Forum » Šport » Boks
Boks
Temo vidijo: vsi
chucki ::
04 Sep 2011 - Andre Berto v Jan Zaveck - Bout Betting
Jan Zaveck @ 3.25
Stake : €30.00
[Share bet on Facebook] [Tweet bet]
Estimated Returns : €
97.50
Jan Zaveck @ 3.25
Stake : €30.00
[Share bet on Facebook] [Tweet bet]
Estimated Returns : €
97.50
mojsterleo ::
a ima kdo se kaj vec slik od slovenskih fanov iz biloxija? da malo polepim okrog. pa pomoznosti ne iz fbja,ker sem na mobitelu in mi rise slike v velikosti postne znamke.
sicerr ce bi jaz stavil bi kvecjem na to, da ga berto ne bo kojal v 6 rundah ali kaj podobnega. res upam da bo zavcu uspel preobrat, ampak tudi njegov trener dzemski je povedal da brez ko ne bo zmage. vprasanje ce lahko zavec nokavtira nasprotnika. o tem bodo imeli tudi precej besede sodniki, ki bi lahko tudi ob morebitnem beatdownu bertu dovolili, da nadaljuje. no nevem tbh... zoprno je debatirat o sodnikih a boks je sport kjer lahko sojenje odloca o zmagovalcu.
sicerr ce bi jaz stavil bi kvecjem na to, da ga berto ne bo kojal v 6 rundah ali kaj podobnega. res upam da bo zavcu uspel preobrat, ampak tudi njegov trener dzemski je povedal da brez ko ne bo zmage. vprasanje ce lahko zavec nokavtira nasprotnika. o tem bodo imeli tudi precej besede sodniki, ki bi lahko tudi ob morebitnem beatdownu bertu dovolili, da nadaljuje. no nevem tbh... zoprno je debatirat o sodnikih a boks je sport kjer lahko sojenje odloca o zmagovalcu.
WarpedGone ::
Hmnja, mene ni strah, da enepar KD-jev nebi bilo zadosti.
Najtežje je človeka prvič zbit po tleh. Čez 15 sekund, ko se zopet pobere, je to že lažje. Ko se pobere 5ič je to že preveč lahko oz. postane že zelo težko pobrat se. Če je res KD in ne samo spodrs. Ti nič ne nuca, da sodnik noče dosodit KO, če ne moreš več držat kolen trdno na miru al pa se niti pobrat.
Mene zanima predvsem una izjava "na slikah izgledaš, da te je več skupaj", ki jo je zavec stisnu bertu. Glavno vprašanje je, kdo je sposoben pojest več močnih udarcev z manj škode.
Najtežje je človeka prvič zbit po tleh. Čez 15 sekund, ko se zopet pobere, je to že lažje. Ko se pobere 5ič je to že preveč lahko oz. postane že zelo težko pobrat se. Če je res KD in ne samo spodrs. Ti nič ne nuca, da sodnik noče dosodit KO, če ne moreš več držat kolen trdno na miru al pa se niti pobrat.
Mene zanima predvsem una izjava "na slikah izgledaš, da te je več skupaj", ki jo je zavec stisnu bertu. Glavno vprašanje je, kdo je sposoben pojest več močnih udarcev z manj škode.
Zbogom in hvala za vse ribe
zanimivo, bs analiza obeh borcev daje rahlo prednost zavcu.
http://www.boxingscene.com/jan-zaveck-a...
http://www.boxingscene.com/jan-zaveck-a...
zlo verjetno bo no 3 knockdown rule. nisem v zadnjih letih videl borbe v ameriki, kjer bi to pravilo uveljavljali.
bolj al manj je vse odvisno od sodnika v ringu. lahko borbo ustavi tudi po enem nokdownu, ce meni da je borec v nevarnosti. se dogaja da sodnik preferira enega borca in mu pusti veliko manevrskega prostora tudi ce mu ne gre dobro. zavec mislim da bi znal dodobra zatresti berta vprasanje pa ce ga bo sposoben pokoncati.
bolj al manj je vse odvisno od sodnika v ringu. lahko borbo ustavi tudi po enem nokdownu, ce meni da je borec v nevarnosti. se dogaja da sodnik preferira enega borca in mu pusti veliko manevrskega prostora tudi ce mu ne gre dobro. zavec mislim da bi znal dodobra zatresti berta vprasanje pa ce ga bo sposoben pokoncati.
