Forum » Zvok in slika » Problem iz zvokom/slušalkami
Problem iz zvokom/slušalkami
winzer ::
Odkar sem nanovo naložil windowse imam naslednji problem iz zvoko.
Iz frendi se pogovarjamo preko ventrilota/teamspeaka in karkoli jaz poslušam na slušalkah (torej musko,movie....kakršen koli zvok) in pritisnem tipko za govorit na TS/Ventrilo moji frendi ues slišijo kar jaz poslušam na slušalkah. Pa tudi če je glasnost u winampu ali drugem programu na 1%.
Torej slišijo točno to kar jaz slišim na slušalke preko mojega mikrofona.
Nemoram poslušat muske oz. nasploh nesmem imeti nobenega zvoka ukopljenega da lahko normalno govorim iz frendi :S.
In tega nemorem popraviti. Vsaka pomoč bo dobrodošla.
Iz frendi se pogovarjamo preko ventrilota/teamspeaka in karkoli jaz poslušam na slušalkah (torej musko,movie....kakršen koli zvok) in pritisnem tipko za govorit na TS/Ventrilo moji frendi ues slišijo kar jaz poslušam na slušalkah. Pa tudi če je glasnost u winampu ali drugem programu na 1%.
Torej slišijo točno to kar jaz slišim na slušalke preko mojega mikrofona.
Nemoram poslušat muske oz. nasploh nesmem imeti nobenega zvoka ukopljenega da lahko normalno govorim iz frendi :S.
In tega nemorem popraviti. Vsaka pomoč bo dobrodošla.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z zvokom računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1704 (599) | Gamer670 |
» | Ušesu neškodljive slušalkeOddelek: Zvok in slika | 2090 (1752) | Yohan del Sud |
» | Prijatelji na skype slišijo kar poslušam!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1638 (846) | Assass1n |
» | mp3 predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2440 (2041) | globoko grlo |
» | Katere slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 1519 (1256) | TheJack |