Forum » Pomoč in nasveti » tv-out??
tv-out??
jakaklec ::
Imam Inno3D Geforce2 MX400 64 MB TV-Out. Ko na TV-ju vidim namizje - to namizje mi utripa in je okrog in okrog obrobljeno z črno črto. Kaj naj naredim da bo frekvenca prava in da bo slika čez cel TV?
LP, Jaka
LP, Jaka
msmiha ::
Spremeni osveževalno frekvenco na 60Hz ali če imaš kakega Sonyevega trinitronca lahko daš na 120. Pa resulucija more biti 800x600
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
pvito ::
Ti, povej mi, kako si prišel do slike! Jaz sem kupil kabel, ga priključil, potem pa imam nastavitve n-Wiew, tam sem označil "klon", da naj kaže isto sliko še na TV-ju. Omogočil sem še dva zaslona pri nastavitvah. Je to vse, kar bi moral storiti na računalniku? Slike na TV-ju namreč ni oz. je TV ne najde. Sploh ne vem več, kaj je še potrebno narediti.
Trupl0 ::
da ne bom odpiru topica, me zanima kako naj si nardim tv-out k ga še nikol nism mel pa ne vem kaj naj nardim, zravn grafe sm dobil tri vrečke kablov k pa ne vem kaj naj nardim z njimi dejte pleaz povedat kaj nucam in kolk stane.
PS: neki sm slišu da lhk maš tut en kabl od PSXa
PS: neki sm slišu da lhk maš tut en kabl od PSXa
If you are going through Hell, keep going !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586219 (25548) | Dominator |
» | radeon + TV = črno bela slika->zakaj ???Oddelek: Zvok in slika | 1068 (965) | CaqKa |
» | Filma se ne vidi naTV-ju, na monitorju pa jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1830 (1422) | Pro2Type |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6232 (5137) | bbobst |
» | TV-out istocasnoOddelek: Kaj kupiti | 2210 (1710) | Kawl6 |