» »

Zvočniki 2.1 - Philips ali Logitech

Zvočniki 2.1 - Philips ali Logitech

markobal6 ::

Pozdravljeni!
Kupujem nove zvočnike 2.1 sistem. In sem v dilemi med dvema znamkama in modeloma.

-Logitech Z 3E, ki so 71€ in imajo 40W skupne moči. Logitech Z 3E

-Philips SPA 5300, stanejo 59€ in imajo 50W skupne izhodne moči. Philips 5300

Torej če povzamem je philips v prednosti saj je močnejši in cenejše. Vendar pa ne vem kako kaj špilajo philipsovi zvočniki in kakšna je kvaliteta zvoka, ali so močnejši samo na papirju ali tudi v praksi. Logitech pa ima na "daljinskem upravljalniku" tudi priključek za slušalke kar ga philips nima.
  • spremenil: podtalje ()

buneech ::

Philipsovi majo tut večji frekvenčni razpon, pa tut piše da so magnetno zaščiteni. Jaz bi te uzel. Pa še dobro zgledajo :D

jest10 ::

Smeh... Če ima tisti bas razpon od 20Hz dalje, sem jaz avtobus. Od 40Hz dalje, pa še to ni sigurno...

demon#666 ::

Pozdravljeni!

Philipsove zvočnike sem tudi jaz gledal, mogoče jih bom vzel čez kakšen mesec (če jih vzameš bi te prosil, če poročaš kakšen je zvok). Pri teh zvočnikih me moti le rahlo plastičen izgled, ki na sliki ni tako izrazit.
Drugače pa tukaj so mal cenejši ;)

LP, Demon
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3

Spajky ::

Zakaj pa ne vzameš Altec Lansing VS4121
in + modifikacija 667kB DL . Dobiš v naših trgovinah za manj kot 50e, pa še zveneli ti bodo pol Ok in dovolj močno :8)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Spajky ()

alesp56 ::

Imam doma Z3e in lahko rečem da so za mali prostor super, kvalitetna izdelava, dober sound(pač dokler je vse v mejah normale, sicer malo premalo srednjih in preveč visokih frekvenc) za osnovne potrebe v manjših prostorih je kul, drugače jih pa rahlo zmanjka. Edini problem mi predstavljajo kabli in kontrola. Namreč sub se nastavlja na subu in ne na kontrolerju, kar je včasih moteče ko moraš kam pod mizo se tlačit in zadevo zmajšat. Malce so čudno narejeni tudi kabli in povezave(hitro se kaj zaplete)+ vse skupaj gre v en konektor na subu, ni pa to nič tako kritičnega zato jih priporočam. Če pa imaš kaj več financ pa pomisli na kakšen boljši logitechov model...
in to je to...

The Player ::

pred kratkim sem dobil zgoraj omenjene philipsove zvočnike in imam problem. Na kontrolerju za zvok ni gumba on/off, pa me zanima, če ima še kdo tako izkušnjo, saj se mi zdi čudno, da imajo vsi ta gumb, ko gledam pač fotke na netu jst pa ne. zdej ga izklapljam direkt iz štroma, gumb na nizkotoncu pustim tko k je.
Bi bla kaka možnost, da bi se zmenu v trgovini, da mi menjajo kontroler? (problem je ker je kontroler fizično pritrjen, tko, da bi mi mogl menjat cel nizkotonec :()
opazil sem tudi, da ko vklopim in izklopim zvočnike naredi v nizkotoncu BUUM! pa me zanima, če je to normalno za te zvočnike ali ni? Če ni, koliko časa bodo pol zdržal?

MatH ::

Ko vklapljaš/izklapljaš zvočnike jih imej do konca na tiho. Če je še vedno slišati bum potem verjetno nekaj ni prav.

MatH je izjavil:

Ko vklapljaš/izklapljaš zvočnike jih imej do konca na tiho. Če je še vedno slišati bum potem verjetno nekaj ni prav.

to se dogaja, samo pri teh zvočnikih, prej sem imel neke PC zvočnike in hifi pa ni nikoli prišlo do tega. Hvala za odgovor bom poskusil :)
če še kdo kaj ve, se priporočam :D

MatH je izjavil:

preizkusil, situacija je ista, čudno. Drgač zvočniki so čisto novi, odprl sem jih 3 dni nazaj

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[2.1] Katere Zvočnike? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Zvok in slika
44190048 (42523) staher
»

Zvočniki za računalnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
61048 (968) .:joco:.
»

Zvočniki

Oddelek: Zvok in slika
101593 (1479) M-jack
»

2.1 zvočniki, 100-200eur?