Forum » Pomoč in nasveti » Ali je napaka na Grafični ali na TV???
Ali je napaka na Grafični ali na TV???
sparklyslo ::
Halo!
Imam probleme iz prikazom TV out na televizorju, pa ne vem ali je problem na grafični kartici
ali pa s TV.
Grafična je Hercules Radeon 8500.
S sliko na monitorju nimam težav. Problem je le s sliko na TV.
Sprva je bila le ta odlična(3 mesece), nato je začela utripati, sedaj pa dobim le samo še en slaboten signal.
V nastvitvah za TV out kaže kot, da je vse v redu. Karica zazna, da je priključen še TV
in ne javlja nobene napake. Uporabljam povezavo Svideo/cinch.
Nekam sumljivo pa se mi zdi, da na TV včasih tudi, ko ni priključen TV-out, signal AV2 nekoliko
miglja. Pri TV pa sicer dobro delajo ostale stvari.
Predvsem me zanima vaše mnenje ali je možna okvara vhoda AV2 na TV, ali pa gre za napako na grafikulji.
Imam probleme iz prikazom TV out na televizorju, pa ne vem ali je problem na grafični kartici
ali pa s TV.
Grafična je Hercules Radeon 8500.
S sliko na monitorju nimam težav. Problem je le s sliko na TV.
Sprva je bila le ta odlična(3 mesece), nato je začela utripati, sedaj pa dobim le samo še en slaboten signal.
V nastvitvah za TV out kaže kot, da je vse v redu. Karica zazna, da je priključen še TV
in ne javlja nobene napake. Uporabljam povezavo Svideo/cinch.
Nekam sumljivo pa se mi zdi, da na TV včasih tudi, ko ni priključen TV-out, signal AV2 nekoliko
miglja. Pri TV pa sicer dobro delajo ostale stvari.
Predvsem me zanima vaše mnenje ali je možna okvara vhoda AV2 na TV, ali pa gre za napako na grafikulji.
HeiJack ::
Vse u redu in prav imaš naštiman, samo vidm, da imaš slab kabel, ke ti masa prebija ! Hitr po nov kabel pa bo!
Dr_M ::
ce zivis slucajno v bloku in imas kabelsko,potegn kabel od antene vn jest sm tko mnogo tezav resu drugac pa nov kabel za povezavo ja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 590192 (29521) | Dominator |
» | Radeon TV-OUT problem!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 978 (915) | paglavec |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4275 (3782) | KTr1sk |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6284 (5189) | bbobst |
» | Motnje pri povezavi graficna (TV-OUT) --> TVOddelek: Zvok in slika | 2091 (1746) | kuglvinkl |