mayweather-Cotto

Ta fajt bi se moral zgoditi pred 4-5 leti v velterski kategoriji, ne bo pa zdaj nič manjši spektakel.

borinho ::

Ufff zelo vesel za Paulieja... svaka čast.
Za naslednji teden bom pa stavil na po mnenju večine odpisanega Sugar Shane-a, upam da mu uspe.
No pa tudi Cotto je eden mojih najlubših borcev.... tko da bi bil počas čas da nekdo z Floydom malo obriše tla :)
if you miss your ex reload and try again

mojsterleo ::

malignaggi se sigurno ne bo boril julija v angliji, toliko sem pa 100% preprican. niti mu ne morejo ponuditi 250k $, kot so mu ukrajinci. najverjetneje bo borba v neki novi sportni dvorani v brooklynu, new york, morda za otvoritev ali pa malo kasneje.
zelo zanimiv je podatek, da je malignaggi sedaj po boxrec prisel na visoko 8. mesto velterske, sencenko pa je.... 30! kdor visoko leta... v glavnem kar boleca streznitev sencenka bi rekel. zavec ostaja na visokem 13. mestu.
prihajajoc vikend bo pa res eksploziven. oba glavna dvoboja bi znala biti potencialna kandidata za foty. mislim pa, da bosta oba favorita brez tezav izpolnila pricakovanja, ceprav veterana kot sta mosley in cotto znata povzrocati veliko tezav. upam da bo zmagal tudi jessie vargas.

Tilen ::

A je Brook sedaj za Zavca že fix?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

mojsterleo ::

Tilen je izjavil:

A je Brook sedaj za Zavca že fix?

nic se ni dogovorjeno zaenkrat. se mi pa zdi da jih zavec ne zanima kaj vec kot to, da jih zanima. razlog verjetno ni toliko denar, kot to da ima zavec dost realne moznosti za zmago.
glede na to, da poletni termini v boksu niso toliko popularni (dopusti, visoka vrocina v vegasu), bodo pomoje izbral anglezi kako tune up varianto in potem v jeseni kak vecji obracun.

Vitez ::

Zavec je najbrž najboljši velteraš, ki ga lahko Angleži prepričajo v dvoboj v Angliji. Za elitne Američane ni šans, da gredo tja. Carson Jones mogoče, ampak po moje je on slabši od Zavca.

Torej, če hočejo 7.7. v Angliji močan dvoboj, je Zavec najmočnejša opcija na razpolago. Za boljše nasprotnike bo brook moral potovat čez lužo.

mojsterleo ::

Vitez je izjavil:


Torej, če hočejo 7.7. v Angliji močan dvoboj, je Zavec najmočnejša opcija na razpolago. Za boljše nasprotnike bo brook moral potovat čez lužo.

ja zanimivo, britanski boksarji in njihovi promotorji se zelo precenjujejo, in ne potujejo radi. za brooka so ze pred njegovo zadnjo borbo rezervirali ta termin, sedaj imajo pa normalno velike probleme pri iskanju nasprotnika. sploh ker brook ni zelo znan, niti nima kaksnega posebnega naslova. zavec se za manj kot 100k$ verjetno tudi ne bo sel tja boriti, saj lahko le malo manj dobi v sloveniji proti drugorazrednemu nasprotniku.

Okapi ::

Angleški boksarji (oziroma njihovi šefi) po mojem največ zaslužijo s pay-per-view ogledi doma in po kafičih, in če dvoboj ni zvečer po angleškem času, je zaslužek bistveno manjši.

O.

Vitez ::

Še vsako PPV borbo, za katero se mi je ljubilo vstat ob 5 zjutraj, sem gledal v živem prenosu...zastonj preko streama.

Okapi ::

Good for you, ampak na to, kar sem zgoraj napisal, to ne vpliva niti najmanj.

