Forum » Zvok in slika » VGA
VGA
lisac3 ::
Leep pozdrav!
Rad bi priklopil TV na PC poleg monitorja, s tem da nimam na grafični 2x vga out in me zanima če bi lahko Tv
izhod bil priklopljen na matični Vga-out monitor pa na grafični out ? Hvala !
Rad bi priklopil TV na PC poleg monitorja, s tem da nimam na grafični 2x vga out in me zanima če bi lahko Tv
izhod bil priklopljen na matični Vga-out monitor pa na grafični out ? Hvala !
kixs ::
Probaj. Ceprav nekatere maticne avtomaticno izklopijo integrirano graficno, ko imas vtaknjeno drugo. Preveri v BIOSu, ce imas kaksno moznost. Imej TV in monitor povezana na racunalnik in vklopljena, sele potem vklopi racunalnik.
lisac3 ::
Ja, to si tudi jaz mislim da je integrirana izklopljena zaradi te vtaknjene, bom probal vseen, če ne pa preko s-videa, hvala
Opkow ::
Tvoja graficna imas samo VGA izhod, in nima DVI-ja?
Ker preko DVI-A lahko z adapterjem, ki je obicajno prilozen zraven graficne, priklopis VGA napravo.
Ker preko DVI-A lahko z adapterjem, ki je obicajno prilozen zraven graficne, priklopis VGA napravo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 588192 (27521) | Dominator |
» | Prenosnik, zelene črte na zaslonuOddelek: Pomoč in nasveti | 4240 (1301) | Han |
» | Nov PC in grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4355 (3267) | hdx |
» | Povezava pc z 32"Samsung POMOČOddelek: Pomoč in nasveti | 1387 (1339) | Glockor |
» | pc ->lcd tv HDMI 1366x768 blank screenOddelek: Zvok in slika | 2136 (1909) | dosy |