Forum » Problemi človeštva » Osimski sporazum
Osimski sporazum
Karaya 52 ::
Nobena skrivnost ni da so Hrvatje v Beli hiši na boljšem glasu. Naše sodelovanje v misijah je bolj bogo, izdajamo ameriške depeše o priznanju Kosova, njihove zaveznike spravljamo v neprijeten položaj, zakaj? Kaj je z miniranjem Izraela pridobil državljan? Bodo naša podjetja selila proizvodnjo v Gazo? Raje sabotiramo plinske terminale v Žavljah in snemamo čudne filme, potem se pa čudimo da še Italija vleče s Hrvati.
jype ::
Karaya 52> Kaj je z miniranjem Izraela pridobil državljan?
To mi je všeč! It's all about the money!
Kaj se sploh zajebavamo z mejo, če loh itak vse šenkamo Hrvatom, ker s tem jaz še največ pridobim!
To mi je všeč! It's all about the money!
Kaj se sploh zajebavamo z mejo, če loh itak vse šenkamo Hrvatom, ker s tem jaz še največ pridobim!
Limit-sky ::
Saj ravno to počnejo naši kekci...
jype ::
Limit-sky> Saj ravno to počnejo naši kekci...
Slabo jim gre, glede na to da se skos neki kregajo naokol. Naj (tako kot JJ) rečejo "Tkole bo!" in narišejo takšno mejo, kot je med Kanado in ZDA.
Slabo jim gre, glede na to da se skos neki kregajo naokol. Naj (tako kot JJ) rečejo "Tkole bo!" in narišejo takšno mejo, kot je med Kanado in ZDA.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izzid arbitraže ter izbira arbitraOddelek: Problemi človeštva | 7231 (6445) | mojsterleo |
⊘ | Referendum o arbitraži (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Problemi človeštva | 212548 (175465) | Ziga Dolhar |
» | Rehnov predlog o SLO-HR arbitraži (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 6716 (5051) | Karaya 52 |
» | Hrvaska in vstop v EU (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 24030 (15785) | dzinks63 |