Forum » Zvok in slika » Ali se da narediti dvojnik kartice plačljive digitalne kabelske televizije
Ali se da narediti dvojnik kartice plačljive digitalne kabelske televizije
nanovo ::
Pozdravljeni
Mene pa zanima ali se da narediti dvojnik kartice za digitalno televizijo. Gre za to da imamo naročnino za digitalni paket z HBO ampak ga lahko gledaš samo na enem TV. Ker bi želel gledati še na enem mi pravjo da morm novo naročnino sklent. Pa me zanima ali je sploh možno in kako narediti dvojnik kartice oziroma kako gledati plačljive digitalne programe na drugem tv v hiši.
Hvala za vse odgovore
Mene pa zanima ali se da narediti dvojnik kartice za digitalno televizijo. Gre za to da imamo naročnino za digitalni paket z HBO ampak ga lahko gledaš samo na enem TV. Ker bi želel gledati še na enem mi pravjo da morm novo naročnino sklent. Pa me zanima ali je sploh možno in kako narediti dvojnik kartice oziroma kako gledati plačljive digitalne programe na drugem tv v hiši.
Hvala za vse odgovore
- zaklenil: podtalje ()
bond007 ::
Itak rabiš potem še dodaten dvb-c sprejemnik, da lahko na dveh tvjih gledaš digitalno tv... Glede dvojnika kartice, je pa to itak kaznivo in kolikor vem, tega na forumu ne bodo dolgo gledali...
podtalje ::
V skladu s Pravili na forumu zaklepam. Kot so ti povedali, če hočeš gledati na še enem TV-ju, potem moraš kupiti novo kartico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 444772 (84300) | zavajon |
» | Prevajanje internet strani - prava jeba!Oddelek: Izdelava spletišč | 3442 (2584) | Phantomeye |
» | digitalni sprejemnik (DVB-C) za TVOddelek: Zvok in slika | 18501 (9975) | mysterio |
» | ADSL TV @ SiOL (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Omrežja in internet | 57610 (17934) | dinozaver7 |
» | Dilema: Satelitska antena(analogna) ali Siol TV?Oddelek: Zvok in slika | 1729 (1519) | Satelit |