» »

Dragon Age: Origins

Dragon Age: Origins

«
1
2

Rotaidal ::


From the makers of Mass Effect™, Star Wars®: Knights of the Old Republic™, and Baldur's Gate™ comes an epic tale of violence, lust, and betrayal.
3.11 prihaja nova igra strani BioWare. Spet se nam obeta odlična RPG igra :) Na voljo bo za PC, x360 in PS3.
http://dragonage.bioware.com/


As the spiritual successor to BioWare`s Baldur`s Gate, one of the most successful role-playing games in the industry, Dragon Age: Origins represents BioWare`s return to its roots, delivering a fusion of the best elements of existing fantasy works with stunning visuals, emotionally-driven narrative, heart-pounding combat, powerful magic abilities and credible digital actors. The spirit of classic RPGs comes of age, as Dragon Age: Origins features a dark and mature story and gameplay.
We are thrilled to be returning to BioWare`s fantasy roots, with Dragon Age: Origins representing the culmination of over a decade of experience, said Ray Muzyka, co-General Manager and CEO, BioWare and Vice President, Electronic Arts. Dragon Age: Origins is a dark heroic fantasy that doesn`t pull any punches. Our fans are in for the most emotionally intense gaming experience we?ve ever created, and we hope to surprise them with just how dark and gritty it gets!

* Epic Party-Based Combat. Dragon Age: Origins will introduce an innovative, scalable combat system, as players face large-scale battles and use their party`s special abilities to destroy hoardes of enemies and massive creatures.
* Powerful Magic. Raining down awesome destruction on enemies is even more compelling as players apply spell combos, a way of combining together different spells to create emergent unique effects.
* Deep Customization. Players will develop their characters and gain powerful special abilities (spells, talents and skills) and discover ever-increasing weapons of destruction.
* Your Story, Your Way. With its emotionally compelling story, players choose with whom they wish to forge alliances or crush under their mighty fist, redefining the world with the choices they make and how they wield their power.
* Origin Stories. Players will select and play a unique prelude that provides the lens through which the player sees the world and how the world sees the player. The player`s choice of Origin will determine who they are and where they begin the adventure, as they play through a customized story opening that profoundly impacts the course of every adventure.





  • zavaroval slike: Rotaidal ()

nejko8 ::

Če si kdo želi narediti Character-ja oz. herota že kar pred izidom igre :): http://blog.bioware.com/2009/10/13/char...

Rotaidal ::

Tukaj že lahko igrate predigro :)

http://www.dragonagejourneys.com/

nejko8 ::

Tukaj že lahko igrate predigro :)

http://www.dragonagejourneys.com/


in odklenete nekaj dodatnih predmetov za pravo igro...

Rotaidal ::

Kot zgleda, je BioWare izpljunil novo mojstrovino.

Incredible storytelling, great characters, and exciting battles are just a few of the things that make this fantasy role-playing game so extraordinary.


BioWare's latest masterpiece sets the epic adventure bar high.

The PC version of Dragon Age received a positive review from Game Informer, which gave it 9/10. The PC game also received a positive review from PC Gamer UK, which awarded Dragon Age 94% and called it the "RPG of the decade".


Upam, da me špil že čaka doma, ko pridem domov:)

Windows XP Minimum Specifications

* OS: Windows XP with SP3
* CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.4Ghz or greater
* AMD X2 (or equivalent) running at 1.8Ghz or greater
* RAM: 1GB or more
* Video: ATI Radeon X850 128MB or greater
* NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB or greater
* DVD ROM (Physical copy)
* 20 GB HD space

Windows Vista Minimum Specifications

* OS: Windows Vista with SP1
* CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.6Ghz or greater
* AMD X2 (or equivalent) running at 2.2GHZ or greater
* RAM: 1.5 GB or more
* Video: ATI Radeon X1550 256MB or greater
* NVIDIA GeForce 7600 GT 256MB or greater
* DVD ROM (Physical copy)
* 20 GB HD space

