» »

Boks

Boks

««
6 / 66
»»

Vitez ::

Hja, pogledal sem fajt Berto-Ortiz že dvakrat, šesto rundo pa ene 5-krat. Precej divja borba, na trenutke je zgledala ko gostilniški pretep. Po moje, če se spusti Zavec v tako divjanje, se mu bo slabo pisalo. Berto je močan v kombinacijah. On plane in naredi zanimivo kombinacijo 5-6 udarcev. Ortiz ga je presenetil s svojo hitrostjo.Ampak proti Mayweatherju Ortiz po moje nima možnosti, Mayweather je tehnično en najboljših boksarjev nasploh.

Ma ja, zanima me boks na splošno itak, spremljam kar vse kategorije od lahke dalje, edino tistih najnižjih ne spremljam. Mogoče se pa res pridružim na eastsideboxing.:)

Zavec bi lahko naredil v Stožicah še 10 obramb proti kr nekim borcem, ampak zaslužil ne bi nič, tudi ugleda ne bi dobil s tem. Borba proti bertu mu ne more praktično nič vzeti, lahko samo dobi. Ker sem prepričan, da se ne bo osramotil, to po moje en bo njegova edina ameriška borba, tudi če izgubi.

Icematxyz ::

 Zavec vs. Berto

Zavec vs. Berto



Dejan Zavec se predstavi:



DejanZavec

Vitez ::

Uuuu, oboje mi je ful dobro, tako "plakat" kot video.

mojsterleo ::

vitez berto je divji borec,vendar nima nobene obrambe. zavec je ze pokazal,da zna boksati in premagati borce,ki se prevec odprejo. njegova slabost je bolj v tem da ne zna najbolje pokoncati nasprotnika s ko. miranda,martinez,jackiewicz so lepi primeri. zavec ima prednost tudi bv kondiciji,saj so njegove borbe tipicno trajale do konca in je pokazal kar dobro kondicijo. berto naj bi imel s tem tezave,zato v zadnjih rundah rad namerno klinca,zavec pa se po moje v klincu kar dobro znajde,nenazadnje ker je dokaj velik.
danes so pokazali posnetke floyda na vadbiscu ,in osebno nisem bil ravno navdusen. ce pogledam slike izpred mosley fajta, se mi zdi kot da se je postaral za 10 let. ortiz sicer ne bo prevelika ovira saj je borec pritiska,take pa floyd obicajno kar dobro onesposobi v ringu preko gibanja in obrambe.

drugace pa bo jutri pozno ponoci obracun v lahkem velterju amir khan-zab judah. zelo pomembna delna unifikacija. khan je trenutno zelo na prepihu saj sodi med bolj publiki privlacne borce,takoj za floydom,pacmanom in alvarezom. za 2012 oz. pred olimpiado se govori celo o khan-floyd v londonu. imate kake napovedi?po moje bo zab nevaren prvih nekaj rund,potem pa prevzame khan in ga s gibcnostjo ter hitrostjo premaga po tockah...

Vitez ::

Berto je 2 cm višji od Zavca.

Drži, da ima berto zelo slabo obrambo, ampak, istočasno, ima odličen napad, Zavec še ni boksal proti takšnemu napadu. Tokrat bo Zavec v bistvu z izjemo Mirande, ki je malo plesal po ringu, prvič boksal proti dobro gibljivemu borcu. Berto se vrhunsko giblje po ringu.

Vsa naša predidevanja so dokaj na pamet, ker bo to za Zavca v bistvu prvi test na najvišji ravni.

Khan je odličen, ampak Judah ima vseeno več izkušenj. Judah je bil, kot sem že omenil 5-6 let nazaj v velterju to, kar je zdaj Mayweather. V bistvu še več, ker je bil nekaj časa prvak velterja kar v treh verzijah hkrati. Spomnim se njegove borbe proti Mayweatherju, ko je Floyda dobro prestavil z brutalnim krošejem, ampak je izgubil potem po točkah. Izjemen boksar, ki ima veliko izkušenj na najvišji ravni: Mayweather, Clottey, Cotto...

