» »

Wd TV Live

Wd TV Live

««
5 / 24
»»

SkyEye90 ::

Trenutno imam original od WD .12 gor, zadnji. Od B-Rad-a pa je 0.2.2.1. http://b-rad.cc/1000/wdtv-live-homebrew... - ta temelji na originalu .11

Meni se sicer usb ključ ful greje tudi sedaj, ampak se mi zdi da je to kar nekako normalno (zaenkrat se še ni zapekel in še vedno dela ;))

Rad pa bi podnapise spravil nekoliko nižje, na črn rob pod film (imam namreč 4:3 TV)

slatncan: kar se tiče 5.1 preko PC-ja, potem boš rabil še povezavo iz PC-ja na zvočnike 5.1.
Sam imam 5.1 zvočnike na računalniku povezane preko USB-ja, ker je dekodirnik v samih zvočnikih, tako da v vseh filmih nastavim samo sp-dif preko usb-ja.
Če boš dobil zvočno kartico z optičnim vhodom, ki bi podpirala da potem ta signal pošlješ neprekodiran naprej, potem naj bi se teoretično dalo. Praktično pa ne vem, če bi imel tako zvočno bi poskusil, tako pa nemorem :)

slatncan ::

js sm dal tega gor
http://b-rad.cc/1066/wdlxtv-live0-3-0/

kar se tiče 5.1...iz pcja mam že na zvočnike povezano ker mam geniuse 5.1 woodse...js bi rad samo spravo iz WDja 5.1 zvok na PC, in potem preko PCja na zvočnike...kupil bi pa PCIe 5.1 kartico z optičnim vhodom...bo treba probat...neko navadno trust varjanto za 35EUR pa bomo vidli...fajn bi blo :D

SkyEye90 ::

Zdaj šele vidim da je celo neka novejša verzija, bom še to sprobal če mi uspe naložiti pa da vidim.

Ja najbolje da sprobaš, dokupi eno zvočno kartico z optical-in priključkom, mislim da se bo dalo. Drugače pa se zmeni da boš kartico vrnil, če nebi uspelo.

boko34 ::

lapan :: 16. nov 2009, 16:20:53citiraj #tko je... zunanje .srt podnapise res predvaja malo pod polovico zaslona, medtem ko pa zapečene podnapise (v mkv-ju) predvaja spodaj. Pol naknadno sm probavau in ugotovu, da če .srt podnapis prekonvertiram v .ass (advanced substation alpha) v Subtitle Workshop-u mi jih prav tako predvaja spodaj. Če imaš več srt podnapisov jih najlažje spremeniš v .ass tko da v Subtitle Workshop greš pod Tools->batch convert in izbereš mape, output format (ass) in to je to.


@SkyEye90
Ne vem, če ima B-Rad-ov firmware kakšno nastavitev, vendar meni zgoraj opisan postopek deluje lepo na WDTV(gen2) in imam vse podnapise na dnu ekrana. Lahko pa tudi počakaš (upaj, da ne bo trajalo predolgo) na popravek z naslednjim firmwareom.

SkyEye90 ::

Glede tega postopka, sem poskusil, ampak meni tiste podnapise katere so spodaj prikazuje tako, da če je ena vrstica je ok, če pa sta 2, pa mi prikaže le zgornjo vrstico! Spodnje pa kar ni.. Kakšen format TV-ja pa imaš nastavljeno v nastavitvah? Jaz imam standard (4:3).

Poldi112 ::

Sem klical v Leclerc da preverim, če imajo wdtv live, pa mi nočejo povedati točne cene - punca na telefonu pravi,da ne sme.

Debili. Kar naj ga potem imajo.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

boko34 ::

@SkyEye90
Jaz imam LCD in s tem nastavljeno na 16:9. Probaj malo spreminjat tiste nastavitve pa boš videl, če bo kaj boljše. Sicer boš moral počakati na naslednji firmware.

PARTyZAN ::

Mimogrede: YouTube sesuva player.

In spet čakamo na popravljen firmware... :)

SkyEye90 ::

Od B-rad-a firmware mi je le uspelo naložit, ampak je vse enako, le ozadje je drugo...