Recommended Specifications

* CPU: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz Processor or equivalent
* RAM: 4 GB (Vista) or 2 GB (XP)
* Video: ATI 3850 512 MB or greater
* NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater
* DVD ROM (Physical copy)
* 20 GB HD space

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Rotaidal ()

subby ::

upam, da se že ta teden lotim te igre.. flash predigro že preigral in moram rečt, da je kar zanimiva
drugače pa bo treba na biowarovo največjo mojstrovino čakati še slabo leto :(

Rotaidal ::

Ja.... za tisto drugo leto res upam, da bo drugo leto8-)

ahac ::

In its desperation to infuse this setting with "maturity" - be it of the sober, political kind, or the game's painfully clumsy gore and sex - BioWare has forgotten the key ingredient of any fantasy: the fantastical. Without it, you're still left with a competent, often compelling, impressively detailed and immense RPG, but it's one that casts no spell.

:P
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

kemicen ::

Tisti, ki ste že igrali tale špil, a delite malo mnenja? Kakšen je kaj gameplay, zgodba, zahtevnost, grafika?
Želim pač informacije iz prve roke, ne pa iz posnetkov.

ABX ::

Ta igra zgleda zanimiva, upam da je vse to kar si želim. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Rotaidal ::

Po nekaj minutah igranja. Zadeva zgleda solidno. Če ste igrali Mass Effect potem veste kaj vas čaka:)

1



Igra je kar brutalna... veliko krvi. Prava klavnica ;)







Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Mavrik ()

subby ::

je to čist na max grafika al še kaj manjka?
btw je igra mogoče že v prodaji v slo pa kakšna je/bo kaj cena?

Rotaidal ::

Vse max. Igra lepo dela. Ja je že v prodaji. 42EUR

nejko8 ::

Kaj ma kdo že collectors edition, oz. kje se ga že dobi, po možnosti da ga grem iskat danes?

Rotaidal ::

Pri nas mislim, da še ga ni. 9.11 baje pride tudi k nam collectors edition. Lahko pa iz tujine naročiš :)

nejko8 ::

bah kupil včeraj navadno verzijo, can't wait :)

IVo ::

Če nisi igral prejšnjih Biovare iger, potrebuješ kar nekaj časa da se privadiš na stil igranja... Posebaj pred patchem je bila normalna težavnost vsaj zame na trenutke prepretežka. Zdaj ko sem že uigran je pa špil noro dober. Priporočam!

Izi ::

Letošnje leto je rajsko za ljubitelje RPG iger :D
Dobili smo Risen, Divinity 2 in Dragon Age. Vse 3 so več kot odlične in zelo težko se je odločiti katera je boljša, ampak če že moram potem je Dragon Age verjetno najboljša od treh.
Risen in Divinty 2 sta oba bolj v stilu Gothic serije, kar pomenio velika svoboda, en sam lik in opravljanje questov kadarkoli in kjerkoli.
Dragon Age pa je precej različen. Večji del igre vodiš s seboj celo skupino. Kljub temu, da grafika v teh igrah ni kaj dosti pomembna je tukaj najboljša od vseh treh. Najpomembnejša je zgodba, ki je sicer v vseh treh dobra ampak tukaj nekako bolj potegne vase, kot pri ostalih dveh.
Je pa Dragon Age ena izmed tistih RPG iger, kjer je vse popolnoma linearno, glede questov in kam iti nimaš kaj razmišljati vedno je samo ena pot, kar sicer ne zveni ravno pozitivno, a ravno zaradi tega je zgodba toliko bolj poudarjena in ni nešteto stranskih questov in nikjer se ne moreš izgubiti, tako da se zgodba razvija tekoče in brez prekinitev.
Je pa zgodba vseeno lahko različna glede na glavni lik, ki ga izbereš in se razvija v nekaj različnih smereh glede na tvoje odločitve. V osnovi pa je rdeča nit še vedno enaka ne glede na to kaj počneš, ampak tega se ne opazi.