Judah bi lahko bil zanimiv za Zavca, če izgubi proti Khanu, Zavec pa premaga Berta in nato Baileya. Judah je bil IBF velterski prvak in rad ima kakšen pas na sebi, torej bi po moje privolil, ob posredovanju kakšnega dobrega promotorja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

Icematxyz ::

Vsa naša predidevanja so dokaj na pamet, ker bo to za Zavca v bistvu prvi test na najvišji ravni.


To se strinjam.

njegova slabost je bolj v tem da ne zna najbolje pokoncati nasprotnika s ko.


Kako pa je osvojil IBF pas (Isaac Hlatshwayo).

mojsterleo ::

se mi je zdelo da bo nekdo omenil hlatswaya,ampak to je bilo leta 2009 icemat! in ce pogledas njegov profil, se hlatswayo kar pogosto znajde na blazini. zavec ze 2 leti ni posteno nokavtiral nikogar,kar je zaskrbljujoce, glede na to da prakticno mora zmagati s ko. tisti kao nokavti v 12 rundi niso bili ravno prepricljivi.

vitez: ok slaba primerjava, ampak delgado se je po mojem mnenju kar dobro gibal po ringu, a ga je zavec vseeno sklatil ko muho.
ugibanj je jasno veliko ,toda berto tudi na svojem resumeju nima nevem kaj razen ortiza proti kateremu je izgubil. tako da po moje nima take prednosti,kot si morda kdo predstavlja. je pac tipicno ameriski produkt, okrog katerega delajo veliko pompa,a vsebine je bolj malo.
zab je definitivno dober borec,toda moje mnenje ostaja da mora zmagati cimprej. khan je morda res nekoliko ranljiv na nokdown,toda na splosno sodi med najbolj kompletne mlade borce. je hiter,gibljiv,boksa z razlicnih kotov in je mocan. zab bo imel presneto tezko delo. kot si sam omenil primer s floydom, zab ni ravno borec 12 rund. nekako me spomne bolj na mosleya kot na koga drugega.
bi bilo pa zabavno ce bi se zavec tepel z njim, kerce sem dobro prestel bi bil on ze tretji 'verski fanatik', s katerim bi se spopadel. po angelu in resnici seveda.

Icematxyz ::

No ampak način, kako je dobil IBF pas je impresiven. Paul Delgado res da ni tako kvaliteten kot Berto, ampak "point" je bil pokazan. Menim da na zelo premišljen način. Rafal Jackiewicz ni slab boksar, ampak ni bil težava.

mojsterleo ::

seveda so se delgada lotili premisljeno. prvo rundo so pustili, da se odpre,potem je pa sledil masaker. jackiewicz je pa pac dokaj zaprt counterpuncher,ampak zavec bi v drugem dvobojuc ga skoraj kojal a se je po cudezu izmaza

Vitez ::

Berto je vseeno premagal Quintano, Collaza in Uranga. Torej tri bivše svetovne prvake. Collaza sicer komaj, po mnenju mnogih je bila Collazu zmaga ukradena v tem dvoboju. Collazo je zelo kakovosten, zdaj se je vrnil, trenutno je sicer v super velterski, je pa podpisal z Golden promotions in hoče spet k vrhu, po možnosti v velterski.

Sicer me pa zanima, kje fantje gledate dvoboje, jaz za kakšen izjemen dvoboj vstanem sredi noči in lovim linke po netu, drugače pa pogledam posnetek na youtube.

