Forum » Igre » CM2001/2002
CM2001/2002
Marabela ::
Mene pa zanima-kako bi se naredil taktiko za CM2001/2002? Da prov tiste puscice nardis na igralce pa to??? A obstaja program?
damian ::
Tam ko dolocas taktiko z desnim gumbom miske povleci od izbranega igralca v zeljeni smeri.
dela ::
ajde da nebom nove teme odpiral...
pokomentirajte svoje dosežke pri tem špilu in mogoče nalepite par screenshotov...
pokomentirajte svoje dosežke pri tem špilu in mogoče nalepite par screenshotov...
goranTNT ::
Prvak z AC Milanom v Italiji pa polfinale lige prvakov.
Prvak z Portom v Portugalu pa pofinale lige prvakov.
Prvak z PSV v Nizozemski.
Pa se nekaj drugih uspehov.
Screenshotov nimam ker sem to igro igral ze dolgo casa nazaj tak da sem med tem casom ze formatiral disk.
V bistvu zdej cakam cetrti del.
Prvak z Portom v Portugalu pa pofinale lige prvakov.
Prvak z PSV v Nizozemski.
Pa se nekaj drugih uspehov.
Screenshotov nimam ker sem to igro igral ze dolgo casa nazaj tak da sem med tem casom ze formatiral disk.
V bistvu zdej cakam cetrti del.
andrej ::
Oja, samo da pride CM 4.
Drugace pa jaz CM 01/02 spilam skoraj vsak dan.
Spilal sem ze z AC Milanom, Real Madridom, Atleticom iz Madrida, FC Bayern in osvojil domace prvenstvo, ligo prvakov, itd, itd.
Vcasih se tudi mucim z nizjimi klubi. Recimo z angleskim Herefordom sem prisel iz Div v 2. anglesko ligo, dalje pa potem ni slo
Drugace pa jaz CM 01/02 spilam skoraj vsak dan.
Spilal sem ze z AC Milanom, Real Madridom, Atleticom iz Madrida, FC Bayern in osvojil domace prvenstvo, ligo prvakov, itd, itd.
Vcasih se tudi mucim z nizjimi klubi. Recimo z angleskim Herefordom sem prisel iz Div v 2. anglesko ligo, dalje pa potem ni slo
evo če komu s chievotom uspe ostat v ligi prvo sezono je car!
meni ta novi manager nekako ne gre od rok (pa ne zarad attribute maskinga)... nimam kakih uspehov medtem ko sem pri lanski verziji pripeljal forest green roverse iz coference (5.liga) v drugo ligo in dvakrat zaporedoma sem bil z svedskim leikinom (iz 3. lige) prvak in trikrat pokalni zmagovalec.
Z novim managerom sem igral samo chievo (vsi poskusi ostanka v ligi so neslavno propadli (tudi s sukerom v napadu in westom ter galicem v obrambi)
Ter walizansko prvenstvo z aberystwyth kjer sem bil trikrat drugi in enkrat iz UEFA cupa izlocil HSV, Marseille pa je bil ze prevelik zalogaj.
Vglavnem ce je kdo s chievotom ostal prvo sezono v ligi je car...
meni ta novi manager nekako ne gre od rok (pa ne zarad attribute maskinga)... nimam kakih uspehov medtem ko sem pri lanski verziji pripeljal forest green roverse iz coference (5.liga) v drugo ligo in dvakrat zaporedoma sem bil z svedskim leikinom (iz 3. lige) prvak in trikrat pokalni zmagovalec.
Z novim managerom sem igral samo chievo (vsi poskusi ostanka v ligi so neslavno propadli (tudi s sukerom v napadu in westom ter galicem v obrambi)
Ter walizansko prvenstvo z aberystwyth kjer sem bil trikrat drugi in enkrat iz UEFA cupa izlocil HSV, Marseille pa je bil ze prevelik zalogaj.
Vglavnem ce je kdo s chievotom ostal prvo sezono v ligi je car...
jas sem spet probal s chievotom... 6 pik v osmih tekmah pa sem spet obupal
ma kdo kake nasvete da mi pove kaj delam narobe?!?!
ampak špilat pa ne morem nehat- je preveč dobr špil
ma kdo kake nasvete da mi pove kaj delam narobe?!?!
ampak špilat pa ne morem nehat- je preveč dobr špil
jaz sem tudi probal s Chievom pa so grozna ekipa sranje je tudi, ker CM zacne tako pozno in ti sam spil prej kupi ze 5 bednih igralcev. Sam bi ta denar lahko dosti bolje porabil :(
Sem pa premagal Intel 3:1 potem pa z leccejem izgubil 0:2.
Samo cime je pa ful underrated... upajmo, da bo v CM4 bolje. can't wait
Sem pa premagal Intel 3:1 potem pa z leccejem izgubil 0:2.
