Forum » Pomoč in nasveti » Vsiljevanje raznih internetnih strani!?
Vsiljevanje raznih internetnih strani!?
simon7426 ::
Pozdravljeni!
Imam probleme v Explorerju in sicer, odpirajo se mi internetne strani kar sama od sebe.Odpirajo se nek poker in razne druge vsiljive zadeve..
Pojavlja se še ikona od explorerja: windovs je zaprl ta program, da bi zaščitil računalnik.
Imam antivirus Bitdefender in Ad-aware in ne pomaga nič. Včeraj sem še inštaliral SUPERAntiSpyware in zgodba spet ista..
Je mogoče imel kdo podobne probleme? Kaj storiti?
Imam probleme v Explorerju in sicer, odpirajo se mi internetne strani kar sama od sebe.Odpirajo se nek poker in razne druge vsiljive zadeve..
Pojavlja se še ikona od explorerja: windovs je zaprl ta program, da bi zaščitil računalnik.
Imam antivirus Bitdefender in Ad-aware in ne pomaga nič. Včeraj sem še inštaliral SUPERAntiSpyware in zgodba spet ista..
Je mogoče imel kdo podobne probleme? Kaj storiti?
simon7426 ::
Inštaliral spybot in nič boljše. Inštaliral firefox pa mi sploh noče odpreti strani v firefox.. Res več nevem v čem je problem?!
knesz ::
Inštaliral spybot in nič boljše. Inštaliral firefox pa mi sploh noče odpreti strani v firefox.. Res več nevem v čem je problem?!
Pa si potem spybota tudi pognal in z njim pregledal disk? Preleti še z combofix in mbam.
netanyahu ::
Formatiraj računalnik, namesti neokužene Windowse (to niso prvi s torrenta), ne nalagaj sranja in uporabljaj Firefox.
PromeuZ ::
Prenesi si hijackthis in naloži log na http://www.hijackthis.de/, ter malce poglej za kakimi sumljivimi vnosi.
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->
Rotaidal ::
Pa ne spet formatiranje :(
Ja fant moj dragi. Ne smeš klikat vsega. Folk še vedno naseda, na razne "you won" nagrade.
Pozabi na IE, posnami si firefox ali opero.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasno loadanje spletnih strani v vseh browserjihOddelek: Pomoč in nasveti | 1431 (913) | mat3 |
» | Firefox 3: Download Day 2008! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Kiberpipa | 42338 (18332) | MrStein |
» | Odkrili velik krog kradljivcev identitetOddelek: Novice / Zasebnost | 4718 (3379) | _Sajmon_ |
» | Internetne strani se ne naložijo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1391 (1073) | boych |
» | Mozilla Firefox 0.8, Thunderbird 0.5, in prenovljen portal MozillaZineOddelek: Novice / Brskalniki | 5755 (5755) | MrStein |