» »

Xbox 360 premium nasveti

Xbox 360 premium nasveti

«
1
2

soldier111 ::

Razmišlam da bi kupil xbox360 pa me zanima kje se najbol splača in kje so paketi da bom kupil en paket in vsi kabli... Bodo v kompletu. Kupil pa bi premium. V paketu pa bi bila tudi dobrodošla kakšna igrica. In če mi kdo razloži glede interneta.
Hvala že vnaprej!
(moja prva konzola zato se oproščam ker nevem čisto nič) :)

soldier111 ::

Prosim če mi pomagate

OmegaBlue ::

Mogoče če bi že obstoječe teme prebral...
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

soldier111 ::

Sem iskal ampak odgovora nisem našel. Če se ti spoznaš mi prosim povej.

kratos ::

Xbox 360 Elite ima not vse kable ter 120 gb disk, premium pa ima 60 gb disk ter nima hdmi kablovja... Seveda se ti najbol splača kupit xbox 360 elite vendar je premium isto dober sam da ma 60 gb disk, man kablou, bela barva (men lepša :) )... v paketih pa zdej ze kakšen mesec v muellerju prodajajo igre zraven xboxa tako da ja, dobiš igro če hočeš, odvisno od trgovine kjer xboxa kupuješ.
glede interneta pa če boš hotel igrat multiplayer, downloadati z live-a,... boš rabil live account ter kupit boš mogu xbox live kartico tam za 12 + 1 mesec te pride okoli 40 eur... najdejo se pa tudi taki ki prodajajo za 30 eur.

XsenO ::

Najbolj se splača kupiti premium različico (tisto s 60 gb diskom), razen če ne moreš živeti brez večjega diska in si za to pripravljen dati 60 - 100 EUR več. Hdmi, če ti rabi pa lahko v vsakem bigbangu posebi kupiš za 10 eur (ni obvezen, ker v paketo dobiš komponenti/kompozitni kabel ki omogoča HD). Kratos ti pa že enkrat nehaj zavajati s tem elitom.
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: XsenO ()

kratos ::

ne zavajam z elitom, sam raje kupim premium kot elite kvečjemu zaradi barve... bol se mu splača kupit elite ker ima večji disk in hdmi sej če bi malo pomislil bi ti blo logično ker zgleda da nič ne misliš. Če je pa cena ovira potem pa se ti vsekakor bol splača kupit premium vendar ker nisi nič napisal in sklepam da imaš denar potem je itak elite bolši kvečjem zarad diska ki ga boš čez kakšno leto zelo rabil ker se bodo špili mogli začeli nasnemavati na disk in igrati iz diska.
ampak its up to you...
edit: Cena premium: 249,99 €
Cena Elite z igro: 309,00 €
torej če bi XsenO malo pogledal kolk so konzole in malo mislil preden trapa, se ti bol splača kupit elite kot da ga kasneje nadgraduješ... več bi dal 60 €, če pa bi kupil premium in zraven dokupil:
hdmi: 10€
trdi disk 120 gb: 120 €
in še 1x premisli kaj se ti bol splača.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kratos ()

soldier111 ::

Hvala zanima pa me katere igrice so vam všeč

XsenO ::

Seveda se ti najbol splača kupit xbox 360 elite


Sorry toda to je zavajanje.

bol se mu splača kupit elite ker ima večji disk in hdmi sej če bi malo pomislil bi ti blo logično ker zgleda da nič ne misliš.


Če bi ti malo pomislu zakaj ti rabi disk bi videl, da ne razmišljaš logično.
Disk ti rabi za:
- presneti dvd igre, ki si lastiš na njega in s tem zmanjšati nalagalni čas (DVD moraš vseeno imeti vstavljen v konzolo)
- za xbox arcade igre
- za dodatke za igre
- za demote
- za presnemvanje glasbe s cdja (konzola omogoča streamanje iz računalnika zato ni lih kaj dosti uporabljena funkcija)