Samo cime je pa ful underrated... upajmo, da bo v CM4 bolje. can't wait
Muflon1 ::
Cime underrated? Tko samo zgleda ko ga kupiš ga daš igrat takoj za dvema špicama pa seka! sem probu v Manchestru PSVju in Interju pa je vsepovsod odlično igral
Drugače pa univerzalne taktike so ampak moraš vedet kakšne igralce rabiš. Npr. Js mam eno dobro taktiko 3-4-1-2 ki jo lahko uporabljam v vsakem klubu ampak pogoj za to taktiko sta dva dobra krilna igralca in vsaj en dober DMC. Drugače je pa na netu ful tega tko da malo pobrskajte. Z Chievom se pa ziher da obstat v ligi en bunker tektik si nardiš pa je :-)
Bom probu tole z Chievom
Drugače pa univerzalne taktike so ampak moraš vedet kakšne igralce rabiš. Npr. Js mam eno dobro taktiko 3-4-1-2 ki jo lahko uporabljam v vsakem klubu ampak pogoj za to taktiko sta dva dobra krilna igralca in vsaj en dober DMC. Drugače je pa na netu ful tega tko da malo pobrskajte. Z Chievom se pa ziher da obstat v ligi en bunker tektik si nardiš pa je :-)
Bom probu tole z Chievom
tole s cimetom morem probat.
jaz raje igram 3-1-3-1-2 in seka. ravno sem koncal odlicno sezono z Atleticom iz Madrida in vsem vsekal, da Barceloni in Realu ni blo nic jasno. V trenutni sezoni mam:
9 | 8 - 0 -1 | 28 - 8
jaz raje igram 3-1-3-1-2 in seka. ravno sem koncal odlicno sezono z Atleticom iz Madrida in vsem vsekal, da Barceloni in Realu ni blo nic jasno. V trenutni sezoni mam:
9 | 8 - 0 -1 | 28 - 8
Zgodovina sprememb…
- spremenil: andrej ()
a je kdo probal igrat s kaksnim nasim igralcem? je blo kaj uspeha?
ja sem mel bulalija v 2. spanski ligi in je raztural! Samo zdaj v 1. pa ni kaj dosti z njim...
Zdaj mam v ekipi Cesarja pa bomo vidli kak bo napredoval... cimeta sem tudi kupo, samo nevem kako se bo obnesel med Torresom, Palermom, Figom, Correro in Diegom Alonsom.
ja sem mel bulalija v 2. spanski ligi in je raztural! Samo zdaj v 1. pa ni kaj dosti z njim...
Zdaj mam v ekipi Cesarja pa bomo vidli kak bo napredoval... cimeta sem tudi kupo, samo nevem kako se bo obnesel med Torresom, Palermom, Figom, Correro in Diegom Alonsom.
mater jas še bom parkrat s chievotom probal ker je pravi izziv čeprav mi je že dopizdlo, pol pa grem špilat s sunderlandom ali kakim podobnim klubom.
P.S.
ste opazli da sta dva cimeta?!?
en je sebastijan cimirotic drugi pa sebastjan cimerotic pa špila pri hapoelu. Prav smešno je ko igra v SLO reprezentanci ista oseba v tandemu
P.P.S.
še hujše je da je underrated cela ekipa (Chievo),
ki je v resnici kar nekaj časa prvi v seriji A vodila, pa do UEFA cupa so komot prišli, V špilu pa je ostat v ligi prava misija nemogoče... Celo z zelo dobrimi novimi igralci ne uspe... Medtem ko je resnični ekipi uspelo brez kakršnih koli okrepitev (razen Jason Mayele-ja (v igri je še v caligariju), ki pa je umrl v prometni nesreči malo zatem ko se je preselil k chievu) priti v UEFO
P.S.
ste opazli da sta dva cimeta?!?
en je sebastijan cimirotic drugi pa sebastjan cimerotic pa špila pri hapoelu. Prav smešno je ko igra v SLO reprezentanci ista oseba v tandemu
P.P.S.
še hujše je da je underrated cela ekipa (Chievo),
ki je v resnici kar nekaj časa prvi v seriji A vodila, pa do UEFA cupa so komot prišli, V špilu pa je ostat v ligi prava misija nemogoče... Celo z zelo dobrimi novimi igralci ne uspe... Medtem ko je resnični ekipi uspelo brez kakršnih koli okrepitev (razen Jason Mayele-ja (v igri je še v caligariju), ki pa je umrl v prometni nesreči malo zatem ko se je preselil k chievu) priti v UEFO
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OMG kaj dela Manchester... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7042 (4904) | Alexius Heristalski |
» | Zmagovacel lige prvakov je: liverpoolOddelek: Loža | 2514 (2031) | Alexius Heristalski |
» | Naš fuzbal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 26238 (22135) | boštjan |
» | Real Madrid je božja ekipa!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7610 (6315) | _Mortal_ |