Icematxyz ::
Dejansko vidim samo dve možnosti.. Ali Zavec predčasno pade, ali pa šiba defenzivo celih 12 rund in potem izgubi po pikah... Ker Berto je enostavno prehiter in takoj ko bo Zavec spustil blok, bo fasal tisti značilen deadly uppercut...
Ja če si stavil denar na Berta seveda vidiš samo ti dve možnosti. To je verjetno normalno!
Tarzan ::
Tisti, ki bo prej in bolj zmatran, bo imel večjo možnost, da ga nasprotnik zadane. Če bo Zavec parkrat direktno opalil Berta, potem verjamem, da ga lahko sfinišira. Sem prepričan, da se je Zavec nanj dobro pripravil in da ne bo pustil, da ga Berto kar tako enostavno dobi v šah. Kmalu bomo dočakali ;)
DarwiN ::
S temi kvotami gre najbrž za neko regionalno anomalijo...
Zaveck vs Berto betting odds
Namreč, kot vidite, samo Bwin (in zdaj še wiliam hill) tako zelo odstopata.. Za bwin mi je jasno, ker veliko Slovencev stavi in tako Zavcu znižuje kvoto, na WH bo pa najbrž podoben razlog?
Težko je ljudem bit objektiven... Tu živijo, gledajo njegove borbe (30 zmag, 1 draw), čitajo naše medije, tip je skromen, pošten in simpatičen, Zavec to, Zavec ono. Saj je to povsem normalno ob vseh teh vloženih čustvih...
BTW, pravkar je Bertu na bwin padla kvota na 1.3.
Zaveck vs Berto betting odds
Namreč, kot vidite, samo Bwin (in zdaj še wiliam hill) tako zelo odstopata.. Za bwin mi je jasno, ker veliko Slovencev stavi in tako Zavcu znižuje kvoto, na WH bo pa najbrž podoben razlog?
Težko je ljudem bit objektiven... Tu živijo, gledajo njegove borbe (30 zmag, 1 draw), čitajo naše medije, tip je skromen, pošten in simpatičen, Zavec to, Zavec ono. Saj je to povsem normalno ob vseh teh vloženih čustvih...
BTW, pravkar je Bertu na bwin padla kvota na 1.3.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
bigbada ::
Žal bo Zavec jutri izgubil, pa naj bo še tako dobro pripravljen. Hitrost bertoja ga bo šokirala. Osebno nimam nič proti Zavcu in je kul človek, ampak Berto je pač rank višji. Kdor si meče zdaj pesek v oči, bo jutri videl, da tako je.
Vajenc ::
Žal bo Zavec jutri izgubil, pa naj bo še tako dobro pripravljen. Hitrost bertoja ga bo šokirala. Osebno nimam nič proti Zavcu in je kul človek, ampak Berto je pač rank višji. Kdor si meče zdaj pesek v oči, bo jutri videl, da tako je.
Pa ti si cel vedeževalc!
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
mene je ze zdej sokiral tvoj neverjetno argumentiran post.
je pa res da je berto za en rank visji .. na boxrec lestvici, se razume.
Bellatrix ::
Tretja slika... širina roke pod ramenom... Zavec zgleda malček "utesnjen" napram Bertu ?
Naviju pa bom za Zavca se razume.
People are quick to judge and slow to correct themselves.
Tarzan ::
Tretja slika... širina roke pod ramenom... Zavec zgleda malček "utesnjen" napram Bertu ?