Zdej gremo reč, da imamo nadpovprečnega igralca. Ta bo igral ene 4 igre hkrati. Seveda bo vse 4 imel nameščene na disku. Vsaka igra zasede med 5-8 GB. Da poenostavimo, gremo reči, da 4 nameščene igre + dodatki za te igre + dodatki za nenameščene igre + sharnajeni položaje zasedejo skupaj 40 GB. Potem enih 6 ali 8 GB si pobere sistem, tako da na koncu bo naš nadpovprečen uporabnik imel 12-14 GB za demote in ostalo kramo, kar imho več kot dovolj (sam imam 20 GB in živim brez težav, pa se imam za nadpovprečnega uporabnika)

HDMI vhod pa imajo vse trenutne različice (ja tudi arcade), tako da rabi le dokupiti kabel (lahko je neoriginalen), ki pa pride okoli 10eur.
Tako da razen, če res hoče črno barvo konzole in misli, da ne bo mogel preživet brez večjega diska pa naj, da tistih 60-100eur več.

To zgoraj strnjeno v en stavek:" Ne vidim nobene potrebe po večjemu disku"

Kratos: če pa imaš kakšne boljše argumente, pa kar na plano z njimi.


Hvala zanima pa me katere igrice so vam všeč


Raje povej katere zvrsti so ti všeč, pa ti lahko svetujemo :)

Aja pa ti priporočam nakup v mullerju, ker je tam najcenejše v Sloveniji in je najmanj zajebancije s garancijo.
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: XsenO ()

kratos ::

Ti misliš za danes, jaz mislim za jutri.
Računalnika tut negreš kupit čist povprečnega oz. takega ki ga imajo dandanes vsi, vendar daš še tistih 100 eur in ga nardiš hitrejšga/bolšga in je za dlje... to vsaj delam jaz in vsi ki jih poznam.
120 gb disk pa bo čez leto kot sem že rekel če bi prebral prišel zelo prav ker bodo špili veliki 10-20 gb in jih boš lahko igral z nasnetjem le teh na disk, to je že stara novica in smo se že pred meseci o tem pogovarjal. Zakaj nebi zdaj dal 60 eur več in ima vse kot pa da čez leto oz. prej kupuje večji disk in takrat se mu pa po tvoji logiki nebo več splačalo ?
in v zgornem postu ga pa ti zavajaš k nakupu manjšega diska kar je traparija.
In verjemi 20gb je danes že potrebno nadgraditi na 60 oz. 120 gb, ti to gledaš samo nase, verjetno sploh ne kupuješ točk in ne downloadaš stvari iz live-a vendar jih je ogromno ki to delajo in se 20 gb napolni res hitro. Pa tut če hočeš svoj laser merkat je velik bolš met 60 oz. 120 gb ker imaš lahko vse špile ki jih igraš na disku in konzoli podaljšaš življenje za ogromno časa.

Hvala zanima pa me katere igrice so vam všeč

to je pa čist od tebe odvisno, mal na youtube trailerje poglej al pa napiš v google top 10 xbox 360 games in koperej ime ter ga prilepi v youtube pa poglej in iz trailerjev/gameplayou vidš če ti je igra všeč in pol si jo dobiš.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kratos ()

XsenO ::

ker bodo špili veliki 10-20 gb in jih boš lahko

Link do tega, če pa s tem misliš na games-on-demand iz zadnjega updata pa ti jaz rečem, da s cenami, ki jih imajo bom kar lepo ostal na kupovanju fizičnih ploščkov.

verjetno sploh ne kupuješ točk in ne downloadaš stvari iz live-a

nevem zakaj ampak se mi nekako zdi, da imam vseeno več dljanega kot ti.

Pa tut če hočeš svoj laser merkat je velik bolš met 60 oz. 120 gb ker imaš lahko vse špile ki jih igraš na disku in konzoli podaljšaš življenje za ogromno časa


Za moj laser naj te ne skrbi saj se mu ne rabi matrati z branjem violičnih DVDjev, anyway pa igre ki trenutno igram imam lepo presnete na disk, Haloja pa se itak ne splača presneti. Glede daljšanja življenja konzole, pri kateri je obraba lazarja res zadnji problem, (RROD and stuff) pa se ne bom sekiral.

soldier111: Ti lepo prečitaj kaj sem zgoraj napisal in če misliš, da ti bo 60 GB premalo, kupi 120 GB različico ali pa počakaj, da povlečejo 60gb iz prodaje in jih zamenjajo s 120 GB različicami za isto ceno kot trenutni 60gb.
1 + 1 = 1

soldier111 ::