Podnapisi pa isto, ne glede na to kakšen format nastavim, kako velike podnapise, če so .srt so preveč zgoraj, če pa so .ssa pa se spodnje vrstice sploh vidi ne, prikaže samo eno vrstico podnapisov.
Mogoče je težava v izhodu, namreč imam povezano preko composite, mogoče je pri hdmi kaj drugače, nevem.
Čakamo update :)

slatncan ::

prek hmdi ni nič drugače :D

psytoma ::

zakaj mi noče predvajati srt podnapisov. zalaufam določen MKV film 1080p z vgrajenimi subi in sploh ni možnosti da externe zberem, kako naj to uredim ?

slatncan ::

vgrajene pa lahko spreminjaš ali izklapljaš v meniju?tam ponavad se spreminjajo podnapisi...med do zdaj vsi .srt delajo... edino z .sub ne dela...ih ne zazna

hotlips ::

Pazi, da so identično poimenovani in v isti mapi kot filem, pa nebi smelo bit problema. Glede .sub pa sem jaz samo končnico v .srt spremenil in je normalno predvajalo.

lp.hl

slatncan ::

iz sub v srt?to še pa nism probo samo končnico spremenit...hvala

kar se tiče poimenovanja...ni treba biti enako...meni dela v vsakem primeru ali je enako ali ne, se mi pa zdi da če so enako jih samo naloži, če pa niso jih morš pa ročno zbrat...

Snail ::

jaz pa sm opazu en nadležen problem, sam ne vem kaj je dejansko krivo tle (kabel, tv al sama naprava).

Wd Tv Live imam prpopan preko hdmi, in vedno, v kerem koli primeru, mi odreže cca 20 pixlov roba, na vseh straneh. To opazim če slučajno zoom-outam oz premaknem sliko levo/desno/gor/dol.

SkyEye90 ::

Js sm tud to opazu, sicer imam povezano preko composite izhoda. Da pa se to dogaja preko HDMI-ja?? Pa imaš FullHD tv in 1080p film?

Snail ::

žal le hd ready tv. Filme pa sem probal vse možne resolucije (720p, 1080p, dvd format ...), pri vseh je isto.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Snail ()

SkyEye90 ::

Ima tvoja TV resolucijo 1280x720 ali 1366x768?
Ker če ima 720 vrstic in predvajaš film 720p bi se morala zadeva ujemati do pixla natančno. Sam nimam HD-TVja da bi sprobal, ampak je pa čudno.
Če ti na vsaki strani malo poreže, to pomeni da prikazuje zoom-an film in se pixli potem ne ujemamo 1:1, rezultat pa je veliko slabša slika. Če to delajo vsi WD-TV playerji, potem to ni vredu..

Snail ::

1366x768. In dejansko ja, prikazuje zooman film. Sam namesto da bi ga zoomal za 1.06x (da pride na 768) zgleda, da uporabi faktor 1.1

Ob priliki bom probal kje drugje stestirat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Snail ()

psytoma ::

subi so srt format in isto poimenovani kot mkv datoteka, a vendar mi najde samo dvojne sube ki so že vgrajeni v mkv film

Dani86 ::

Jaz sem nabavil zadevo danes (wd live), pa sem kar konkretno razočaran...

Najprej priključim zadevo ter probam odpret .vob v video_ts mapi...ok, dela.
Zadevo vgasnem...prižgem ponovno čez 2 uri, isto datoteko...in glej ga zlomka...sekunde letijo, ekran pa črne barve, pravtako ni bilo zvoka...

Poskušam ugotoviti kaj sem storil v prvo da je zadeva igrala...se spomnim, da sem najprej prižgal WD zunanji disk, nato pa čez minuto nekje vklopim wd live...zadeva spet deluje...s tem da mi utripa lučka od usb ikone na wd live-u, na wd disku pa mi tista svetloba prehaja iz leve proti desni (ponavadi je tak ob zagonu)...No in takrat ko je bila slika črna, ko zadeva ni igrala, sta obe lučki svetili, kot bi najbrž bilo tudi normalno... kaj je to narobe ?? Ima kdo podoben problem oz pozna rešitev ?? Skratka če bom se vedno moral zezat s tem, da vklopim najprej eno potem drugo zadevo,...potem ga še ta teden nesem nazaj !

kmetek ::

malo poglej za kakim novejšim firmware-om.