Imaš pa pri razvoju likov povsem proste roke, kar seveda pomeni, da jih lahko mimogrede tako zavoziš, da postanejo precej neuporabni >:D
Spremljevalci se precej menjavajo, tako da večinoma nadgrajuješ samo svojega glavnega lika, svojim spremljevalcem pa samo daješ boljšo opremo, ker so ponavadi precej borno opremljeni, ko se ti pridružijo.
Brez skrbi lahko za glavni lik izbereš tako Bojevnika kot Čarovnika. Lokostrelec oz. tat pa po moje ni ravno pametna izbira je pa pametno imeti enega v skupini, da odklepa zaklenjene skrinje :D

Bistvo te igre je bojna taktika in tipka za presledek s katero ustavljaš boj. Med pavzo lahko prosto pregleduješ bojišče in vsakemu liku posebej dodeliš koga in z čim naj ga napade, ampak samo za eno potezo vnaprej.
Za vsak lik posebej pa lahko do podrobnosti razviješ tudi način bojevanja. To so pa tako podrobno razvili, da bi o tem lahko napisal celo knjigo. So pa tudi pred nastavljene možnosti, tako da se s tem ni treba ukvarjati, če ne želiš in na koncu seveda lahko prav vse like vodiš popolnoma ročno.

Grafika kljub temu, da vse nastaviš na največ, deluje precej tekoče tudi na starejših računalnikih. Moja grafična je še vedno stari Geforce 8800 GTX v kombinaciji z Q6600 pa teče tekoče na 1920 x 1200 z čisto vsem na največ razen z izključenim AA, ki ga na taki resoluciji niti ne potrebuješ.
Je pa treba omeniti, da po zaključku igre, če pogledaš log procesorja, so vsa 4 jedra ves čas obremenjena skoraj do konca, kar dosedaj še nisem videl pri nobeni igri.

Čarovnik je v tej igri precej močan, končno enkrat imajo čarovniki mesto, ki si ga zaslužijo.
Na svetu jih je zelo malo, živijo povsem izolirano življenje, ker se jih ljudje bojijo. In če se odločite za čarovnika, se počutite kot bog, ki je prišel na zemljo med ljudi :D
Kot čarovnik lahko z lahkoto vodite svojo skupinico, ki pa mora seveda nujno imeti ene par bojevnikov, ker za v prvo bojno vrsto pa čarovnik vseeno ni. Iz ozadja pa z lahko čistite bojno polje s podobno hitrostjo kot najmanj 10 najboljših bojevnikov skupaj.
Po boju se zdravje in mana hitro povrne na 100% ampak med hudim bojem, ki vedno traja toliko časa, dokler ne pade tudi zadnji sovražnik v vidnem polju, mora čarovnik popiti precejšnje količine mana napitkov, tako da je največja skrb, da ne ostaneš brez tistih modrih flašk. Zgodba je namreč linearna in ne moreš se po vsakem boju vračati nazaj do prodajalca in sproti kupovati kar rabiš, je treba kar precej opreme tovoriti s seboj. Nahrbtnik sicer glede prostornine ni omejen je pa omejen s težo in se zgodi, da je treba opremo metati stran.

Koliko pa je igra sploh dolga pa ne vem, po enem dnevu sem po moje še bolj na začetku.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Saladin ::

Izi - Ne vem če si kdaj igral Baldur's gate serijo - ampak a se ti zdi tole vredna alternativa?
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

ABX ::

Izi - Ne vem če si kdaj igral Baldur's gate serijo - ampak a se ti zdi tole vredna alternativa?


Sanja svinja kukuruz. :)

P.S: World of Warcraft se ji najbolj približa, a kaj ko se naveličaš vsega.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

Izi ::

Izi - Ne vem če si kdaj igral Baldur's gate serijo - ampak a se ti zdi tole vredna alternativa?