še nekaj me zanima in sicer a je odvisno od tv d xbox dela al maš loh kerkol tv

XsenO ::

Priporočljiv je vsaj HDready TV. Lahko tudi na računalniški monitor, toda rabiš dokupit posebni kabel.
Če imaš navadni TV bi bilo dobro, da le ta podpira PAL 60, ker če ne določenih iger ne bodo delovali.
1 + 1 = 1

soldier111 ::

če podpera nevem in v knjižici ne najdem .
(najdem samo nekaj podobnega temu: PAL secam)

Berserker ::

Ok jaz mam problem piše da moram pri igri NBA2k6 dat na PAL 50 pa nikakor ne gbre v bistvu se spomnim da sem v starem dashboardu znal to spremenit v novem pa nevem točno kje to najdem sem pod nastavitve vse pogledal pa nič našel. Kr dokler si ne nastavim na 50 pal nemorem igrat kr piše da to potrebuje.
Sicer pa mislim kako je to mogoče da imam to igro celo orginal pa mi ne deluje pa imam vse kar potrebujem , naj se gre M$ včasih solit. Sn đže itak jezen ko mi je gold poteku pa nevem klje naj si kupim na chomshpu pa nimajo.

XsenO ::

če podpera nevem in v knjižici ne najdem .
(najdem samo nekaj podobnega temu: PAL secam)


Žal ti ne morem kaj dosti pomagati glede tega, ker se ne spoznam preveč na reč. Menda je stvar v temu, če ti TV podpira 60Hz prikakz.



Ok jaz mam problem piše da moram pri igri NBA2k6 dat na PAL 50 pa nikakor ne gbre v bistvu se spomnim da sem v starem dashboardu znal to spremenit v novem pa nevem točno kje to najdem sem pod nastavitve vse pogledal pa nič našel. Kr dokler si ne nastavim na 50 pal nemorem igrat kr piše da to potrebuje.



Ehmm ni pod System setings -> console settings -> displey?


Sicer pa mislim kako je to mogoče da imam to igro celo orginal pa mi ne deluje pa imam vse kar potrebujem , naj se gre M$ včasih solit.

Vse razen pravilno delujoče televizje :P

Sn đže itak jezen ko mi je gold poteku pa nevem klje naj si kupim na chomshpu pa nimajo.

Sem ti že v prejšnjih temah podal linke kje nabaviti, če si ne upaš pa je tvoj problem. Druga opcija ti pa je iti čez mejo v kak igričarski butik, če pri nas nikjer ne najdeš.
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: XsenO ()

kratos ::

Xsen0 špili bodo slej ko prej od 10-20gb in še čez oz. sej so že (gta 4, sanits row 2,...) potem ko bodo špili pršli na 4 dvd-je + bodo pa naredil da se jih lahko igra samo z nasnetjem, sej večina placa zasede samo grafika in če bo recimo grafa na 2 dvd-jih in drugi podatki na drugih 2 dvd-jih niti neboš mogel imeti izbire kot da nasnameš na disk... ampak to govorim za bližno prihodnost. Takrat pa bodo kot si že rekel odvrgli 60 gb in zamenali za 120 in še večje kapacitete.
RROD je bil odpravljen že pred meseci in je zdaj prva najpogostejša okvara laser, in zato vsem priporočam da tiste igre ki jih igrate nasnamete na disk.

XsenO ::

Xsen0 špili bodo slej ko prej od 10-20gb in še čez oz. sej so že (gta 4, sanits row 2,...)


Spet govoriš traparije

Burnout paradise = 2,8 GB
Lost odyssey (4 dvdji) posamezen dvd = 5,6 GB igra dela popolnoma lepo brez inštaliranja (edina poleg Blue dragona, ki je na več dvdjih če se ne motim, kasneje naj bi prišel še rage)
Gears of War 2 = 6,3 GB
Call of duty 4 = 6,5 GB
Saints row 2 = 6,8 GB
Tales of Vesperia = 6,6 GB
Za GTA 4 ne morem sam preveriti, ker sem ga lihkar posodil kolegu toda, če me spomin ne vara je bilo okoli 6,5 GB


potem ko bodo špili pršli na 4 dvd-je + bodo pa naredil da se jih lahko igra samo z nasnetjem


Špili na več dvdjih so tukaj in delujejo brez inštalacije


... sej večina placa zasede samo grafika in če bo recimo grafa na 2 dvd-jih in drugi podatki na drugih 2 dvd-jih niti neboš mogel imeti izbire kot da nasnameš na disk... ampak to govorim za bližno prihodnost.