Zdaj se za nekaj časa poslavljam, ker jutri pičim na dopust, tako da bom fajt Khan-Judah videl v posnetku, ko pridem nazaj. Mejte se.:)

CleanPower ::

Za vse ljubitelje MMA in Fedorja, The last emperor se vrača in sicer 30. julija se bori v Strikeforceu!

mojsterleo ::

Vitez je izjavil:

Berto je vseeno premagal Quintano, Collaza in Uranga. Torej tri bivše svetovne prvake. Collaza sicer komaj, po mnenju mnogih je bila Collazu zmaga ukradena v tem dvoboju. Collazo je zelo kakovosten, zdaj se je vrnil, trenutno je sicer v super velterski, je pa podpisal z Golden promotions in hoče spet k vrhu, po možnosti v velterski..
no zavec je premagal prvaka za titulo na njegovem terenu. berto se za pas ni boril s prvakom ampak je wbc takrat pac pocil skup 2 borca v stilu eliminatorja. ostali skalpi razen collaza tudi ne povejo da je berto kaj vreden. o bivsih prvakih ki se borijo samo zato,da nekomu izboljsajo resume,krozi kar nekaj stosov po forumih. zavec je resda premagal samo jackijewicza a to je bila res borba dveh grenkih rivalov. spomni se da jackuewicz zavcu po prvem porazu ni hotel dati rematcha,ceprav je bil takrat izid skrajno sumljiv.
drugace pa normalno da vsi comebackerji rinejo v velter ,saj se tu okrog vrti najvec denarja. celo sergio martinez 160 borec, je pred kratkim
napadel pacquiaota ...

Vitez je izjavil:


Sicer me pa zanima, kje fantje gledate dvoboje, jaz za kakšen izjemen dvoboj vstanem sredi noči in lovim linke po netu, drugače pa pogledam posnetek na youtube.
ponavadi gledam kar lepo posnetke. razen ce se bori kak klicko ,in je po rtl to pa obvezno v zivo.
zelim ti lep dopust. to sicer mene ne bi oviralo da nebi malo poskilil po forumih z mobitelom ampak kakorkoli ze.

satfinder ::

(polvelterska kategorija) Amir Khan vs Zab Judah KO (5R)

http://www.youtube.com/results?search_q...
Predvidena je še borba Amir Khan vs Floyd Mayweather v velter kategoriji ...
http://www.profightstore.com/novosti/am...
Korak do konca in Naprej :).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: satfinder ()

mojsterleo ::

tipicno zab judah. ko vidi da nima moznosti proti nasprotniku lepo z nekim izgovorom prekine borbo. po njegovo naj bi ga namrec khan boksnil pod pasom,kar ni dovoljen udarec, a sodnik ni bil tega mnenja in je po 10 sekundah dosodil KO. po mojem mnenju povsem legitimen body check,saj je na podoben nacin na tleh koncal tudi maidana.
glede khan-floyd pa bo se trajalo nekaj casa. floyd ima pred sabo najmanj ortiza, khan pa se 2-3 borbe. zelo verjetno bo eden domaci tekmec kell brook, moznosti so se morales,guerrero ali pa malo verjetno se tim bradley, drugi lastnik dveh pasov v 140ki. z njim bi se v bistvu moral vceraj boriti khan a je dogovor padel v vodo zato so hitro poiskali judaha.

Tilen ::

Po tujih forumih sem zasledil, da bi naj bilo že znano mesto dvoboja in sicer Beau Rivage (Biloxi), MS.

Lahko kdo potrdi? :)

Malignaggi pred 3 meseci o Zavcu:



Pravi, da Randall Bailey ne bi mogel premagati Zavca. Zanimivo.




Dejan has lifted up 310kg
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Tilen ::



:))
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Icematxyz ::

Dejan pa oba. ;)

mojsterleo ::

@tilen res je borba bo uradno v beau rivage resort&casino,biloxi,mississippi. kje je ta kraj trenutno se raziskujem,lol.
stavim da bo spet ena prasna klet,tok ko je bilo v gautengu v juzni afriki. :) :)
res slaven plac za zacetek ameriske boksarske pravljice...se tistih 5 slovencev ki bojo sli to gledat v zivo se bo pomoje zgubil nekje na poti v new orleans.

Zgodovina sprememb…

Gladi ::

blackbfm ::

ja res ful rabiš raziskovat, prvi zadetek na googlu/mapi

mojsterleo ::

ja vem za google, ampak najprej sem odprl oba atlasa ki ju imam doma, in prav v nobenen ne najdem tega biloxija nikjer.8-O
sicer pa mestece s 45.000 prebivalci FTW!