Hja, da bi postala tako legendarna, kot Baldur's Gate seveda nima šans. Bi se pa upal trditi, da komur je bil Baldur's Gate všeč, mu bo tudi Dragon Age. Stil je podoben vendar je po moje Dragon Age precej precej krajša.

Kaj pa ABX tukaj notri meša WoW mi pa ni jasno 8-O
Prastara nalinijska igra WoW ima z Dragon Age toliko skupnega, kot na primer z Mario Bros :D

ABX ::

No no, samo zaradi tega ker je igra online in je ogromno neumnih ljudi prisotnih še vedno ne pomeni da igra ni dobra.

WoW na pravem RP serverju je fantastična RPG izkušnja. Spoh ob kakšnih poznih nočnih urah kjer se ritem upočasni in pridejo ven hude debate.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

nejko8 ::

hmm jaz sem pa nad špilom malo razočaran, bolj natančno nad Bioware-om. Tale igra ne zgleda kot dokončan izdelek... igram z dwarf noble characterjem, ubijem svojega brata prestolonaslednika, pridem v zapor in kaj se zgodi: Gorim, ki bi moral začeti z menoj govoriti čez rešetke je postavljen nekje v p**** m*****.
torej ne morem naprej v igri. da bi začel novo igro mi nekak ni, ker mi je izbira rase in položaja kar po godu :). Lahko le čakam na nov patch. Seveda nisem edini s tem problemom, kar je moč zaslediti tu (priložena je tudi slika) : http://daforums.bioware.com/viewtopic.h... :'(

ABX ::

Še moj review:

Igra je odlična, animacije in zgodba ter kar potegne.

Boji pa so mogoče le povprečni, vse se odloči v prvih 5-10 sec, če obvladaš crowd control je fight trivialen.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Good Guy ::

špil ga seka..

všečna je predvsem pause funkcija
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Music Man ::

Jao no, double facepalm za ene stvari, napisane zgoraj...

Da je igra linearna? Ne vem če igramo isto zadevo, ampak v tej, ki jo igram jaz, obstaja poleg glavne zgodbe še nešteto majhnih in tudi večjih questov, katere lahko delaš v poljubnem zaporedju, lahko jih pa tudi ne delaš. Da ne omenjam različne načine končanja questov - z bojem, s pregovarjanjem, ... Seveda, povsem linearen špil.

World of Warcraft boljši približek Baldur's Gate kot pa Dragon's Age? Saj ne, da se DAO igra skoraj identično kot BG in tudi mehanika v ozadju je skoraj identična (razen to, da tokrat niso uporabili D&D pravilnika kot v BG)

Prelahki boji? No ja, na easy verjetno so res, če pa igraš na hard, boš pa večino boja preživel pod pavzo in razmišljal o optimalnih taktikah.

Meni je špil super in končno to, kar smo ljubitelji Baldur's Gate serije dolgo čakali in končno dočakali. Vredno svojih 44€.

ABX ::

Res je, WoW primerjava je malo za lase povlečena.

Glede bojev:
Igram na hard in prvič ko sem doživel "wipe" je bilo v drugem delu igre. Zdaj se ne dogaja več ker namesto da uletim v boj kot Rambo povlečem nasprotnike k sebi.

Ampak vseeno, če se bo zgodil wipe ali ne je jasno v 5-10 sekundah.