Če bi bilo kar koli od tega res bi Malimehki že zdavnja prenehal prodajo konzol brez diska. V primeru, pa da se motim pa prosim ven z linki, če teh pa ni pa prosim v imenu vseh udeležencev foruma, da nehaš vleči podatke iz riti...

Takrat pa bodo kot si že rekel odvrgli 60 gb in zamenali za 120 in še večje kapacitete.


Že ker imaš kristalno kroglo, mi lahko poveš številke naslednjega superenalotta?


RROD je bil odpravljen že pred meseci in je zdaj prva najpogostejša okvara laser, in zato vsem priporočam da tiste igre ki jih igrate nasnamete na disk.


Link prosim, ker kolkor jaz slišim folk še vedno tečnari čez RROD, čeprav v zelo zelo pomanjšanem obsegu kot prej.
1 + 1 = 1

kratos ::

Sanits row = z nasnetjem čez 12 gb (preizskusil na kompu), ti si verjetno gledal kakšen partis/blink oz. kakšno torrent stran... saints row 2 je skor polovično stisjen na torrent straneh.
gta 4 = brez nasnetja 14gb, z nasnetjem nisem prepričan vendar sigurno čez 14gb.
Špili na 2 oz. malo kateri na 3 dvd-jih so tukaj in grafika ni nekaj... in je tako narejeno da samo vstaviš drug dvd not in igraš naprej... če bi že mal pomislil ti sama logika pove da če je tolk velik špil bo grafika zasedla najman 1-2 dvd-je ali pa še več in potem drugo na druge dvd-je... tako da kar ti govoriš je to da bodo imeli v prihodnosti špile na 4,5 dvd-jih in jih boš menjaval kot palačinke... lepo te prosim.

Za večje kapacitete diske predvidevam da bodo naredili, ker tehnologija se spreminja prehitro. In ja zgleda da živiš za časom, RROD je bil odpravljen... vse nove konzole imajo čipe ki delujejo bolj tiho in se ne pregrevajo in možnost RROD na novih konzolah je 1% torej minimalna oz. skoraj nemogoča.

XsenO ::

Sanits row = z nasnetjem čez 12 gb (preizskusil na kompu)

Ehmm glede na ime teme, lokacijo teme in do sedaj napisanega v temi sem mislil, da je tukaj govora o Xbox 360 verziji, katera za namestitiv na disk potrebuje le 6,8 GB.


ti si verjetno gledal kakšen partis/blink oz. kakšno torrent stran... saints row 2 je skor polovično stisjen na torrent straneh.

Ne jaz sem lepo, pazi to, vstavil originalno xbox 360 verzijo Saints row 2 v moj xbox 360, dal "install game on hard drive" in tam mi je zahtevalo 6,8 GB.

gta 4 = brez nasnetja 14gb, z nasnetjem nisem prepričan vendar sigurno čez 14gb.

Spet govoriš o PC verziji, ki nima nobene veze s to debato.

Špili na 2 oz. malo kateri na 3 dvd-jih so tukaj in grafika ni nekaj... in je tako narejeno da samo vstaviš drug dvd not in igraš naprej...

Na pcjih ja, na xboxu ne (če pa imaš kakšne interne podatke, ki kažejo na obratno, pa prosim ven z njimi), nehaj mešati porkamalora.

ako da kar ti govoriš je to da bodo imeli v prihodnosti špile na 4,5 dvd-jih in jih boš menjaval kot palačinke... lepo te prosim.

Pri Lost odyssey in Blue dragon (odlična špila BTW) menjavaš tiste 4 oziroma 3 ploščke kot "palačinke".


In ja zgleda da živiš za časom, RROD je bil odpravljen... vse nove konzole imajo čipe ki delujejo bolj tiho in se ne pregrevajo in možnost RROD na novih konzolah je 1% torej minimalna oz. skoraj nemogoča.

