Forum » Pomoč in nasveti » RAM-i in Uporaba
RAM-i in Uporaba
Ciklamen ::
Lep pozdrav.
Nevem če je takšna tema že, ampak nikjer nisem zasledil podobne:
Zanima me, kako je z Win XP, Visto in prihajajočim Win 7, koliko RAM-a kateri (max.) uporabi, če imaš recimo 12GB RAM-a not?
Je res to, da XPji (32 bitni) uporabijo max. 3 GB, 64 bitni pa 4GB? Kako je z Visto in Win 7? Uporabita oba več?
Nevem če je takšna tema že, ampak nikjer nisem zasledil podobne:
Zanima me, kako je z Win XP, Visto in prihajajočim Win 7, koliko RAM-a kateri (max.) uporabi, če imaš recimo 12GB RAM-a not?
Je res to, da XPji (32 bitni) uporabijo max. 3 GB, 64 bitni pa 4GB? Kako je z Visto in Win 7? Uporabita oba več?
- End of the Post ->
- spremenil: Ciklamen ()
bobby ::
Je bila ze taka tema. 32 bitnh (xp,vista,vin7,..) operacijski znajo res naslavlja samo tam nekje okoli 3,5g rama. Ce je pa operacijski sistem 64bitni, potem ti bo pa brez problemov uporabljal 12g rama in se vec. Nekdo drug ti bo podal tocne vrednosti ker jih ne poznam
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Ciklamen ::
Hmm, ne saj ne da bi jaz karkoli nabavil, ampak eden mi soli pamet, da z vsemi winsi uporabljaš pač toliko rama kot ga imaš...
- End of the Post ->
ZuPk0 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 na vrhu v ZDA (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17780 (15789) | MrStein |
» | 32 ali 64bit? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 24498 (23651) | bluefish |
» | Windows Vista ali Xp? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13016 (9248) | Icematxyz |
» | Xp ali Vista? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10852 (7322) | ___ |
» | Kateri windows namestiti? XP Professional ali VISTA Ultimate (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6113 (4478) | bluefish |