Forum » Zvok in slika » pomoč MEDIA PLAYER EH-35B-MP
pomoč MEDIA PLAYER EH-35B-MP
pluto1457 ::
sem v nabavi le-tega media playerja, pa me zanima kaj več o njem, seveda če ga kdo ima in ga uspešno uporablja. zanima me predvsem če je možnost,da gledaš filme kar iz usb ključa ( torej če ima USB izhod )
hvala za vse informacije
R.
hvala za vse informacije
R.
pluto1457 ::
hvala.sem se odločil, da ne bom kupil.
iščem pa en media player za pogled filmov, z vgrajenim trdim diskom,z usb vhodom (gledanje filmov iz USB ključa...)
pač nekaj konkretnega, a vseeno cenovno ugodnega. ima kdo kako dobro izkušnjo?
R.
iščem pa en media player za pogled filmov, z vgrajenim trdim diskom,z usb vhodom (gledanje filmov iz USB ključa...)
pač nekaj konkretnega, a vseeno cenovno ugodnega. ima kdo kako dobro izkušnjo?
R.
Timmah ::
Prosim za pomoč pri postavitvi HDTV okolja
tukaj si malo preberi, sam sem premišljeval o nakupu WD TV a sem se nekako premislil, saj mi moja TV podpira USB ključke in diske a zaenkrat ne bere .mkv datotek. Če bodo strici od Philipsa izdali firmware za predvajanje .mkv datotek bom zelo srečen drugače bo treba v nakup nečesa kar jih bo.
Z trdim diskom so playeri (DVD, Blu-Ray) ponavadi malce dražji. Mislim, da že vsi podpirajo USB ( tudi cenejši modeli) a boš moral prebrati specifikacije, kateri podpira tisto, kar sam želiš. Pobrskaj malo po spletnih trgovinah mimovrste.com, enaa.com,..., in mogoče najdeš tisto kar ti ustreza
Sam zaenkrat ne bom nič kupoval, ker mam TV priklopljen na PC, ki mi služi kot player. V roku meseca ali dveh pa se selim in bo v tem času morebiti prišlo na trg nekaj kar mi ustreza, tako da si bom takrat belil glavo s tem =)
lp
tukaj si malo preberi, sam sem premišljeval o nakupu WD TV a sem se nekako premislil, saj mi moja TV podpira USB ključke in diske a zaenkrat ne bere .mkv datotek. Če bodo strici od Philipsa izdali firmware za predvajanje .mkv datotek bom zelo srečen drugače bo treba v nakup nečesa kar jih bo.
Z trdim diskom so playeri (DVD, Blu-Ray) ponavadi malce dražji. Mislim, da že vsi podpirajo USB ( tudi cenejši modeli) a boš moral prebrati specifikacije, kateri podpira tisto, kar sam želiš. Pobrskaj malo po spletnih trgovinah mimovrste.com, enaa.com,..., in mogoče najdeš tisto kar ti ustreza
Sam zaenkrat ne bom nič kupoval, ker mam TV priklopljen na PC, ki mi služi kot player. V roku meseca ali dveh pa se selim in bo v tem času morebiti prišlo na trg nekaj kar mi ustreza, tako da si bom takrat belil glavo s tem =)
lp
donde esta francesca
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Timmah ()
Timmah ::
hmmm, meni ne paše, nima namreč HDMI izhoda, ne podpore za 5.1 zvok in ne predvaja .mkv
/edit: typo
/edit: typo
donde esta francesca
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Timmah ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 213605 (57068) | scipascapa |
» | DLNA omrežje pomočOddelek: Zvok in slika | 5468 (4772) | solorajder |
» | digitalni sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 9207 (6752) | 6151 |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57551 (49442) | Lupin |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20054 (12634) | filipc |