Prvo praviš, da je odpravljen. Malo naprej v istem stavku praviš, da ni. Odloči se!
Anyway, če bi sploh prebral kaj sem zgoraj napisal bi videl, da sem že samrekel, da se RROD pojavlja v dosti manjšem obsegu kot prej. Tebe pa sem spraševal za dokaze, da je okvara na lazerju sedaj dosti bolj pogostejša kot RROD.
1 + 1 = 1

kratos ::

no, ravno zaradi grafike je na pc-ju večja velikost... ker morjo sprogramerat za ogromno grafičnih pri xboxu pa le eno kodo in dela na vseh.
pri xboxu nasnami na disk ker ti poje velik več placa kokr je skompresano na dvd-ju, vsaj pri polovici iger je tako.
Gta 4 zasede tudi na xboxu 13,9 gb.
za menjavanje 3 ploščkov je res vendar mal pomisl če to narediš 100x ? plošček se spraska in tut če delaš z njim kot z kepo zlata se bo še vedno popraskal če ga vedno znova in znova menjavaš in vstavljaš.
In spet... zate je 99% manjše število okvar malo ? to ni nič, RROD dobijo samo tist 1% kateri imajo konzolo prižgano 24/7 in je zrak v sobi sorazmeren z zrakom v konzoli torej ventilacija ne dobiva hladnega zraka in *bam* RROD.
Če pa uporabljaš laser in igraš v normalnih merah potem pa že logično da se ti laser uniči pred katerokoli drugo stvarjo...

OmegaBlue ::

A se tebi sploh sanja kako igre (oz karkoli drugega) delujejo? V teh postih si nametal toliko bedarij da že kar glava boli in se že bojim, da bi ti celo kdo verjel lahko.

Kot prvo, ali sploh imaš xbox in si celo kdaj karkoli na disk prenesel? In ti zdej povem na xboxu GTA4 ne zasede 13,9GB.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

XsenO ::

no, ravno zaradi grafike je na pc-ju večja velikost...

TUKAJ GOVORIMO O XBOXU360 NE PA O PCJU, NEHAJ MEŠAT!!! (ostalim se opravičujem za all-caps, toda nevem še kako mu lahko to razložim)

pri xboxu nasnami na disk ker ti poje velik več placa kokr je skompresano na dvd-ju, vsaj pri polovici iger je tako.

Sorry toda WTF are you talking about?

Gta 4 zasede tudi na xboxu 13,9 gb.

Namestitev GTA 4 DVDja na disk 6,5 GB + DLC 1,8 GB
Teh 13,9 GB pa mi prosim slikaj ker ti ne vrjamem


za menjavanje 3 ploščkov je res vendar mal pomisl če to narediš 100x ? plošček se spraska in tut če delaš z njim kot z kepo zlata se bo še vedno popraskal če ga vedno znova in znova menjavaš in vstavljaš.

In tudi, če imaš vseh 250 ploščkov nameščenih na disk jih, ko boš hotel igrati moral zamenjavati.

In spet... zate je 99% manjše število okvar malo ?

Preberi še enkrat moje prejšnje poste.

to ni nič, RROD dobijo samo tist 1% kateri imajo konzolo prižgano 24/7 in je zrak v sobi sorazmeren z zrakom v konzoli torej ventilacija ne dobiva hladnega zraka in *bam* RROD.

Lahko deliš tvojo raziskavo z nami? (vem, da je to več ali manj logično, toda me zanima kako si prišel od tako točnih podatkov)

Če pa uporabljaš laser in igraš v normalnih merah potem pa že logično da se ti laser uniči pred katerokoli drugo stvarjo...

Še enkrat (menda že tretjič) link do dokaza, da lazer okvara bolj pogosta kot RROD, ali pa preprosto nehaj vleči podatke iz lastne riti.



A se tebi sploh sanja kako igre (oz karkoli drugega) delujejo?