Tilen ::

413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

mojsterleo ::

danes je zaokrozila zanimiva informacija,da berto za dvoboj trenira v san carlosu,CA.kjer sodeluje z neslavnim viktorjem contejem, v preteklosti odgovornim za velik skandal s prepovedanimi substancami. menda naj.bi imel prepoved delovanja z olimpijskimi sportniki, v boksu je znano njegovo sodelovanje z mosleyem ter judahom.
upam samo da fant slucajno kaj ne goljufa v pripravah za borbo....v pro boksu temeljita doping testiranja namrec niso predpisana.

satfinder ::

Andre Berto Working With Victor Conte
http://www.boxingscene.com/andre-berto-...
http://www.eastsideboxing.com/forum/sho...

BALCO - Victor Conte priznal krivdo [16.07.2005]
"Ustanovitelj podjetja BALCO, ki je razvilo prepovedan steroid
THG, Victor Conte, je priznal krivdo, kot del pogodbe s tožilcem.
Conteja so obremenili s prekrškoma preprodaje prepovedanih poživil
in pranja denarja, z njegovim priznanjem pa so se hkrati precej zmanjšale
možnosti, da bi morala na sodišču v zvezi s tem pričati tudi vrhunska atleta
Marion Jones in Tim Montgomery ter številni drugi znani športniki.

Conte, ustanovitelj Bay Area Laboratory Co-Operative (BALCO),
je bil obtožen nedovoljenega razpečevanja sredstev za izboljšanje
telesnih sposobnosti več kot 30 znanim športnikom in športnicam v
atletiki, ameriškemu nogometu in baseballu. *Strinjam se, da sem
preprodajal steroide. Bil sem seznanjen s tem, da je to prepovedano*,
je ob tem na sodišču dejal Conte. V afero s steroidom THG sta bila
vpletena tudi dvakratna svetovna prvakinja v sprintu Američanka
Kelli White in evropski prvak v sprintu Britanec Dwain Chambers,
ki sta kasneje dobila prepoved nastopanja. ..."
http://www.delo.si/clanek/12841

BALCO Scandal
Victor Conte @ Wikipedia
BALCO Scandal @ Wikipedia
Korak do konca in Naprej :).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: satfinder ()

Vitez ::

Ne vem o kakšni prašni kleti to eni ugibate, gre za kazino ob Mehiškem zalivu, v katerem je med drugim bil fajt Barto-Collazo za WBC pas. Zagotovo najbolj luksuzna stavba, v kateri je kdaj zavec boksal.

Slike tega kraja in "prašne kleti" so široko dostopne na netu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

Vajenc ::

mojsterleo je izjavil:

danes je zaokrozila zanimiva informacija,da berto za dvoboj trenira v san carlosu,CA.kjer sodeluje z neslavnim viktorjem contejem, v preteklosti odgovornim za velik skandal s prepovedanimi substancami. menda naj.bi imel prepoved delovanja z olimpijskimi sportniki, v boksu je znano njegovo sodelovanje z mosleyem ter judahom.
upam samo da fant slucajno kaj ne goljufa v pripravah za borbo....v pro boksu temeljita doping testiranja namrec niso predpisana.

V atletiki, kjer je veliko dopinške kontrole, večina tekmovalcev med pripravami zaužije kaj prepovedanega, ali pa vsaj shrani lastno kri iz višinskih priprav. V profesionalnem boksu se zaradi slabše doping kontrole verjetno to dogaja kar tik pred tekmo.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

guest #44 ::

Shranjevanje krvi iz višinskih prirpav...o fak. To je že res na limitu treznosti.

Icematxyz ::

Vitez je izjavil:

Ne vem o kakšni prašni kleti to eni ugibate, gre za kazino ob Mehiškem zalivu, v katerem je med drugim bil fajt Barto-Collazo za WBC pas. Zagotovo najbolj luksuzna stavba, v kateri je kdaj zavec boksal.