SkyEye90 ::

Ne novejšega firmware-a nalagat, zadnji je .12 in ima preveč težav, če si ga slučajno naložil potem naloži nazaj .11, ki ga dobiš na uradni strani.
Imel sem podobno težavo z diskom, ko sem ga priklopil ga včasih ni zaznal, če pa ga je pa ga ni prej kot v nekaj minutah.
Naložil sem nazaj .11 firmware, zdaj pa ga zazna v nekaj sekundah, ne glede na to kaj najprej priklopim.

Dani86 ::

Vzamem svoje besede nazaj :)

Zadeva deluje ... le potrebno je malo potrpljenja kot je povedal tudi SkyEye90...ko se zadeva priključi je potrebno počakati minuto, dve...potem pa špila :)grem pač vmes na Wc al pa po drink ;)

Lp

silvom1a ::

No ja , jaz imam FW .12 pa mi disk prepozna v največ dveh treh sekundah...

PARTyZAN ::

Najnovejši FW je .11. .12 je bil odstranjen, ker je očitno masam delal drage uteži za papir.

roberto07 ::

Hay !
Ali kdo ve kako posodobiti WD TV life preko USB-ja, ponuja namreč možnost samo preko mreže !

XS!D3 ::

Danes sem nabavil tale WD TV LIVE, sprobal en film in par demotov 1080p in je super, me pa zanima, če kdo uporablja torrent client na B-RAD fw-ju in če so drugače kakšni problemi s tem B-RADovim fw-jem?

Dani86 ::

sem probal streamat .mkv preko xp-ja (network share) pa mi podnapisov ne najde...čeprav so podnapisi v mapi, z istim imenom kot film...končnica podnapisov je .srt tak da bi moralo delat... še kdo s podobnimi težavami?

Snail ::

Hay !
Ali kdo ve kako posodobiti WD TV life preko USB-ja, ponuja namreč možnost samo preko mreže !


Daš fw na ključek in bootaš iz njega. To je blo že precejkrat razloženo na http://wdtvforum.com/main/index.php


Danes sem nabavil tale WD TV LIVE, sprobal en film in par demotov 1080p in je super, me pa zanima, če kdo uporablja torrent client na B-RAD fw-ju in če so drugače kakšni problemi s tem B-RADovim fw-jem?


B-RADov torrent ne dela še kot bi moral, razen če nisi vešč v linux okolju :P Njegov fw je še mal bugast, kar je tudi že napisal v svojem blogu, treba počakat na novejšo verzijo.

roberto07 ::

JA mogoče za VD TV stare serije, za TV Live pa to ne dela !

WD TV Live se posodablja preko omrežja - interneta direkt, preko ključka pa na gre sem poskusil! Če je kakšen trik se priporočam.

PS
Ključek sem formatiral, poskušal različne verzije, pa ga ne gre !

Zgodovina sprememb…

slatncan ::

seveda da gre...2 ali 3 fajle katere dobiš v paketu daš v na ključek brezkakršnih koli map...in ti zazna ČE IMAŠ NA KLJUČEKU NOVEJŠO VERZIJO KOT JE NA WDju...če imaš isto ti ne bo zaznalo seveda ne(npr na wdju je 1.0.10 na ključeku pa 1.0.11)...če pa hočeš sforsirano nasnet to ka maš na ključeku, pa z notepadom odpreš un fajl ko ma .ver na kocu in spremeniš verizjo za eno višje in bo...js sm tak delo...

Snail ::

To update the firmware via a USB device:
1. Go to http://support.wdc.com and download the latest firmware update compressed file
for your WD TV Live Media Player.
2. Click "Downloads" then the product name (or photo).
3. Extract the three files (.BIN, .VER, and .FFF files) to the root (top level) of a portable
USB drive.
4. Connect the USB drive to the WD TV Live Media Player's USB port.
5. Press HOME, and then select the Settings bar.
6. Select the firmware upgrade icon, and then press ENTER.
7. You are prompted to perform the firmware upgrade.
8. Select OK on the firmware update prompt, and then press ENTER. This will restart the
system.
9. After restarting, the system automatically enters firmware upgrade mode.
10. Once the update process is completed, the WD TV Live HD Media Player will restart
again.
11. Once the HD WD TV Live Media Player restarts, the new firmware is automatically
loaded.