@OmegaBlue
Močno dvomim, saj je v drugih temah prepričeval folk, da ima elite različica boljšo grafiko....
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: XsenO ()

kratos ::

Ja zmotil sem se pri stavku namesto xboxa sem mislil PC...
Xsen0 bi lahko prosim dobil link te teme ? aja sej res ni je, tipično.
pač govorim kar je res, ne pričakujem od tebe zdaj da priznaš saj imaš ti vedno prav po tvoji logiki in je brez veze sploh kaj ti dopovedovati če se obnašaš kot 5 letni otrok.
@Omegablue ti si pa samo čakal dokler se nebom kje zmotil da me boš grajal a ne ? sej to se vid po tem da si postal takoj po moji napaki.
človek hoče pomagat drugemu človeku in potem en od vaju pride in ga začne grajat in iskat napake. Zdej vam nebom govoru da si zamislte ampak sej tut tisti ki tole berejo če malo preberejo jim bo vse jasno kdo je začel. Sploh pa se mi neda več razlagat ker je isto kot bi govoril steni.

kratos ::

A se tebi sploh sanja kako igre (oz karkoli drugega) delujejo? V teh postih si nametal toliko bedarij da že kar glava boli in se že bojim, da bi ti celo kdo verjel lahko.

Kot prvo, ali sploh imaš xbox in si celo kdaj karkoli na disk prenesel? In ti zdej povem na xboxu GTA4 ne zasede 13,9GB.


Ne se mi nazalost ne sanja vendar vem... če ti sanjaš kako deluje xbox 360 potem ti priporočam pomoč ker si že prevelik nolifer.

ja imam xboxa :) in sem prenesel na disk, ista velikost je kot na dvd-ju tudi na disku, in ja točno nevem kolk gta zasede vendar neki tazga... in tudi ti neveš zato ne pametuj ker če bi vedel bi napisal.

XsenO ::

@kratos
Upam, da si le en iz nešteto trollov, ki lurkajo po forumih, če pa ni tako sožalje tvojim znancem.
1 + 1 = 1

kratos ::

Xsen0 1+1 = 2
Upam, da si le en iz nešteto trollov, ki lurkajo po forumih, če pa ni tako sožalje tvojim znancem.

soldier111 ::

karatos ali slučajno veš če je odvisno od TV - ja če ti dela xbox ali igrice.

OmegaBlue ::

@Omegablue ti si pa samo čakal dokler se nebom kje zmotil da me boš grajal a ne ? sej to se vid po tem da si postal takoj po moji napaki.

Ne postal sem ko nisem mogel več brat tvojega kvasenja, ne da bi se oglasil, kot napisano, da ti ne bi kdo slučajno verjel.
človek hoče pomagat drugemu človeku in potem en od vaju pride in ga začne grajat in iskat napake. Zdej vam nebom govoru da si zamislte ampak sej tut tisti ki tole berejo če malo preberejo jim bo vse jasno kdo je začel. Sploh pa se mi neda več razlagat ker je isto kot bi govoril steni.

Stresanje svojih zablod se ne kvalificira kot "pomaganje".

Ne se mi nazalost ne sanja vendar vem...

Zgleda ne.

ja imam xboxa :) in sem prenesel na disk, ista velikost je kot na dvd-ju tudi na disku, in ja točno nevem kolk gta zasede vendar neki tazga... in tudi ti neveš zato ne pametuj ker če bi vedel bi napisal.

Prvi


Drugi



Toliko o tem kako "veš" in pametuješ.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: OmegaBlue ()

OmegaBlue ::

karatos ali slučajno veš če je odvisno od TV - ja če ti dela xbox ali igrice.


Vse igre na xboxu so 720p (so izjeme nekatere namesto več vrstic vklopijo AA in AF za lepšo sliko), torej če imaš ekran ki je sposoben prikazat tako resolucijo je ok. XBOX lahko izpljune do 1080i(1920x1080) za kar poskrbi ugrajen upscaler in malo morje ostalih resolucij (Za 22" monitorje popularno 1680x1050). Zadevo lahko priklopiš na standardno CRT televizijo a je text dokaj neberljiv in v primeru premajhnega ekrana (lahko scala na 480p) boš pač imel odrezano sliko.