Slike tega kraja in "prašne kleti" so široko dostopne na netu.


Ta video je zanimiv, predvsem to kako o lokaciji razmišlja avtor.

mojsterleo ::

v balcov skandal je bil vpleten tudi mosley,ki so ga nasli na vec seznamih v gradivu laboratorija. kolikor vem je tudi prical na sodiscu. vsekakor se mi zdi nenavadno da se je berto odlocil sodelovati prav s contejem. no upam da mu to ne bo kaj dosti pomagalo ker tudi zab judahu ni...
@vitez morda res prestizna lokacija,toda kaj dosti publike zavec s tem ravno ne bo pridobil. niti ne berto. zaradi mene bi se lahko boksali kar v lokalnem studiu HBO pred TV kamerami in placano publiko,ki bi ploskala na poziv.
sicer pa bo menda 3.9 dokaj natrpan urnik,saj se bosta borila zavec in berto, zraven pa se vzhajajoca zvezda 128 kategorije gary russell, ter randall bailey. zaenkrat slednja dva se nimata uradnih nasprotnikov. vsekakor vec kot bo zanimivih imen,vec gledalcev bodo privabile borbe.

V-i-p ::

MojsterLeo: na dan Dejanove borbe je dvobojev res veliko, poglej pa, koliko od tega jih je označenih z najvišjo možno oceno. Dejanov in še eden...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Vitez ::

Na takih inventih ni nikoli samo ena borba, vedno več predborb, natanko tako kot je bilo v Stožicah.

Po moje boli Zavca patak, kje boksa, važno da je on solidno podpisal (upam, da je ).

Po azdnjih info njegov sparing partner ne bo Osei Bonsu, temveč kar vsem nam dobro znani Poljak.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

mojsterleo ::

da,predborb je vec,toda te so v ameriki ponavadi precej kvalitetne,nekatere celo bolj kot glavna borba. glede na to,da niti berto niti zavec v zda nista kaki jaki imeni,ki bi privlacili publiko,bodo dobre predborbe vsekakor pomagale popraviti vtis. predvsem gary russell ...
kaj je zavec podpisal,ne ve nihce. domnevam pa vsaj,da bo dobil nekajkrat vec kot 50.000 eur (75.000$),kot je dobival za borbe v sloveniji (seveda sponzorska sredstva tu niso vsteta). najverjetneje kakih 300.000$. glede na to da bo berto verjetno pobasal milijon(predpogodba s hbo),precej malo za tako nevarnega tekmeca.
od kje ti podatki o zavcevih sparing partnerjih? za bonsuja se ne recem da je res,ampak poljak pa definitivno ne pride v postev. sparing naj bi namrec simuliral dejansko borbo,poljak pa niti malo slogovno ne spominja na berta.

Tilen ::

Andre Berto on Ortiz Loss, Zaveck Shot, Conte, More.

Andre Berto in The Bay Area, Working With Victor Conte.


We’re taking the right things we need for our bodies, just trying to get the best out of our bodies without stepping to the dark side.”


Ne vem no, tale Conte mi smrdi. :|
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

mojsterleo ::

zanimivo da to gov
ori berto,ki je nekaj mesecev nazaj obtozeval ortiza da je zmagal ker je bil nadopingiran. no ni rekel ravno tako neposredno ampak vsi smo dojel poanto. kasneje je sicer izjavo umaknil. zdej pa sam sodeluje s temu contejem,ni cudno da se je tako dolgo skrival pred javnostjo. dejansko je tole njegova prva izjava o zavcu sploh... dober mesec pred dvobojem.

Vitez ::

Na internetni strani dela sem bral to o sparingu.

Zavec mora drugo leto, ko mu poteče pogodba s SES, poiskati ameriškega managerja, ki je specializiran za te srednje kategorije. Seveda vkolikor bo pustil vsaj dober vtis proti Bertu, če že zmaga ne. Če ga Berto nabije ko kanto, v Ameriki več ne bo boksal.