Ko sem bil v Areni sem se bojeval brez vmesnih pavz. Eno za drugo čim hitreje kot se da.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

Izi ::

Moram sedaj tudi jaz priznati, da tale igra potolče Baldur's Gate na vsej črti.
Predvsem sem se motil o dolžini. Igra je ena najdaljših kar sem jih igral v življenju.
Sedaj jo igram že več kot en mesec pa mi kaže da sem z zgodbo šele na 39% 8-O
Statistika kaže 97 ur igranja in 77% raziskanega ozemlja.
Moj Spirit Healer - Arcane Warrior, čarovnik z možnostjo uporabe najtežjih oklepov, ki meče naokoli najstrašnejše uroke in lahko hkrati vzame v roke najtežji meč in brez problemov zdravi in oživlja celo druščino, pa je dosegel že 20. stopnjo in postal Archmage, ki bolj ali manj sam opravi z 10 napadalci naenkrat, ostali trije spremljevalci bolj ali manj skrbijo samo da sem stalno pod vplivom najrazličnejšega dopinga (buff) :D
Kljub temu je nujno ustavljanje in sprotno načrtovanje boja, ker so nasprotniki ponavadi v večini in te skoraj vedno obkolijo, pa še kakšen boss je ponavadi med njimi, ki ga je treba nujno držati zamrznjenega ali pod vplivom raznih omejevalnih urokov doker niso vsi ostali sovragi mrtvi in se lahko vsi posvetijo bossu. Le ta lahko namreč z dvema udarcema ubije vsakega izmed tvojih tovarišev vključno z teboj in tako je v 8 sekundah konec boja, če ga skrbno ne načrtuješ.

Zgodba pa je tudi ena najboljših, kar sem jih doživel v igrah doslej. Včasih humorna, včasih kruta do skrajnosti, postavljen si pred precej težkih odločitev, ki nikakor niso črno bele in je včasih treba precej tuhtanja, da izbereš med vsemi slabimi možnostmi tisto najmanj slabo. Tudi uganke so v igri, čeprav se da večji del rešiti tudi samo z grobo silo, je kljub temu nekaj dobrih miselnih ugank, ki jih je nujno treba rešiti, drugače ne moreš naprej z zgodbo.
Če si po srcu pacifist pa se da tudi skozi zgodbo prebijati skoraj brez bojev, zato je skoraj nujno, da izbereš prekanjenega "Rogua", ki zna vsakega zavrteti okoli malega prsta. Ampak ta pot je precej težka, saj se ti nonstop dogaja cel kup krivic, ki kar kličejo, da zagrabiš meč in pokolješ vse pokvarjene barabe, ki ti hočejo samo čimbolj škodovati >:D

Težavnostna stopnja "easy" je popolnoma zgrešena, ne nudi nobenega izziva in po moje pokvari izkušnjo.
"Normal" pa je že kar prava, saj z vsakim urokom ali čarovnijo škodiš prav vsem, sovražnikom in pomagačem vključno s samim seboj. Zato lahko z nepravilno vrženim Fireballom v žaru bitke ubiješ sam sebe in vse svoje prijatelje. Za uporabo urokov, ki za nekaj časa zamrznejo, zažgejo ali naelektrijo celotno vidno območje pa je potrebno skrbno načrtovanje. Kaj lahko se namreč zgodi, da mogočni čarovnik v 30 sekundah celotno bojno polje spremeni v grobišče za vse prisotne strani vključno s samim seboj >:D

Zna biti, da gre celo za novo legendo s katero bomo primerjali vse RPGje še nekaj naslednjih desetletij.

ABX ::

Moj party:

Alistair: tank // vsi talenti v shield
Wynne: healer / CC / DPS
Morrigan: healer / CC / DPS (samo eno točko v heal, glih toliko da pomaga Wynne če je kriza
Zevran: DPS (če postane Ranger potem party se razširi na 5 članov, oz. na 7 če hitro klikate)

Main char lahko zamenja bilo koga od zgoraj.

AI tactic:
self health < 25% -> drink health potion
if enemy attack healer -> nuke him (shield bash, dirty fighting, freeze spell, ....
Main Healer -> heal if ally health < 75%
Backup Healer -> heal if ally health < 50%
Tank -> attack enemy with most health
DPS -> attack enemy with lowest health

AoE in CC se ročno izvaja po potrebi

Če so v sobi več kot 2-4 enemy ranged DPS, retreat in se pobije tiste ki sledijo, ponavadi tečejo za vami samo melee DPS.