Edina stvar zaradi katere ti igra ne bi delala je regija - konzole, ki se pri nas prodajajo so PAL, če dobiš iz tujine velikokrat cenejše NTSC-J (japonska) ti bo konzola zajamrala da nisi na pravem koncu sveta.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

soldier111 ::

se pravi na moji televiziji ki jo imam v sobi http://www.wikio.co.uk/guide/jvc-av-29l... bi delalo ali ne oz. ali bi bila slika odrezana.
Prosim za odgovor.

kratos ::

na kratko: Na vseh tv-jih ki imajo vklop za kabl dela xbox 360... konzole pa nevem če bi kdo kupoval iz kitajske ker te že za poštnino lahko nategnejo.
@XsenO ne prizna svojega bluzenja in nevedenja... in še kar naprej pametuje in me napada v skoraj vsaki temi ko nekaj odgovorim... če ima čovek probleme z mano naj me prosim ignorera ali pa naj gre v banovce se shladit. Za gta sem pa povedal da sem se zmotil ker ne ga nimam in sem te samo testeral če bluziš Omegablue.
Tale "kreg" se je pa razvil zaradi XsenO-ta ki zgleda da ima preveč časa in se rad krega... Če se njemu zdi da se premium bol splača in ker ima 20gb disk in je za njega dovolj še ne pomeni da morajo drugi manjši disk uzet in se jim bol splača kar se jim ne... zakaj nebi danes dal 60 eur več kot pa jutri 100 eur več ? meni je to smiselno in zaradi tega ker njemu ni se zdaj "kregamo" ...

kratos ::

se pravi na moji televiziji ki jo imam v sobi http://www.wikio.co.uk/guide/jvc-av-29l... bi delalo ali ne oz. ali bi bila slika odrezana.
Prosim za odgovor.

bi delalo...
sam xbox pri taki televiziji žal nebo pokazal mišic.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kratos ()

OmegaBlue ::

Premium ima 60GB disk.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

XsenO ::

@soldier111: Če ima AV vhod in ni kakšna poceni TV, ki jo dobiš v Merkatorju za 150€ bi moralo delat.
Iz osebnih izkušenj:
Teden, ko sem nabavil 360 bi morala priti tudi nova 32" LCD HDready televizija. Žal je ta zamudila in sem moral kištico priključit na mojo ob nakupu vredno 30.000 SIT CRT televizicijo. Pri PGR3 nisem imel nikakršnih težav, toda Gears of war pa nisem mogel igrati, ker je igra zahtevala PAL 60 prikaz, katerega moj TV žal ni zmogel pravilno prikazati.
Je pa res kar kratos pravi, da na CRT TVju ne boš mogel videti prave zmogljivosti novodobnih konzol. Zato bi ti jaz priporočal, če imaš dober LCD monitor, da priključiš xbox na njega.
1 + 1 = 1

kratos ::

Priporočam ti računalniški monitor tam okoli 1920X1080 in za njega boš odštel od 200-250 eur in pri takem monitorju ti bo xbox pokazal kaj zna.

soldier111 ::

Nehita no...Prijatel mi je rekel da zahteva xbox360 (Ima xbox) 60 hz in mislim da ta bedna TV ima samo 50 hz. Saj bom kupil v kratkem času plasmo ali LCD tako da bo mišice le lahko pokazal.Nameravam kupiti v big bangu dobiš X360 +3 igre (ne tako dobre)...http://www.bigbang.si/igrice-in-konzole... kupil bi si pa tudi army of two ki mislim da je cool igra.

XsenO ::

Preden kupiš v Big bangu se pozanimaj, koliko garancije priznavajo na RROD (kljub temu, a je sedaj zelo redek) ti bi morali obvezno 3 leta ostalo pa 1 leto.
Igre zraven niso nevem kaj čeprav Indy zna biti kar zabaven v dveh, Halo wars pa vsaj po demu sodeč zna biti zanimiva, če si v strategije.
Kljub temu ti priporočam, da pogledaš v kakšnem Mullerju, saj pri njih v primeru okvare ti ga (če je na zalogi) na licu mesta zamenjajo. Verjetno pa boš tudi ceneje prišel skozi, saj v bigbangu za "bundle" (konzolo z igrami zraven) neopravičeno vštejejo cene iger, ki so zraven.
1 + 1 = 1

XsenO ::

Aja za army of two upam, da imaš v hiši soigralca :D. Drugače če si v streljanke moraš obvezno poskusiti Gears of war serijo :)
1 + 1 = 1

Berserker ::

DAj tale kratos je tolk bedarij napisal da se mi ne da brat več, glej xseno zaenkrat še nimam svojga prevoznega sredstva tako da sem omejen z dostopom kamorkoli v tujino, zjutraj me nikoli ni doma pošta pa dela samo dopoldne, nevem kaj je tak težko komu iz mb povedat kje v mestu kupuje točke, naročnino oz kje v slo se sploh da dobit kaj od tega da greš direktno v štacuno kupit.

