» »

Kateri fitnes v Lj je primeren za čistega amaterja?

Kateri fitnes v Lj je primeren za čistega amaterja?

Glodko ::

Ker imam počasi dosti svojega geekovskega življenja, posedanja in burekov ter kebabov sem se odločil da nekaj naredim zase in za svoje počutje in s tem upam da dvignem produktivnost in zadovoljstvo.

Zanima me kateri od fitnesov v Lj je nekako najboljši? Predvsem želim da bi bil blizu centra, tako da bi lahko šel na "trening" tudi kadar imam večjo luknjo v urniku.

Nekako se mi zdi v redu Sokol Tivoli za 60€/mesec neomejena vadba in možnost izkoriščanja olimpijskega bazena. Kako pa je sicer s fitnesom če tega sicer več kot par ur do sedaj še nisi počel?

bluefish ::

Če v fitnesu do sedaj nisi redno vadil, potem je dobro, da ti nekdo pokaže pravilno izvajanje vaj. Večina fitnesov ima tudi t.i. osebne trenerje, ki ti lahko pokažejo osnove ali pa te vodijo cel čas.

jype ::

Glodko, tkole nared.

Začni zdravo jest, obod si zahtevnega psa in se do njega odgovorno obnašaj (ali pa brez psa laufaj vsak dan čez Rožnik, Golovec ali kak drug grič v okolici mesta), pa seveda si ne pozabit kupit dolgih gat, ker prihaja zima.

BlaY0 ::

Ne vem če bo to šlo.... po moje se moraš včalaniti v čim dražji fitness in to, da si plačal veliko denarja te potem prisili v to, da hodiš redno. Za laufat čez Rožnik vsak dan (tudi v dežju in snegu) moraš pa še kaj drugega pošlihtati v svoji glavi...

Blinder ::

Za hujšanje rabiš dieto. Kurit kalorije v fitnesu nevem če se ti bo dalo, ker je dolgočasno. Bazen je za to ql. Če hočeš, d ati rastejo mišice pa rabiš obvezno še une dodatke h prehrani.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

BlaY0 ::

On bi rad samo malo spremenil način življenja, ni nujno da je v to zajeto hujšanje, bildanje in trening pri Špartancih...

IVo ::

V Sunnyu maš prva dva obiska pod nadzorom inštruktorja... Je pa res da so mal dragi. Sam mislim da ima vsak fitnes neko začetno uvajanje. Kolikor vem ima tut sokol tivoli to... Večjih razlik med fitnesi ni. Edina razlika je da Tivoli vključuje bazen (meni je 20 min plavanja po fitnesu ZMAGA), ostali pa imajo ponavadi vključeno savno (npr. Sunny).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: IVo ()

Avenger ::

Hja, če boš šel "mau na fitnes pa tko", boš delal nekaj kar se ti bo nekako zdelo da je v redu, ročke za bicepse, štanga na benču za prsi, pa veslanje za hrbet, pa trebušnjake in to bo to. Po dveh tednih te bo minilo, ali pa boš hodil v povprečju enkrat na teden. Fitnes nekaj velja le tako, da ti nekdo točno pokaže in pove kako in kaj, da se potem prehranjuješ pravilno in dvigaš pravilno. Če ti trening pri Špartancih ne diši, pojdi raje na badminton, tenis ali pa plavanje.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

amigo_no1 ::

Pri plavanju najmanj švicaš :) in razvijaš zelo veliko mišic , badminton in tenis sta "dobra" za kolena in zapestja.
Ena varianta je tudi pilates in/ali joga, sploh če resnično misliš spremeniti način življenja.

tsh2 ::

fitnes klub je brezvezno metanje denarja stran, še posebej če si začetnik. sklece, dvigovanje, "dips" na dveh stolih, počepi, trebušnjaki. ne rabiš ničesar kupovati. http://scoobysworkshop.com/schedbeginni...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poceni fitnes za študente v Lj?

Oddelek: Šport
4013735 (3269) A110
»

Fitnesiranje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12224531 (22504) egonk
»

Fitness (was: Poceni(zastonj) fitnes za študente?) (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25429787 (18575) Zheegec
»

biceps, tebušne, prsne mišice (strani: 1 2 )

5014624 (13031) Bananovec
»

trebušne mišice (strani: 1 2 3 )

12619315 (12423) demon#666

Več podobnih tem