» »

Dragon Age: The Veilguard [Dreadwolf] [Dragon Age 4]

Dragon Age: The Veilguard [Dreadwolf] [Dragon Age 4]

1 2 3
4
»

Zmajc ::

Uff tega pa nisem pričakoval ..SkillUP je raztrgal igro popolnoma.

Gregor459 ::

Zmajc je izjavil:

Vsem ki so podali kakršno koli kritično mnenje o preview verziji igre niso poslali review ključa.

Kaki podn od podna hahahahaha

To bi koralo biti kaznivo, ker to je zavajanje kupcev.

CD Project Red je naredil isto z Cyberpunkom ob releasu.

Če ti je važen samo profit od prodaje, kar za EA ni nič novega jim je važno samo to, da ima igra prvih par dni samo pozitivne reviewse, večina igro kupila. Tudi če pozneje pridejo negativni reviewi bo igra vseeno pokrila stroške in naredila profit.

Po moje se zavedajo da bo backlash in to je edini način da igro ob releasu prikažejo kot mega hit.

jijetelu ::

Se mi zdi da je večina gejmerjev že kr spregledal te bedne taktike in močno dvomim da bo naval na igre po prvih revijujih

jijetelu je izjavil:

Se mi zdi da je večina gejmerjev že kr spregledal te bedne taktike in močno dvomim da bo naval na igre po prvih revijujih

Igra je trenutno 2. na steam lestvici najbolje prodajanih iger trenutno. Motiš se.

Zakaj misliš da so poskrbeli da prve dni ni negativnih revjujev?

Wrop ::

Fool me once, shame on you.
Fool me twice, shame on me.

Kaj pa je počakat en teden, da pogledaš recenzije ljudi, ki jim zaupaš.
Zaupanje se gradi skozi čas. Počasi pridobivaš, hitreje izgubljaš.
To velja za recenzorje in za razvijalce.

Mato989 ::

Zmajc je izjavil:

jijetelu je izjavil:

Igra je trenutno 2. na steam lestvici najbolje prodajanih iger trenutno. Motiš se.

najbolje prodajanih iger teh par dni, vprašanje če bo še 2. čez 5 dni...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

jijetelu ::

Zmajc je izjavil:

jijetelu je izjavil:

ne vem, škoda ce je tako, samo nekje sem prebral da je prednaročil zelo malo, bistveno pod pričakovanji

oo7 ::

The WORST SCENE in DRAGON AGE VEILGUARD, This Is Schizophrenia

:)):)):))

Kayzon ::

Mental illness.

https://streamable.com/jf8cs5

Tole deluje absurdno slabo?

yoco ::

In? Je kdo probal igro? Kakšni vtisi? :))

You can never apologize enough, and you have to do it in JUST the right way, Dragon Age lectures.

Dragon Age Veilguard lectures you on the right way to apologize for misgendering someone..

https://x.com/Grummz/status/18516656355...

Če ne narediš svojeva charaterja transa sploh nimaš vseh možnostih v dialogih.

cen1 ::

yikes.. popolnoma so uničili franšizo.. mislim da bom kar lepo ignoriral obstoj DAV. So mi pa s tem padla še zadnja pričakovanja za ME5, večja je verjetnost da bom zadel na Eurojackpotu kot da bi ta team lahko ustvaril soliden ME5.. Mogoče je bolje da EA lepo zapre studio da ne naredijo še več škode, saj Legendary edition mamo in bo dovolj za naslednjih 10 let obračat.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: cen1 ()

Zdej kolikor sem dojel gre ista ekipa delati novi Mass Effect.

:))

yayo ::

Glede na to, da zadnje leto najdem tako malo časa za igranje sem v bistvu precej zadovoljen, da je šlo toliko franšiz v kurac. Vsaj obžalovanja me to rešuje. 8-)

Insulting in Dragon Age: Origins VS Dragon Age: The Veilguard

:)):)):)) kakšne maškare v Veliguardu. Če mi kdo plača ne grem igrat tega kozlanja :)

yayo ::

Ja, liki v novi igri zgledajo "fabulous". Izbrali so estetiko iger za Android pa WoW, kar me odbija. Baldurs Gate 3 nisem še igral najbolj zaradi tega.

BG3 proti temi zgleda fenomentalno...

Master_Yoda ::

Heh, in potem bo "transfobicen" folk kriv da igra ni uspela in ne to da so za k**** igro naredli.