XsenO ::

Hmmm online "trgovine" s točkami ti pošljejo na email naslov, tako da načeloma dobiš brez problema.
Če pa tega nočeš verjetno je edina opcija Muller. V Koprskem sem jih parkrat videl zdej za Mariborskega pa nevem. Mogoče se ti splača kaj pobarat prodajalce ali vodje oddelka, drugo se bojim, da ne ostane razen mogoče vprašati "uradnega" uvoznika za xbox podjetje asbis, če se ne motim.
Samo kot sem že rekel te opcije te bodo žal dosti več stale kot internetne varjante.
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: XsenO ()

Mavrik ::

Fantje, malo zmirite kri prosim.
The truth is rarely pure and never simple.

Ted ::

Ok, eno "rockband" vprašanje. Nabavil bom xbox360 in Rockband bundle. Na amazonu prodajajo Rockband bundle za xbox360 in za playstation3.

http://www.amazon.de/s/ref=nb_ss?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Daps&field-keywords=rockband&x=0&y=0

Sem v zmoti ko mislim da je zadeva prenosljiva in je vseeno katero kupit?
Mah...

Mavrik ::

Si v zmoti. Kontrolerji za 360ko delajo samo na 360ki in kontrolerji za PS3 delajo samo na PS3. Isto je seveda z igro, ne morš pognat 360kine igre na PS3 in obratno.
The truth is rarely pure and never simple.

XsenO ::

V gamestopih v italiji imajo isti bundle za xbox za 99 EUR
1 + 1 = 1

Ted ::

Kaj pa playstation 2 in xbox360 kompatibilnost Rockbanda? Naj bi bila zadeva kompatibilna. Enako bi naj veljalo za Guitar Hero World Tour.
Mah...

XsenO ::

Kaj pa playstation 2 in xbox360 kompatibilnost Rockbanda?

PS2 ima svoj kontroler, Xbox ima svojega razen če obstaja kakšen konverter se ne da.

Enako bi naj veljalo za Guitar Hero World Tour.

Kontroler za xbox od rockbenda je kompaktibilni z igro guitar hero za xbox ali obratno. Med različnimi sistemi ne bo delovalo.
1 + 1 = 1

Mavrik ::

Kaj pa playstation 2 in xbox360 kompatibilnost Rockbanda? Naj bi bila zadeva kompatibilna. Enako bi naj veljalo za Guitar Hero World Tour.


Ni. Kontrolerji med konzolami preprosto niso kompatibilni. Kvečjemu lahko uporabiš Rock Band za 360 kontrolerje v Guitar Hero World Tour 360. Med konzolami pa ne gre.

Pa tudi igre ne delajo, uporabi malo logike no. Ne moreš pognat PS2 igre na 360ki.
The truth is rarely pure and never simple.

Ted ::

Saj za igro je zadeva jasna, bolj gre zato da bi lahko ob igranju Rockbanda na xbox360 uporabljal kitaro ali bobne Guitar hero in obratno.
Mah...

Mavrik ::

Saj za igro je zadeva jasna, bolj gre zato da bi lahko ob igranju Rockbanda na xbox360 uporabljal kitaro ali bobne Guitar hero in obratno.


Če imaš cel set za Guitar Hero World Tour, ga lahko normalno uporabljaš za Rock Band 1 in 2.

Enako, če imaš cel set za Rock Band 2 (in se mi zdi da tudi za 1), potem le ta normalno dela v Guitar Hero World Tour in novejših.

Moraš pa jasno meti vse za tvojo konzolo.

Jaz imam recimo World Tour set, in dela vse normlano v GH: WT, Guitar Hero: Metallica, GH: Greatest Hits in Rock Band 2.
The truth is rarely pure and never simple.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Konzole
988199840 (77013) radovednik
»

[Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
6110305 (7669) GLAVNI
»

XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
627941 (6421) Dr_Andy

Vse o Xbox 360 (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Konzole
1943116588 (58098) Mavrik
»

Guitar hero 3 PC

Oddelek: Igre
112149 (1578) cyber77

Več podobnih tem