Po moje bolj estetsko, kot kaj drugega. Pri mišicah je tako, da ni nujno da napihnjena in lepo izoblikovana mišica premaga tako sicer malo manj opazno. Besides, sproščena roka primerjana Zavca ne more biti primerjana z nasršenjeno mišico pozerja zraven. Če se bi Zavec hotel fotkat za Facebook profil, bi tudi malo stisnil muskulaturo na zadnjih dveh ;)
bond007 ::
Na kakih stavnicah to igrate, da imajo tako slabe kvote? Pinnaclesports ima še vedno 4,76 za Zavca. Sicer bom naviju za
Zavca, ampak denar imam pa na Bertu
Zavca, ampak denar imam pa na Bertu
berto zgleda cisto drugace kot pred borbo z ortizom. ima manj fitnesersko in bolj boksarsko postavo. faca je manj nabuhla in bolj napeta. conte je ocitno le storil nekaj pametnega zanj.
zavec pa itak izgleda spektakularno.
v biloxiju bo pokalo cez par ur. pa ne samo zaradi tropske nevihte, ki se priblizuje (borba po zadnjih info ne bo odpovedana, ceprav so v biloxiju razglasili izredno stanje).
zavec pa itak izgleda spektakularno.
v biloxiju bo pokalo cez par ur. pa ne samo zaradi tropske nevihte, ki se priblizuje (borba po zadnjih info ne bo odpovedana, ceprav so v biloxiju razglasili izredno stanje).
CHAOS ::
Akcija... :) Odlično... :)
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'
Bellatrix ::
Če nebi prišlo do te poškodbe bi Zavec brez dvoma dobil dvoboj.
People are quick to judge and slow to correct themselves.
Jaffa ::
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
Tilen ::
Na boxingscene pišejo, da je Berto Zavcu odprl arkado z glavo in da je HBO to ignoriral.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
bigbada ::
Kot sem napovedal, Berto zmagal. Že, če si pogledal bertojev obraz, ki je bil brez praske ti je vse jasno. Zavec ga je samo objemal pa kasiral vsak tretji uperkat. 5 runda TKO. Se dolgo je zdrzal. To kar zavec govori neki zdaj, da se je sparal mu nic ne pomaga. Ce bi sel zavec na njega z full power bi bil prevec odprt in bi ga berto dobesedno ubil.
Donk3y ::
Vitez ::
Moja ocena dvoboja: Zavec danes ni imel možnosti. Berta ne bi nokautiral niti v najlepših sanjah, skozi oči ameriških sodnikov pa je bil točkovno nedvomno daleč zadaj. Vedeti je treba, da veliko šteje tudi aktivnost in Berto je bil aktivnejši. Enostavno, kot sem se bal, ko je Berto začel udarjati, je Zavec šel v visok blok, kot da se bori v Ljubljani proti Poljaku. Parkrat je dobro udaril nazaj. Ampak to ni dovolj, tako da tega, da je Zavec bil boljši, ne kupim, meni se je zdelo obratno.
Zavcu vsa čast za doseženo, kajti njegove kariere v pravem pomenu je zdaj konec. Berto si je pa malo poboljšal statistiko KO in povečal upanje, d abo kdaj od blizu videl pacquia-a ali mayweatherja.
Zavcu vsa čast za doseženo, kajti njegove kariere v pravem pomenu je zdaj konec. Berto si je pa malo poboljšal statistiko KO in povečal upanje, d abo kdaj od blizu videl pacquia-a ali mayweatherja.
dela ::
Če zna Berto z glavo arkade odpirat, si včasih samo zaradi tega zasluži zmago. Podobno kot Schumacher pri formuli.
Zavec se je dobro držal, ampak vprašanje, kaj bi lahko naredil v poznejših rundah. Verjetno več kot v prvih, ampak ni izgledalo, da bi lahko namlatil Berta, v najboljšem primeru bi na koncu bil oropan. Je pa bil dober dvoboj, tragičen konec kot v kakšnem filmu. Bom od zdaj naprej spremljal tragičnega junaka (če bo še kaj boksal).
Zavec se je dobro držal, ampak vprašanje, kaj bi lahko naredil v poznejših rundah. Verjetno več kot v prvih, ampak ni izgledalo, da bi lahko namlatil Berta, v najboljšem primeru bi na koncu bil oropan. Je pa bil dober dvoboj, tragičen konec kot v kakšnem filmu. Bom od zdaj naprej spremljal tragičnega junaka (če bo še kaj boksal).
zelo dobra borba, zavcev visoki gard je bertu predstavljal neresljivo uganko. njegova hitrost je bila povsem zaustavljena in vecina udarcev blokiranih. res je berto je bil aktivnejsi toda zavec je itak potreboval ko za zmaga, kar pa je mogoce proti takemu borcu kot je berto le tako, da ga pustis da opleta, in mogoce pojes kak udarec. berto se mi je zdel konec cetrte runde ze precej brez idej in malo utrujen, zavec pa do udarca z glavo povsem ok.
verjetno ce bi se to se vleklo bi se zavec odprl in probal kojat berta.
kolikor sem prebral tuje forume so bli nad predstavo kar zadovoljni, tko da bi se znau zavec se tepst v ameriki.
izid te borbe me je malo spomnil na vitali-lewis. takrat so tudi borbo ustavili zaradi.vitalijeve nenavadno razbite face.