V Cyberpunk2077 si tudi lahko trans pa nisem se nobenega videl da bi CP2077 zaradi tega kdo kritiziral ali pa da bi spil bil polomija zaradi tega. Ker je dober spil z dobro zgodbo.
Dovie'andi se tovya sagain.

Lahko bi se igra preimovala v DA: Pronoun Wars.
Trenutno zmagujejo ekipa, kjer se identificirajo kot non-buynary.

Vse tole, kar lahko gledamo, je šlo skozi več rok in zgleda nobeden ni upal reči na glas, da morda pa le ni dobra ideja, da kupce posiljujejo z njihovimi vsakdanjimim problemi. Izrabljati fantazijsko igro, za zdravljenje tegob in jo uprabljati kot terapijo, se bo končala na isti način kot marsikateri slovenski film. Miljonski proračun za 1000 gledalcev.

bciciban ::

non-buy nary here!

Master_Yoda je izjavil:

Heh, in potem bo "transfobicen" folk kriv da igra ni uspela in ne to da so za k**** igro naredli.

V Cyberpunk2077 si tudi lahko trans pa nisem se nobenega videl da bi CP2077 zaradi tega kdo kritiziral ali pa da bi spil bil polomija zaradi tega. Ker je dober spil z dobro zgodbo.

Razlika je ali je pač lik gay/trans/karkoli kar tako.
Ali pa je to samo zaradi porivanja agende.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bciciban ()

Master_Yoda ::

Eh, ta debata mi je idejo dala za nov playthrough CP:
- male telo in glas in muciko. Speccano v stealth in netrunning. A.k.a Pussy !
- zensko telo in glas in huge cojones. Speccano v Body in blunt weapons. Obratno :D.
Dovie'andi se tovya sagain.

Zgodovina sprememb…

Izi ::

- Cyberpunk ima samo 2 spola Male ali Female, nič drugega. Izbira genitalij je sicer možna (tudi ženski lahko nalepiš lulek) ampak je samo kozmetični dodatek, ki ga nihče ne vidi in ne vpliva na spol ki si ga izbral.
- BG3 ima možnost igranja Trans osebe, nima pa možnosti izbire naslavljanja s tretjo osebo. Je pa BG3 edini iz te trojice kjer lahko naokoli po ulicah tekaš popolnoma nag in razkazuješ svoje genitalije ;)
- DAV ima najmanj nagote od te trojice. Tvojih genitalij ne bo nihče nikoli videl, ima pa možnost biti Trans, ima izbiro naslavljanja v tretji osebi in na gornjem delu telesa izbiro brazgotin od odstranitve ženskih prsi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Če DAV nebi pisali za novodobno care bear generacijo, ki jo nihče ne sme užaliti in nebi srali z DEI toxic positivity bi lahko imeli igro ki bi se prodajala v 10+ miljonih in imela 200k concurrent igralcev. Ampak oni raje pridigajo in so se zadovoljili s tem da si pokrijejo stroške.

Očitno EA igro ne smatra kot fail če so isti ekipi zaupali izdelavo novega Mass Effecta ....oz kot bi igro imenoval jaz .... Woke Deffect.

Jaz sem z njimi že dolgo nazaj opravil, to ni isti studio.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

the developers' full attention has now shifted entirely to the next Mass Effect as their current project.

Ultimately, this is great news for fans of BioWare and Mass Effect, as the first teaser for the game was released nearly four years ago, and very limited information has been disclosed about it since.

Če bodo isti pisali zgodbo in medosebne dialoge, potem je bolje, da igre sploh ne izdajo.

dolenc ::

Jst tole bol poslušam kot gledam, ker bom nekoč vseeno preigral. Al tale se mi je zdel zabaven :)

Upper Echelon pove brez dlake na jeziku to kar si večina youtuberjev misli a ne upa povedat.

Prav nasmejal sem se ob tem reviewu.

haha

Sj ni samo woke writing problem,sama igralnost je tud v kurcu k bioware ni vec ista studio ze 15 let.

Izi ::

Tisti ljudje, ki so BioWare naredili slaven in ki znajo delati dobre igre so seveda vsi odšli. Pomembno pri tem pa je kam so odšli. Večina teh je trenutno zaposlena pri Archetype Entertainment, ki je del Wizards of the Coast. Zato jaz z zanimanjem spremljam Archetype Entertainment in kaj nam pripravljajo.