Igram na hard in če bi se dalo bi prepustil AI še moj lik.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

Music Man ::

Če so v sobi več kot 2-4 enemy ranged DPS, retreat in se pobije tiste ki sledijo, ponavadi tečejo za vami samo melee DPS.

Ah, potem ni čudno da ti je boj lahak, če pa uporabljaš take cheesy taktike. Špil s tem izgubi ogromno čara, če zvabljaš nasprotnike enega po enega na samo in jih tam napadeš z vsem kar imaš. Ne vem, vsaj meni osebno se je bolj zanimivo ukvarjati z enim bojem tudi celo popoldne in pri tem koristiti le legalne taktike kot so talenti in sposobnosti likov ter uroki, ki sami po sebi niso nič posebnega, ampak če jih ustrezno kombiniraš, pa ti močno olajšajo boj. S tem šele vidiš globino mehanike v igri in ni lepšega kot po celem zabitem popoldnevu zmagati boj v katerem v prvem poskusu nisi imel šans zaradi premočnega nasprotnika. Pa jaz sem si izklopil tudi ves AI in ročno upravljam vsak lik, poleg tega če mi v boju pade kakšen NPC loadam igro (ne grem na to, da se bo avtomatsko revival po koncu boja, ker se mi ne zdi realno).

Je pa res da mi lahko sedaj za protiargument napišeš, da igraš raje zaradi zgodbe, kot pa da se boš toliko ukvarjal s takimi malenkostmi. In ne bom ti oporekal pri tem, na srečo je špil tak, da ti omogoča tudi to, če si le-to želiš :)

destroyer2k ::

Tisti ki ima namen še kupiti igro, jo lahko preko impulse drive in ima ceno 34,76EUR (nasproti 49.99EUR na steam), enako imajo cenejšo delux edition.

http://www.impulsedriven.com/dragonage

ABX ::

Če so v sobi več kot 2-4 enemy ranged DPS, retreat in se pobije tiste ki sledijo, ponavadi tečejo za vami samo melee DPS.

Ah, potem ni čudno da ti je boj lahak, če pa uporabljaš take cheesy taktike. Špil s tem izgubi ogromno čara, če zvabljaš nasprotnike enega po enega na samo in jih tam napadeš z vsem kar imaš. Ne vem, vsaj meni osebno se je bolj zanimivo ukvarjati z enim bojem tudi celo popoldne in pri tem koristiti le legalne taktike kot so talenti in sposobnosti likov ter uroki, ki sami po sebi niso nič posebnega, ampak če jih ustrezno kombiniraš, pa ti močno olajšajo boj. S tem šele vidiš globino mehanike v igri in ni lepšega kot po celem zabitem popoldnevu zmagati boj v katerem v prvem poskusu nisi imel šans zaradi premočnega nasprotnika. Pa jaz sem si izklopil tudi ves AI in ročno upravljam vsak lik, poleg tega če mi v boju pade kakšen NPC loadam igro (ne grem na to, da se bo avtomatsko revival po koncu boja, ker se mi ne zdi realno).

Je pa res da mi lahko sedaj za protiargument napišeš, da igraš raje zaradi zgodbe, kot pa da se boš toliko ukvarjal s takimi malenkostmi. In ne bom ti oporekal pri tem, na srečo je špil tak, da ti omogoča tudi to, če si le-to želiš :)


The general who advances without coveting fame and retreats without fearing disgrace, whose only thought is to protect his country and do good service for his sovereign, is the jewel of the kingdom.
- Art of War by Sun Tzu
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

ahac ::

Tisti ki ima namen še kupiti igro, jo lahko preko impulse drive in ima ceno 34,76EUR (nasproti 49.99EUR na steam), enako imajo cenejšo delux edition.

http://www.impulsedriven.com/dragonage


Z frendom sva naročila 2 komada z UK in naju je prišlo 30€ vsak z poštnino.
Sva pa full dolg čakala, ker so poštarji mal narobe poslal:
Missent to India :))
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

destroyer2k ::

ahac

To je bilo namenjeno bol tistim, ki hočejo kupiti na steam, ker konkurenca ceneje ima in večja konkurenca bolše za uporabnike.

