Forum » Pomoč in nasveti » Win2k + AMD - tezave z sesuvanjem.
Win2k + AMD - tezave z sesuvanjem.
Jux ::
Uporabljam Athlon 1400 + win 2k (SDR na MSIjevi plaTI, IBMov disk mislim da serija 305030 (oz. tista pred IC35)).
Winsi so se mi od danes na jutri zaceli sesuvat in sicer vcasih ze pri zagonu obvisijo oz. se komp avtomatično resetira. Včasih pa kar med delom.
CHKDSK je nasel na disku kar nekaj napak (disk je formatrian kot NTFS), je mozno da je to zaradi diska? Pomislil sem se da je z ventom kaj narobe, vendar zadeva cisto mirno dela pri cca. 55C.
Vsaka ideja dobrodosla, thx za pomoc
Winsi so se mi od danes na jutri zaceli sesuvat in sicer vcasih ze pri zagonu obvisijo oz. se komp avtomatično resetira. Včasih pa kar med delom.
CHKDSK je nasel na disku kar nekaj napak (disk je formatrian kot NTFS), je mozno da je to zaradi diska? Pomislil sem se da je z ventom kaj narobe, vendar zadeva cisto mirno dela pri cca. 55C.
Vsaka ideja dobrodosla, thx za pomoc
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
hominis ::
Isti problem je bil pri meni (Athlon 1.33 + MSI 8137C). Tako XP-ji kot w2k so postavljali rekorde v sesuvanju, nakar ugotovim da je probleme delala graficna ... ok dam drugo not, ultra staro s 2MB rama in se sesuva naprej ...
Nalozim se enkrat w2k s staro graficno, postimam vse gonilnike, dam noter GF 2 MX in racunalnik mi dela rock stable ze 2 mesca. Prej pa sem se ene 4 tedne mucu, nadgrajeval BIOS, probal enih 20 verzij raznoraznih gonilnikov, metal ven kartice z racunalnika ... mah kaj bi se nasteval.
In nauk celotne zgodbe ? Se zdej se mi ne sanja, zakaj mi prej racunalnik ni delal, sedaj pa dela ;))
Pa veliko srece !
Nalozim se enkrat w2k s staro graficno, postimam vse gonilnike, dam noter GF 2 MX in racunalnik mi dela rock stable ze 2 mesca. Prej pa sem se ene 4 tedne mucu, nadgrajeval BIOS, probal enih 20 verzij raznoraznih gonilnikov, metal ven kartice z racunalnika ... mah kaj bi se nasteval.
In nauk celotne zgodbe ? Se zdej se mi ne sanja, zakaj mi prej racunalnik ni delal, sedaj pa dela ;))
Pa veliko srece !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30274 (13708) | darkolord |
» | Win XP[ za/proti ] (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5154 (3956) | CaqKa |
» | Kateri os??Oddelek: Operacijski sistemi | 1583 (1320) | andrej |
» | Windows ME (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5348 (4467) | Simko |
» | C600@900+128RAM ni dost za DivX?Oddelek: Zvok in slika | 2035 (1751) | EASYdoor |