Managerji, ki držijo roko nad velterjem, pa so prav ta DiBella, potem pa še Golden promotions in pa seveda Bob Arum.

Don King je pri velterju nula, v najslabšem priemru pa mešalec dreka. Se bojim, da Zavec zelo slabo pozna sceno, če rine k njemu.

mojsterleo ::

no ja solidna promoterja sta se eddie hearns (matchroom sports),ter frank warren,ceprav oba bolj UK based. pa tudi hatton promotions in gary shaw (zadnje case znan zaradi spora s timom bradleyem,dvojnim prvakom polvelterske).
od americanov pa pomoje odpade don king,saj ta naj bi bil ze vec let zavcev zastopnik v zda pa mu ni zrihtal nic. pomoje bi ga vzeu kr dibella,ce je sou ze tolk riskirat da je zavca prpelu v zda in zrihtu prakticno vse za dvoboj. sam v tem primeru bi mogu definitivno zmagat. golden boy ga ne bo vzel,oni so bolj nori na latinose. niti malignaggija niso hotl riskirat proti zavcu to pove vse. top rank pa odpade. on ma ze dost borcev te klase,cotto, margarina,mike jones,zdej verjetno bradley,pacman ..
vsekakor bo dost odvisno od rezultata.
vitez mas mogoce link do clanka v delu?

Vitez ::

mojsterleo ::

od kje jim informacija da naj.bi bila borba prestavljena? na boxrec je lepo napisan 3.september ze ves cas. za zavca bi bilo sicer bolje ce bi prrstavili v las vegas. do tja so namrec direktni leti iz nemcije in bi bilo gotovo vec slovenskih navijacev (mogoce bi bil med njimi tudi jaz). biloxi je namrec kraj s 45.000 prebivalci in verjetno bo kar logisticni podvig odhod tja.
jackiewicz pa res ne vem kaj lahko zavcu ponudi v sparingu. berto je vse kaj drugego kot on. bolje da bi uporabili bonsuja. slaba izbira imo.

Zgodovina sprememb…

V-i-p ::

Ne vem od kod Delu podatek, da je dvoboj prestavljen na 24. september, saj je na BoxRec še vedno 3. september?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

mojsterleo ::

na nobeni boks strani nisem zasledil nic o 24. septembru,tako da bo to verjetno se ena sfaljena zadeva slovenskega.zurnalizma. tomi jagarinec pa glih ve in ga boli patak za to kje bo borba...

Vitez ::

Zanima me, če bomo borbo lahko gledali na katerem od naših komericalnih programov.

mojsterleo ::

glede na to,da bo borba del programa HBO boxing after dark,kar je v ZDA navaden (neplacljiv ) broadcast,ne vidim razloga da RTV SLO ali kaksna komercialka ne bi predvajala borbe.
se posebej zato ker je zavec-delgado dosegla res dober TV rating,celo za ameriske razmere (250.000 gledalcev ter 450.000 v spici). berto-ortiz si je npr. ogledalo vsega 50.000 ljudi...

Vitez ::

Pogledal sem posnetek Khan-Judah.

Ta angleški Paki je strašen in po moje bi stresel večino velterske kategorije.

Vitez ::

Drugače sem velik navijač Cotta, ki je ob Zavcu moj najljubši boksar. Upam, da Portoričan decembra strese Margarita, čeprav mu Mehikanec nikakor ne leži...Cotto je limitiran boksar, ki praktično nima obrambe, mi je pa všeč, ker je en tak pogumen fant. rad bi videl fajt Zavec-Cotto, samo mislim, da Zavec ne bi imel možnosti.

mojsterleo ::

Vitez je izjavil:


Ta angleški Paki je strašen in po moje bi stresel večino velterske kategorije.