O.

mojsterleo ::

danes sem malo gledal slike slovesnega prihoda borcev v vegas, in mosley zgleda kot kak drug dealer iz kartela. pomoje ne bo zdrzal 12 rund v ringu s canelom. 40 letnik proti 21 letniku.. hja.
mayweather izgleda precej dobro, kot tudi cotto. slednji ima malce obdelan obraz, kar bi znalo iti v ringu na roke zvitemu mayweatherju, ki bi lahko z natancnimi udarci izsilil prekinitev.
ps: lahko se motim ampak ne vem ce se je brook kdaj boril na PPV. vsaj ne na sky box office.

Vitez ::

Borba Mayweather-Cotto bi utegnila biti ena najboljših zadnjih let, Cotto bo verjetno poskušal zmagati s hitrim knockoutom, če mu ne bo uspelo, bo Floyd z vsako rundo v večji prednosti, ekr bo do izraza prišla njegova fizična pripravljenost in izvrstna tehnika.

Navijam za Cotta, ampak več šans dajem Floydu.

Icematxyz ::

Se pravi borba Mayweather vs. Cotto bo v soboto? Brook še uradno nima naslednjega nasprotnika?

Vitez ::

Po našem času v nedeljo nekje okoli 3-4 verjetno. Mislim, da bo prenos na hrvaškem fight chanelu.

Ne Brook še nima nasprotnika.

Vitez ::

Po našem času v nedeljo nekje okoli 3-4 verjetno. Mislim, da bo prenos na hrvaškem fight chanelu.

Ne Brook še nima nasprotnika.

Icematxyz ::

Super. Hvala za informacijo.

mojsterleo ::

 4.5.2012, Canelo-Mosley, Las Vegas

4.5.2012, Canelo-Mosley, Las Vegas



Oldsley Mosley. :D

 2.5.2012 Floyd Mayweather vs. Miguel Cotto face to face, Las Vegas

2.5.2012 Floyd Mayweather vs. Miguel Cotto face to face, Las Vegas


 2.5.2012, Floyd Mayweather vs. Miguel Cotto, Las Vegas

2.5.2012, Floyd Mayweather vs. Miguel Cotto, Las Vegas



Samo poglejte tele slike, Mayweather bo imel lahko delo s Cottom. Je večji, ima daljše roke, boljšo tehniko in nasploh bo Cotto tepen...8-)

Zgodovina sprememb…

dolenc ::

Nikol se ne ve, dok ne začne padat :)

mojsterleo ::

dolenc je izjavil:

Nikol se ne ve, dok ne začne padat :)

Tako je. Kot je rekel Tyson, everybody has a plan, until they get hit. Problem je samo v tem, da kakršnkoli plan imaš proti Mayweatherju, verjetno ne bo dolgo deloval. Mayweather je zelo tehnično podkovan in se hitro prilagodi slogu nasprotnika. Zato mu uspeva ostati nepremagan.
Cotto je predvsem body puncher s solidnim direktom, vendar je body puncherjem običajno zelo težko, če ne morejo dobro zadeti nasprotnika. Vsak udarec v telo bo Mayweather kaznoval s kontro direkt v glavo, kar bo še posebej očitno, ker ima May daljše roke. Pričakujem zmago Mayweatherja po soglasni odločitvi, mogoče pa kar TKO v zadnjih rundah. Vprašanje, koliko Mayweatherjevih direktov bo zdržala Cottova glava, ki ne slovi ravno po trpežnosti (to je sicer standarden problem mnogih belopoltih boksarjev, med njimi tudi Dejana Zavca).
««
22 / 66
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

UFC - tema (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Šport
956131824 (262) Kayzon
»

Mayweather vs. Paul

Oddelek: Loža
162135 (1285) Ganon
»

Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šport
17033499 (27147) Jst
»

Boksarski dvoboj leta z zamudo zaradi težav s spletnim prenosom

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
359424 (6320) Vazelin
»

Cro-cop jih je dubu po pic.. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15618766 (10829) jakaspaka

Več podobnih tem