Important product update notes:
1. Make sure the only USB drive connected to the WD TV Live HD Media Player is the
USB drive with the product update files.



Če ne tle je listan official fw 1.0.11 skupaj z zgornjimi instrukcijami
http://wdtvforum.com/main/index.php?top...

Edit: priporočljivo je med fat32 sistem na ključku ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Snail ()

XS!D3 ::

Pri meni je delovalo tako, da sem USB ključ sformatiral v FAT32 (s pomočjo HP USB Disk Storage Format Tool, kot je priporočeno v readme fajlu) in nanj prekopiral fajla wdtvlive.bin in wdtvlive.ver ter ga priključil na WDTV Live. Ko se WD TV Live zbudi in zazna USB ključ, bi moral izpisat, da je najden nov firmware, potrdiš upgrade in počakaš (če ne napiše tega je baje treba spremenit un version file --> piše v readme kako pa kaj).
Je pa tale verzija res še mal buggasta in torrent ne dela avtomatsko, sicer mi je retalo nekak zrihtat, ampak nevem več točno kaj vse sem spremenu.
Na forumu sem drugače našel tale navodila za torrent:
1) create /conf/S00user-script
# cat /conf/S00user-script
chmod 755 /conf/S*

# I use modified version S95lighttpd because original ignore LIGHTTPD option from /conf/config
ln -sf /conf/S95lighttpd /tmp/init.d/S95lighttpd

# I use modified version S96deluge for my custom setup
ln -sf /conf/S96deluge /tmp/init.d/S96deluge

2) create / copy and modify original /etc/init.d/S95lighttpd
# diff /conf/S95lighttpd /etc/init.d/S95lighttpd
--- S95lighttpd Fri Dec 31 19:00:12 1999
+++ /etc/init.d/S95lighttpd Wed Dec 31 19:00:00 1969
@@ -1,7 +1,5 @@
#!/bin/sh

-[ "`grep -i \^LIGHTTPD=\'ON\' /conf/config`" != "" ] || exit 0
-
prefix="" # "/opt"
PATH=${prefix}/bin:${prefix}/sbin:/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin
NAME=lighttpd

3) copy all deluge configs to rw dir ( in my case nfs )
mount 172.31.1.3:/home/pvi/video/video2/.deluge /mnt
mkdir /mnt/downloads
mkdir /mnt/delugeweb
cp -Pr /etc/deluge/* /mnt/

# manually modify core.conf to change "download_location" and etc
grep download_location /mnt/core.conf
"download_location": "/etc/deluge/downloads",

4) create / copy and modify original /etc/init.d/S96deluge
# diff /conf/S96deluge /etc/init.d/S96deluge
--- /conf/S96deluge Fri Dec 31 19:00:12 1999
+++ /etc/init.d/S96deluge Wed Dec 31 19:00:00 1969
@@ -14,11 +14,17 @@
sleep 30
done

- mount 172.31.1.3:/home/pvi/video/video2/.deluge /etc/deluge
- mount -o bind /etc/deluge /root/.config/deluge
- ln -sf /etc/deluge/delugeweb /tmp/delugeweb
+ ### copy all config files to /tmp
+ mkdir -p /tmp/deluge
+ cp -Pr /etc/deluge/* /tmp/deluge
+ [ ! -f /conf/deluge.conf ] && cp /etc/deluge/core.conf /conf/deluge.conf
+ umount /tmp/deluge/core.conf 2>/dev/null
+ mount -o bind /conf/deluge.conf /tmp/deluge/core.conf
+ umount /root/.config/deluge 2>/dev/null
+ mount -o bind /tmp/deluge /root/.config/deluge
add.webplugin deluge /etc/deluge/deluge
-# [ -e /var/www -a ! -d /var/www/deluge ] && ln -s /etc/deluge/deluge /var/www/deluge
- sleep 5 && deluged && sleep 3 && deluge -u web &
+ [ -e /var/www -a ! -d /var/www/deluge ] && ln -s /etc/deluge/deluge /var/www/deluge
+ deluged && sleep 3 && deluge -u web &
else
remove.webplugin deluge
fi
@@ -31,7 +37,5 @@
stop)
[ "`pidof deluged`" != "" ] && killall deluged && sleep 5
[ "`pidof deluge`" != "" ] && killall deluge && sleep 5
- umount /root/.config/deluge 2>/dev/null
- umount /etc/deluge 2>/dev/null
;;
esac