@bigbada ne vem kaj se v tej temi tolk hvalis. napovedal si da bo berto zavca nadvladal s hitrostjo kar se ni zgodilo, s cimer si pokazal da nimas pojma. prislo je do udarcev z glavo ker je berto znan po tem da rad prijemlje in se bori v klincu (ker ima slabo kondicijo in se tako spocije), oba pa sta bila tokrat skoraj enake velikosti, zato sta butnila z glavama. to se zavcu ni zgodilo prvic je pa tokrat zaradi tega izgubil. tough luck.
verjetno ce bi se to se vleklo bi se zavec odprl in probal kojat berta.
kolikor sem prebral tuje forume so bli nad predstavo kar zadovoljni, tko da bi se znau zavec se tepst v ameriki.
izid te borbe me je malo spomnil na vitali-lewis. takrat so tudi borbo ustavili zaradi.vitalijeve nenavadno razbite face.
@bigbada ne vem kaj se v tej temi tolk hvalis. napovedal si da bo berto zavca nadvladal s hitrostjo kar se ni zgodilo, s cimer si pokazal da nimas pojma. prislo je do udarcev z glavo ker je berto znan po tem da rad prijemlje in se bori v klincu (ker ima slabo kondicijo in se tako spocije), oba pa sta bila tokrat skoraj enake velikosti, zato sta butnila z glavama. to se zavcu ni zgodilo prvic je pa tokrat zaradi tega izgubil. tough luck.
Težko verjamem, da se bo Zavec še boril v Ameriki, brez pasu svetovnega prvaka je za ameriške managerje popolnoma nezanimiv.
Zdaj ga čaka okrevanje, potem pa verjento borba proti kakšnemu anonimnežu, d apride spet not. Če bo njegov manager dovolj spreten, pa še mogoče borba proti komu od najboljpših evropskih velterašev.
Zdaj ga čaka okrevanje, potem pa verjento borba proti kakšnemu anonimnežu, d apride spet not. Če bo njegov manager dovolj spreten, pa še mogoče borba proti komu od najboljpših evropskih velterašev.
zavec je dokazal da je svetovna klasa. to priznavajo skoraj vsi. berta je parkrat poslal v solo boksa. mislim da bi se v ameriki se lahko pojavil, seveda ne kot headliner dogodka ampak v kaki stranski borbi s solidnim nasprotnikom.
po drugi strani se folk strinja da si berto s to zmago ni ravno dvignil svojih delnic. da mu je neki neznani zaveck delal take probleme(govorili so da ga bo berto kojal s prvim udarcem) , za namecek pa ni pokazal nic posebno novega.
definitivno ce sta floyd in pacquiao gledala ta fajt ni pomoje preprical prav nobenga od njih. pa se treba rect da headbutterji niso zlo popularni nasprotniki. predstavljaj si da bi moral pac takole prekiniti borbo. sedaj mi je jasno zakaj se vsi veliki izogibajo berta.
po drugi strani se folk strinja da si berto s to zmago ni ravno dvignil svojih delnic. da mu je neki neznani zaveck delal take probleme(govorili so da ga bo berto kojal s prvim udarcem) , za namecek pa ni pokazal nic posebno novega.
definitivno ce sta floyd in pacquiao gledala ta fajt ni pomoje preprical prav nobenga od njih. pa se treba rect da headbutterji niso zlo popularni nasprotniki. predstavljaj si da bi moral pac takole prekiniti borbo. sedaj mi je jasno zakaj se vsi veliki izogibajo berta.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mojsterleo ()
Gladi ::
Po mojem mnenju, je najboljše da se upokoji. Že sam je nekaj o tem govoril in je med drugim rekel da bi se rad tudi čemu drugemu posvečal/ukvarjal.
zavec se mora malo posvetovat z dermatologi. njegova faca se mi zdi precej mehka in dovzetna za take poskodbe. ze v prejsnjih borbah je bil na koncu precej obdelan, tokrat se mu je pa to zgodilo v napacnem trenutku.