tole je povsem pravilna ugotovitev,saj oba trenira freddie roach,vendar bi lahko malo vec delali tudi na obrambi. khan zna imet probleme v trenutku, ko se pred njim pojavi kak tehnicno dovrsen boksar (npr. marquez,floyd). zaenkrat sicer sabo kaze saj se najboljsi borec polveltrske tim bradley izmika dvoboju,tako da se bo zgleda khan boril se proti eni legendi eriku moralesu,in s tem moznost da zdruzi 3 od 4 pasov.
cotto je normalno velik,saj je v portoriku boks zelo popularen,hkrati pa gre tu se za nekaksno rivalstvo z ameriko,podobno kot pri mehicanih. je pa vsekakor zelo agresiven in premalo tehnicen,manjka mu dober direkt. borba z margarino bo zelo zanimiva,saj sta oba borca na nek nacin ze izven svojih najboljsih let (marg je bil se polomljen pol leta),tako da pricakujem malo vec taktike in manj agresivnosti. upam da se zmagovalec potem pomeri z martinezom.. zavec pa proti cottu itak ne bi imel sans,pa itak nista v isti kategoriji ceprav bi zavec verjetno brez problema lahko boksal v 154ki.

Icematxyz ::

Tilen ::

Dejanor manager oz. promotor bi skoraj lahko bil prepričan vanj. :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Icematxyz ::

Vprašanje če je DiBella prepričan v Berta. Če to seveda drži, da ga je peljaj k "nutritionistu".

Tilen ::

Kraj dvoboja je določila Bertova ekipa oziroma management.


Dibella ima na rezervi še Baileya, kateri se lahko od predhodnega boja Bero - Zavec precej nauči. Nekako se mi zdi, da Dibella tukaj malo taktično špekulira. Za "vabo" pošilja Berta, če mu uspe bo sicer super, če mu pa ne uspe, bo pa Baileyu vsaj malo lažje, ker bo imel informacije s prve roke (Berto). DiBelli je pomoje vseeno kdo ima pas - Berto ali Bailey. Bailey je prvi izzivalec, tako da je DiBella praktično v win-win situaciji. Glede na to, da je Bertova ekipa izbrala lokacijo dvoboja je to še en dokaz za to, da mora Zavec zmagati s KO. Ne vem pa kako dolgi so lahko (morajo biti) presledki med enim in drugim dvobojem. V primeru, da bi jih Zavec konkretno dobil od Berta vendar vseeno obdržal pas, na drugi strani pa bi Bailey pritiskal za čimprejšnji dvoboj. Zavec bi hotel še vedno boksati v ZDA vendar recimo ne bi bil 100% pripravljen in bi to Bailey izkoristil sebi v prid. Ne vem, špekuliram. Vsekakor verjamem v Dejana in si želim, da oba omenjena dvoboja obrne sebi v prid vendar bo zelo, zelo težko. Bailey je tukaj zelo nevaren nasprotnik, čeprav ga je Malignaggi gladko odpisal.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Vitez ::

Po moje je Berto kvalitetnejši boksar od Baileya.

Nemec se širokousti, ampak on Zavcu ni zrihtal berta. Zavcu je zrihtal Berta in Ameriko DiBella. Ker hoče čimprej opasati Berta, ki je na srečoostal brez WBC pasu. Zato so kontaktirali Zavca in izkoristili, da Zavec hoče čimprej borbo v ZDA.

Če bi Berto premagal Ortiza, bi se zdaj verjetno pripravljal za Mayweatherja, Zavec pa za Baileya v Stožicah.

Bailey je boksal z Oualijem za mesto prvega izzivalca v Belgiji ravno zato, ekr je pričakoval, da bo moral z Zavcem boksat v Evropi. Berto pa je že toliko zvezda, da izven ZDA nikoli en bi boksal.

Ta nemški manager Zavcu nikoli ne bi mogel zrihtati borbe v ZDA.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()
««
6 / 66
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

UFC - tema (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Šport
975136740 (698) BaTeMaN
»

Mayweather vs. Paul

Oddelek: Loža
162168 (1318) Ganon
»

Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šport
17033995 (27643) Jst
»

Boksarski dvoboj leta z zamudo zaradi težav s spletnim prenosom

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
359513 (6409) Vazelin
»

Cro-cop jih je dubu po pic.. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15618875 (10938) jakaspaka

Več podobnih tem