5) set my own preferences for interactive shells
cat /conf/profile

export TZ='America/Toronto'
alias %%='fg'

vendar sem sam ekspirimentiral še nekoliko drugače. Za začetek, če želite dostop preko web vmesnika, je potrebo usposobiti lightttpd, ki je sicer aktiviran, vendar manjka skupina data-www, ki se jo doda z ukazom addgroup data-www (preko telneta/shh-ja/S00custom-options). Nekoliko bolj zakomplicirano pa je naprej s samim deluge odjemalcem (navodila, ki naj bi delovala so zgoraj). Sam sem linkal config fajle preko SSH-ja s pomočjo zgornjih navodilih in mi je po rebootu uspelo zagnat zadevo s pomočjo deluged && deluge-web &. Nato sem ugotovil, da se v web umesnik ne da povezat s Chrome-om, zato sem sprobal še FireFox in sedaj deluje. Za test sem dal dl-jat en torrent, ki ga trenutno vleče s cca. 100kB/s, nevem pa ali je problem v seedrjih ali še kje drugje (preko kompa leti čez 3MB/s BP).

EDIT: Zgleda tud hitrost ni problem, louda tud 1.5MB/s in več, edino procesorja pol kr dost kur.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: XS!D3 ()

markoajda ::

A je kdo poiskusil WDTV Live direktno prek Amis modema priklopit na mrežo? Sem probal pa mi v mreži ne deluje ne na WDTV Live ne na računalniku (XP). Zanimivo, da povezava z internetom je prav tako, test mreže pravi, da je vse ok. Ima kdo kakšno idejo ali je edina rešitev, da priključim še dodatni switch?

Zgodovina sprememb…

Snail ::

Sam obveščam, da je pršu nov B-RADov FW, nisem še stestiral

0.3.2
* fixed group/shadow/passwd to enable lighttpd
* fixed /etc/init.d/S96deluge to enable deluge
* fixed /etc/init.d/S96nzbget to enable nzbget
* fixed deluge config persistence
* unrar-nonfree-3.8.5-1 included
* actually included par2-0.4
* lighttpd can be disabled (config_tool -c LIGHTTPD=OFF)
* deluge webui can be disabled (config_tool -c DELUGEWEBUI=OFF)
* Merry Christmas!!!

roberto07 ::

Hvala bom poskusil. Katero verzijo pa imate gor. Jaz imam namreč težavo pri HD filmih s podnapisi. Ne dela mi sub in srt tudi ne.

FW pa imam zadnjo uradno verzijo. Razmišljam pa da bi poskusil 1.03.... .

roberto07 ::

Poskusil vse mogoče pa mi ne zazna USB-ja ( oz novega FW, ko vključim WD... Formatiral ključek na vse možne načine, poskusil naložiti :
WDTV_1_03_01.zip, WDTV_FW_1_02_10.zip ( normalno razpakirane direkt na root), gor na WD TV Live imam 1.01.11 in ne gre. Ima še kdo kakšno idejo.

WD TV je star dba dni mogoče so na firmi kaj spremenili in onemogočili ta način posodabljanja ?

Snail ::

čaki malo, ti hočeš dat WD TV fw na WD TV Live ?? ... to ravno ne gre skupi

fyi, 1.0.11 je zadnji official fw za WD TV Live

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Snail ()

roberto07 ::

1.02.11 je original od WD ja, ki so ga kasneje umaknili, ta bi moral iti. Naprava mi ne bere šumnikov, zato bi jo posodobil. Ali je še kakšna druga možnost ?

slatncan ::

ja...v nastavitvah si spremeni encoding al ka je na Central European pa ti bojo šumniki delal :P

in ne, kolko vem je 1.0.12 zadni bil ki so ga umaknili ker je zablokiral celo zadevo...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: slatncan ()

roberto07 ::

slatncan hvala , tu je bila težava s šumniki. Kar se pa tiče posodobitve FW pa je tale šel gor 1.01.11_B-RAD.CC_WDLXTV_LIVE-0.3.2.zip.