CleanPower ::
a kdo ve kok je blo po točkah do pete runde?
meni se zdi da se je dobro boril, ampak da je bil berto boljši. zavec se je nekajkrat poskusil odpreti in napasti in takoj fasal nekaj krepkih. berto se je sicer nekajkrat tudi že zamajal, tako da vprašanje kako bi bilo v nadaljevanju, ampak njegova faca je ostala kot nova. mislim da na začetku četrte runde je berto sprožil vsaj 20 udarcev, zavec pa se je kao branil in blokiral, ampak verjetno je to pripomoglo k poškodbi. po teh 20 udarcih zavec sproći 2, potem pa spet isto naprej...
meni se zdi da se je dobro boril, ampak da je bil berto boljši. zavec se je nekajkrat poskusil odpreti in napasti in takoj fasal nekaj krepkih. berto se je sicer nekajkrat tudi že zamajal, tako da vprašanje kako bi bilo v nadaljevanju, ampak njegova faca je ostala kot nova. mislim da na začetku četrte runde je berto sprožil vsaj 20 udarcev, zavec pa se je kao branil in blokiral, ampak verjetno je to pripomoglo k poškodbi. po teh 20 udarcih zavec sproći 2, potem pa spet isto naprej...
Berto gre zdaj itak na Baileya, ni šans, da bi DiBella šel zajebat svojega drugega varovanca, če mu je obljubil.
compubox podatki:
Total Punches - Zaveck 109 of 268.
Berto 89 of 358
Power Punches - Zaveck 92 of 214.
Berto 59 of 156.
zavcu je slo kar dobro tole ...
Total Punches - Zaveck 109 of 268.
Berto 89 of 358
Power Punches - Zaveck 92 of 214.
Berto 59 of 156.
zavcu je slo kar dobro tole ...
CleanPower ::
tok sta jih zadela? pfff, sem mislil da je ta številka manjša. dober je berto, da ni imel niti praske na obrazu. ali pa so te ''power punches od berta nekoliko močnejši...
dolenc ::
Men se je zdela odlična predstava Zavca, tkoj prvo rundo ko sta se potipala je vsilil svoj stil borbe, je zgledalo da je Berto kar malo šokiran, ker ga je hotel na hitro pospravit. Potem je bilo tam tam, s prednostjo Berta, se je pa videlo da se počasi obrača, Zavec se ni pustil izzivat, Berto pa je pridobival obraz, ko ne ve točno kaj bi naredil. Jst sem si že mislil to je to, zdele bo začelo padat, potem se pa vse zaključi :(
Upam da Zavec ne zaključi kariere, še lepše bi bil pa rematch.
Upam da Zavec ne zaključi kariere, še lepše bi bil pa rematch.
berto je definitivno cutil te udarce. ko je zavec zacel pritiskat v polno se je fajn zamajal. ce gledas bertove prejsnje borbe se je dobesedno sprehajal skozi udarce. tudi ortizove.
zdej po compubox podatkih bi si upal trdit da je zavec dobil vsaj dve rundi od teh petih. punch accuracy se mora upostevat. ce bi uposteval v boksu samo golo agresivnost, potem bi bil floyd mayweather danes voznik taksija.
zdej po compubox podatkih bi si upal trdit da je zavec dobil vsaj dve rundi od teh petih. punch accuracy se mora upostevat. ce bi uposteval v boksu samo golo agresivnost, potem bi bil floyd mayweather danes voznik taksija.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UFC - tema (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Šport | 168500 (37) | oo7 |
» | Mayweather vs. PaulOddelek: Loža | 2493 (1643) | Ganon |
» | Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šport | 37724 (31372) | Jst |
» | Boksarski dvoboj leta z zamudo zaradi težav s spletnim prenosomOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10046 (6942) | Vazelin |
» | Cro-cop jih je dubu po pic.. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 19904 (11967) | jakaspaka |