Music Man ::

Zakaj sta v škatli 2 DVD-ja? Inštaliralo se je vse s prvega in tudi igram tako da imam prvi DVD v pogonu, nikoli ni še zahtevalo drugega. Mogoče backup prvega, če se ti le-ta poškoduje?

nejko8 ::

ne, drugi vsebuje ostale evropske jezike ala nemščino, francoščino, itd.

Izi ::

Končal zadevo. Vsekakor je mojstrovina.
Čeprav sem postal najbolj znan junak v deželi je bil zaključek zgodbe vsaj pri meni kar nekam žalosten.
Igra je primerna za večkratno preigranje, če imaš seveda veliko prostega časa.

Kako daleč si z zgodbo se vidi po procentih raziskanega ozemlja. Ko pride le to na 100% si na koncu zgodbe.
Igral sem 104 ure 8-O in čisto na koncu prilezel do 22 stopnje. To je tudi maksimum, ker sem naredil prav vse kar se narediti da.

Music Man ::

nejko8: Aha, tnx :)

Zgodovina sprememb…

Outsajder ::

A ima v tem špilu character svoj glas?

ABX ::

A ima v tem špilu character svoj glas?


Ne, main char je nem.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Outsajder ::

Ravno zaradi tega jst igram samo gothic serije in sedaj risen:D

Music Man ::

Ok, če si pripravljen na račun amatersko posnetega govora glavnega lika žrtvovati dosti boljše zgodbe in gameplay ostalih RPG-jev...

Outsajder ::

Dragon age origins nima kakšne posebno dobre zgodbe gothic ima velik bolšo če mene uprašaš>:D

Rotaidal ::

Si obrnil igro?

Music Man ::

Al pa če samo trolla

Good Guy ::

SPOILER !!

končal igro, konec kr dobr.. ma pa pomoje več koncev al v vsakem primeru una čarovnica rodi otroka ki dobi dušo od zmaja?

torej se nam obeta nadaljevanje?
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mavrik ()

Outsajder ::

Jst sem nekje bol na začetku k moraš iti okol in poiskat pomoč.

Rotaidal ::

Jst sem nekje bol na začetku k moraš iti okol in poiskat pomoč.


In pol trdiš:

Dragon age origins nima kakšne posebno dobre zgodbe gothic ima velik bolšo


Kako pa to veš?

Music Man ::

Je spoiler napisal, ane... takoj ko vidim da se post začne s "končal sem igro..." neham brat, ker imate neverjetno navado pisat spoilerje na tem forumu. Če nekateri še niste ugotovili - niste edini ki igrate in nekaterim vzame dlje časa da pridemo do konca (jaz recimo igram samo med vikendi, med tednom ni časa zaradi službe), zato ne spoilajte zgodbe oziroma to ustrezno označite na začetku posta, če se želite pogovarjati o čem takem.

Outsajder ::

Nisem rekel da ima slabo samo da ima gothic bolšo>:D in pa tudi bol na začetku igre lahko ugotoviš ali je zgodba ok al ne.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dragon Age: Dreadwolf [Dragon Age 4] (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8013318 (317) oo7
»

Anthem (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
21521312 (9019) dolenc
»

Dragon Age: Inquisition (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Igre
477104423 (30349) yoco
»

Shadow Realms (Naslednja Bioware igra? / you've been chosen)

Oddelek: Igre
192792 (1900) oo7
»

Dragon Age 2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
17529779 (23029) todman74

Več podobnih tem