Forum » Problemi človeštva » Obama Deception / FOTR
Obama Deception / FOTR
GLAVNI ::
A je gledo kdo omenjena dokumentarca?
Sinopsisa se mi ne da pisat, tako da si omenjena dokumentarca, v kolikor vas zanimajo teorije (zarote) o nwo, freemansory ... poglejte.
Sinopsisa se mi ne da pisat, tako da si omenjena dokumentarca, v kolikor vas zanimajo teorije (zarote) o nwo, freemansory ... poglejte.
zee ::
so true.
zadevo sem si pogledal, pa moram reci, da je sicer zanimiva, vendar ne pride cez moje kriticno sito, ker so nekatera njegova namigovanja (natolcevanja?) malo prehuda.
zadevo sem si pogledal, pa moram reci, da je sicer zanimiva, vendar ne pride cez moje kriticno sito, ker so nekatera njegova namigovanja (natolcevanja?) malo prehuda.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
Tako kot vsak tak dokumentarec, moraš tudi tega jemati z rezervo. Je pa dejansko ta dekomuntarec podkrepljen z nekaterimi argumenti - videi pred in po izvolitvijo, intervjuji znanih ekonomistov, česar pri dokumentarcih tipa Zeitgeist itak ni blo moč opaziti. Tudi komentatorji niso tipa Mencinger in njemu podobni.
amigo_no1 ::
Obama Deception sem gledal, imaš izjave in dejanja prej/potem po izvolitvi.
Povzetek: vzemi njegove izjave in jih negiraj - dobiš dejanja.
Kaj je FOTR ?
Povzetek: vzemi njegove izjave in jih negiraj - dobiš dejanja.
Kaj je FOTR ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Podoben dokumentarec kot Deception. Poglej po torrent straneh, medtem ko si Deception lahko pogledate tud na YT.
dbevfat ::
Tako kot vsak tak dokumentarec, moraš tudi tega jemati z rezervo.
Napaka, dokumentarci so prav tista vrsta filmov, ki naj bi jih jemal z najmanj rezerve, ker naj bi se avtorji potrudili in eliminirali non-sense. To, da imaš cel kup kvazi-dokumentarcev (med katere spadata oba našteta), ne spremenita tega žanra, temveč kvečjemu odletita ven proti fikciji.
nvr2fat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem dokumentarec..Oddelek: Loža | 1091 (920) | DarwiN |
» | Planet TV in dokumentarec o Janši (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 9779 (7287) | donfilipo |
» | The ArrivalsOddelek: Loža | 1271 (834) | whatever |
» | Michael MooreOddelek: Problemi človeštva | 2263 (1590) | Vajenc |
» | Fahrenheit 9/11 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 13145 (8548) | Caligula |