Njihova prva igra na kateri že nekaj časa delajo bo Exodus (temo imamo odprto že eno leto ampak sem jo malo zanemaril), ki veliko obeta. Exodus ne bo Fantazijski RPG ampak Sci-Fi RPG.

TucoX ::

Meni je igra OK. Dobre tekoče animacije, lepi bojni effekti, taktična pavza. Malo me motijo care-bear dialogi (en karakter je malo nabunkan in ga vsi po 10x vprašajo "joj, a si v redu, joj, a boš lahko zdaj to in to naredil, če si pa malo nabunkan :))). Je drugačna kot prejšnje inštalacije Dragon Age na ta način kot je Mass Effect 3 drugačen od Mass Effect 2. Se pravi, da je akcijska avantura z elementi RPGja.

Cela igra je gen z care bear simulator. Sploh ne moreš role playat bad guya ali kogar koli užalit na kakršen koli način.

Zmajc je izjavil:

Cela igra je gen z care bear simulator. Sploh ne moreš role playat bad guya ali kogar koli užalit na kakršen koli način.

Haha ja, ni glih Tyranny kar se tiče svobodne izbire v igri 8-)
Pa izgled azijske vilinke me je tudi iskreno nasmejal :))
Drugače mi je pa zabavno igrati.

'Dragon Age: The Veilguard' Rumored To Have Sold Less Than 'Star Wars Outlaws'

https://thatparkplace.com/dragon-age-th...

Igra kar hitro pada po lestvici števila igralcev pa je zunaj komaj dober teden. Čez en mesec bo že pozabljena.

Lahko ti narediš 20k youtube/twitter bot accountov, ki igro hvalijo po socialnih omrežjih. Če to niso pravi igralci ni word to mouth reklame in igra ne bo imela take prodaje.

Zgodovina sprememb…

svecka ::

Tukaj se lepo vidi na PCju statistiko:
https://steamdb.info/app/1845910/charts/

Bom pa za Veilguard rekel samo tole:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: svecka ()

I AM NON BINARY YOooo

Takole lahko rečem po preigranih 25-ih urah: Veilguard je super. Stabilna in bogata z vsebino. Mape so zelo lepe in dodelane, tečen je edino občasni backtracking, večinoma zaradi level-lockinga (hvala bogu za fast travel).
Tekočnost bojevanja (combat fluidity) je vrhunska in veščine (skilli) so paša za oči.
Na standardni težavnosti mi nasprotniki delujejo preveč spužvasto.
DEI in WOKE je seveda prisoten vendar ni toliko prisiljen kot vpijejo razni influencerji, ki sploh niso igrali igre. Care bear dialogi so malo tečni na začetku, potem pa večinoma izginejo.
Veliko je raznega lore opcijskega branja, ki pa mi deluje odveč in nekvalitetno, včasih pa direkt bizarno. Veliko boljši so quest snippeti, ki so pogosti pri raziskovanju mape.

Skratka, točno to kar vsi govorijo.
- dober akcijski RPG,
- slaba DA igra,
- slabo napisana igra,
- annying kompanjoni,
- role playing game kjer lahko role playaš samo good guya in ne moreš nikomur reči kaj si misliš.

Bizarno je da so se odločili 4. del igre v seriji nameniti primarno za nove igralce. Ker vsak, ki je igral DA:O, Mass Effect 1-2 in starejše igre samo zavija z očmi ko igra DA4.

Če ne razumeš zakaj se ljudje bunijo idi igrat prvi del in boš videl v čem je težava.

Zgodovina sprememb…

>The leak about Dragon Age Veilguard selling only 500k copies in over a week across all platform and having over 30k refunds in its first launch day were accurate
>Now that the same leaker brought up the announcement of the 1M sales milestone through email a few days ago Bioware is in full panic mode, realizing it wasn't just a guy throwing shit at the wall to see what sticks but an actual leaker from the inside, probably a disgruntled employee.
>They are trying to track down whoever disclosed the data.

Porem drži get woke go broke.
1 2 3
4
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mass Effect 5 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
12017163 (394) Zmajc
»

Dragon Age: Origins (strani: 1 2 )

907314 (955) oo7
»

Anthem (strani: 1 2 3 4 5 )

21523466 (11173) dolenc
»

Dragon Age: Inquisition (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

477112754 (38680) yoco
»

Shadow Realms (Naslednja Bioware igra? / you've been chosen)

193016 (2124) oo7

Več podobnih tem