Hvala vsem ki ste mi pomagali in

želim Vam lepe praznike !

Robi

slatncan ::

np :D

mene pa zanima ali bi bil kdo tolko dober da bi mi magari na ZS al pa tu razložo kak tote FW od b-rad zrithat...ker meni je uspelo nasnetu gor...ampak neke razlike razen drugega ozadja nisem opazo(naj bi se dali podnapisi prestalvat, torrent pa to) ker mi ni jasno kak one neke dodatke skonfigurirat...rabim linux al kaj?

lp

XS!D3 ::

Glede podnapisov nevem, drugače pa dobiš s tem FW-jem dostop do sistema (gor je neka vrjanta Linuxa) in potem lahko počneš marsikaj, recimo torrent klient z web vmesnikom je že zraven, vendar ga je treba omogočiti. V meniju, ki ga vidiš na televiziji, ni veliko razlik, več ali manj pa zadeve nastavljaš preko SSH-ja oziroma Teleneta ali pa s pomočjo skript, ki jih naložiš recimo na ključ in se nato zalaufajo ob zagonu naprave (več o vsem tem piše tudi na B-RADovi strani) ter preko web vmesnika (v internetni brskalnik vneseš IP naslov WDTVLive-a in imaš tam pol raznorazne zadeve). Ko enkrat omogočiš torrent klient, lahko preko web vmesnika dodajaš torrente za dl, spremljaš kaj se dl-ja itd. So pa v verziji 0.3.1 raznorazni bugi in je potrebno za delovanje torrentov recimo malo več igranja z napravo, naj bi bile pa težave v 0.3.2 že odpravljene, nevem pa če v celoti. Danes nameravan nadgradit na WDLXTV LIVE 0.3.2, potem bom pa videl, če je kaj bolje.

silvom1a ::

Na splošno , ljudem ki zelo dobro ne obvladajo linux-a , ne priporočam instalacijo b-radovega FW-a...

slatncan ::

ja sj z linuxom sm že delo...samo bi pa vseeno kak howto prišo prav...ker mi ni čisto jasno na kakem principu to deluje...al pa js ne najdem na njegovi strani...

XS!D3 ::

Evo, upadate na WDLXTV LIVE 0.3.2 je narjen. Je pofiksanih kr neki stvari, tud za torrent klienta nastavt je mal mn dela, zaenkrat dela kr uredu, testiram dalje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: XS!D3 ()

Poldi112 ::

Jaz razmišljam o live, in testiram starega. In vidim, da pri večini mp4 filmov ne dela zvok. Kako to rešujete. Ker kot sem bral je WD-jev pristop naj jih uporabnik konvertira in da se s tem ne mislijo ukvarjati.

Pa kul bi bilo, če bi se dalo miško priklopiti, kot alternativo bedastemu daljincu. In imeti kakšen bolj smiselen browser, ki ne bi ločeval po tipu, tako kot sedaj, ko moraš znova izbrati glasbo in iti v direktorij, če si imel prej film.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

XS!D3 ::

Lahko daš primer kakšnega filma, pri katerem naj bi bil problem zvokom, pa sprobamo na Live-u, če dela.

Poldi112 ::

Sem ti poslal zasebno sporočil, ker je torrent.
tnx.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
««
5 / 24
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Xtreamer ali kaj drugega?

Oddelek: Zvok in slika
4119284 (18443) Han
»

WD TV Live HUB (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
7821443 (14881) kamuee
»

WD TV.. kdo ima? (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Zvok in slika
1551150476 (33045) king67
»

Nakup WD HD TV Player

Oddelek: Kaj kupiti
115034 (3207) Robert1
»

WDTV Live ali Xtreamer?? to je zdaj vprašanje

Oddelek: Zvok in slika
407678 (3662) umexteacher

Več podobnih tem