Forum » Pomoč in nasveti » Zvočniki za računalnik
Zvočniki za računalnik
ss1234 ::
Iščem zelo dobre zvočnike za računlanik, po možnosti take iz lesa. Idealno zame bi bilo imeti 2 ali 3 sistemske zvočnike(kvalitete kot je recimo Dali) ampak z vgrajenim stereo ojačevalcem in po možnosti izhodom za slušalke. Ampak izgleda da taka zadeva ne obstaja. A mogoče gdo ve za kakšne dobre zvočnike ki bi mi ustrezali(saj mislim da veste kakšne iščem). Ampak taka zadeva verjetno ne obstaja in je bolje da posežem po ločenem ojačevalniku. No pa vseeno če kdo kaj ve..
tiga325 ::
ali ima slučajno doma kdo ta komplet od Scyntha?
po specifikacijah in glede na ceno mora biti zelo soliden set zvočnikov in ojačevalca...
Kakšno mnenje iz izkušenj bi bilo dobrodošlo...
po specifikacijah in glede na ceno mora biti zelo soliden set zvočnikov in ojačevalca...
Kakšno mnenje iz izkušenj bi bilo dobrodošlo...
3furious ::
Z Creative Gigaworks T20 sem bil zelo zadovoljen, dokler jih nisem menjal za 5.1 sistem. Imajo izhod za slušalke + aux in, sicer so plastični, ampak zaradi kvalitete plastike in same izdelave ne kvari zvoka.
In the age of information, ignorance is a choice.
Spajky ::
Altec Lansing VS4142 z mojo modifikacijo, DL 667KB ... poglej v Merkatorju, Merkurju ali še kje ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Han ::
Drugače sem zelo zadovoljen s Creative Gigaworks T40 Series II, ker za več kot 2.0 sistem nimam prostora.
.:joco:. ::
Bolj pomembna kvaliteta ali izgled?
Če je dvo ali tro sistemski in leseno ohišje nimajo kaj dosti s kvaliteto.
Torej, če kvaliteta, potem ne kupit zvočnike za računalnik, ampak hi-fi / home cinema sistem. Se pravi reciever + zvočniki. Yamaha, Philips, Bose, Infinity...
Namesto Creative/Logitech...
Oz. če hočeš aktivne (z vgrajenim ojačevalcem) potem mogoče celo kaj takega
Če je dvo ali tro sistemski in leseno ohišje nimajo kaj dosti s kvaliteto.
Torej, če kvaliteta, potem ne kupit zvočnike za računalnik, ampak hi-fi / home cinema sistem. Se pravi reciever + zvočniki. Yamaha, Philips, Bose, Infinity...
Namesto Creative/Logitech...
Oz. če hočeš aktivne (z vgrajenim ojačevalcem) potem mogoče celo kaj takega
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri zvočniki za glasbo?Oddelek: Zvok in slika | 3664 (2851) | golf3 |
» | [2.1] Katere Zvočnike? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 90048 (42523) | staher |
» | Dobri 2.0 računalniški zvočniki (design matters too)Oddelek: Kaj kupiti | 3249 (2711) | Arctander |
» | Katere zvočnike za računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4333 (4179) | techsloth |
» | dobri zvočniki za 150€ ali večOddelek: Kaj kupiti | 1906 (1510) | national |